HWSW Informatikai Kerekasztal: StarCraft 2 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (55 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

StarCraft 2

#401 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 10. 11. 21:56

Pontosítás td-nek koszonhetoen: "Mindhárom" StarCraft 2 ugyanazt a multiplayert fogja tartalmazni azonban az újabb campaignok végigjátszásához meg kell venni mindhárom terméket.
(Zárójelben jegyzem meg hogy ez alapján nekem az jon le hogy a másik ketto kiadás is teljes árú lesz hiszen mindegyikben benne lesz a multiplayer és egy "teljesértéku" campaign mód)
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#402 Felhasználó inaktív   Orgi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 12. 23:15

Idézet: N.M.I. - Dátum: 2008. okt. 11., szombat - 22:56

Pontosítás td-nek koszonhetoen: "Mindhárom" StarCraft 2 ugyanazt a multiplayert fogja tartalmazni azonban az újabb campaignok végigjátszásához meg kell venni mindhárom terméket.

"Each new single player campaign will come with upgrades and changes to the multiplayer.
Chris explained that each of the three installments would play a bit differently as well, with different meta-game types in each. The initial campaign would feature Terran Jim Raynor, with a meta game that involves upgrading technologies. The second focuses on the Zerg, with a meta-element involving diplomacy."

interjú

#403 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 13. 00:23

"The latest panel from BlizzCon has been about Starcraft 2. The big news is that the campaign will be split into three separate parts, each being sold as a stand alone game. (people were booing this decision)

This is to ensure a faster release and a more polished campaign. Each of these will feature the same multiplayer experience, however you will have to purchase a separate product to play each of the campaigns"
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#404 Felhasználó inaktív   Yv@n 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 13. 01:04

Idézet: N.M.I. - Dátum: 2008. okt. 13., hétfő - 0:23

"The latest panel from BlizzCon has been about Starcraft 2. The big news is that the campaign will be split into three separate parts, each being sold as a stand alone game. (people were booing this decision)

This is to ensure a faster release and a more polished campaign. Each of these will feature the same multiplayer experience, however you will have to purchase a separate product to play each of the campaigns"

Teljesen irreális, hogy a majd 1 év késéssel kiérkező részek ne tartalmaznának multi újításokat is. Erre utal, hogy elhangozzott az is, hogy még nem tudják miként oldják meg a multi mókát, a különböző verziók esetén.

#405 Felhasználó inaktív   Major_S 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 13. 06:56

Idézet: N.M.I. - Dátum: 2008. okt. 11., szombat - 14:19

Hat gyerekek, ez bizony nagyon keves igy 2008-ban.

- mar most elavult ez a motor. mi lesz ezzel par ev mulva mikor kiadjak a Protoss campaign verziot?
- primitiv halalanimaciok. kipukkannak a Protoss egysegek... alig latni repkedo darabokat vagy egy kis vert. ehhez aztan k.rvara kellett a Havok
- tuzeffektek. az ezredfordulo technikajaval. amikor meggyulladtak a Zerglingek azt hittem sirva fakadok
- gagyi egysegek: Protoss video elejen a nyil alaku valami, a nindzsa Zealotok (Marine-ok hogy elfutnak mar eloluk, sprintelos tamadas ide vagy oda) meg az a szanalmas Colossus, ha nekimegy a Terran jatekos akkor ott helyben siman szethegesztette volna a g3cibe az a nehany SCV

Semmi "hu ez de jol nez ki" pillanat, semmi epikus, elettelen az egesz. Tudom, nem igazan van mostansag konkurencia de azert a DoW2 arnyekaban nagyon meresz dolog egy ilyennel elorukkolni.

...ja a creep meg saska Zerglingek jol neznek ki.

Megadtam az alaphangulatot, johetnek a hozzaszolasok :o

1. elavultabb lesz  :D  Szerintem az Sc fanokat nem tudja majd érdekelni.
2. A halál animációk elvileg multiban ilyenek, hogy átláthatóbb legyen single playerben elvileg ki van-lesz dolgozva viszont ezzel a játékkal úgy is multiban játszanak majd legtöbbet szóval  :think:
3. Tűz effektek: ez azért ilyen mert... következő kérdés?  :Đ
4. Én se vagyok minden egységgel kibékülve de ez ilyen lesz a balance szerintem meg nem a bemutató videókból fog kiderülni. (Az ugyanis soha nem lesz tökéletes 1000 patch után se ez már ilyen :rolleyes:)
5. Diablo 1 (előtte warcraft1) óta szerintem nem volt egyetlen blizzard játék sem amire azt lehetett volna mondani "húúú ez de jól néz ki". Hangulat szerintem rendben van a többit meglátjuk. Dow2 nagyon más irányt képvisel kár idekeverni ott már csak egy nagyon kis létszámú szinte taktikai játékról beszélhetünk nem egy kategória.
"I hear voices in my head... They council me... They understand... THEY TALK TO ME."
http://MarineCorpS.try.hu

