Driver 3, az új király ?
Elküldve: 2005. 03. 20. 19:50
Hát a mutatott forma alapján itt egyetlen barom van, nem is tudom ki az.
Elküldve: 2005. 03. 20. 19:53
Idézet: -Turbo- - Dátum: 2005. márc. 20., vasárnap - 18:33
Ezt az idiótaságot. Ezekszerint csak az ISTENKIRÁLY GTA-ban lehet motorozni? 
Ez tényleg hülyeség amiket írkálnak. Ha nem lenne benne motorozás, akkor meg azt írnák bezzeg a GTA-ban az is volt.
Elküldve: 2005. 03. 20. 19:56
Idézet: MC Pite - Dátum: 2005. márc. 20., vasárnap - 19:39
A nagy l*f*szt gta klón! 
GTA MÁSZKÁLÓS JÁTÉK!
EZ VEZETŐS!
Csak a hülyék keverik össze. Ha egy FPS miamiban játszódna,és beléeülhetnél verdába is néha(farcry) akkor az is GTA klón lenne?
Barmok!
GTA MÁSZKÁLÓS JÁTÉK!
EZ VEZETŐS!
Csak a hülyék keverik össze. Ha egy FPS miamiban játszódna,és beléeülhetnél verdába is néha(farcry) akkor az is GTA klón lenne?
Barmok!
Ezt ugye te sem gondolod komolyan?
Elküldve: 2005. 03. 20. 20:00
Idézet: MC Pite - Dátum: 2005. márc. 20., vasárnap - 19:39
A nagy l*f*szt gta klón! 
GTA MÁSZKÁLÓS JÁTÉK!
EZ VEZETŐS!
Barmok!
GTA MÁSZKÁLÓS JÁTÉK!
EZ VEZETŐS!
Barmok!
nemtom, bárki bármit mond, GTA széria után, ez a Driv3r csak egy gyenge másolatnak fér be számomra, imho!
Szerkesztette: laragirl83 2005. 03. 20. 20:00 -kor
ASUS P6T Deluxe V2 * INTEL CORE I7 920 "D0" * SCYTHE MUGEN2 * 3x1GB MUSHKIN XP3 CL7 * GAINWARD GTX570 PHANTOM * CORSAIR VX550 * COOLERMASTER HAF922 * SAMSUNG BX2450 24"
Elküldve: 2005. 03. 20. 20:20
Idézet: -=M@X[treme
=-,2005. márc. 20., vasárnap - 19:56]
pedig van benne igazság. a városok nagyon faszák, Nice-ben pl tökjó a külvárosi rész, ahol vmi kisebb hegyen lehet vezetni, na ott nagyon kemény üldözéseket lehet csinálni
Szerkesztette: -Turbo- 2005. 03. 20. 20:21 -kor
JóSebesség
Elküldve: 2005. 03. 20. 20:26
Idézet: -=M@X[treme]=- - Dátum: 2005. márc. 20., vasárnap - 20:56
De igen!
Mitől GTA klón???
Ha nem rakjék bele a másik autó szerzését, autóból kiszállós dolgokat és a moci/hajót(azt úgyis bele rakták volna), akkor azért fikáznák, mert GTA-ban volt. DE MÁS JÁTÉKSTÍLUS. Autós vs mászkálós. Miért nem hasonlítják a Unrealhez is???
Ha egy fps miamiban játszódna említett feltételekkel, akkor azt is GTA-hoz mérnétek? Ez komoly kérdés! Bár elsőorban a cikkíró húzott fel. Akkor minden fps doom/quake klón??? Badarság!
Ez egy autós játék, annak jó. GTA nem autós játék. Aki keveri, fogalomzavarban van.
Ha nem fektetsz be annyi időt a problémád megoldásába, hogy utána olvass; és formailag és tartalmilag egyaránt helyesen írd le azt, akkor a fórumtársaidtól miért várod el, hogy időt pazaroljanak rád?
