HWSW Informatikai Kerekasztal: Driver 3, az új király ? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (43 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Driver 3, az új király ?

#541 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 03. 18. 15:37

Nyehh, jövő héten majd vmikor tőlem is láttok egy kis véleményezést, ha addigra hozzájutok. Rettegjetek! :Đ

#542 Felhasználó inaktív   dani83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 18. 15:45

Idézet: dani83 - Dátum: 2005. márc. 18., péntek - 13:42

Gyerekek be fogtok szarni amit most írok.
Találtam egy "secret" helyet a Nice-pályán.Egy "építkezés" szerűt egy háztetőn,melnyek egy része beszakad alattad.S ott alatta, van egy MENTŐMELLÉNYES"(lehet David Hasselhof az :D ) faszi,akit lehetetlenség kinyírni,+ tommygunnal lő  :eek:  :eek:  :eek:  :eek:
Csináltam egy videót ---- jobb klikk cél mentése más néven - katt
Lessétek meg .

S itt egy másik,meglátjátok,még egy robbanástól sem pusztul meg,igaz,pont ott van vége a videónak,amikor felkelne,de a lényeg ittis látszik! jobb klikk cél mentése más néven - katt

:pokeas:  ;)

(szerk.: mind2 videó alig 1 megás,kb 30mpesek)

Azóta se tudom megölni.... :reklamacio:  :)
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!

#543 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 18. 15:50

Sok szerencsét dani! Tudod... a fejét! Csak EGY maradhat! :Đ
JóSebesség

#544 Felhasználó inaktív   dani83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 18. 15:52

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2005. márc. 18., péntek - 14:50

Sok szerencsét dani! Tudod... a fejét! Csak EGY maradhat! :Đ

Köszi  :)
Gyilkolom vaze,lövöm mint a hülye,átmegyek rajta 6szor és nem akar megdögleni!
:reklamacio:
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!

#545 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 19. 00:15

Na ma délután én is kipróbáltam a játékot, úgyhogy most  egy hevenyészett értékelés következik.

Amivel először szembesültem: Kormányt természetesen el lehet felejteni, próbálkozni sem érdemes vele. Úgyhogy marad a billentyűzet (vagy aki olyan elvetemült, hogy PC-hez gamepadot vesz, akkor az) mint irányító eszköz, mondjuk ez nem is akkora katasztrófa egy ilyen GTA klónban, de azért láttunk már olyat, hogy ezt jól megoldották (Mafia).  Szóval játék elindít, 2 perc után kilépés és irány a system properties letiltani a kormányt és a pedálokat. Mert ugye természetesen ebben a programban sincs olyan opció, hogy ne használjon game controllert, csak a csatlakoztatott eszközök között lehet váltani, olyan opció véletlenül sincs, hogy ne használjon controllert. Ennek köszönhetően ha nem tiltom le, akkor körbe körbe forog a nézet, meg az ember, meg az autó is magától megy össze vissza.

De ez a hiba már már minden programban megvan, nemcsakhogy ilyen játékban, de fps-ekben is, pl Riddick, Thief3, Deusex2, mind mindben előjött ez, hogy csak akkor tud az ember játszani ha minden analog joystickot és egyéb játékvezérlőt letilt.

Na miután ezen túltettem magam újra elindítottam a játékot. A menü bugyuta, kezdésnél miért kell 6x rákérdeznie, hogy valóban be akarom e tölteni a profilt, meg profilt akarok e betölteni, meg tényleg ezt akarom betölteni, aztán még azt is van pofája kiírni, hogy betöltés sikerült, ahelyett, hogy azonnal a nyamvadt főmenübe küldene. Aztán persze ugyanez a hajcihő minden külndetés után, valóban menteni akarsz, meg tényleg a következő küldetésre akarsz menni (nem, az előzőre bazz). És erre még az sem mentség, hogy átirat, mert ott sem szokott ennyire bugyuta menü lenni.

Aztán jöttek a beállítások ahol szintén hibára akadtam: néha hiába állítok át benne valamit, amikor visszalépek ugyanarra visszaáll. Néha meg átáll, hogy ez mitől függ, passz.  Legnagyobb, hogy még jelen pillanatban is van olyan opció amit nem sikerült elfogadtatnom vele, és nem az a gomb amit én szeretnék. Pedig már vagy 3x1 órát toltam a programot ma.

