World of Warcraft
Elküldve: 2005. 02. 08. 14:54
A duna pláza mellett doglozom ma benéztem 576-ba és lesz nekik pénzteken, mondtam a srácnak, hogy próbáljon eltenni nekem 1-et, ha jön.
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658
Battle tag: Nevl#2658
Elküldve: 2005. 02. 08. 14:56
Idézet: BaluC - Dátum: 2005. febr. 8., kedd - 14:08
Mi ez az "izé" amit működésre akartok bírni?
Miért jó ez nekünk?
Team Speak-et nem használ- tok / unk ?
Miért jó ez nekünk?
Team Speak-et nem használ- tok / unk ?
Az az izé valamit interfac buheráló progi ha jól sejm, majd megsasolom én is!
A teamspeak/skype/ventrillo nem tudom jó ötlet-e, mert szerintem heveny röhögőgörcs fog környékezni mindenkit, ha meghallja a mage nénim baritonját...
User Error, replace user and press any key to continue...
Elküldve: 2005. 02. 08. 15:00
Idézet: Kecsöpp - Dátum: 2005. febr. 8., kedd - 15:43
Nah gyerekek mázlitok van nem kell sz...ni!
na most erre a kora délutánra azért nem tudom mit kell monani....khmm... Én tuti hogy leverném a "sátramat" a kivett szabinapon a bolt elé legkésőbb 9-kor 1-2 barát társaságában!
Úgy néz ki hogy az 576 azért értelmesebben csinálta mint a cd galaxis. Kaptnak x darabot ebből 1ik fele előrendelés másik fele aki kapja marja alapon megy el...
na most erre a kora délutánra azért nem tudom mit kell monani....khmm... Én tuti hogy leverném a "sátramat" a kivett szabinapon a bolt elé legkésőbb 9-kor 1-2 barát társaságában!
Úgy néz ki hogy az 576 azért értelmesebben csinálta mint a cd galaxis. Kaptnak x darabot ebből 1ik fele előrendelés másik fele aki kapja marja alapon megy el...
A Profit a lényeg... és szerintem nem kell agódni mert nem marad sehol maradék
Mellesleg ezt: http://www.thottbot.com/ Gondolom mindenki ismeri...
Én már láttam egy pár profilt benne, de nem néztem körül... pedig kellett volna...
Ami fix, hogy az Ork Sámánom nagyon kemény volt (a szintjéhez képest) Mobok ellen, PVP-ben is boldogúltam (Raidnél inkább borúltam
Még elgondolkozom a dolgon...
Jajj... jut eszembe... az utlsó pillanatokban (mielőtt lekapcsolták a szervert) nagy nehezen, de egy bátor kis csapat besétált abba a városba ahol előtte elvérzett 3 nagy hullám ...
5-6 -an elkezdtünk a hídon táncikálni és buliztunk egyet...
erre odajött egy Elf nénike (mindenki elszaladt, csak én maradtam
WoW: Arathor (PvE)
Zsebibaba (Lvl 70) - NE Female Rogue - Mining,BS,FirstAid,Cooking,Riding -> 375
Captainb (Lvl 62) - Human Female Paladin - Skinning, Mining
Csámpás (Lvl 60) - Drenai Male Warrior - Mining, BS
Twisting Nether (PvP)
Süti (Lvl 70) - Human Female Paladin - Mining, Skinning
Nyanya (lvl 68) - Human Femail Mage
Twisting Nether (PvP)
Elküldve: 2005. 02. 08. 15:05
MOndom én, hogy állat a tauren sámán.
Azon gondolkodom, hogy most megveszem a játékot, aztán, ha lesz rá lehetőség, akkor később eladom, és veszek helyette collectors editiont. Mert gondolom a simához nem jár papírdoboz, csak DVD-tokos kiszerelés, meg rendes könyv sem. A nagy doboz meg olyan jól néz ki a polcon...
Azon gondolkodom, hogy most megveszem a játékot, aztán, ha lesz rá lehetőség, akkor később eladom, és veszek helyette collectors editiont. Mert gondolom a simához nem jár papírdoboz, csak DVD-tokos kiszerelés, meg rendes könyv sem. A nagy doboz meg olyan jól néz ki a polcon...
