HWSW Informatikai Kerekasztal: True Crime Streets Of L.A. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (5 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

True Crime Streets Of L.A.

#11 Felhasználó inaktív   -=G.I.JOE=- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 05. 12. 17:51

Nekem lejött.  Jó lesz. Részemről kiadhatják a srácok!  ;)

#12 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 14. 17:30

Idézet: -=G.I.JOE=- - Dátum: 2004. máj. 12, szerda - 16:51

Nekem lejött.  Jó lesz. Részemről kiadhatják a srácok!  ;)

Kiadták....  ;)
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#13 Felhasználó inaktív   20Joe20 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 14. 21:36

Idézet: Mumia - Dátum: 2004. máj. 12, szerda - 11:12

Trailer alapjan szerintem eleg gyengere sikerult... :( .
Ha van valakinek tapasztalata,akkor irja :) .

#14 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 14. 21:49

Az az előnye, hogy PC-n nincs is konkurencia, pedig szerintem lenne kereslet ilyen programokra is.

#15 Felhasználó inaktív   Lufinyul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 15. 22:39

Idézet: Mumia - Dátum: 2004. máj. 14, péntek - 22:49

Az az előnye, hogy PC-n nincs is konkurencia, pedig szerintem lenne kereslet ilyen programokra is.

Röviden tömören sztem gagyi, pláne hogy már a Vice City rég kint van......

#16 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 15. 22:46

Idézet: Lufinyul - Dátum: 2004. máj. 15, szombat - 23:39

Röviden tömören sztem gagyi, pláne hogy már a Vice City rég kint van......

A Vice City-hez mi köze  :think: Ebben inkább a megyek előre és ütök le mindenkit a lényeg, az autókázás csak valami töltelék, vagy nem?

Már ezer éve várok, egy Fighting Force szerű játékra, ne keseríts el, hogy annyira gagyi  :reklamacio:

Szerkesztette: Mumia 2004. 05. 15. 22:48 -kor

#17 Felhasználó inaktív   Lufinyul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 15. 22:48

Idézet: Mumia - Dátum: 2004. máj. 15, szombat - 23:46

A Vice City-hez mi köze  :think: Ebben inkább a megyek előre és ütök le mindenkit a lényeg, az autókázás csak valami töltelék.

Jójó oke de nekem egyből a vice city jutott eszembe a város és az autókázás és a külső nézetes pasit látván. A grafija eléggé hogyismondjam idejétmúlt  :D  Igaz még csak belenéztem de elsőre nem jön be nekem.

#18 Felhasználó inaktív   gagyi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 17. 16:58

Hát nem Fighting force inkább Gta Klón.
Ha bünözőt hátba lövöd vagy agyon vered (finish him) :D  akkor Bad cop leszel egy idő után ill. autós üldözéskor ártatlan gyalogosokat ütsz etc... :cool:  :cool:
Járokelők motozása (illegal drug,illegal weapon) bünöző élve elfogása bilincselés  :eek: az meg good cop
Fractal Design Define R5 Titanium Window-Be Quiet Pure Modular 530W-Asus ROG Maximus VIII RANGER Z170-Intel i5 6600K 3,9@4,8GHz-Cooler Master TPC-800 Noctua NF-F12 PWM fan-Thermal grizzly Kryonaut hűtőzsír-2x8Gb G.Skill Ripjaws DDR4 3000 MHz-ZOTAC Geforce GTX 1070-2x WD Red SATA3 1Tb 64 Mb Raid 0-EAGATE Barracuda 2 Tb-Plextor M8Pe M2 PCIe 250 Gb SSD-Sound Blaster Z ASUS Xonar DX-LG BLU-RAY-LG 34" 21:9 monitor-Mionix Castor egér-Razer Goliathus Large Speed egérpad-Gigabyte Aivia Osmium

#19 Felhasználó inaktív   -=G.I.JOE=- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 18. 20:50

10 percnyi játék után nekem sem jön be igazán. Olyan konzolos átiratnak tűnik.

#20 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 18. 21:23

Idézet: -=G.I.JOE=- - Dátum: 2004. máj. 18, kedd - 21:50

...Olyan konzolos átiratnak tűnik.

Mer' az is. :)

#21 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 18. 22:11

Idézet: gagyi - Dátum: 2004. máj. 17, hétfő - 17:58

Hát nem Fighting force inkább Gta Klón.

Pedig már nagyon kéne, egy ilyen megyek előre és minden szobában le kell verni 10 rosszembert játék. A Fighting Force az egyetlen ami ilyen volt PC-re tudtommal. Emlékszem, már a 90-es évek közepén is állandóan ilyen játékokra vágytunk, és panaszkodtunk, hogy csak konzolon van.