#406 Felhasználó inaktív   atis52 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 13. 08:22

Idézet: N.M.I. - Dátum: 2008. okt. 11., szombat - 9:09

...(a masodik SC2-nel a Zerg campaignban pl. a diplomacian lesz a hangsuly)...

Idézet

Mindhárom kampány jelentősen különbözik majd, a Zergben RPG elemek tűnnek fel, a Protossba pedig diplomáciai elemeket építenek be.

Rpg már volt a w3 kiegben, diplomácia meg minek, most kalandjátékot csinálnak vagy rts-t ?
(Menj el az xyz rendszerbe, ölj meg 3 zerglinget és hozd el a fogukat, akkor használhatod az ugrókapunkat....)
A kiegben a negyedik fajjal meg fps elemeket hoznak majd be ?

Érdekes lesz.

Így elsőre erős WTF?? érzésem van...másodjára meg az, hogy agyukra ment a WoW. (Habár ez utóbbi a D3 infókból erősebben átjött...és nem, nem a kinézet miatt).

#407 Felhasználó inaktív   NetTom 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 13. 12:33

Elnézték a Valve-től ezt az epizódosdit... ezzek a cúnya kiadóbácsik! :o  :Đ
Persze nem most kezdték... :cool:

Engem a történet érdekel, a többi "mellékes", ha azt nem cseszik el, akkor kell. :)

Szerkesztette: ThomasS31 2008. 10. 13. 12:36 -kor

#408 Felhasználó inaktív   Visormail 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 14. 16:45

Egyre lehangolóbbak a videók, egy fikarcnyi starcraft hangulat nincs benne, ez egy warcraft, azokat meg utálom.
AMD X2 7750, 3GB RAM, HD4850 512MB, Windows XP x64 és Windows 7 Pro

#409 Felhasználó inaktív   atis52 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 15. 07:55

Idézet: Visormail - Dátum: 2008. okt. 14., kedd - 16:45

Egyre lehangolóbbak a videók, egy fikarcnyi starcraft hangulat nincs benne, ez egy warcraft, azokat meg utálom.

Hát, amikor a BC darálja a levegőben a zergeket, majd elugrik, az tényleg full wc 3....plusz a kikerült intro részlet is...

Viccet félretéve, mire gondolsz ?

Edit: megnéztem megint mindkettőt, az első a lost temple pályatípusára hajaz, a második a dark templar-ok bolygójára, a többi meg simán oké....nincs benne az a gyermeki idétlenség ami a w3-at jellemezte szvsz.

Szerkesztette: atis52 2008. 10. 15. 08:04 -kor

#410 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 15. 08:48

Az nincs de a StarCraft hangulat is eltunt belole. Visor szerintem a dundi egysegekre meg a szinkavalkadra gondolt. Ezzel is az a baj mint a Diablo 3-al: a neve.

#411 Felhasználó inaktív   atis52 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 15. 13:16

Idézet: N.M.I. - Dátum: 2008. okt. 15., szerda - 8:48

...dundi egysegekre meg a szinkavalkadra gondolt.

Eh, nézzétek már meg az első részt, mindkettőből van bőven abban is.

Idézet

Ezzel is az a baj mint a Diablo 3-al: a neve.

Erre nem lehet mit mondani. Oké, a D3 nem elég darkos, ez meg egy W3 klón. Ennyi.

#412 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 15. 13:45

Lenyeg hogy beismerted :)

Jo lesz ez csak jobbra szamitottunk. A rajongok ugy vannak vele hogy "menjen tovabb a StarCraft ag, legyen 3D de a lenyeg (graf, hangulat stb.) ne valtozzon pls." a Blizzard meg ugy gondolja hogy "emeljuk ki a lenyeget a StarCraft-bol (3 faj, gyors harcok sok kulonbozo egyseggel) de ujitsuk fel mindenhol ahol csak hozza tudunk nyulni hogy jobban prezentalhato es szimpatikusabb legyen a jatekot kevesbe ismeroknek is".
Diablo 3-ra ugyanez igaz. Meg lehet oket erteni de joggal lehetunk csalodottak is.