KomposztWC
Elküldve: 2005. 02. 08. 15:08
Idézet: itldj2 - Dátum: 2005. febr. 8., kedd - 15:56
Az az izé valamit interfac buheráló progi ha jól sejm, majd megsasolom én is!
A teamspeak/skype/ventrillo nem tudom jó ötlet-e, mert szerintem heveny röhögőgörcs fog környékezni mindenkit, ha meghallja a mage nénim baritonját...

Ez nagyon komoly...
Azért írtam a Teamspeak-et mert nagyon kicsi sávszélességet használ, és 2többen / sokan" lehet pofázni...
a SkyPE -t teszteltem sokat Dio2 alatt... az sam vészes, csak a "konferencia beszélgetés" bekapcsolásával drasztikus lassulás volt megfigyelhető már a harmadik személy bejövetelével...
a farmadikat nem ismerem még...
De a Rogervilco-t is írhattam volna...
Twisting Nether (PvP)
Twisting Nether (PvP)
Elküldve: 2005. 02. 08. 15:11
Idézet: Grillo - Dátum: 2005. febr. 8., kedd - 16:05
MOndom én, hogy állat a tauren sámán.
nyugi... a Blizzard IS szereti a papírdobozt, nem csak a Gamerek
Eleinte mindenképpen Papírdobozra saccolok...
Sőt (minimum) 2 féle lessz belőle (horda, szövetség) a Collectors meg "később" nem szokott lenni
Mellesleg az EQ-t MAI napig papírdobozban árulják (ha találsz
Twisting Nether (PvP)
Twisting Nether (PvP)
Elküldve: 2005. 02. 08. 15:17
Idézet: BaluC - Dátum: 2005. febr. 8., kedd - 15:08
Ez nagyon komoly...
Azért írtam a Teamspeak-et mert nagyon kicsi sávszélességet használ, és 2többen / sokan" lehet pofázni...
a SkyPE -t teszteltem sokat Dio2 alatt... az sam vészes, csak a "konferencia beszélgetés" bekapcsolásával drasztikus lassulás volt megfigyelhető már a harmadik személy bejövetelével...
a farmadikat nem ismerem még...
De a Rogervilco-t is írhattam volna...
Hát ha ragaszkodtok hozzá hogy rémítgessük a népeket szóban is akkor szerintem a legjobb választás a ventrillo lenne = teamspeak sávszélterhelés + skype hangminőség
De előbb legyen péntek, kapjak dobozt, döntsük el melyik szerver, meg döntsem el hogy mi is akarok lenni! :Đ
User Error, replace user and press any key to continue...
Elküldve: 2005. 02. 08. 15:18
Akkor ok, bár én mást hallottam, de remélem az volt a vaklárma. Csak a Civ3 van meg papírdobozban meg a Pandora's Box (úgy kaptam őket). és sokkal jobban néznek ki, mint a DVD-dobozos társaik. Bersze a belső a lényeg.... (de azért a külcsín is)
KomposztWC
Elküldve: 2005. 02. 08. 15:28
Én pont belefértem az 576 negyed órájába, amit említett. El se olvastam semmit, csak rákattintottam az előrendelésre - most mit is jelent ez?
Elküldik postán vagy csak pénteki napon félretesznek nekem egyet tutira?
Elküldve: 2005. 02. 08. 15:37
Eh... ha nem lenne neveltetésem (
) akkor most olyat káromkodnék, hogy leugrana a képernyőről. 
Nem kaptam mailt a cdgalaxistól, de olvasom, hogy van itt olyan, akinek visszaigazolták, hogy mehet pénteken a WoW-ért. Gondoltam felhívom őket, hogy mi van. Zanzásítva a beszélgetés:
-Jó napot, XY néve előrendeltem egy WoW-t, és nem kaptam visszaigazolsát se mailben, se levélben, hogy mehetek érte.
-Pillanat, nézem...
