HWSW Informatikai Kerekasztal: StarCraft 2 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (55 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

StarCraft 2

#561 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 05. 08. 10:34

Engem nem érdekel az APM, gyakorlás meg minden replay végignyálazása úgyhogy rendelkezésre állok. Megadod a teljes acc nevedet? (csak úgy lehet felvenni valakit)
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#562 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 17. 15:57

8-bit Starcraft
szvsz nagyon aranyos :)

[url="http://www.youtube.com/watch?v=8B16eAS1dwA"]http://www.youtube.c...h?v=8B16eAS1dwA[/url]
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#563 Felhasználó inaktív   Visormail 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 18. 18:46

Üzenet megtekintéseIdézet: Ilsyde - Dátum: 2010. 05. 17. 16:57

8-bit Starcraft
szvsz nagyon aranyos :)

Uhh de súlyos :D Aranyos, csak játszani ne kelljen vele mert az kínszenvedés lenne.
AMD X2 7750, 3GB RAM, HD4850 512MB, Windows XP x64 és Windows 7 Pro

#564 Felhasználó inaktív   beeci 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 18. 19:31

Én is betázok, Beeci.san a nevem...

#565 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 07. 22:06

Nos az elso béta fázis végetért. Júliusban indul újra, elvileg pár héttel a megjelenés elott. Eddig nincs LAN, chat szobák, realmek kozotti váltogatás (csak EU szervereken lehet játszani), normális custom pálya lista, klán támogatás, globális ranking, chat/konzol parancsok és személyenként egynél tobb account. Viszont integrálták a Facebookot!

Lehet hogy ez lesz az elso szar Blizzard játék? Mármint csak a multiplayer része lesz szar, az egyjátékost egyik fenti tényezo sem befolyásolja.

#566 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 08. 06:31

remelem szingliben is lesz faszbuk, had lajkolhassak bizonyos missziokat

#567 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 08. 07:11

Nagymamaddal majd megoszthatod a statuszodat hogy "Cellular upgraded his Terran Command Center" :D

Oriasit fog csalodni mindenki a Blizzardban. Eddig az volt hogy addig dolgoznak a jatekaikon amig nem tokeletes es nem eri el a "Blizzard minosegi szintet". Vicces hogy pont azert halasztottak fel evet a betat hogy befejezzek a BNet2-t meg balancoljanak. Hat ez az uj BNet fenyevekkel elmarad a regitol (Diablo 2-ben jobb a BNet mint itt), balance is hagy kivannivalot maga utan pedig pont erre talaltak ki a betat. Persze ha szarnak a feedbackre es ket havonta kalapalnak valamit az egyensulyon (miutan a jatekosok 60 napig szajkoztak hogy ez meg az szar) akkor nyilvan nem jutnak sehova.

Ami a legjobban meglepett az az volt mikor mult honapban bejelentettek hogy julius 27-en fog megjelenni a Starcraft 2. Miert??? Mar 10 eve huzzak-vonjak, most is kitoltak egy-ket evvel erre hirtelen meghataroznak egy kiadasi datumot? Szerintem az Activision keze van a dologban :s
20 fontert valoszinuleg megveszem az egyjatekos mod miatt de annal tobbet egyaltalan nem er...

Szerkesztette: Ilsyde 2010. 06. 08. 07:14 -kor

#568 Felhasználó inaktív   Yv@n 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 08. 21:06

Üzenet megtekintéseIdézet: Ilsyde - Dátum: 2010. 06. 08. 08:11

Hat ez az uj BNet fenyevekkel elmarad a regitol

Ühm...szerintem az új bnetből még nem nagyon láttál semmit. Nem a bnet balansz miatt csúsztak, hanem hogy a bnet-el egyáltalán elkészüljenek :) (Egy bnet-en mit balanszolsz?)
Egész eddig sima multiplayer béta volt, mert csak ahhoz kellenek játékos tömegek.

Jövőhéten jön US wow realmeken egy 24órás "super maintance", amikoris valószínűsíthetően megejtik a battle.net upgrade-et, szóval legkorábban bnet2-ből az emberek szerintem az sc2beta utolsó fázisában láthatnak bármit, sc2-wow cross game chat és egyebek formájábn. Addigis pedig érdemes lehet az US wow szerverek állapotát figyelemmel kísérni, mert abban így hamarabb jelennek majd meg az új bnet related dolgok, mint ahogy az sc2 béta utolsó fázisát beindítanák.

