Driver 3, az új király ?
Elküldve: 2002. 07. 03. 09:42
A [url="http://"http://www.hardwired.hu"]www.hardwired.hu[/url] fenn van egy 10 megás video mit főznek a srácok a konyhájukban. Nézzétek meg, döbbenjetek meg és várjuk együtt !
Elküldve: 2002. 07. 03. 10:02
Az a baj hogy ebben a kategoriaban nemreg jott ki egy jatek amit elegge nehez lesz uberelni 
De nekem az 1 tettszett, a 2 nem jelent meg pc re
Remelem nem kell neki eromu majd
Remelem nem kell neki eromu majd
100%
Elküldve: 2002. 07. 03. 10:53
idézet:
Ezt írta LML:
Az a baj hogy ebben a kategoriaban nemreg jott ki egy jatek amit elegge nehez lesz uberelni
Remelem nem kell neki eromu majd[/quote]
Ja hogy volt 2?
Amúgy jó game volt az egy, de nekem mindig @nyázik a videokari miatt, és nem indul el...De azért nem fogok felrakni valam i régi detonatort
, Igaz xp alá nem is tudnék...
Elküldve: 2002. 07. 03. 10:54
Igazából a Maffia-ra leszek kíváncsi, mert az olyan lesz mint aGTA, cskak régebbi korban, és az épületek nagy részébe be lehet majd menni
Elküldve: 2002. 07. 03. 11:06
azt azért érdemes hozzátenni hogy ez egy ps2-s video...
----atyuska----
Elküldve: 2002. 07. 03. 11:25
idézet:
Ezt írta caratyuska:
azt azért érdemes hozzátenni hogy ez egy ps2-s video...[/quote]
De letölteni nem érdemes ?![]()
Elküldve: 2002. 07. 03. 12:08
PS/2-es ?! bazz, nem vettem észre ! Amilyen mocsadékok ki se tolják majd PC-re, ahogy a 2-t se !
Most elszomorodtam. :confused:
A Maffia tutkóra jó lesz, a GTA3-at kicsit má unom, de nagy királyság az biztos.
Anno a Driver 1 nekem nagyon teccett, FFB-s kormánnyal maga volt a gyönyör, és a rendőrök csuda okosak voltak ! /piros lámpa, gyorshajtás, etc./
Most elszomorodtam. :confused:
A Maffia tutkóra jó lesz, a GTA3-at kicsit má unom, de nagy királyság az biztos.
Anno a Driver 1 nekem nagyon teccett, FFB-s kormánnyal maga volt a gyönyör, és a rendőrök csuda okosak voltak ! /piros lámpa, gyorshajtás, etc./
Elküldve: 2002. 07. 04. 08:10
Hejj a mindenit, jó hogy szóltatok, elkerülte a figyelmemet, pedig látogatom rendszeresen azt az oldalt. Egyébként csatlakozom én is, nem lesz egy PC-re pont úgy mint a második rész se. Persze ha lesz az se baj.
mgf
Elküldve: 2002. 07. 04. 09:41
mert ott többen megveszik az eredeti játékot...
tudod mi kell egy háborúhoz nem?
tudod mi kell egy háborúhoz nem?
----atyuska----
Elküldve: 2002. 07. 04. 09:42
idézet:
Ezt írta AMD rula:
De miért nyomatják annyira a sz@r konzolt????[/quote]
Mert konzolon kénytelen vagy megvenni a szoftvert, nem tudod letölteni a netről a megjelenés után azonnal.
Minek az?
Elküldve: 2002. 07. 04. 09:57
idézet:
Ezt írta Ambrosius:
Mert konzolon kénytelen vagy megvenni a szoftvert, nem tudod letölteni a netről a megjelenés után azonnal.[/quote]
Azér ps2-höz is elég rendesen másolgatnak...
Elküldve: 2002. 07. 04. 09:58
idézet:
Ezt írta Ambrosius:
Mert konzolon kénytelen vagy megvenni a szoftvert, nem tudod letölteni a netről a megjelenés után azonnal.[/quote]
Meg szerintem már xboxhoz is, bár arról nem sokat hallotam, de a videot láttamÉs iso newsen mind a 2 nagy konzolhoz vannak iso hírek...
Elküldve: 2002. 07. 04. 10:30
idézet:
Ezt írta Ambrosius:
Ez így, ebben a formában nem teljesen igaz...
Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.
Elküldve: 2002. 07. 04. 11:35
Igen, csak amig pl. PC-n már nagy szám az 1 milliós eladás, addis pl. PS2-n a leg trágyább játékból is elmegy legalább annyi. De abszolut nem ritka a sok milliós eladás sem, ezért sok fejlesztő kivonult a PC piacról. Tiszta marketing az egész, tegyük hozzá jogosan. Ha én fejlesztenék programot (na addig jó nektek amig nem) akkor én is természetesen olyan platformra fejleszteném ahol nagyobb az eladás.
mgf
Elküldve: 2002. 07. 04. 23:48
idézet:
Ezt írta mgf:
Igen, csak amig pl. PC-n már nagy szám az 1 milliós eladás, addis pl. PS2-n a leg trágyább játékból is elmegy legalább annyi. De abszolut nem ritka a sok milliós eladás sem, ezért sok fejlesztő kivonult a PC piacról. Tiszta marketing az egész, tegyük hozzá jogosan. Ha én fejlesztenék programot (na addig jó nektek amig nem) akkor én is természetesen olyan platformra fejleszteném ahol nagyobb az eladás.[/quote]
Meg 100x egyszerubb: uaz a hw mindenhol. Plusz a kovetkezo jateknal is uaz - nem kell ujra kitapasztalni semmit, lehet tuningolni.
Ettol fuggetlenul az idei E3 megmutatta, hogy nemhogy nem sorvad a PC-s jatek, de fejlodik! Es sokkal jobban, mint a konzolos...
PC rulez!![]()
Elküldve: 2002. 07. 05. 10:39
idézet:
Ezt írta T2k:
Meg 100x egyszerubb: uaz a hw mindenhol. Plusz a kovetkezo jateknal is uaz - nem kell ujra kitapasztalni semmit, lehet tuningolni.
Ettol fuggetlenul az idei E3 megmutatta, hogy nemhogy nem sorvad a PC-s jatek, de fejlodik! Es sokkal jobban, mint a konzolos...
PC rulez![/quote]
Ez az igazPC POWA!
![]()
Állítólag az ID nem akarja konzolra megcsinálni a doom3-mat, de azt megengedik, hogy valami más csapat átírja
![]()
Elküldve: 2002. 07. 05. 10:59
idézet:
Ezt írta AMD rula:
Ez az igazPC POWA!
![]()
Állítólag az ID nem akarja konzolra megcsinálni a doom3-mat, de azt megengedik, hogy valami más csapat átírja
[/quote]
Oszt melyik konzol bírná el a DOOM 3-at ?
Meg azt mondják PS2-re nagyon nehéz fejleszteni ,mert hihatetlen bonyolult a felépítése.

Súgó
A téma zárva.