HWSW Informatikai Kerekasztal: StarCraft 2 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (55 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

StarCraft 2

#1061 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 09. 01. 16:35

Üzenet megtekintéseIdézet: Ilsyde - Dátum: 2010. 09. 01. 17:07

Ez ismerosen cseng, koszi az infót. Reméltem is hogy nem akarják ugyanezt a játékmechanikát ráeroltetni a zergekre mert nem mukodne. Terran inkább defenzív, zerg meg offenzív.
Akkor viszont várom.
Diplomáciát utálom a legtobb RTS-ben de a Blizzard csak nem cseszi el a kampányban.

A Mobius-os pályán ahol Kerrigannek nem szabad elpusztítania 6 épuletet... hát én azt nagyon kiszámoltam, utolsónál már javában verte szét mikor nekimentem az MMMel :-D Gondolom Hardon azért picit konnyebb. De a brutalisk miatt nekem is újra kellett kezdenem.

Nem olyan hc diplomácia lesz. Jól látható, hogy a protoss tribeok (vagy mik :D ) szétestek. Az ő feladata lesz egyesíteni őket. Ahogy csinálod a küldetéseket gondolom majd úgy változik a viszonyod a többi csoporttal.

Érdekes lesz mind a két addon és szerintem teljesen más stílust fognak képviselni.
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#1062 Felhasználó inaktív   Péntek 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 04. 20:35

Na, ma megjött a kedvem az All In pályás hard achi-hoz, és pár próbálkozás után meg is szereztem. Így utólag nem volt olyan vészesen nehéz, bár a végére csak egy maroknyi tankom maradt, PFortressek, scv-k, marine-ok, mint megdeglettek :)

Az árkádot próbálhattam utána, zerges pályán mindig meghalok...sokat kell még ezt gyakorolni ^^

#1063 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 06. 00:23

Nem semmi, aRPG készul a map editorral:

Ez meg egy custom map amit ma próbáltam ki, a neve Doodad Hunt. Adott egy normál méretu, nagyon gazdagon kidolgozott pálya (teleszórva minden létezo tárggyal pl. publikus WC, hangár vagy útjelzo tábla) ahol a játékosok egyik csapata megpróbál beleolvadni a kornyezetbe. Szbadon választhatsz egy doodadot - mondjuk egy kimúlt tehenet - és elbújsz úgy hogy ne legyél feltuno és nehezen találjanak rád. 45 másodperc múlva indul a vadászat, a másik csapat megpróbálja felkutatni a tobbieket. Természetesen kozben is mozoghatsz ha jobb búvóhelyre vágysz de elég kockázatos mert ha meglátnak akkor véged. Mindenesetre viccesen néz ki ahogy egy méteres fémpolc elsuhan melletted, mogotte meg egy marine lohol lángszóróval. Jó poén, ajánlom kipróbálni. Kerítéspalánk powa :-D

C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#1064 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 07. 15:11

Supreme Commander 2 ingyen :-D

Varjuk a Diablo 3 mapot :cool:
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#1065 Felhasználó inaktív   hajsza 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 17. 18:22

Kiszivárgott egy újabb patch tervezet, amely azonban sokak szerint csak kitaláció. Ha igaz lenne, akkor a zergek jelentősen megerősödnének.
Az összetartás olyan erõ, ami hegyeket képes megmozgani. Feltéve, hogy legalább a fele egy irányba tolja. (Idézet egy régi CoV-ból)

#1066 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 28. 13:14

Facility 17 Terran RPG

Rendhagyo modon egyjatekos map (de ugyanugy a BNET2 > Custom Game szekcio alatt talalhato mint a tobbi) es egy nagyon elvezetes, egyszeru TBS-RPG kevereket takar. Nem interaktiv tortenetet kell vegigjatszani karaktereinkkel (kesobb uj tagokkal bovul a csapat). Lenyeg a korokre osztott harcon van, minden karakter egyedi kepessegekkel es tamadasokkal rendelkezik. Az ellenfelek is nagyban kulonbozoek, hasonlo modon hasznaljak kepessegeiket tehat lesz egy-ket meglepo pillanat. Harcok utan XP-t kap a csapat, ebbol a tulajdonsagok vagy a kepessegek erosithetok vagy ujak tanulhatoak. Igy lathatlanban a Final Fantasy harcrendszerehez tudom hasonlitani (ugy, hogy azzal korulbelul 15 percet jatszottam egesz eletemben mert nem az en stilusom). Mindenkinek ajanlom a mapot, nagyon szorakoztato es checkpoint rendszer is van benne azaz nem muszaj egyhuzamban vegigtolni.

video:

Nexus Word Wars

A Nexus Wars-al remelem jatszottatok (ha nem akkor erdemes potolni), ez annak amolyan vadhajtasa. Typing of the Dead vagy a Crimsonland egyik jatekmodjahoz hasonlit ahol az ellenfelek kinyirasahoz be kell gepelni a felettuk levo szoveget. Mondanom sem kell hogy mennyire beteges es elvezetes.

video:

#1067 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 03. 00:36

Project Vector (horror TPS)

Érdemes megnézni, elképeszto hogy ezt 100%-ban a pályakészítobol hozta ki a srác (pedig igaz).