#569 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 08. 22:03

Nem a BNetet balancolták hanem a játékot. Csak azért késett a béta mert nem készultek el a BNet2-vel idoben ami ráadásul sokkal kevesebbet tud és sokkal szarabb mint a BNet. Fentebb írtam is hogy "nincs LAN, chat szobák, realmek kozotti váltogatás (csak EU szervereken lehet játszani), normális custom pálya lista, klán támogatás, globális ranking, chat/konzol parancsok és személyenként egynél tobb account". Ezt a Warcraft 3 alatt futó BNet1 mind-mind tudta, nem véletlenul van felháborodva a nép. Iszonytatóan primitív lett a cucc :(

#570 Felhasználó inaktív   Yv@n 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 09. 02:50

Üzenet megtekintéseIdézet: Ilsyde - Dátum: 2010. 06. 08. 23:03

Fentebb írtam is hogy "nincs LAN, chat szobák, realmek kozotti váltogatás (csak EU szervereken lehet játszani), normális custom pálya lista, klán támogatás, globális ranking, chat/konzol parancsok és személyenként egynél tobb account".

Ebből szerintem ami kb bármit számít az a normális custom pálya lista, és a klán támogatás(esetleg chat szoba, de nem irc ez...szóval mi a francnak.)

Realm váltást dobozolni merem, hogy soha nem is lesz, (szükségét sem érzem,) de ez visszavezethető a wow-ból ismert régiók szerinti account kezelésre, amit a bnet2 is örököl az account egyesítésnek hála. Ott sincs EU<->US transzfer, ettől fogva a globális ranking is értelmét veszti, csak a régió szerinti bontás kezelhető. Chat/konzol parancs? Mer azminekaz? Egy személyre több account? Ennek a szükségét sem érzem igazából. Egyszerre egy gépen játszom, nem? Szóval ez miért valami durva hiba? (Mellesleg wow esetében ez úgy megy, hogy a bnet accounthoz rendelhető a wow előfizetés példány, szóval elképzelhetőnek tartom, hogy ha veszel két db SC2-t, akkor azt hozzá tudod rendelni egy bnet accounthoz. Az értelme persze a nullához közelít, de lehet hogy megvalósítható lesz...mindenesetre továbbra sem értem mi célt szolgálna)

Igazából még az sem biztos, hogy az utolsó fázisban minden kiderül, mert blizzard szeret úgy béta tesztelni dolgokat, hogy csak azt adja ki tesztelésre, amiből adatra van szüksége. Wow content peccseknél ez nagyon jól megfigyelhető. Odaszórják a tesztelésre ítélt dolgokat, és lehet még azelőtt beszüntetik a tesztet, hogy játékos szemmel elérnél valami végkifejletet(értsd: levernéd a bosst), mert pl csak az encounter egyes részeire kíváncsiak.

#571 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 09. 06:27

Üzenet megtekintéseIdézet: Yv@n - Dátum: 2010. 06. 09. 02:50

Ebből szerintem ami kb bármit számít az a normális custom pálya lista, és a klán támogatás(esetleg chat szoba, de nem irc ez...szóval mi a francnak.)

Miert, te el tudnad kepzelni a WoW-ot chat nelkul? Pont a szocializalodas a lenyeg, RTS-ben a strategiak megbeszelese, jatekosok felkerese duellre, ismerkedes.

Realm valtas nagyon fontos volt pl. a Warcraft 3-ban, nekem is volt vegyesen europai, amerikai es azsiai friends listam. Neha atmentel hozzajuk jatszani (ha pl. europai haverokbol nem volt sok online) vagy bealltal egy klanba es kiderult hogy amerikai. Raadasul - esport leven - gyakorolni is igy volt a legjobb hiszen a legjobb jatekosok nem csak Europaban elnek.

Konzol parancs arra valo hogy chat ablakbol barkit hozzaadhass a friends listadhoz, olyanokat hasznalj hogy /r /brb/ /afk /whois /join stb. Vagy WoW-ban mar erre sincs szukseg?