#22 Felhasználó inaktív   Vortex07 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 19. 08:40

Idézet: Mumia - Dátum: 2004. máj. 19, szerda - 0:11

Pedig már nagyon kéne, egy ilyen megyek előre és minden szobában le kell verni 10 rosszembert játék. A Fighting Force az egyetlen ami ilyen volt PC-re tudtommal. Emlékszem, már a 90-es évek közepén is állandóan ilyen játékokra vágytunk, és panaszkodtunk, hogy csak konzolon van.

Oni
-Vx07

Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
                                                                                                            - Leonardo Da Vinci

#23 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 19. 12:16

Idézet: Vortex07 - Dátum: 2004. máj. 19, szerda - 9:40

Oni

HÁt az agyamat eldobom, ki volt az a dilettáns marha, aki ezt kitalálta? Leszedtem, az ONI demot, egy önkicsomagoló zip, ez eddig ok, de elindítom, kitömöríti valahova tempbe, vagy akárhová, és minden beavatkozás és kérdés nélkül elindítja már magát a programot, semmi telepítés. Csak azt vettem észre, hogy már az intro megy, kilépés után meg letörölte az egészet  :reklamacio:  :down:

#24 Felhasználó inaktív   playback 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 19. 13:01

Idézet: Mumia - Dátum: 2004. máj. 19, szerda - 13:16

HÁt az agyamat eldobom, ki volt az a dilettáns marha, aki ezt kitalálta? Leszedtem, az ONI demot, egy önkicsomagoló zip, ez eddig ok, de elindítom, kitömöríti valahova tempbe, vagy akárhová, és minden beavatkozás és kérdés nélkül elindítja már magát a programot, semmi telepítés. Csak azt vettem észre, hogy már az intro megy, kilépés után meg letörölte az egészet  :reklamacio:  :down:

hat meg aki kitalalta h csak bizonyos helyeken lehet menteni háhá
az egy nagy g*ci volt, van oylan h 10 perc alatt atverekeded magad nagy nehezen csomo ellenfelen aztan atjutsz egy masik reszre es meg mindig nem ment vazz, aztan persze rossz helyre lepsz es kaput
kihullott csomo hajam ott :grrr:
- I beat the shit out of some kids today. [...] It made me feel good about myself. It was like I did something constructive with my life.

Postmodern cultural critique has fried my brain. I have no soul left. I am a sad, cold, evil, twisted person.

#25 Felhasználó inaktív   Vortex07 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 19. 13:42

Idézet: Mumia - Dátum: 2004. máj. 19, szerda - 14:16

:D
-Vx07

Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
                                                                                                            - Leonardo Da Vinci

#26 Felhasználó inaktív   Vortex07 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 19. 13:43

Idézet: playback - Dátum: 2004. máj. 19, szerda - 15:01

hat meg aki kitalalta h csak bizonyos helyeken lehet menteni háhá
az egy nagy g*ci volt, van oylan h 10 perc alatt atverekeded magad nagy nehezen csomo ellenfelen aztan atjutsz egy masik reszre es meg mindig nem ment vazz, aztan persze rossz helyre lepsz es kaput
kihullott csomo hajam ott :grrr:

ha az ONI-rol beszelsz akkor nem volt az egy olyan nehez jatek,ellenben nagyon fasza volt. Rengetek mozgast tudtal megtanulni, az ellentol meg a fegyvereket is elvehetted
-Vx07

- Leonardo Da Vinci

#27 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 19. 13:46

No mind1, mindenesetre arról megbizonyosodtam, hogy az ONI nem egészen az amit kerestem.

Túlságossan sztori orientált, nem csak a fight-on van a hangsúly, és a mangás stílust sem szeretem.

#28 Felhasználó inaktív   playback 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 19. 14:39

hogy a true crimehoz is szoljak nekem tetszett amit ebben a videoban mutattak
ugyhogy johet :smoker:
- I beat the shit out of some kids today. [...] It made me feel good about myself. It was like I did something constructive with my life.

Postmodern cultural critique has fried my brain. I have no soul left. I am a sad, cold, evil, twisted person.

#29 Felhasználó inaktív   Vortex07 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 20. 08:34

Idézet: Mumia - Dátum: 2004. máj. 19, szerda - 15:46

No mind1, mindenesetre arról megbizonyosodtam, hogy az ONI nem egészen az amit kerestem.

Túlságossan sztori orientált, nem csak a fight-on van a hangsúly, és a mangás stílust sem szeretem.

Szamomra letfontossagu a jo sztori, barmennyire is akcioorientalt legyen a jatek.
Valoban sztori orientalt a jatek,de szerintem adj neki meg egy eselyt. Kesobb igencsak nagy bunyok lesznek, akarom mondani tomegbunyok. A mozgasok jok, tobbfele kombot is be lehet tanulni,stb.
-Vx07

- Leonardo Da Vinci

#30 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 20. 09:23

Na igen rosszul fogalmaztam, nem is a sztoriorientáltság a baj, hanem inkább maga a sztori nem tetszett, és az h. futurisztikus. (És nem lehet tárgyakat felvenni, és hozzávágni az ellenfelekhez :)

Téma megosztása:

• (5 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó