HWSW Informatikai Kerekasztal: StarCraft 2 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (55 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

StarCraft 2

#181 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 05. 21. 19:59

Tamogatom. Dio 2 is egy tre graf jatek aztan meg mindig mekkora fan bazisa van. Pont annak kell orulni, hogy nem kell uj vasat venni, hogy jatszhass vele :cool:

#182 Felhasználó inaktív   d3roe 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 21. 20:00

Idézet: spidey - Dátum: 2007. máj. 21., hétfő - 20:42

Demo is van?  :) A videot megnéztem. Szvsz WarIII szint, minimális grafikai tuninggal.

Akkor nézd újra, fölösleges a flame.

#183 Felhasználó inaktív   Virus9AX 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 21. 20:01

Engem pl nem zavar a graf, sőt örülök is neki mert a war3 alatt nagyon teccet(és nem a megjelenés időpontjában jácottam vele hanem akkor amikorm ár jóval szebbekel is nyomtam és mégis az a grafikai motor valahogy megteremtett egy alaphangulatot amit a játék menet a végletekig fokozott.

1 dolog nem teccik mégpedig a terran siege tank, szerintem 2d ben ezerszer jobban nézett ki, valahogy most nem sugárzik róla az erő olyan kis nyeszlett valami és csúnya is. De a többi rendben van, és annak örülök főleg hogy a marinok nelső ránézésre nem a hanyagolható egységek közé tartozik.

#184 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 21. 20:07

A marine az kiraly, mindig vagy 6 squadron-nyit gyartottam beloluk oszt usgyi, sokan vannak mindent szetkapnak, ala Zergling :p

Nekem a Battlecruiser-ek tunnek rohejesnek, rovidebbek lettek es tomzsibbek, pedig pont az hogy orbitalisan nagynak kene lenniuk, hosszu, massziv dogok.

#185 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 21. 20:08

Majd biztos lesz hozzá letölthető modell :D
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#186 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 21. 20:15

Idézet: evone - Dátum: 2007. máj. 21., hétfő - 20:55

hat en nem tudom, lehet hogy te sose nem is jaccottal anno sokat a starcraftal, mert szerintem ebben a jatekban kurvara de _semmit_ nem szamit a grafika, en nem tudom hogy jut eszedbe kritizalni, ebben a jatekban mindig is a hangulat volt az egyik fontos tenyezo... mar bocsi de ezzel a grafikazassal tokom kivan mar, mindenki veszi a dzsiforsz 1000000000000eket, de azt kevesen latjak be hogy mostanaban mindenki csak a grafikara megy es jatek elmeny sehol...

Nekem pedig aztán nem a grafika a vesszőparipám, sőt, lásd Crysis, Gears topik, stb., de ez nagyon old-school, e mellett nem lehet elmenni szó nélkül.  :)

Idézet: Cellular

Dio 2 is egy tre graf jatek aztan meg mindig mekkora fan bazisa van.

Szvsz Diablo 2 grafikája nagyon szép és hangulatos. Anno főleg, de ma se rossz. Ez stílusban messze elmarad attól. Szerintem. És be is fejezem ezzel.

Szerkesztette: spidey 2007. 05. 21. 20:18 -kor

#187 Felhasználó inaktív   d3roe 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 21. 20:24

Idézet: spidey - Dátum: 2007. máj. 21., hétfő - 21:15

És be is fejezem ezzel.

Jobb is. Ilyen aprólékos, hangulatos grafikát még nem láttam, jól kivehető az új fizika, hirdető táblák villognak, a robbanás-effektek ugyancsak ütnek.
A legfontosabb, hogy sikerült megtartani a SC stilusát, jellegét még a Zealotok copfja is ugrál :)

De az is igaz, hogy a SC-nál nem elsődleges a grafika, az első rész  mindenidők legobb rts-e lett, a második rész is kocsikáztatni fog.

