HWSW Informatikai Kerekasztal: StarCraft 2 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (55 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

StarCraft 2

#201 Felhasználó inaktív   TiWiNE 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 05. 22. 10:07

Idézet: spidey - Dátum: 2007. máj. 21., hétfő - 19:42

Demo is van?  :) A videot megnéztem. Szvsz WarIII szint, minimális grafikai tuninggal.

Demo > Demonstration.

#202 Felhasználó inaktív   Inquisitor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 22. 10:25

Mondjuk minimális grafikai tuningnak nevezni egy 2d/3d motorváltást, meg az RTS-hez mérten elég részletes modelleket elég érdekes.
Másrészt Diablo2-t elég sokat nyomtam (még a bétát is!), és amikor kijött igen is csalódást okozott a grafikai megvalósítása első ránézésre. Azért sokat kellett játszani vele, hogy az ember ráérezzen mennyi kis bizbaszt megrajzoltak a karaktereken a készítők ... meg elég gáz volt, hogy a bétában bent lévő 800-as felbontást kiszedtéka véglegesből és csak kieggel lehetett újra elérni. Szóval nno a D2 kijövetelekor legalább ennyire megosztotta a gamereket szerintem.
.:: Close the World  . . . Open the nExt ::.

#203 Felhasználó inaktív   cyrusv10 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 05. 22. 10:57

Hát Blizzard lesz szoval nem nagyon tartok tőle, hogy nem szorakozok jól :D. De nekem a Company of Heroes fizikai motorja a rombolhatóság, a fennmaradó roncsok(SC-benis!), testek nagyon bejött, ha még ezt bele lehetne ültetni annak örülnék. (Szoval ha lelövök egy Protos mothershipet akkor nehogy már eltünjön csak ugy minden nyom nélkül.) Bár itt nagyobb méretü csapatokat is mozgatunk.
Windows NT összeomlott. Én vagyok a Halál Kék Képernyője. Senki nem hallja sikoltásod.

#204 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 22. 11:10

Mint mar sokan mondtak, ez a jatek nem arrol szol, hogy nezegesd az egysegeket, hanem, hogy jatsz vele.

Biztos ez is nagy siker lesz, es nagyon sokat elfognak adni belole. Nem tudok egy olyan Blizzard jatekrol se, ami bukas lett volna, vagy csak atlagos...
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#205 Felhasználó inaktív   Poci76 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 22. 11:20

Nekem az is jó lett volna, ha a Starcraft 2 nem más, mint az 1-hez kiadott újabb kampány, szóval a 3d grafika csak hab a tortán.  :respect:

#206 Felhasználó inaktív   Virus9AX 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 22. 11:30

Idézet: BoGab - Dátum: 2007. máj. 22., kedd - 9:34

És hogy mennyire lesz sz*r? Blizzardnak nem szokása mocskot kiadni a kezei közül, szóval biztosan nem egy bughalom lesz.

Ez meg a másik.
Mi megy manapság? Beharagnoznak valami nagy nevet hiper graffal majd mikor kijön nem lehet mást olvasni a neten a fórumokon hogy hát igen nagy a gépigénye ugy hogy közben ki se használja a gépet vagy csak 40%-ig, meg hogy majd az első patch után jó lessz az.
Ezé kell nekükn a nextgen graf? hát én inkább azt szeretném ha nem fél óra játékidő mire megunom meg + fél óra mire végig tolom.
És ezért nekem az a véleményem hogy inkább adjanak le egy picit a graf színvonalból de maga a játék legyen hosszú szórakoztató itt-ott kihívást jelentő.

#207 Felhasználó inaktív   Dr. Freeman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 22. 13:00

Én még csak most láttam a 22 perces videót, de sztem az első részhez képest számos újítás van, és a grafika se lesz egy hű de csúnya szvsz...Pl amit láttam hogy a lejtőn a Protoss roncs legurul, meg télleg jobb így 3D-ben...de majd meglássuk...Nekem az 1 is bejött...
Xfire & Steam : freemanhun88

Gigabyte GA-M52L-S3 lap | AMD Athlon X2 6000+@3.0GHz AM2 BOX | 2Gb RAM | Gainward 9429-BLISS HD 3850 512MB PCIE | Samsung SATA 500GB | Nemtommilyen CD-DVD RW | ...

