StarCraft 2
Elküldve: 2008. 08. 12. 09:14
agyonterhelt enginekre jellemző a rossz skálázódás, sok bug, meg egyéb betegségek. cod2 q3 motorja, összes nfs hp2 óta ékes példa erre.
JóSebesség
Elküldve: 2008. 08. 12. 09:25
Idézet: Mumia - Dátum: 2008. júl. 5., szombat - 20:01
Az első is (sajnos
)
miert sajnos? feltetlenul lekell cserelni az eredeti jol bevalt hangulatot?
macbook air 2014
Elküldve: 2008. 08. 12. 14:15
Idézet: JonesC - Dátum: 2008. aug. 12., kedd - 9:47
?
Én még 450-es P2-n toltam végig a wc3 + frozen thronet kb 256 mega rammal. Most a core2-n öt-hat példányban simán futhatna, ha a direktixen nem bukna el a dolog :Đ
Én még 450-es P2-n toltam végig a wc3 + frozen thronet kb 256 mega rammal. Most a core2-n öt-hat példányban simán futhatna, ha a direktixen nem bukna el a dolog :Đ
W3 maxon multiban többzör megfektette a volt A64 3000+om
viszont 2 magos támogatással, lehet el lenne a játék szépen egy 1.6ghz-es C2D mellett is
(gondolom én :Đ )
<b><span style='color:blue'>Andersen meghalt...Mese nincs...</span></b>
Elküldve: 2008. 08. 12. 17:26
nem pont az sc2-höz tartozik, bár talán ide is, nem is tudom, hogy inkább állítás vagy kérdés, szóval a hangok, pláne ha nagy sereg megindul és lövöldözik, robol, majd elpusztul és persze mindvégig hangokat adnak, szal értitek...
amiket írtatok hogy 1 magos, 2 magos proci, erről jutott eszembe, még régebbi ph-s teszteken láttam, hogy alaplaptesztnél próbálták a (nemcsak) integrált hangkártyákat, és hl2ep1-ben átlag 20%-kal leterhelte a procit, fearben csak 5%-kal, szóval szerintetek SC2 alatt ez mennyi lassulást eredményezhet, mivel 1 magosra optimalizálják? meg Mumia is írta hogy még hozzájön az AI, meg a megjelenítés (ami szerintem egyáltalán nem csúnya), így olyan kevésnek tűnik nekem az 1 proci mag
amiket írtatok hogy 1 magos, 2 magos proci, erről jutott eszembe, még régebbi ph-s teszteken láttam, hogy alaplaptesztnél próbálták a (nemcsak) integrált hangkártyákat, és hl2ep1-ben átlag 20%-kal leterhelte a procit, fearben csak 5%-kal, szóval szerintetek SC2 alatt ez mennyi lassulást eredményezhet, mivel 1 magosra optimalizálják? meg Mumia is írta hogy még hozzájön az AI, meg a megjelenítés (ami szerintem egyáltalán nem csúnya), így olyan kevésnek tűnik nekem az 1 proci mag
MB: Asrock H67M, CPU: Intel Core i5-3550S + Xigmatek Gaia, RAM: 2x4GB Kingmax Hercules DDR3 1600 MHz, VGA: Sapphire HD7850 2GB, Sound: Creative SB X-Fi XtremeMusic, SSD: Samsung 830 128GB, HDD: Samsung F1 320GB, Seagate 7200.12 500GB, WD Caviar Red 2000GB, WD Caviar Green 500GB, Optical: Optiarc AD-7260S, PS: Corsair VX450, Case: GIGABYTE GZ-X1, Scythe Kama Bay, TFT: Dell U2312HM, Speakers: Edifier R1900TII, Input: Lenovo Enhanced Performance USB Keyboard, Logitech MX 310, Logitech M505, PC Remote
BattleTag: ssanyesz#2866, Diablo3 Profil
Elküldve: 2008. 08. 19. 12:07
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451
Elküldve: 2008. 08. 29. 15:57
MB: Asrock H67M, CPU: Intel Core i5-3550S + Xigmatek Gaia, RAM: 2x4GB Kingmax Hercules DDR3 1600 MHz, VGA: Sapphire HD7850 2GB, Sound: Creative SB X-Fi XtremeMusic, SSD: Samsung 830 128GB, HDD: Samsung F1 320GB, Seagate 7200.12 500GB, WD Caviar Red 2000GB, WD Caviar Green 500GB, Optical: Optiarc AD-7260S, PS: Corsair VX450, Case: GIGABYTE GZ-X1, Scythe Kama Bay, TFT: Dell U2312HM, Speakers: Edifier R1900TII, Input: Lenovo Enhanced Performance USB Keyboard, Logitech MX 310, Logitech M505, PC Remote
Elküldve: 2008. 08. 29. 16:06
Varhato volt, hogy a kiegeszitoben lesz az uj faj, es varhato volt, hogy az a Xel'naga lesz. Jo jatek lesz, remelem a tortenet is erdekesen folytatodik.