#188 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 21. 20:32

ez lenne a lenyeg, nem tudnak ujat mutatni, es nem is kell, eleg ha a regi sct kapjuk kicsit ujonnan :)
macbook air 2014

#189 Felhasználó inaktív   carr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 21. 23:50

Idézet: worxland - Dátum: 2007. máj. 21., hétfő - 20:06

:omg:  :nevet2:  :bolond:  :lol:

Mé? Abba nem vótvizes pálya? :confused:  Mármint ahol volt némi víz is a fődek közt ecsém...  :omg:  :think:  :Đ

#190 Felhasználó inaktív   carr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 21. 23:52

Ja, Total Annihilations-ban voltak jó kis hajók... :lefety:  :joy:  :bringa:

#191 Felhasználó inaktív   DoxaM 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 22. 02:20

"Pont olyan, amilyennek lenni kell.. "

MAJD' 10 éve fejlesztett játék (mire kiadják  :rolleyes: ), és semmi korszakalkotó, egy effektive 0 grafika, ez 2007/2008ban???? (tudom most fognak kövezni a spur sc fanok, h márpedig itt a xar is jó mert iszonyat játékmenete van még ha ugyanolyan mint az sc1 akkoris  :omg:  :Đ  ). szóval ilyet mondani...ez elég elvakultság vagy szimpla igénytelenség.

Szerintem ez egy "összevisszatákolt" sc lesz ami azért került újra napirendre mert a blizzardnak most jól megy tudjuk miből....persze lehet én gondolom rosszul :) ezért is biggyesztettem oda a szerintemet :) és ha a sok sc fannak el tudnak adni belőle és nyereséges lesz még mindig a wow akkor a dio3 is elég esélyes...csak nehogy ilyen összetákolt akármi legyen az is  :(
Összetákoltat nem szószerint kell venni, mivel blizzard nagyjából = minőség.szóval nem egy márió64-et kapnak kézhez ez egyértelmű.Hanem azért...ha egy blizzard 10 évig céltudatosan fejlesztett volna, akkor olyan cuccot kapnának kézhez, h bexarnának  :Đ ebben biztos vagyok :) de igy is egy elég jó pénzforrás lesz ez az sc2 szerintem (de azért nem kell az egekbe magasztalni a sok fannak).
Na mind1, hajrá.
MSI 990FXA / FX-6300 / HD 7850 OC

#192 Felhasználó inaktív   Virus9AX 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 22. 03:27

Miért megy manapság mindenki arra rá hogy ha a graf nem dönt kidolgozottsági rekordokat akkor az már eleve rossz. Az iylen hozzászólásokat kb a 10 en nehány évesek köréből várom mind vagy legalábbis arra saccolok.

Ott van pl a CC3, jó graf sőt nagyon is szép jól futó engine de a játék maga egy hulladék az elődökhöz képest.
Pont ezért élnék egy olyan idézettel hogy "ronda de finom", de ugyanezt már fordítva is láttuk sz@r színes csillámpapírba csomagolva és az már hűde jó a 10-en éveseknek.
Hát meg is van róluk a véleményem azaz hogy defektes mind(tisztelet a kivételnek).

Szekr: utálom az éjszakai melót :smoker:

Szerkesztette: Virus9AX 2007. 05. 22. 03:27 -kor

#193 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 22. 04:50

Piros Pottyos az igazi! :D

#194 Felhasználó inaktív   worxland 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 22. 05:29

Idézet: carr - Dátum: 2007. máj. 22., kedd - 0:50

Mé? Abba nem vótvizes pálya? :confused:  Mármint ahol volt némi víz is a fődek közt ecsém...  :omg:  :think:  :Đ

starcarftban hajók meg víz? egy űrmesében?  :D
Amúgy pont úgy vagyok ecséd, mint a de Virogardoknak Skandar Graun... Csak én nem vagyok olyan szép.
 aláírás
Spoiler

#195 Felhasználó inaktív   ZooLee 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 22. 06:05

Kedves grafika-fanok, magyarázzátok már el nekem, elvakult, "spur", igénytelen SC fannak, hogy mi a szar, stíulstalan, 0 ebben a grafikában? Milyennek kellene lennie?

Szerintem így jó, ahogy van, nagyon jó a grafikája, szép és hangulatos. Ahogy nézem nem kell majd új gépet venni hozzá DX10-el, hogy egyáltalán megmozduljon, és ez igen nagy erény manapság...

Amit várok, de a demó alapján minden esély megvan rá, hogy megkapjuk: Jól kidolgozott egységek, és ami nagyon fontos - iszonyat jól kiegyenlített játékmenet, bármely fajjal ugyanannyi esélyed van. Ebben mindig is nagyon jó volt a Blizzard.

Z.

#196 Felhasználó inaktív   gerdez 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 22. 06:50

Nekem mar annyi eleg lett volna, hogy a nagyobb felbontasokat vigyek bele, meg lehessen vegtelen gyartasi parancsot kiadni egyszerre. Nem ertem miert kell folyton ezzel a grafikaval flamezni, kotekedni. Akinek nem fog tetszeni, nem fogja megvenni, kesz, ennyi. Igy is biztos vagyok, hogy "befuccsol" a battle.net megjelenes estejen.  :Đ

S amint Blizzardek is mondjak a video kozben, varjuk ki a veget. Megjeleneskor lehet majd fikazni, ha olyan csunya lesz.

