A demó alapján nem hiszem,hogy meg lehetne itélni a játékmenetet.
Mindenesetre furcsa lesz Craftolni ilyen grafkóval...
Úgy tűnik lesz pár új egység is- csak az a kérdés,hogy ezek plusz egységek lesznek, vagy valami mást váltanak le a régi armadákból.
Egyetlen pici apróság van,ami "zavar" : nagyon hasonlít ez-az a Warhammerre. No nem leszólni akarom a W40K-t,csak hasonlít....
Már a marine-os videóban is kiszúrtam a hasonlóságot,de most látva ezeket a jetpack-es csávókat, akik ráadásul -minő véletlen- két pisztoly segítségével osztják az észt teljesen rám tört a deja vu érzés.
Mindamellett a bemutató alapján kicsit összetettebb lesz a multi része talán mindhárom fajnak. Kellenek majd egymás mellé support unitok is. Érdekes lesz...
Kíváncsian várom az első játszható demót. Már ha ad ki egyáltalán ilyet a Blizzard.
Szerintem a grafika szép- csak ismételni tudom magam : szokni kell majd minden épületet-egységet a BW "bejáratott" világa után.
Remélem,jó csavaros,hosszú,szép videókkal teletűzdelt singleplayer része is lesz . Elvégre ma már nem nagy újdonság a dupla DVD-s játék. Arra meg már csak felfér ez-az,ha SC-BW-t 2 CDn ilyen zsírul meg tudták oldani....