HWSW Informatikai Kerekasztal: StarCraft 2 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (55 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

StarCraft 2

#861 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 08. 08. 17:37

Na végre unlockolódott a számolós achievement! Hátha segít másnak is hogy mi tortént pontosan:

Alapból Hardon kezdtem a játékot, nem is csináltam semmit Normalon vagy alatta (azaz a Normal achievementeket is Hardon teljesítettem) és a 19. pályánál úgy gondoltam hogy kell nekem az a Kerrigan avatar amit a Brutalért lehet kapni tehát visszamentem az elso pályára (az archívumból) és nekiveselkedtem mégegyszer az egésznek. A második pályát még regisztrálta Brutalon de a tobbit már nem. Ma eljutottam addig a pályáig ahol félbehagytam Hardon és ezt is teljesítettem Brutalon. Viszont még mindig csak azt írta ki hogy 2/25 Brutalt teljesítettem, valójában azonban ez volt a 19.
Most elkezdtem a 20. pályát (itt még nem jártam Hardon sem) és amint meglett, beadta mind a négy Brutal achievementet ami hiányzott :bolond: De legalább helyrerázta magát...
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#862 Felhasználó inaktív   GammaShock 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 08. 22:30

Hát érdekes, mert én hiába nyerek folyamatosan medium AI ellen, nem akarja beadni a 10es achievement-et. :glare:
Nem a fazekas vagy, hanem az agyag a fazekas kezében.
                                 - Stephen King -

#863 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 08. 22:35

Túl vagy már a 10-en? Esetleg próbálj meg más nehézségi szintet, hátha az megoldja. Más otletem nincs.
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#864 Felhasználó inaktív   Péntek 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 08. 23:11

Üzenet megtekintéseIdézet: Ilsyde - Dátum: 2010. 08. 08. 18:37

Na végre unlockolódott a számolós achievement! Hátha segít másnak is hogy mi tortént pontosan:

Alapból Hardon kezdtem a játékot, nem is csináltam semmit Normalon vagy alatta (azaz a Normal achievementeket is Hardon teljesítettem) és a 19. pályánál úgy gondoltam hogy kell nekem az a Kerrigan avatar amit a Brutalért lehet kapni tehát visszamentem az elso pályára (az archívumból) és nekiveselkedtem mégegyszer az egésznek. A második pályát még regisztrálta Brutalon de a tobbit már nem. Ma eljutottam addig a pályáig ahol félbehagytam Hardon és ezt is teljesítettem Brutalon. Viszont még mindig csak azt írta ki hogy 2/25 Brutalt teljesítettem, valójában azonban ez volt a 19.
Most elkezdtem a 20. pályát (itt még nem jártam Hardon sem) és amint meglett, beadta mind a négy Brutal achievementet ami hiányzott :bolond: De legalább helyrerázta magát...

Nekem meg olyan pályákat nem számol bele a Hard achievementbem (sőt az archívumban nem is ír rá időt, tehát minta le sem toltam volna), amire a speciális Hardos achievement meg megvan...érdekesen számolja az egyszer biztos. Normalból 2 hiányzik (Bnet offline miatt), de még csak a csinálj meg 10 db-ot rész-achi van meg, hardból meg egy se, pedig abból is letoltam már vagy 20 körül.

Remélem nekem is helyre jön :)

#865 Felhasználó inaktív   mikroman 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 08. 09. 10:52

AI elleni játéknál fontos, hogy milyen típusú a játék. Vagy melee, vagy Custom kell.Nézd meg melyik kell! Ott van az achi leírásnál. Szerintem Custom game kell. Ha így ment, akkor ez rossz tipp volt...
Akkor ha jól értem a kampánynál a pályaszámolósdit, akkor azt csináltátok, hogy elkezdtetek egy kampányt normálon pl, aztán visszatöltöttétek egy korábbi állapotot és onnan hard vagy brutál nehézségen? Ilyen esetben nem számolja látszólag a lejátszott pályákat? Vagy játszol normon valameddig, majd az archívumból a hajóhídon lejátszol egy korábbi pályát más nehézségen és ezt nem számolta fel?

Korábbi témához: ha végigviszed a játékot, akkor utána ha folytatással lépsz be, akkor csakl a korábbi pályákat tudod újrajátszani (vagy a kihagyott pályákat lejátszani), de a játékgépen nem tudsz nyomulni. Ha viszont visszatöltesz egy korábbi mentést, akkor onnan számolja hogy hol tartasz és nem lesz elérhető az utána következő map az archívumban (Meg a záró video pl). Vagy rosszul vettem ezt észre?

#866 Felhasználó inaktív   GammaShock 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 09. 12:46

Üzenet megtekintéseIdézet: mikroman - Dátum: 2010. 08. 09. 10:52

AI elleni játéknál fontos, hogy milyen típusú a játék. Vagy melee, vagy Custom kell.Nézd meg melyik kell! Ott van az achi leírásnál. Szerintem Custom game kell. Ha így ment, akkor ez rossz tipp volt...

Megnézem majd Custom Game-el, eddig csak melee meccseket játszottam.
                                 - Stephen King -

#867 Felhasználó inaktív   FEARnet 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 09. 15:29

Az gáz, hogy bronzra se tudom megcsinalni azt a challenge-t amikor van 10 db ghost es 10 db vikinged amivel 125 zerget kell 3 perc alatt kicsinalni? :D Pedig neztem rola tutorialt is. elkepeszto lama vagyok :D

#868 Felhasználó inaktív   FEARnet 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 09. 21:06

Hát nem tudom. Én semmit nem fejlodok. pratice matcheken 10bol 10szer kikapok siman.Soha semmi nem jon be.
2v2ben haverommal 10bol 9x kikapunk. napi 5-6 meccset jatszunk bronz ligaba es eselyelen mindenki ellen.