Na aztán 6 odszorra kb sikerült belőnöm a gombokat, hogy végre minden azt csinálja amit én akarok, és minden funkciónak legyen gombja. A legnagyobb vicc, hogy menet közben nem lehet változtatni a kiosztáson, ezért kellett egy küldetést nulláról elölről kezdtem, mert elértem egy pontra, ahol közölte a program, hogy "use character action key" anyád, az meg mi? Ilyennel nem is találkoztam. Miután a billentyűzet összes gombját végigtenyereltem és csak nem sikerült megtalálni ki kellett lépnem. Aztán rájöttem miért nem találkoztam az opcióval, mert okosan a character action gomb nem a character menüpont alatt van, hanem a misc alatt, ahova be sem néztem korábban  :omg:

Na ennyi hülyeség után ideje végre rátérni a programra, mert már így is hosszabb ez a hozzászólás mint terveztem.

Tehát mivel szeretem a szabadságot, rögtön a take a ride-al indítottam. Szerencsére ez az opció nincs lezárva, pedig attól féltem, hogy csak akkor nyílik meg ez a lehetőség, ha már végigtoltam a programot. De szerencsére nem, ami mégjobban meglepett, hogy azonnal minden autó elérhető. Driver1-ben ugye ez nem így volt. Ha már az autókra terelődött a szó, mit mondjak eléggé lehangoló, hogy az össz külünbség az autók között a kinézet és a gyorsulás slussz passz ja és a súly, bocsánat. Még a motor végsebessége is azonos a többi autóéval. A motor egyébként használhatatlan szerintem a GTA-ban százszor jobban van megvalósítva. Kissé bugyuta, hogy a kamion és a lamborghini végsebessége megegyezik :omg: És amikor max sebességgel mész, akkor kb 20kmh-val vagy gyorsabb a forgalomnál :D Az üldözések különösen érdekesek így, amikor azonos sebességgel vonatozol a fél városon keresztül a rendőrökkel.

Ami a grafikát és a gépigényt illeti, mit mondjak, a grafika kb 3-4 évvel ezelőtti szint köszönhetően annak, hogy konzol átirat a program, de sajnos a gépigény az nagyon is naprakész, pedig kiegyeztem volna vele ha az is évekkel ezelőtti szinten van :) Ami a legzavaróbb a grafikában az a textúrák csapnivaló minősége és alacsony felbontása, ilyen minőségű textúrák kb a Jedi Knight 1-ben voltak.

Az előzetes videókban látott óriási látótávból sem maradt semmi, még high beállítás mellett sem nagyobb a látótáv mint 100m, és az autók és a gyalogosok közelebb jelennek meg, mint ameddig az út látszik, vagyis igen furán néz ki, amikor  hirtele megjelenik egy autó az addig üresnek látszó úton.

Nem iszem, hogy olyan gyenge gépem lenne, mégis ki kellett kapcsolnom az AA-t, hogy elfogadható teljesítményt kapjak a programtól, így már csak akkor lassul le a játszhatatlanság határa alá, ha nagyon sok rendőr üldöz. Ami viszont nem a videókártya miatt van, mivel akkor is be belassul, ha nincsenek látókörömben. Vagyis ezek szerint A64 3000+ kevés a programnak :reklamacio:
A játékban levő vízre is egy szó van, mai szemmel nézve: ocsmány.
A grafikában egyetlen egy dolog van, amire azt mondom, ez korrekt, az autók modellje, minden egyéb hagy kívánnivalót maga után.

Ami a career-t vagyis undercover módot illeti, szerintem nagyon gagyi, a videók totál nem illenek a játékhoz, amikor váltás van az fmv, és a játékképe között olyan érzésem van mint amikor váltogatom a csatornákat a tv-ben. Az eddigi küldetések bénák voltak, először egy rendőrautót kellett a fél városon keresztül követni, minden nehézség nélkül, aztán egy bűnözöt, micsoda változatosság. A max payne utánzat lövöldözős részt meg nem kellett volna eröltetniük, mert csak égetik magukat annyira gagyi. Két ember áll egymással szemben és 2m-ről sorozzák egymást a géppuskával :omg: A belső terek grafikája pedig nem 3 éves szint, hanem 10 éves, úgyhogy ez csak mégjobban tetézi a gagyi utánérzetet. Még talán 1-2 küldetést megnézek, ha azok sem lesznek sokkal érdekesebbek (kétlem) akkor aligha fogom végigvinni az undercover módot.

Az egyetlen dolog, ami miatt nem töröltem még le a programot, az, hogy nagyon látványosak a borulások, ütközések, ugratások, főleg a "thrill cam" használatával, így még asszem el fogok szórakozni pár napig. De ezzel ki is fújt a program.