[Konfig] [Hűtéstechnika] [Képeim] [Bringa]
Elküldve: 2005. 03. 20. 23:02
Idézet: -Turbo- - Dátum: 2005. márc. 20., vasárnap - 20:20
pedig van benne igazság. a városok nagyon faszák, Nice-ben pl tökjó a külvárosi rész, ahol vmi kisebb hegyen lehet vezetni, na ott nagyon kemény üldözéseket lehet csinálni
a vezetés része pedig pörgősebb mint a GTA-ban, még akkor is, ha el lett túlozva az autók fizikája,
Megemlíteném, azt az aprócska dolgot, hogy attól, mert valami valaminek a klónja még nem jelenti azt, hogy ettől rosszabbnak is kell lennie az eredetinél. A Driv3r sokmindenben jobb mint a GTA, de ettől még mivel időrendben az után jelent meg, nem lehet rá mást mondani mint azt, hogy klón.
Az meg, hogy a GTA lövöldözős, a Driv3r meg autós játék egy ugyan akkora hülye kijelentés, mint amik a fenti cikkben vannak. Autós játék a GT4, A Driv3r és a GTA sorozat egy és ugyanazt a stílust képviseli, ennél jobban már nem lehet két program egy kategóriában. Azért mert a Driv3r-ben a vezetés rész jobb, a GTA-ban meg a lövöldözős rész van jobban megcsinálva, még nem jelenti azt ,hogy az egyik lövöldözős játék a másik meg autószimulátor
Elküldve: 2005. 03. 20. 23:39
Idézet: laragirl83 - Dátum: 2005. márc. 20., vasárnap - 16:06
markó? puttó markó, cs-s markó?
ha nem, akkor sorry
omg, igen aza marko
A man must accept his fate or be destroyed by it.
Elküldve: 2005. 03. 21. 02:31
Visszaolvastam egy pár oldalt és mivel nem találtam ilyen problémát így leírom, hátha tudtok segíteni.
Felrakom a game-t és beállítom a felbontást és utána elindítom és szaggat. és nem tudtam rájönni, hogy miért, mert egy 2600+-os AMD 1giga ram és ati 9800pro van benne. Mire rájöttem, hogy az a gond, hogy nem használja a 3d-t csak a szoftveres-t. Erre tud valaki megoldást?
Felrakom a game-t és beállítom a felbontást és utána elindítom és szaggat. és nem tudtam rájönni, hogy miért, mert egy 2600+-os AMD 1giga ram és ati 9800pro van benne. Mire rájöttem, hogy az a gond, hogy nem használja a 3d-t csak a szoftveres-t. Erre tud valaki megoldást?
Brutális állat a pályán!
Elküldve: 2005. 03. 21. 02:51
Akkor nézz vissza:
GTA felül nézetből volt mászkálás. De ezt át kellett 3D-be tenni a mai kor kívánalmainak megfelelően.
Driver autós játék volt, és most is az.
GTAban a vezetés... finoman szólva gagyi. Ott nem arról szól a játék - itt pedig igen. Mi ez, ha nem 2 különböző műfaj? De a driver semmi esetre sem gta klón. A Driver 1 nél több, van amit átvettek, mert kellett, de nem egy gta klón, amiben jobb a járművek fizikája, és kész! Ez autós játék, sztorival!
//Ma kipróbáltam másutt billenytűzettel is, elsőre nehéz volt
. Itt is kellett 15-20 perc, mire úgy ment az autó, ahogy szeretném; és kormánnyal sem kell több ennél. És kormánnyal "sokkal" jobb
!
GTA felül nézetből volt mászkálás. De ezt át kellett 3D-be tenni a mai kor kívánalmainak megfelelően.
Driver autós játék volt, és most is az.