>:\

#869 Felhasználó inaktív   GammaShock 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 09. 21:32

Üzenet megtekintéseIdézet: FEARnet - Dátum: 2010. 08. 09. 21:06

Hát nem tudom. Én semmit nem fejlodok. pratice matcheken 10bol 10szer kikapok siman.Soha semmi nem jon be.
2v2ben haverommal 10bol 9x kikapunk. napi 5-6 meccset jatszunk bronz ligaba es eselyelen mindenki ellen.

>:\

Én ma csak kettő 1v1 meccset játszottam le, de mind a kétszer nyertem. Most persze ez még csak gyakorló liga, tudom, itt még csak kezdők vannak. De, tényleg rengeteg múlik a felderítésen. Ma pl. a második meccset a felderítés határozta meg. Command Center-ből toltam azt a nagy felderítést, és úgy láttam hogy bizony az ellenfél légi egységekkel akar a más világra küldeni. Jött Battlecruiser meg Banshee. A bazisonom volt jó pár légelhárító torony, rengeteg marine és ami a legfontosabb volt Viking-ek! Ugyanis, amikor megláttam a felderítés során hogy az ellenfél bizony ilyen nagy cirkálókkal akar leigázni bepánikoltam, de gyorsan nyomtam egy F12-tőt és ott láttam hogy mi is kell Battlecruiser ellen. :Đ Aztán lehet hogy amint lejátszottam a gyakorló meccseket és bekerülök a levesbe én is csak veszteni fogok. :s
Jó neked, legalább van egy haverod aki megvette a játékot. Az én baráti körömből senki sem vette meg. :( Úgy hogy én megpróbálok az 1v1 meccsekre specializálódni.
                                 - Stephen King -

#870 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 09. 21:36

Nem tul megbocsato a jatek, eleg mostoha a kezdokhoz vagy azokhoz akik nem gyakorolnak eleget. En beta alatt Gold ligaban voltam de nem elveztem kulonosen. Kiszivja az ember erejet es telepumpal adrenalinnal (rossz ertelemben). Most nem tudom mit kellene mondanom, ajanljak mas jatekot, mondjam azt hogy gyakorolj tobbet (esetleg kerdezd meg azoktol akik leszedtek hogy szerintuk mit rontottal) vagy hogy ne eroltesd es elvezd az egyjatekost meg a custom palyakat :rolleyes:
Az uj BNet ugy lett megtervezve hogy veled megegyezo szinten levo jatekosokkal kuzdhess de ugy latom igy is kihozza az emberbol a frusztraltsagot.

#871 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 10. 09:58

Zombie Shooter map

1:48-tól van rendes gameplay is

#872 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 08. 10. 10:21

:blink: :unsure: van ilyen nézet is a gaméban? :think:
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#873 Felhasználó inaktív   K.G. 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 10. 11:34

Helló. Van ötletetek, hogy miért nem indul az installer? Rákattintok, a windows rákérdez, hogy indíthatja-e, egy pillanata elgondolkozik, de végül nem indul.

#874 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 10. 11:42

@Dan hivatalos pályákon nincs de a mapszerkesztovel mindenfélét ki lehet belole hozni.

Egyébként meglett a Brutal végigjátszás (yesssss!!! :-D), achievementbol is már csak pár darab van hátra. Utolsó kuldetés undorító volt...

Kép

@K.G. csak olyanról tudok hogy ha bent van a DVD a meghajtóban de a digitálisat installálod akkor nem fog mukodni a dolog.

#875 Felhasználó inaktív   FEARnet 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 10. 11:50

De a korai felderitesnek akkor sem latom ertelmet. Oda viszek egy scv-t es akkor mi van? Epulnek a warp gatek/barrackok/spawn pool-ok, abbol tok nem derul ki semmi.Az elso 5-7 perc mindenkinel tok ugyanaz.Ha meg overlordot kuldok fole nezelodni kijon az elso marine es leszedi.Onnantol elkeszulnek a bunkerek ion agyuk es nem tudok deriteni csak command centerbol, ha terrannal vagyok.Ha zerggel akkor meg semmivel.

#876 Felhasználó inaktív   Péntek 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 10. 17:16

Üzenet megtekintéseIdézet: Ilsyde - Dátum: 2010. 08. 10. 12:42

Egyébként meglett a Brutal végigjátszás (yesssss!!! :-D), achievementbol is már csak pár darab van hátra. Utolsó kuldetés undorító volt...

Nagy GZ :)

#877 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 11. 09:16

Üzenet megtekintéseIdézet: K.G. - Dátum: 2010. 08. 10. 12:34

Helló. Van ötletetek, hogy miért nem indul az installer? Rákattintok, a windows rákérdez, hogy indíthatja-e, egy pillanata elgondolkozik, de végül nem indul.

Másik werzió kell, azzal másnak is volt ilyen gondja.
A man must accept his fate or be destroyed by it.

#878 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 11. 14:23

Meglett a Lost Viking 500ezer pont achievement is miutan kicsit olvasgattam rola hogy mit hogyan erdemes csinalni. Elotte neheznek tunt, igy meg konnyen sikerult (csak koncentralni kellett).

Nehany tipp ha segitsegre van szuksege valakinek:

Spoiler

#879 Felhasználó inaktív   Wizard8 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 08. 11. 17:48

jaja reloded jó
Kép

Kép

#880 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 11. 20:46

Origins map (olyan mint a Flow vagy a Spore eleje)

Van meg nehany erdekes alkotas, keszulnek az RPG-k (FPS meg TPS nezetben), akcio FPS-ek meg remelem lesz Diablo 3 map is ehehe.

Téma megosztása:

• (55 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.