Értékelés (10= tökéletes 5= átlagos 1= nagyon gyenge 0= értékelhetetlen):
Grafika: 10/3
Játékélmény: 10/7 (csak a free ride húzza fel, ha csak az undercover módot értékelném, akkor 10/2)
Irányítás: 10/4 (elsőre nagyon béna, de ha megszokja az ember, akkor már vezethető billentyűzetről, a rossz értékelést főleg a menü ás az analog mizéria miatt adom)
Hang: 10/1 (erről nem szóltam bővebben, de ilyen szar hangokat régen hallottam programban, a speedbike hangja egyenesen röhejes, az 1 pontot is csak azért adom, mert híres színészekkel szinkronizáltatták a programot)

Összhatás: 71%

Hopssz ez hosszúra sikerült, néhány sorosra terveztem :)

Szerkesztette: Mumia 2005. 03. 19. 00:17 -kor

#546 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 19. 02:32

1, Nekem sosincs bajom analóg kormánnyal; és én azzal játszok. Kell 20 perc, hgoy megszokd, utána frankó! Még az emberke is a lassú csoszogástól a gyors futásig fokozatmentesen irányítható pedállal! Meg vezetős játékhoz illik a kormány, puhány aki billentyűzettel nyomja.
2, Menü kérdezget, de nekem mindent elsőre beállít.
3, Nem GTA klón :reklamacio: !
4, Nem érhető el kapásból minden verda. 70autó van ott?
5, Hehe, illik a billentyűzetkiosztást végignézni játék elött, ez user error;és kevés játékban állíthatod mene közben (ami nem fps). Mondjuk én a lövést felejtettem el hogy mi :Đ .
6, Grafikára finnyás szoktam lenni,de ez messze nem 3-4 évvel ezelötti. A szomszédomba először úgy nézett ki, friss driver, és ok. Ennyi poligonból és darabból autó enm nagyon állt, ilyen részletes gyalogosk sem voltak még. Textúrák nem nagyok-de melyik autós játékban nagyok? Látótáv nem nagy, ez tény.
7, Lövöldözés fölös szerintem egy autós gammába;de a GTA után mindenki ezt vetetet volna a szemükre.
8, :think: Neked a járdán, vizen, gyalogoson vannak shaderek?
9, Szerintem a zene hangulatos, motorhangok közepesnél nem rosszabbak, sőt pár autónak egész jó a ahangja.
10, GTA-ban nekem a motoírányítás iszonyat műnek tűnt, sokkal "igazibbnak" tűnik itt. Pláne, hogy nagyobb borulásba belehalsz!
11, Mi neked a jó küldi???
Ha nem fektetsz be annyi időt a problémád megoldásába, hogy utána olvass; és formailag és tartalmilag egyaránt helyesen írd le azt, akkor a fórumtársaidtól miért várod el, hogy időt pazaroljanak rád?
[Konfig] [Hűtéstechnika]  [Képeim]  [Bringa]

#547 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 19. 05:43

Mumia! Nekem minden játék megy kormánnyal+joystickal, max bekapcsolom az FFB-t, és középre húzza, így nem zavar be se a menüben, se a játékban.
JóSebesség

#548 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 19. 07:22

Kérték sokan hogy valaki tegyen be 1-2 fullos képet, hát itt van: (monden max-on, AA/AF-is, igy megy 30-35 fps-el)

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Kép

Kép

Kép

#549 Felhasználó inaktív   dani83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 19. 09:57

Fasza képek! :up:

#550 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 19. 10:44

Akkor én is(fsaa nincs). 145k a 3db kép. Ajánlom hogy ti is inkább konvertáljátok kicsit le felbontásban, elég az 1024nek fele is ide. Modemesek miatt is, meg amúgy is.
Kép

Kép

Kép

Hogy mitől 4 évvel ezelötti a graf, azt nem tudom :confused: .Hogy a HALO-ban, ami fps, shader volt, textúra 0, az bűn. Autós játékokban nincsenek nagy textúrák, pláne amiben ekkora a város, ennyi autó, gyalogos, stb van. 2giga ram is kevés lenne,(ekkora relatív nagy látótáv miatt, pl undergroundhoz képest-és itt nem csak előre, hanem ~360°ban kell előre számolnia gépnek, mert ki tudja, hogy a köv másodpercebn merre mész, párhuzamos utcák, stb) de nfs, toca, colin, semmiben sincs nagy, ahol jóval kisebb a pályának ami kell memória mennyiség.