Egy emberenkent tobb account meg arra hogy indithass ujabb profilokat ha mas fajjal akarsz picit gyakorolni vagy belepsz egy klanba es mas nevet hasznalhass (megintcsak War3).

Elmondasuk szerint ez egyik sem fog megvalosulni, direkt igy akartak a dolgot. Remelem felfogjak hogy miert panaszkodnak az emberek es meggondoljak magukat. Egyebkent miert hasonlitod WoW-hoz az SC2-t? Teljesen mas kezelofeluletet hasznal a BNet (ami WoW-ban nincs is jelen), mas Blizzard RTS-ekkrl meg jatekokkal erdemes osszemerni (War3, SC1, D2 stb.) es mindegyikkel szemben megbukik.

#572 Felhasználó inaktív   Péntek 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 09. 13:58

Nekem is az a véleményem mint Ilsyde-nek, 0 embert ismertem meg SC2-ből, a cset hiánya miatt. 1v1-ben nem azon fogok töprengeni, hogy felvegyem-e az ellenfelemet f-listre mert elvert, vagy mert legyőztem. 2v2 vagy még több player esetén csapattársról még el tudom képzelni, hogy a listán végzi, de azért erre elég kicsi esélyt adok. SC2 egy gyors játék, nincs idő ezzel is foglalkozni, meg a másikat figyelgetni.

#573 Felhasználó inaktív   Yv@n 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 09. 20:28

Üzenet megtekintéseIdézet: Ilsyde - Dátum: 2010. 06. 09. 07:27

Miert, te el tudnad kepzelni a WoW-ot chat nelkul? Pont a szocializalodas a lenyeg, RTS-ben a strategiak megbeszelese, jatekosok felkerese duellre, ismerkedes.

A WoW realm választó képernyőt - ami kb. (erősen szar párhuzammal, hisz egész más kategória) az SC lobbynak felel meg - el tudom képzelni :), jelenleg is így működik. Ingame chat meg ugyanúgy van.

Realm valtas nagyon fontos volt pl. a Warcraft 3-ban, nekem is volt vegyesen europai, amerikai es azsiai friends listam. Neha atmentel hozzajuk jatszani (ha pl. europai haverokbol nem volt sok online) vagy bealltal egy klanba es kiderult hogy amerikai. Raadasul - esport leven - gyakorolni is igy volt a legjobb hiszen a legjobb jatekosok nem csak Europaban elnek.

Hát ez pedig biztos vagyok benne, hogy nem változik. Max később hoznak be lehetőségként fizetős zóna transzfert, de tetszés szerinti oda vissza ugrálás nem hiszem hogy valaha lenne.

Konzol parancs arra valo hogy chat ablakbol barkit hozzaadhass a friends listadhoz, olyanokat hasznalj hogy /r /brb/ /afk /whois /join stb. Vagy WoW-ban mar erre sincs szukseg?

Chat ablakon gombok, testreszabható interface. Van lehetőség chat parancsok használatára is, de épp teljesen lényegtelennek tartanám wowban is, ha nem lehetne makrókat scriptelni, stb(mit viszont sc2 alatt nem lehet majd.) Azért kérdeztem épp, mert nem tudtam olyan funkcióról eddig, amihez szükség lenne rá. Ez a pár dolog amit kb leírtál annyira kevés, hogy akár kirakható egy oldalsó gombsorra, de egész biztos hogy egyáltalán nem égető probléma. (Ingame brb vagy afk? Nem tűnik túl életszerűnek. Bnet státusz meg gondolom azért csak állítható lesz, legalább egy online/away szinten. Invisible mode nem lesz, azt írták.)

Egy emberenkent tobb account meg arra hogy indithass ujabb profilokat ha mas fajjal akarsz picit gyakorolni vagy belepsz egy klanba es mas nevet hasznalhass (megintcsak War3).

Ennek továbbra sem látom hasznát. Játssz non-ladder meccseket, akkor nem rontja a helyezést, nem? Gyakorlásra meg jó. Az ilyen multi account trükközéssel kapcsoltban én csak sunnyogást tudok elképzelni. Ezzel nem akarok itt senkit megsérteni, egyszerűen csak tényleg nem látom semmiféle gyakorlati hasznát, ami miatt fejlesztőként mondjuk ebbe egy perc munkát is kéne áldozzak.