GTAban a vezetés... finoman szólva gagyi. Ott nem arról szól a játék - itt pedig igen. Mi ez, ha nem 2 különböző műfaj? De a driver semmi esetre sem gta klón. A Driver 1 nél több, van amit átvettek, mert kellett, de nem egy gta klón, amiben jobb a járművek fizikája, és kész! Ez autós játék, sztorival!
//Ma kipróbáltam másutt billenytűzettel is, elsőre nehéz volt
Ha nem fektetsz be annyi időt a problémád megoldásába, hogy utána olvass; és formailag és tartalmilag egyaránt helyesen írd le azt, akkor a fórumtársaidtól miért várod el, hogy időt pazaroljanak rád?
Elküldve: 2005. 03. 21. 09:18
Én is unom már hogy minden akciójáték ahol járműbe lehet szállni az gta-klón.
Legközelebb már a Battlefield is az lesz, de rosszabb mert nincs red light districk hogy kurvázhassak
Legközelebb már a Battlefield is az lesz, de rosszabb mert nincs red light districk hogy kurvázhassak
Elküldve: 2005. 03. 21. 09:29
Idézet: Ombuccmann - Dátum: 2005. márc. 21., hétfő - 9:18
Mondjuk a kurvázást én sem értem miért hagyták ki a BF1942-ből......
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood
Elküldve: 2005. 03. 21. 10:06
Látom itt is kezd kibontakozni a hangulat

Hogy én is hozzájáruljak ehhez, megosztom véleményemet veletek
Remélem nagyrészt egyetértettek, illetve sorry a konk. linkért, nem reklámnak szánom.
Hogy én is hozzájáruljak ehhez, megosztom véleményemet veletek
chill,
aDoayen
aDoayen
Elküldve: 2005. 03. 21. 10:42
Idézet: MC Pite - Dátum: 2005. márc. 21., hétfő - 2:51
Ez autós játék, sztorival!
Hogy pontosítsunk, autós, lövöldözős játék sztorival.
A GTA3/Vice City/SA mi? autós, lövöldözős játék sztorival.
Azt értsd már, meg, hogy attól mert a lövöldözős része a dolognak a GTA-ban van jobban megcsinálva az autós meg a Driv3r-ben, ettől még nem lesz a két játék más kategória
Elküldve: 2005. 03. 21. 11:01
Fogalmazzunk úgy, hogy a lövöldözős része a GTAnak meg van csinálva... a Driv3rnek men nincs
chill,
aDoayen
aDoayen
Elküldve: 2005. 03. 21. 11:14
Idézet: Mumia - Dátum: 2005. márc. 21., hétfő - 10:42
Hogy pontosítsunk, autós, lövöldözős játék sztorival.
Azt értsd már, meg, hogy attól mert a lövöldözős része a dolognak a GTA-ban van jobban megcsinálva az autós meg a Driv3r-ben, ettől még nem lesz a két játék más kategória
Jófajta autószimulátor, hátsókerékhajtásos Renault 5-össel....
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood
Elküldve: 2005. 03. 21. 11:17
Idézet: Ombuccmann - Dátum: 2005. márc. 21., hétfő - 9:18
Hát ez rohadtul nem jellemző már bocsánat, senki sem mondta, hogy minden játék, ahol autóba lehet szállni GTA klón.
De azt meg kell hagyni hogy a GTA és a Driv3r között, azért nem abban merül ki az átfedések sora, hogy "mindkettőben autóba lehet szállni"
Elküldve: 2005. 03. 21. 11:19
Felraktam, de valamiért szaggatott az 1 GHz-es Thunderbird-ömön, így letöröltem.
The blood of martyrs is the seed of the Imperium.
Elküldve: 2005. 03. 21. 11:26
Idézet: rulla - Dátum: 2005. márc. 21., hétfő - 11:19
Felraktam, de valamiért szaggatott az 1 GHz-es Thunderbird-ömön, így letöröltem. 
Vajh' miért..
Üdv: Bepe

Súgó
A téma zárva.