#197 Felhasználó inaktív   the_lord 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 05. 22. 08:12

Szerintem is majdnem mindegy milyen a grafika... azaz azért remélem nem adta alább az SC1-nél!
A lényeg szerintem az elsőben az volt hogy 3 eléggé kiegyensúlyozott faj volt... Multiplayerben KIRÁLY!

Várom a megjelenést!
Winive - a nyerőportál, jelentkezel a játékra és várod, hogy kihúzzanak, naponta több sorsolás is van - Winive

#198 Felhasználó inaktív   Major_S 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 22. 08:28

Idézet: DoxaM - Dátum: 2007. máj. 22., kedd - 3:20

"Pont olyan, amilyennek lenni kell.. "

MAJD' 10 éve fejlesztett játék (mire kiadják  :rolleyes: ), és semmi korszakalkotó, egy effektive 0 grafika, ez 2007/2008ban???? (tudom most fognak kövezni a spur sc fanok, h márpedig itt a xar is jó mert iszonyat játékmenete van még ha ugyanolyan mint az sc1 akkoris  :omg:  :Đ  ). szóval ilyet mondani...ez elég elvakultság vagy szimpla igénytelenség.

honnan veszed hogy 10 évig fejlesztik?  :o  csak ha kicsit utánna olvasol (akár itt a topikban) akkor rájösz hogy a warcraft3 után álltak neki  ;)
Az elvakultságról meg annyit hogy olvasd vissza a saját hsz-ed létszives mert lehet hogy én is az vagyok mert még mindig tetszik a war3 grafikája (mert szerintem kv*** nem attól lesz szép valami ha 2 kiló hdr+bloom+shader van rajta) de az hogy te már bemesélted magadnak 2 screenshoot alapján hogy ez egy hányadék grafikájú öszetákolt sc1 az biztos.

Azt meg nem értem miért akar mindenki forradalmi dolgokat egy már majdnem tökéletesre csiszolgatott játéktól.
Szerintem ha hozzá adják a warcraft3 jó dolgait akkor már simán tökéletes játék lesz.
Most mit vártok hova fejlődjön egy Rts? lehet belerakni csomó mindent de attól már majd maximum játszhatatlan lesz már pedig itt az a legfontosabb mert sokan elfelejtik ez egy MULTI-rts.
"I hear voices in my head... They council me... They understand... THEY TALK TO ME."
http://MarineCorpS.try.hu

#199 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 22. 08:34

Ugyan már gyerekek :)

Most komolyan cryengine2 poligonszámait várjátok el egy rtstől. Ökörség. Szeritem az a grafmotor teljesen rendben van. Az épületek poligonszáma valamicskét lehetne magasabb, de igy is nagyon állatul néz ki. Minden egységnek saját kis árnyéka volt és ha jól tűnt fel dinamikus volt mind. Fényforrások mind aktivak voltak, szóval jó lesz ez arra amire kitalálták.

És hogy mennyire lesz sz*r? Blizzardnak nem szokása mocskot kiadni a kezei közül, szóval biztosan nem egy bughalom lesz.

Kicsit úgy érzem, hogy sokan a diablo3at várták vagy egy wow kieget és amiért nem az jött most megy a fika, hogy ez de sz*r lesz...

Szerkesztette: BoGab 2007. 05. 22. 08:35 -kor

Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#200 Felhasználó inaktív   Inquisitor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 22. 09:09

Nem tudom, de nekem semmi bajom nem volt a GFX-el, az 1280-as perezntációs game 20 perce elég meggyőző volt, abszolute nem volt low poli, ellenben az épületek és egységek igen kidolgozottak voltak, szépen animált pusztulással/támadással. A háttér, a terep meg úgy is csak dísznek van, de az sem volt csúnya. Mondjuk az erdős pálya (Artwork Trailer) növényzete lehetne pöttyet szebb, de inkább ilyen legyen, mint, hogy Supreme Commander szintű gépigénye legyen.
A hang, GFX, játékmenet és habgulat idézi az első részt és ez így van jól. Ráadásul ez még csak egy preview, mire kijön sok minden változhat benne.
.:: Close the World  . . . Open the nExt ::.

Téma megosztása:

• (55 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.