(két perc szünet)
Igen, az a helyzet, hogy nem jött annyi példány, amennyire számítottunk (
ez hogy lehet? rendeltek X darabot, akkor annak meg kellett jönnie, nem?), így lehet, hogy önnek már nem jut.
-Remek. Mikor derül ki, hogy lesz-e nekem vagy sem? Mert logikusan, ha nem tudják biztosítani nekem az előrendelt példányt, akkor kell keresnem más forrást.
-Nem tudom, képlékeny.
-De mégis, valami fix időpontot vagy konkrétumnot közölhetne. Meg egyáltalán, nem is értem, hogy mi az, hogy "lehet". Vagy jut, vagy nem, mert - gondolom - az előrendelés időpontja alapján adják el a játékokat, tehát aki előbb rendelt, az kap, aki később, annak már nem jut.
-Ööööööööö... lehet hogy nem jut már magának.
-Könyörgöm, ott a rendszerükben az előrendelés időpontja, tudják hogy hány darbot kpanak?
-Igen.
-Akkor nézze már meg nekem, hogy nekem a rendelés időpontja és a tudott példányszám alapján jut-e!
-Pillanat.
(molyolás)
Nem kaptunk annyit, hogy jusson.
-Akkor ez azt jelenti, hogy csak abban az esetlben kapok, ha valaki visszamondja? (Gondolom sok esélye van. LOL.)
-Igen.
-Akkor nem értem, miért nem lehetett ezzel kezdeni, ahelyett, hogy azt mondja, hogy "lehet hogy önnek nem jut". Ezt szerettem volna megtudni. Nem bántam volna, ha erről értesítenek, hogy tudjak máshol venni esetleg. Viszhall.
Szóval zéró esélyem van, hogy a cdgalaxisból lesz WoW-am, MediaMarkt-ot majd még bepróbálom. De iszonyú mérges vagyok, mert annyi vér lehetett volna a pucájukban, hogy szólnak mailben, hogy "hé, ne várd az értesítőt, mert neked már nem jut". Akkor elcsíphettem volna az 576-os WoW előrendelést még. Meg ez a habogó-köntörfalazó picsa is kihozott a sodromból.
Az tuti, hogy a cdgalaxis közelébe sem megyek a büdös életben többet.
RE: amazon.co.uk-ról rendelt már valaki PC-s szoftvert? Mert legutóbb, mikor akartam, még szoftvert nem szállítottak Magyarországra...
Nem kaptam mailt a cdgalaxistól, de olvasom, hogy van itt olyan, akinek visszaigazolták, hogy mehet pénteken a WoW-ért. Gondoltam felhívom őket, hogy mi van. Zanzásítva a beszélgetés:
-Jó napot, XY néve előrendeltem egy WoW-t, és nem kaptam visszaigazolsát se mailben, se levélben, hogy mehetek érte.
-Pillanat, nézem...
(két perc szünet)
Igen, az a helyzet, hogy nem jött annyi példány, amennyire számítottunk (
-Remek. Mikor derül ki, hogy lesz-e nekem vagy sem? Mert logikusan, ha nem tudják biztosítani nekem az előrendelt példányt, akkor kell keresnem más forrást.
-Nem tudom, képlékeny.
-De mégis, valami fix időpontot vagy konkrétumnot közölhetne. Meg egyáltalán, nem is értem, hogy mi az, hogy "lehet". Vagy jut, vagy nem, mert - gondolom - az előrendelés időpontja alapján adják el a játékokat, tehát aki előbb rendelt, az kap, aki később, annak már nem jut.
-Ööööööööö... lehet hogy nem jut már magának.
-Könyörgöm, ott a rendszerükben az előrendelés időpontja, tudják hogy hány darbot kpanak?
-Igen.
-Akkor nézze már meg nekem, hogy nekem a rendelés időpontja és a tudott példányszám alapján jut-e!
-Pillanat.
(molyolás)
Nem kaptunk annyit, hogy jusson.
-Akkor ez azt jelenti, hogy csak abban az esetlben kapok, ha valaki visszamondja? (Gondolom sok esélye van. LOL.)
-Igen.