#208 Felhasználó inaktív   Huma 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 22. 13:16

Idézet: BoGab - Dátum: 2007. máj. 22., kedd - 8:34

..
Kicsit úgy érzem, hogy sokan a diablo3at várták vagy egy wow kieget és amiért nem az jött most megy a fika, hogy ez de sz*r lesz...

;)

Ebben van valami.. Mikor az első képeket megláttam én sem estem hasra, nem azért mert rosz volt, hanem mert nem Dio3..  :cool:

Az meg aki ennél jobbat vár a grafikátol, az egy barom.. (bocs) egy RTS-nél csak elvonná a figyelmet sztem.. ez a tökéletes.. (nem, nem vagyok SC fan, az alapjátékot vittem végig 1x, meg a kieget ugyahogy, még multiba sem nyomtam, max 1x).. Én sem igazán látom, hogy hogy lehetett volna ennél jobbat alkotni.. Ezzel az enginnel mindent meg lehet csinálni amire egy rts-ben szükség van, és kisgép is elég neki, nem ugy mint a már emlitett C'n'C, hogy olyan grafikája volt, amit alig lehetett átlátni, és bár jól nézett ki de pakson se ment volna el, komolyan.. amit a videó alapján láttam az az, hogy ez egy dinamikus, pörgő játékmenet lesz, az animációk nagyon jók (pók-lépegetők!!) és kellőképpen egyszerü az irányitása, letisztult az interface-e. stb.. sztem egy rts-től elvárható mindent tudni fog, nekem már a videók lapján sokkal jobban tetszett, mint BÁRMELYIK rts, ami az SC1 óta megjelent, és még egy jódarabig meg fog jelenni.. sokindenennel játszottam, de nem tudnék felidézni az sc1 óta olyan rts-t ami megfogott volna.. sztem ez lesz az első olyan.. Ez nem egy technológiai demo lesz, hanem egy JÁTÉK.. egy szép, érdekes, szórakoztató, taktikus játék..

Kiváncsian várom mit vár az, aki elégedetlen a grafikával.. :think:

:)

#209 Felhasználó inaktív   DoxaM 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 05. 22. 13:44

Idézet: Virus9AX - Dátum: 2007. máj. 22., kedd - 3:27

Miért megy manapság mindenki arra rá hogy ha a graf nem dönt kidolgozottsági rekordokat akkor az már eleve rossz. Az iylen hozzászólásokat kb a 10 en nehány évesek köréből várom mind vagy legalábbis arra saccolok.

Ott van pl a CC3, jó graf sőt nagyon is szép jól futó engine de a játék maga egy hulladék az elődökhöz képest.
Pont ezért élnék egy olyan idézettel hogy "ronda de finom", de ugyanezt már fordítva is láttuk sz@r színes csillámpapírba csomagolva és az már hűde jó a 10-en éveseknek.
Hát meg is van róluk a véleményem azaz hogy defektes mind(tisztelet a kivételnek).

Szekr: utálom az éjszakai melót :smoker:

azigen...a 10éveseket a kiadók alakítják effektive ahogy akarják.1x. évesektől pedig ne várd el, h úgy gondolkozzanak mint a 40-évesek  :confused: ....mikor még sok 2x-3x éves se normális.szal ezt nem vágom milyen "érvrendszernekszántad".
Egyként én sose voltam egy nagy stratéga kivétel a cnc esete...scvel is játszogattam de nem kötött le.Na jó még a TA volt az ami említésre méltó.Ez az supreme comm. ez gyász.Viszont a diablo anno 97-ben iszonyat megfogott.Az sztem sokkal nagyobbat ütött.szvsz természetesen (talán csak azért mert ilyen beállítottságú vagyok, kalandozások/misztikusabb világ jobban magával ragad...háezvan :) )
És végülis csak annyi cseszte a csőrömet, h az atyaúristennek beállitják ezt az sc2-t mikor, totál egyértelmű, h ha egy blizzard megerőlteti magát akkor még sokkal többet beletudna vinni a dologba és csak kb üzleti célú az egész.Az meg, h sok FAN nem tudja elképzelni, h mit lehetne még belevinni az az ő dolguk, nincs fantáziájuk ennyi.A blizzardnak azért van....