Elküldve: 2008. 09. 26. 13:49
Arra senki nem gondolt, hogy miközben többmagosodik a világ, a magok egyenként is többet tolnak, mint eredetileg is egymagos elődeik ?
Nézzünk meg egy Northwood P4 3.0GHz/800-ast, ugyebár egy mag, HT ide vagy oda, és vessük össze teljesítményét egy mai Core2 Duo 1.8GHz-es magjával (csak az egyikkel).
Szerintem azt is mérlegelték Blizzardék, hogy írják-e át a teljes motort több magra, avagy bízzák a dolgot a CPU-k csíkszélességének csökkenésére, és az egyes magok egyenként is nagyobb teljesítményére.
Inkább a biztos utat választották, és szerintem ha korrekt lesz a játékélmény sok egység esetén is, nem nagyon fog zavarni, hány magon megy..
A másik gondolatom, hogy azért SC meg Blizzard ide vagy oda, az SC2-nél nem arra hajtanak, hogy P200MMX-en elfusson, ezt remélem mindenki látja.
Nézzünk meg egy Northwood P4 3.0GHz/800-ast, ugyebár egy mag, HT ide vagy oda, és vessük össze teljesítményét egy mai Core2 Duo 1.8GHz-es magjával (csak az egyikkel).
Szerintem azt is mérlegelték Blizzardék, hogy írják-e át a teljes motort több magra, avagy bízzák a dolgot a CPU-k csíkszélességének csökkenésére, és az egyes magok egyenként is nagyobb teljesítményére.
Inkább a biztos utat választották, és szerintem ha korrekt lesz a játékélmény sok egység esetén is, nem nagyon fog zavarni, hány magon megy..
A másik gondolatom, hogy azért SC meg Blizzard ide vagy oda, az SC2-nél nem arra hajtanak, hogy P200MMX-en elfusson, ezt remélem mindenki látja.
Om mani peme hung.
Elküldve: 2008. 10. 11. 09:09
BlizzCon hir tegnaprol (annak aki nem olvasta)

A StarCraft 2 egy helyett harom jatekbol fog allni. Az elsoben csak a Terran campaign kap helyet, a masodikban a Zergekkel lehet ugyeskedni es vegul a Protoss zarja a sort.

Mindegyik campaign egy kulonallo jatekkent jelenik majd meg. Magyarazat: egyreszt tul naggya nott a jatek es mar a Terran campaign akkor hogy boven kitesz majd egy teljes jateknak megfelelo elmenyt, masreszt mindegyik resz mas mechanikara epul (a masodik SC2-nel a Zerg campaignban pl. a diplomacian lesz a hangsuly), harmadreszt a kulonallo jatekok kibovitik a multiplayert is, negyedreszt osszeszamoltak es ha most akarnak befejezni mind a harom campaignt akkor par evvel eltolodna a StarCraft 2 megjelenese.
Ekkora faszsagot ritkan olvas az ember...