-Akkor nem értem, miért nem lehetett ezzel kezdeni, ahelyett, hogy azt mondja, hogy "lehet hogy önnek nem jut". Ezt szerettem volna megtudni. Nem bántam volna, ha erről értesítenek, hogy tudjak máshol venni esetleg. Viszhall.
Szóval zéró esélyem van, hogy a cdgalaxisból lesz WoW-am, MediaMarkt-ot majd még bepróbálom. De iszonyú mérges vagyok, mert annyi vér lehetett volna a pucájukban, hogy szólnak mailben, hogy "hé, ne várd az értesítőt, mert neked már nem jut". Akkor elcsíphettem volna az 576-os WoW előrendelést még. Meg ez a habogó-köntörfalazó picsa is kihozott a sodromból.
Az tuti, hogy a cdgalaxis közelébe sem megyek a büdös életben többet.
RE: amazon.co.uk-ról rendelt már valaki PC-s szoftvert? Mert legutóbb, mikor akartam, még szoftvert nem szállítottak Magyarországra...
Szerkesztette: Etele 2005. 02. 08. 15:50 -kor
Elküldve: 2005. 02. 08. 15:39
Idézet: Grillo - Dátum: 2005. febr. 8., kedd - 16:18
Akkor ok, bár én mást hallottam, de remélem az volt a vaklárma. Csak a Civ3 van meg papírdobozban meg a Pandora's Box (úgy kaptam őket). és sokkal jobban néznek ki, mint a DVD-dobozos társaik. Bersze a belső a lényeg.... (de azért a külcsín is)
Nekem meg csömöröm lett a dobozoktól...
Külön polcrendszer volt kialakítva nekik (tényleg rengeteg volt
Ebből is jó lenne a díszdoboz... de jelenleg úgy állok, hogy a "sima" is gondot okoz
Twisting Nether (PvP)
Twisting Nether (PvP)
Elküldve: 2005. 02. 08. 15:40
HI!
Én is befértem az 576-ba
De nem jött visszaigazoló emil. Felhívtam őket és a srác közölte semmi gond. Elfogadva a rendelés. Mivel vidéki vagyok, sajnos csak hétfőn kapom kézhez a játékot. Ha fővárosi vagy szerintem ott lesz a boltban, de még biztosan visszajeleznek neked is.
Én is befértem az 576-ba
De nem jött visszaigazoló emil. Felhívtam őket és a srác közölte semmi gond. Elfogadva a rendelés. Mivel vidéki vagyok, sajnos csak hétfőn kapom kézhez a játékot. Ha fővárosi vagy szerintem ott lesz a boltban, de még biztosan visszajeleznek neked is.
ABIT IC7-G + INTEL P4 3GHz 800MHz Prescott + Zalman CNPS7000A-Cu + 2x512MB(DDR400) + RADEON 9600 XT 128MB (SAPPHIRE) + LG StudioWorks 775N + CREATIVE SB Live! 5.1 + MAXTOR 6E040L0 40GB + LG 8320B CDRW + LG 8120B DVD + DEXXA Optical Mouse + MICROSOFT Windows XP Professional SP2 + ADSL(2048 kbit/s)
Elküldve: 2005. 02. 08. 16:24
Én és egy barátom kb. 2 hónapja rendeltünk elő a WoW-ra a Galaxisban, ma felhívtam őket reggel 9:30 körül és azt az info-t kaptam, hogy lesz nekem és a barátomnak is egy...remélem így is marad...
Azért még meló elött beugrok (9:00 am) pénteken megvenni magunknak 2-t
Azért még meló elött beugrok (9:00 am) pénteken megvenni magunknak 2-t
Elküldve: 2005. 02. 08. 16:38
Ez a collector's istenien mutatna a polcon...
Csakhát 20k+6,75k/2hó az már ehh-kategória...
Csakhát 20k+6,75k/2hó az már ehh-kategória...