Elmondasuk szerint ez egyik sem fog megvalosulni, direkt igy akartak a dolgot. Remelem felfogjak hogy miert panaszkodnak az emberek es meggondoljak magukat. Egyebkent miert hasonlitod WoW-hoz az SC2-t? Teljesen mas kezelofeluletet hasznal a BNet (ami WoW-ban nincs is jelen), mas Blizzard RTS-ekkrl meg jatekokkal erdemes osszemerni (War3, SC1, D2 stb.) es mindegyikkel szemben megbukik.

Azért, mert a legtöbb változás a blizzard különböző játékainak közös battle.net accounttá mergeléseének következménye. Mint írtam a WoW esélyes hogy a jövőheti 24órás maintance-el kapja meg a battle.net integrációt, de lassan két hónapja történt meg, hogy a wow accountokat be kellett merge-elni battle net accountokká, éppen ezen folyamat előkészítéseként. Jelenleg ez nyilván tipp, de valamit jelent, hogy a szokásos max 6 órás extended maintance helyett egy 24 órás teljes leállást tartanak. Egyelőre minden jel arra mutat, hogy rövidesen kezdődik a catacalysm béta, és ugyebár nyakunkon az sc2 megjelenés is, most van itt az ideális időpont a bnet2 teljes kiterjesztésére(cata béta realmek fellövése és sc2 béta utolsó fázis indítása előtt ugyebár. sokkal problémásabb lenne a migrációt úgy megjátszani, hogy már eleve élesben fut a wow kieg béta tesztelés ÉS megjelent a starcraft is).

A hozománya amúgy a Real id alapú friend list, cross game chat. Gyak egyfajta blizzardos Steam-lite. Ha wowos cimbora játszik épp sc2-ben vagy diablo 3-ban, akkor wow alól(és persze fordítva is) lehet vele instant chatelni, kattintásra átlépni másik gámába és közös játékot indítani, stb. Szóval ez a hosszútávú tervük. Blizz játékok közti szabad komunikációs átjárhatóság.

#574 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 11. 07:45

Ezt most berakom ide hogy kesobb ne kelljen keresgelni meg feltoltogetni :cool2:

Kép

<3 Activision

#575 Felhasználó inaktív   Yv@n 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 13. 07:19

Üzenet megtekintéseIdézet: Ilsyde - Dátum: 2010. 06. 11. 08:45

<3 Activision

Lassan annak is örülhetünk, ha nem DLC-ként kapjuk meg az egyes egységeket...

#576 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 13. 09:27

Üzenet megtekintéseIdézet: Yv@n - Dátum: 2010. 06. 13. 08:19

Én is úgy látom, hogy sikerült kissé félreértelmezni ezt a DLC dolgot.
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#577 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 19. 16:13

Érdekes hír látott napvilágot a Hardwired-en! A címe: Starcraft II: kampány Vége Kép Ultra-Spoiler!!! Direkt nem linkelem (aki akarja úgyis megtalálja), de ez felettébb érdekes "hír". :rolleyes2: :omg:

Szerkesztette: Csokis 2010. 07. 19. 16:13 -kor

Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#578 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 19. 17:02

Üzenet megtekintéseIdézet: Yv@n - Dátum: 2010. 06. 13. 08:19

Psszt!! :glare:

#579 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 19. 17:42

Üzenet megtekintéseIdézet: Csokis - Dátum: 2010. 07. 19. 16:13

Érdekes hír látott napvilágot a Hardwired-en! A címe: Starcraft II: kampány Vége Kép Ultra-Spoiler!!! Direkt nem linkelem (aki akarja úgyis megtalálja), de ez felettébb érdekes "hír". :rolleyes2: :omg:
Nem akarom tudni mi a vége! :-D Koszi hogy nem direktlinkelted.

#580 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 19. 17:58

Üzenet megtekintéseIdézet: Csokis - Dátum: 2010. 07. 19. 17:13

Idióták...
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

Téma megosztása:

• (55 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.