Szerkesztette: DoxaM 2007. 05. 22. 13:47 -kor

MSI 990FXA / FX-6300 / HD 7850 OC

#210 Felhasználó inaktív   ZooLee 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 22. 14:00

Idézet: DoxaM - Dátum: 2007. máj. 22., kedd - 13:44

[...]
És végülis csak annyi cseszte a csőrömet, h az atyaúristennek beállitják ezt az sc2-t mikor, totál egyértelmű, h ha egy blizzard megerőlteti magát akkor még sokkal többet beletudna vinni a dologba és csak kb üzleti célú az egész.Az meg, h sok FAN nem tudja elképzelni, h mit lehetne még belevinni az az ő dolguk, nincs fantáziájuk ennyi.A blizzardnak azért van....

Mivel nekünk nincs fantáziánk, neked a hozzászólásod alapján van, epedve várjuk, hogy elmondd, hogy mit lehet még beletenni, mi az ami kell még bele?  :think:

Z.

#211 Felhasználó inaktív   Huma 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 22. 14:07

Idézet: DoxaM - Dátum: 2007. máj. 22., kedd - 13:44

..

Az meg, h sok FAN nem tudja elképzelni, h mit lehetne még belevinni az az ő dolguk, nincs fantáziájuk ennyi.A blizzardnak azért van....

No ezt fejtsd ki légyszives.. A fantáziának nemhiszem hogy hijján lennék, de egy RTS-hez sztem nem kell több, mint amit az SC2 adhat..

Csak 1-2 példát mondj, mivel és miért lehetne jobb az SC2..

;)

#212 Felhasználó inaktív   DoxaM 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 05. 22. 14:12

Idézet: ZooLee - Dátum: 2007. máj. 22., kedd - 14:00

Mivel nekünk nincs fantáziánk, neked a hozzászólásod alapján van, epedve várjuk, hogy elmondd, hogy mit lehet még beletenni, mi az ami kell még bele?  :think:

Z.

Ez pont nem az én dolgom hanem a "blizzardé"..  :cool: de ha adok pár ötletet, akkor gyüjtsetek petíciót az érdekemben, h vegyenek fel blizzékhoz egy kis "tanácsadásra"  :Đ  :p
kb...hmhm 99-be játszottam az sc-vel 1 kicsit.Most ne várd,h 1 csettintéssel megreformáljam :) de totál parasztijózanésszel ki lehet következtetni, h ha a blizzardék ilyeneket hoztak össze mint a dio/wow/warcraft/alap sc, akkor valószinű, h nem elveszett emberek és tudnak újítani, nem csak RÓKABŐRT lehúzni.Bár a dio2 nekem sem tetszett annyira mint az 1.hiába volt jobb a grafikája...ettől függeetlenül, még van, h most is előveszem néha  :p
De egyébként ha ez az sc2 2002-3-ba jött volna akkor  :respect:
MSI 990FXA / FX-6300 / HD 7850 OC

#213 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 22. 14:23

kezd kicsit elegem lenni ebbol, csinalj jobbat akkor

Szerkesztette: evone 2007. 05. 22. 14:25 -kor

macbook air 2014

#214 Felhasználó inaktív   ZooLee 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 22. 14:32