Szerkesztette: MC Pite 2005. 03. 19. 10:50 -kor

Ha nem fektetsz be annyi időt a problémád megoldásába, hogy utána olvass; és formailag és tartalmilag egyaránt helyesen írd le azt, akkor a fórumtársaidtól miért várod el, hogy időt pazaroljanak rád?
[Konfig] [Hűtéstechnika]  [Képeim]  [Bringa]

#551 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 19. 11:00

Idézet: MC Pite - Dátum: 2005. márc. 19., szombat - 10:44

2giga ram is kevés lenne,(ekkora relatív nagy látótáv miatt, pl undergroundhoz képest-és itt nem csak előre, hanem ~360°ban kell előre számolnia gépnek, mert ki tudja, hogy a köv másodpercebn merre mész, párhuzamos utcák, stb) de nfs, toca, colin, semmiben sincs nagy, ahol jóval kisebb a pályának ami kell memória mennyiség.

Huhh. Ezt a mondatot nem nagyon értem, de a lényeget ki tudtam hámozni.  :)

Üdv: Bepe

#552 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 19. 11:09

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2005. márc. 19., szombat - 5:43

Mumia! Nekem minden játék megy kormánnyal+joystickal, max bekapcsolom az FFB-t, és középre húzza, így nem zavar be se a menüben, se a játékban.

Hát a független pedállal rendelkező kontrollerek, tehát amiknek nincs középállása, hanem 1 pedál egy teljes tengelyt kitesz, azokkal minden programban gond van, nekem pedig ilyenből kettő is van.

#553 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 19. 11:10

Idézet: MC Pite - Dátum: 2005. márc. 19., szombat - 2:32

9, Szerintem a zene hangulatos, motorhangok közepesnél nem rosszabbak, sőt pár autónak egész jó a ahangja.

Jajj ne a zenét ne, az annyira irritáló és szar volt, hogy 1 perc után le kellett kapcsolnom.

#554 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 19. 11:20

Idézet: MC Pite - Dátum: 2005. márc. 19., szombat - 2:32

1, Kell 20 perc, hgoy megszokd, utána frankó! Még az emberke is a lassú csoszogástól a gyors futásig fokozatmentesen irányítható pedállal! Meg vezetős játékhoz illik a kormány, puhány aki billentyűzettel nyomja.

Hát sajnos azt nem is akarom megszokni, hogy kb 50 fokig el kell tekerni a kormányt, hogy elkezdjen kanyarodni az autó, és utána a hátralevő szűk negyvenöt fokban pedig iszonyú érzékeny a kormányzás. Pont nekem mondod, hogy puhány, ez kész, szimulátorhoz illik a kormány, ebben az árkád bizbaszban csak hátráltat. Ki nem állhatom az olyan programokat, amikben a fékpedállal kell hátrafelé menni és semmiféle sebességváltás nincs.

Idézet

2, Menü kérdezget, de nekem mindent elsőre beállít.

Igen nekem is a billentyűzetkiosztáson kívül mindent beállít azt nem mindig.

Idézet

3, Nem GTA klón :reklamacio: !

De az

Idézet

4, Nem érhető el kapásból minden verda. 70autó van ott?

Nem számoltam, bocs, de elég sok elérhető.

Idézet

5, Hehe, illik a billentyűzetkiosztást végignézni játék elött, ez user error;és kevés játékban állíthatod mene közben (ami nem fps). Mondjuk én a lövést felejtettem el hogy mi :Đ .

Végignéztem a probléma ott volt, amiket nem fogadott el elsőre, és hogy az "use" a misc alatt volt a character menü helyett.

Idézet

6, Grafikára finnyás szoktam lenni,de ez messze nem 3-4 évvel ezelötti. A szomszédomba először úgy nézett ki, friss driver, és ok. Ennyi poligonból és darabból autó enm nagyon állt, ilyen részletes gyalogosk sem voltak még. Textúrák nem nagyok-de melyik autós játékban nagyok? Látótáv nem nagy, ez tény.

Olvasnál is? Direkt kiemeltem, hogy egyedül az autók modelljei jók  :rolleyes: Az, hogy melyik programban nagyobbak a textúrák pedig csak annyit mondok, nézd meg bármelyik más programot, az utóbbi években minden játéknak ennél sokkal jobb felbontású textúrái voltak.

Idézet

7, Lövöldözés fölös szerintem egy autós gammába;de a GTA után mindenki ezt vetetet volna a szemükre.