Szerkesztette: FragMaster 2005. 02. 08. 16:58 -kor
Gigabyte GA-P35-DS3, Core2Quad Q9550 + CM TX2, 2*1gb Adata 800+, 2*1gb Supertalent, MSI GeForce GTX460 Cyclone OC 1GB, SB Audigy, Chieftec CFT-550, Pioneer DVR-216D, Samsung SH-D163B, Samsung 320gb, Dell U2311H
Elküldve: 2005. 02. 08. 16:41
Idézet: FragMaster - Dátum: 2005. febr. 8., kedd - 16:38
Ez a collector's istenien mutatna a polcon...
Csakhát 20k+6,75k/hó az már ehh-kategória...
Csakhát 20k+6,75k/hó az már ehh-kategória...
6750/ két hó.
Mondjuk momentán nekem elegem van a WoW-ból, azt hittem, pénteken már játszok, erre paff, pofára ejtettek.
Elküldve: 2005. 02. 08. 16:44
Idézet: mATy - Dátum: 2005. febr. 8., kedd - 15:40
HI!
Én is befértem az 576-ba
...
Én is befértem az 576-ba
...
Na triplán felment bennem a pumpa, cdgalaxis sucks.
Ha tegnap vagy ma délelőtt visszajeleznek, hogy nem lesz WoW-em, 576-ból simán tudtam volna előrendelni.
El is húzok ebből a topikból, nem fájdítom a szívemet.
Szerkesztette: Etele 2005. 02. 08. 16:44 -kor
Elküldve: 2005. 02. 08. 16:50
Idézet: Etele - Dátum: 2005. febr. 8., kedd - 15:41
6750/ két hó. 
Mondjuk momentán nekem elegem van a WoW-ból, azt hittem, pénteken már játszok, erre paff, pofára ejtettek.
Azert en ugycsinelnek mintha nem beszeltem volna veluk telefonon, aztan bemennek, hogy jottem az elorendelt jatekomert. (ezt ugy nyitaskor tennem meg). Aztan ha kozolnek, hogy nem fog jutni, akkor valszeg beszelnek az uzletvezetovel, akit valszeg meg tudnek gyozni arrol, hogy mindenkinek jobb ha bizony nekem ad egyet, aztan majd egy kevesbe izgaga vasarlonak probalja beadni a meset, hogy nem jutott, amikor az elorendeles lehetosege meg kint volt a neten...
Sok sikert a probalkozashoz
Nekem nemtom lesz-e a heten WoW-om.. mindenesetre a jovoheten ugyis sielni megyek szal nemtom
--== Ez itt egy TESCO Gazdasagos alairas ==--
"We can make it better, stronger, faster. We have the technology. We have the magic"
"We can make it better, stronger, faster. We have the technology. We have the magic"
Elküldve: 2005. 02. 08. 16:58
Idézet: Etele - Dátum: 2005. febr. 8., kedd - 15:44
Ha tegnap vagy ma délelőtt visszajeleznek, hogy nem lesz WoW-em, 576-ból simán tudtam volna előrendelni.
Azért még ne írd le a játékot mert CD-Galaxis suxx.
Én spec most kérdeztem az előbb Te**o-t Nagykanizsán és azt mondták h rendeltek, és majd pénteken nézzek be, uh vszínű más városokban is kapható lesz a nagyaobb áruházakban, mint Te**o,Mé***Ma**t,stb...
Szerkesztette: Slaider 2005. 02. 08. 16:59 -kor
Elküldve: 2005. 02. 08. 16:59
Idézet
6750/ két hó. smile2.gif
Beloptam sunyiba egy "2"-est
Gigabyte GA-P35-DS3, Core2Quad Q9550 + CM TX2, 2*1gb Adata 800+, 2*1gb Supertalent, MSI GeForce GTX460 Cyclone OC 1GB, SB Audigy, Chieftec CFT-550, Pioneer DVR-216D, Samsung SH-D163B, Samsung 320gb, Dell U2311H
Elküldve: 2005. 02. 08. 17:03
Idézet: Etele - Dátum: 2005. febr. 8., kedd - 16:44
Az alapján amit valaki kicsit korábban írt, 576-ban lesz készleten nem előrendelt is, úgyhogy ha be tudsz nézni, szerintem tedd meg pénteken.

Súgó
A téma zárva.