#413 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 15. 13:53

Nyugtaval dicserjetek a napot. Meglatjuk ha kijott. Szerintem nem lesz ez rossz. Se a D3.

#414 Felhasználó inaktív   Visormail 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 15. 16:31

Idézet: atis52 - Dátum: 2008. okt. 15., szerda - 13:16

Eh, nézzétek már meg az első részt, mindkettőből van bőven abban is.

A starcraft1-ben színkavalkád meg dundi egységek? Te vagy bekötött szemmel játszol, vagy teljesen másik játékról beszélsz. Az 1 mindenféle kietlen bolygókon, meg űrplatformokon, meg némelyik pálya bázisok belsejében játszódik, ezek a videók meg valami természetvédelmi területeken, az egységek meg szerintem borzalmasan gagyin néznek ki, remélem ez még mindíg nagyon béta, és semmi köze a véglegeshez, bár így lenne.  :(

Szerkesztette: Visormail 2008. 10. 15. 16:35 -kor

AMD X2 7750, 3GB RAM, HD4850 512MB, Windows XP x64 és Windows 7 Pro

#415 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 15. 16:39

Nesze neked "dundi" egység:
Kép

#416 Felhasználó inaktív   atis52 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 16. 08:53

Idézet: Visormail - Dátum: 2008. okt. 15., szerda - 16:31

Te vagy bekötött szemmel játszol, vagy teljesen másik játékról beszélsz. Az 1 mindenféle kietlen bolygókon, meg űrplatformokon, meg némelyik pálya bázisok belsejében játszódik....

Lost temple. Feltéve ha egyáltalán ismerős. És ugyan ez a pályatípus a kampányban is szerepel, jópárszor (pl. a protoss első x pályája, ami az anyabolygójukon játszódik).
De oké, biztos valami tök más cuccal játszottam éveken keresztül, my bad.

Egyébként az egységek lecserélése simán megy még, a blizzconos képeken is van ilyen.

Enemi:

Idézet

Diablo 3-ra ugyanez igaz. Meg lehet oket erteni de joggal lehetunk csalodottak is.

Szívetek joga :) Csak furcsa temetni valamit egy béta közeli változat alapján (okés, ugye az sc1-et is kompletten áttervezték miután az első w2 klón képek megjelentek...).

Megértem egyébként, ott van a c&c3 ami akár jó is lehetett volna és gondolom az elmúlt évek terméséből mindenki tud kapásból mondani 3-4 ilyen 'folytatást'.

#417 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 15. 09:09

Collector's-ban remelem ilyesmi lesz.

Kép

#418 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 15. 09:49

Idézet: Visormail - Dátum: 2008. okt. 15., szerda - 16:31

A starcraft1-ben színkavalkád meg dundi egységek? Te vagy bekötött szemmel játszol, vagy teljesen másik játékról beszélsz. Az 1 mindenféle kietlen bolygókon, meg űrplatformokon, meg némelyik pálya bázisok belsejében játszódik, ezek a videók meg valami természetvédelmi területeken, az egységek meg szerintem borzalmasan gagyin néznek ki, remélem ez még mindíg nagyon béta, és semmi köze a véglegeshez, bár így lenne.  :(

szerencsére nincs minden embernek ennyi fontos problémája, hogy elsírja magát 1-2 ingame video után.
eleget dolgoznak rajta h szép is legyen és a balance is meglegyen.

ez noob szőrszálhasogatás a diablós jajdenemtetszenek a színek faszságok mellett.

get a life.
A man must accept his fate or be destroyed by it.

#419 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 15. 09:56

Idézet: N.M.I. - Dátum: 2008. okt. 15., szerda - 13:45

Meg lehet oket erteni de joggal lehetunk csalodottak is.

miért is? mert csinálnak egy következő részt?

blizzard elég alapos, sosem adtak ki szart. nem is fognak.

te is kereshetnél vmi elfoglaltságot a folyamatos nyávogás helyett ;)
A man must accept his fate or be destroyed by it.

#420 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 15. 10:01

/ignore

Téma megosztása:

• (55 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.