A StarCraft 2 egy helyett harom jatekbol fog allni. Az elsoben csak a Terran campaign kap helyet, a masodikban a Zergekkel lehet ugyeskedni es vegul a Protoss zarja a sort.

Mindegyik campaign egy kulonallo jatekkent jelenik majd meg. Magyarazat: egyreszt tul naggya nott a jatek es mar a Terran campaign akkor hogy boven kitesz majd egy teljes jateknak megfelelo elmenyt, masreszt mindegyik resz mas mechanikara epul (a masodik SC2-nel a Zerg campaignban pl. a diplomacian lesz a hangsuly), harmadreszt a kulonallo jatekok kibovitik a multiplayert is, negyedreszt osszeszamoltak es ha most akarnak befejezni mind a harom campaignt akkor par evvel eltolodna a StarCraft 2 megjelenese.
Ekkora faszsagot ritkan olvas az ember...
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")
Elküldve: 2008. 10. 11. 09:18
Basszus, agyukra ment ezeknek a wow. És ha akarok multizni, akkor meg kell vennem mind a 3 teljes áru játékot? Elmennek ezek a csába, azzeg, ha télleg ez lesz.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!
Idézet
Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye
Elküldve: 2008. 10. 11. 10:07
Kulonallo jatekkent jelenik MAJD meg? Szoval akkor felevente kapjuk a kampanyokat? Ezek se normalisak. Es ha en a Protossal akarok jatszani akkor miert kell azt kulon megvarni?
Elküldve: 2008. 10. 11. 10:16
Nagyon epikus lesz a tortenet, olyannyira hogy haromszor kell majd erte fizetni! Csend legyen! :Đ
Jatszhatsz Protosskent de csak multiplayert vagy skirmisht. De nem felevente fogsz campaignokat kapni hanem egy-ket evente
Ez a Blizzard szuperszpiiid, tudod, 20 ember elkavezgat a gepek elott meg neha tesz egy-egy texturat valamelyik modellre hogy jovo ev kozepere elkeszuljon a SC2
Egyebkent el kellene donteniuk hogy most filmet csinalnak (mert a tortenet miatt osztjak fel 3 reszre) vagy jatekot, ahol a valtozatossag fontosabb (tehat hogy 3 campaignt kapjunk).
Jatszhatsz Protosskent de csak multiplayert vagy skirmisht. De nem felevente fogsz campaignokat kapni hanem egy-ket evente
Egyebkent el kellene donteniuk hogy most filmet csinalnak (mert a tortenet miatt osztjak fel 3 reszre) vagy jatekot, ahol a valtozatossag fontosabb (tehat hogy 3 campaignt kapjunk).
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")
Elküldve: 2008. 10. 11. 10:18
Ez símán gazdasági döntés, ha el tudod ugyanazt a játékot adni háromszor, háromszoros áron, akkor tedd meg. Kell az új Ferrari a Blizzardos takarítónőknek is, nehogymár.
Elküldve: 2008. 10. 11. 12:27
ket uj High-Res gameplay video
Protoss vs. Terran :: http://www.gametrail...ayer/41336.html
Zerg vs. Terran :: http://www.gametrail...ayer/41335.html
EDIT: Mindjart jovok szidni oket csak elobb csinalok egy teat :Đ
Protoss vs. Terran :: http://www.gametrail...ayer/41336.html
Zerg vs. Terran :: http://www.gametrail...ayer/41335.html
EDIT: Mindjart jovok szidni oket csak elobb csinalok egy teat :Đ
Szerkesztette: N.M.I. 2008. 10. 11. 12:37 -kor
Elküldve: 2008. 10. 11. 13:19
Hat gyerekek, ez bizony nagyon keves igy 2008-ban.
- mar most elavult ez a motor. mi lesz ezzel par ev mulva mikor kiadjak a Protoss campaign verziot?