#1068 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 03. 20:43

Project Vector megint, "wtf... ezt az SC2 pályaszerkesztovel hogyan?!" képsorozat:

Kép

#1069 Felhasználó inaktív   Jcage 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 16. 15:13

Hi,
Jatszik mostanaban valaki bnet-en? Kellene csapattars.
Mivel csalados ember vagyok, szorakozasbol jatszom, nem platinum/diamond helyezesekert... :)
Na ezek figyelembe vetelevel varnek account/id parost... :D
Udv,
J
"A kritikus olyan, mint a nőgyógyász: ott keresi a problémát, ahol más az élvezetet..."

#1070 Felhasználó inaktív   tbundy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 19. 10:18

Üzenet megtekintéseIdézet: Jcage - Dátum: 2010. 12. 16. 15:13

Jatszik mostanaban valaki bnet-en? Kellene csapattars.

milyen módokhoz keresel társat?

#1071 Felhasználó inaktív   Jcage 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 19. 13:27

1v1-hez kellene edzőtárs, mert az harmatgyenge.
Illetve 2v2-höz.
"A kritikus olyan, mint a nőgyógyász: ott keresi a problémát, ahol más az élvezetet..."

#1072 Felhasználó inaktív   Netmaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 16. 19:55

Valaki ezzel a videóval jelentkezett a Blizzardhoz.

Idézet

This is a video that I put together as part of my application to Blizzard Entertainment for the position of a User Interface Artist for StarCraft 2 and Blizzard DOTA. It is designed to show some of the changes that I would make to StarCraft 2's existing interface, and was put together over about a 5 day period. It is not intended to show the quality of final work, but rather it is there simply to give the viewer a rough idea in regards to some of the changes that I would make and how the interface would work once those changes had been made.

#1073 Felhasználó inaktív   Jcage 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 03. 13. 13:50

Feltettem a HotS-ot, belépek a szoksásos BNet acc-al és full alap a stat/achi fül. Ez normális? Az alapjátékot már tettem fel párszor, de az mindig mutatta a teljes profilt. Plusz a fl-ben nem nagyon vanak ott a btagos barátok. Komolyan így kell ennek működni, vagy csak nálam van ez így?

J

#1074 Felhasználó inaktív   Péntek 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 03. 13. 18:34

Üzenet megtekintéseIdézet: Jcage - Dátum: 2013. 03. 13. 14:50

Feltettem a HotS-ot, belépek a szoksásos BNet acc-al és full alap a stat/achi fül. Ez normális? Az alapjátékot már tettem fel párszor, de az mindig mutatta a teljes profilt. Plusz a fl-ben nem nagyon vanak ott a btagos barátok. Komolyan így kell ennek működni, vagy csak nálam van ez így?

J

Ez csak nálad van így.
B.Neten ha belogolsz, aktív a HoTS?

#1075 Felhasználó inaktív   Jcage 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 03. 13. 20:29

Persze, aktív. Mind a B.Neten, mind a játékban. Amíg nem upgrade-eltem, addig minden OK volt. Ugyanúgy láttam az összes friend-et, illetve achievement-et is. MOst meg azt írja, hogy az első campaign sincs kész. Amikor beléptem, ugye meg kellett adni egy nevet, annak van/volt jelentősége?

#1076 Felhasználó inaktív   Péntek 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 03. 14. 00:22

Üzenet megtekintéseIdézet: Jcage - Dátum: 2013. 03. 13. 21:29

Persze, aktív. Mind a B.Neten, mind a játékban. Amíg nem upgrade-eltem, addig minden OK volt. Ugyanúgy láttam az összes friend-et, illetve achievement-et is. MOst meg azt írja, hogy az első campaign sincs kész. Amikor beléptem, ugye meg kellett adni egy nevet, annak van/volt jelentősége?

Hmmm... úgy tűnik, mintha resetelt volt a profilod oO
BTaget anno nekem is kellett csinálnom, de nekem nem kérte, hogy adjak meg egy új nevet, amikor HoTS-ra upgradeltem.

Szerintem próbáld meg vagy a fórumukat, vagy ticketet nyitni.

#1077 Felhasználó inaktív   Jcage 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 03. 14. 09:19

Ok.
Thx.

#1078 Felhasználó inaktív   hajsza 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 03. 14. 10:05

A PH fórumán is olvastam hasonló esetről. Ott kiderült, hogy az USA klienst töltötte véletlenül le a játékos. Nézd meg, lehet, hogy nálad is ez a probléma.
Az összetartás olyan erõ, ami hegyeket képes megmozgani. Feltéve, hogy legalább a fele egy irányba tolja. (Idézet egy régi CoV-ból)

#1079 Felhasználó inaktív   Jcage 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 03. 14. 13:11

Valószínűleg ez lesz. D3-nál EU volt beállítva, de ez nem global volt, szóval SC2-nél tutira az US installert húztam le. Este kipróbálom.
J

#1080 Felhasználó inaktív   Péntek 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 03. 14. 20:52

Üzenet megtekintéseIdézet: Jcage - Dátum: 2013. 03. 14. 14:11

Valószínűleg ez lesz. D3-nál EU volt beállítva, de ez nem global volt, szóval SC2-nél tutira az US installert húztam le. Este kipróbálom.
J

Huu tényleg! Global play van már SC2 alatt is, a szervernél kell csak átállítanod EU-ra.
Erre nem gondoltam hamarabb, bocsi.

Téma megosztása:

• (55 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

2 felhasználó olvassa ezt a témát.