A GTA-ban sincs lövöldözés, mármint ilyen beltéri nézdahátam hent. Az, hogy az utcán lehet lövöldözni az odáig ok. Azt mondtam, hogy ezek a belső küldetések nem kellettek volna. Vagy ha mégis, akkor legalább olyan minőséget kellett volna produkálniuk, mint a Mafia.

Idézet

8, :think: Neked a járdán, vizen, gyalogoson vannak shaderek?

Sőt még az autón is, de ez nem változtat azon, hogy a víz ocsmány.

Idézet

10, GTA-ban nekem a motoírányítás iszonyat műnek tűnt, sokkal "igazibbnak" tűnik itt. Pláne, hogy nagyobb borulásba belehalsz!

Lehet, hogy mű, de sokkal élvezetesebb, és itt még egykerekezni sem lehet.

Idézet

11, Mi neked a jó küldi???

Lehet, hogy félreérthető, nem is a küldetéssel van baj, hanem a játék azon tulajdonságából adódóan, hogy minden autó egyforma menettulajdonságokkal rendelkezik, és a busztól eltekintve, mind nagyon hamar eléri a végsebességet, az következik, hogy minden üldözés unalmas vonatozássá degradálódik.

#555 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 19. 11:27

Pedig a fizika elég látványos, kár, hogy így elb*szták a játékot. Talán valaki veszi a fáradtságot, hogy egy textura pack-ot összedobjon hozzá és akkor talán, talán......
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#556 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 19. 11:28

Még egy-két érdkes bugot, vagy nem is tudom mi volt lefelejtettem tegnap, pedig nagyon érdekes.

Az egyik, hogy ha beesel vagy ugrasz a vízbe, akkor a rendőrök autóstól utánad mennek :omg:

A másik, az egyszer fordult elő, hogy üldözött a rendőrség, megálltam kiszálltam, és a közelben egy másik autóból egy ember is megállt és kiszállt, ugye szoktak ilyet csinálni a ha balhé van. Na ami a vicc volt, hogy én azt hittem végem mert agyonlőnek, ehelyett amikor kiszállt a pali az autóból, a rendőrök fogták és őt lőtték szitává.  :D

Amit még nem említettem az a hajók iszonyatosan gagyi fizikája, nagyon béna a mozgásuk, ez is ezerszer jobb a GTA-ban. Ott tényleg úgy tűnik, hogy a fizika törvényei hatnak rájuk. Qrva röhejes ebben, amikor kb 2kmh-val araszolsz, és ha kanyarodni kezdesz, akkor 45 fokig bedől a hajó  :omg: Meg hogy lendületből nem lehet átszántani a sekély részeken, hanem mint a fékezőháló megfog. Vagy az alacsony mólókon sem lehet átszántani mint GTA-ban, mert mint a kőfal megállít, hiába jóval magasabb a hajó orra, és a fizika szerint meg kéne dobnina és átrepülni fölötte.

#557 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 19. 11:32

Jajj egy kérdés, a menüben van egy opció, hogy mph-ban vagy kmh-ban jelezze a sebességet. De én nem láttam, hogy egyáltalán jelezné valahol a program a sebességet :think:

#558 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 19. 11:59

Kipróbáltam a gamet, nekem nagyon tetszik, bejön. Végre egy kis önfeledt száguldozás egy olyan városban, ahol nem vagyok úm. falak közé szorítva, és nagy a játéktér. A kocsik szépen törnek, van fizika, meg lehet csúszni, szerepe van az ellenkormányzásnak. Egyszóval zsír jó lett, mindenkinek ajánlom, hogy bátran próbálja ki!

Üdv: Bepe

#559 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 19. 12:00

Idézet: Mumia - Dátum: 2005. márc. 19., szombat - 11:32

Jajj egy kérdés, a menüben van egy opció, hogy mph-ban vagy kmh-ban jelezze a sebességet. De én nem láttam, hogy egyáltalán jelezné valahol a program a sebességet :think:

ez mondjuk igaz  :D
JóSebesség

#560 Felhasználó inaktív   Syner 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 19. 12:17

Én még azt nem értem, hogy miért nincsenek benne színek? Iszonyatosan sivár. A játékmenet vontatott, graf csúnya. Az autók sodródása meg túl van erőltetve.
Azt hitem, hogy SA-ig elleszek vele, de tévedtem. A GTA 3/VC sokkal pörgősebb, egy modern moddal meg a kocsik is gyönyörűek, ja és van élvezetes rádió, meg MP3 lejátszás.
így hamarabb megtalálsz:
MSN: gaborszi@msn.com

Téma megosztása:

• (43 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • Utolsó »