- primitiv halalanimaciok. kipukkannak a Protoss egysegek... alig latni repkedo darabokat vagy egy kis vert. ehhez aztan k.rvara kellett a Havok
- tuzeffektek. az ezredfordulo technikajaval. amikor meggyulladtak a Zerglingek azt hittem sirva fakadok
- gagyi egysegek: Protoss video elejen a nyil alaku valami, a nindzsa Zealotok (Marine-ok hogy elfutnak mar eloluk, sprintelos tamadas ide vagy oda) meg az a szanalmas Colossus, ha nekimegy a Terran jatekos akkor ott helyben siman szethegesztette volna a g3cibe az a nehany SCV
Semmi "hu ez de jol nez ki" pillanat, semmi epikus, elettelen az egesz. Tudom, nem igazan van mostansag konkurencia de azert a DoW2 arnyekaban nagyon meresz dolog egy ilyennel elorukkolni.
...ja a creep meg saska Zerglingek jol neznek ki.
Megadtam az alaphangulatot, johetnek a hozzaszolasok :o
- mar most elavult ez a motor. mi lesz ezzel par ev mulva mikor kiadjak a Protoss campaign verziot?
- primitiv halalanimaciok. kipukkannak a Protoss egysegek... alig latni repkedo darabokat vagy egy kis vert. ehhez aztan k.rvara kellett a Havok
- tuzeffektek. az ezredfordulo technikajaval. amikor meggyulladtak a Zerglingek azt hittem sirva fakadok
- gagyi egysegek: Protoss video elejen a nyil alaku valami, a nindzsa Zealotok (Marine-ok hogy elfutnak mar eloluk, sprintelos tamadas ide vagy oda) meg az a szanalmas Colossus, ha nekimegy a Terran jatekos akkor ott helyben siman szethegesztette volna a g3cibe az a nehany SCV
Semmi "hu ez de jol nez ki" pillanat, semmi epikus, elettelen az egesz. Tudom, nem igazan van mostansag konkurencia de azert a DoW2 arnyekaban nagyon meresz dolog egy ilyennel elorukkolni.
Elküldve: 2008. 10. 11. 13:24
Idézet: N.M.I. - Dátum: 2008. okt. 11., szombat - 14:19
Hat gyerekek, ez bizony nagyon keves igy 2008-ban.
a starcraft 1el meg mindig sokan jatszanak, hiaba nincs meg ilyen grafikaja se, szerinted? miert kell ennel jobb grafika ehhez a jatekhoz?
macbook air 2014
Elküldve: 2008. 10. 11. 13:26
Nem kell top-notch grafika de azert ne legyen mar igenytelen szar. StarCraft a mai napig jol nez ki, hangulatosak az animaciok stb. de ez...
Vegignezted egyaltalan a ket videot? Egyszeruen lehangolo az egesz.
Szerkesztette: N.M.I. 2008. 10. 11. 13:27 -kor
Elküldve: 2008. 10. 11. 13:45
Idézet: N.M.I. - Dátum: 2008. okt. 11., szombat - 14:26
Nem kell top-notch grafika de azert ne legyen mar igenytelen szar. StarCraft a mai napig jol nez ki, hangulatosak az animaciok stb. de ez...
majd ha te jatszol vele kitapasztalod, a zenek is kellenek ala
macbook air 2014
Elküldve: 2008. 10. 11. 13:53
Figy, ha ennyi ev alatt csak ennyit birtak kipreselni magukbol akkor szerintem okkal vagyok szkeptikus
Kivancsi lettem volna milyenek voltak az elozo verziok amiket kidobtak (mert ugye eleg sokszor kezdtek szinte nullarol az egeszet)... vagyis inkabb nem. Nem akarom tudni
Elküldve: 2008. 10. 11. 19:20
Ja, kicsit pézéhesek lettek csórikáim. Kiváncsi vagyok, hogy 3 teljesárú játékot kell megvenni, vagy valami budgetbe odaadják a többi kamányt.
world, my finger, is on the button...
Idézet
Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

Súgó
A téma zárva.