Idézet: DoxaM - Dátum: 2007. máj. 22., kedd - 14:12

Ez pont nem az én dolgom hanem a "blizzardé"..  :cool: de ha adok pár ötletet, akkor gyüjtsetek petíciót az érdekemben, h vegyenek fel blizzékhoz egy kis "tanácsadásra"  :Đ  :p
kb...hmhm 99-be játszottam az sc-vel 1 kicsit.Most ne várd,h 1 csettintéssel megreformáljam :) de totál parasztijózanésszel ki lehet következtetni, h ha a blizzardék ilyeneket hoztak össze mint a dio/wow/warcraft/alap sc, akkor valószinű, h nem elveszett emberek és tudnak újítani, nem csak RÓKABŐRT lehúzni.Bár a dio2 nekem sem tetszett annyira mint az 1.hiába volt jobb a grafikája...ettől függeetlenül, még van, h most is előveszem néha  :p
De egyébként ha ez az sc2 2002-3-ba jött volna akkor  :respect:

Jó, jó, de még mindig nem értem (úgy látom nem csak én) hogy mi az ami kevés.
Polygon?
Textúra?
Fizika?
:think:

Z.

#215 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 22. 14:38

En anno csak 2 dolgot valtoztattam volna SC 1-ben.
-ne csak 12 egyseget lehessen befogni
-ne libasorban masszanak el valahova az egysegek hanem formacioban

Remelem ezek meg lettek oldva, ha igen...:reszeg:

#216 Felhasználó inaktív   Huma 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 22. 14:45

Idézet: evone - Dátum: 2007. máj. 22., kedd - 14:23

kezd kicsit elegem lenni ebbol, csinalj jobbat akkor

Nem is az a lényeg, h csináljon jobbat, hanem indokolja meg, h miért érzi kevésnek? Ez egy folytatás, és sztem a maximálist kifozták belőle. Aki nem ért egyet, az indokolja meg, hogy mi az ami nem jó, miért, és szerinte hogy lenne a megfelelő.. Nem kell tervezőnek lenni, vagy blizzardosnak, anélkül is el lehet mondani, hogy miért nem tetszett, és minek örült volna, nem?

A "Mer' szar, ez a véleményem róla" nem számit indoklásnak..  :rolleyes:

És nem kötexek, tényleg érdekel, hogy hogy látja, akinek nem tetszik..  ;)

#217 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 22. 15:00

Hát ennyi hülyeséget is rég olvastam...

Most komolyan, egy db videó alapján eldöntjük, hogy nincs benne innováció, mert láttunk 10 protoss egységet és épületet, 5 terrant és összesen egy darab zerget... hát gratula... Mondjatok már nekem egy fejlesztőcsapatot, aki már az elején bevirit mindent :rolleyes:

2002-3-ban ugyan áruld már el nekem légy olyan kedves mi lett volna? Elsirom magam...

Rókabőr a sc2... akkor az nfskurvasok mi? :wtf:

Nincs benne új faj? Kinek hiányzik? WC3ban is csak azért voltak, hogy bevezessék a wowot...

Még egy dolgot nem értem, ha leirjátok, hogy sz*r mi a búbánat f*szának irkáltok ide? Rühellem a doom3at, mégsem irom le minden nap a topicjába, hogy ekkora unalmas sz*r játék nincs több a Földön...
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#218 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 22. 15:08

Idézet: ZooLee - Dátum: 2007. máj. 22., kedd - 15:32

Jó, jó, de még mindig nem értem (úgy látom nem csak én) hogy mi az ami kevés.
Polygon?
Textúra?
Fizika?
:think:

Z.

Te az 1280as videot lattad? Amugy a fizikarol havok fog gondoskodni, eleg korrekt szinten.
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#219 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 22. 15:14

Nem felreerted, o nem a hianyossagokat irta le hanem, hogy annak a masik usernek mi a baja.

#220 Felhasználó inaktív   ZooLee 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 22. 15:14

Idézet: Boba - Dátum: 2007. máj. 22., kedd - 15:08

Te az 1280as videot lattad? Amugy a fizikarol havok fog gondoskodni, eleg korrekt szinten.

Persze, a legnagyobb felbontásút. Én nem szeretnék egy CIF felbontás alapján véleményt nyilvánítani :) És a fizika is eléggé tetszik. Pont ezért várom az indoklást... :)

Z.

Téma megosztása:

• (55 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.