Idézet: Asdam - Dátum: 2005. febr. 7., hétfő - 23:26
Kaliék értik
Fear: Te is tapasztalhattad a bőrödön nem is egyszer, hogy ez se a tökéletes megoldás...nem rossz de azért nem minden.
Tudom hol lett elszúrva a soulstone téma... miután lemásoltad valaki lelkét át kellett volna adni a kövecskét az illetőnek, így ő sajátmagát élesztheti fel, és nem kell, hogy te tárold. Már amikor mondtad, hogy max 1 lehet nem tetszett a dolog mert valahol level 18 körül az US beta alatt nevl mintha csinált volna az egész csapatról lenyomatot egy instance alatt, és te messze túllépted a lvl 18-at. Na majd legközelebb (ami nincs is messze
Idézet: Vortex07
Úgy mondod ezeket a lassításokat gyorsításokat mintha az ellennek nem lenne meg a hasonló képessége. Huntert soha nem kedveltem. Egyszerűen nem nekem való. Az én személyes ranglistám valahogy így fest: Warrior, Mage, Shaman (csak horda de a megfelelője elvileg a Paladin), Priest, maradékok. Egyedül a mage volt aki valóban ellenfélnek bizonyult a PVP percekben. Miután ráfutottam és 2-3 ütésre leszedtem az élete bő negyedét (közbe rátéve a lassításokat, stb) teleportált egyet és máris megszabadult az összes varázslatomtól. Jah, azt nem mondtam, hogy odafagyizott mielőtt elteleportált. És itt kezdődött a baj. Míg én szépen ott ácsorgok lefagyasztva ő persze nem csak integet és táncol. Mire befutottam addigra az 1000-1100 életem felét már le is pucolta, ugyan rácsaptam még 2-3-at de kezdődött újra a móka elölről és ő volt a lépéselőnyben a teleport, lassítások miatt. Egy Warrior meg ha nem tud pofozkodni nem tud varázsolni se. Ugyan vannak rage potik de a 31-es szint eléréséig pontosan 1et sikerült csinálnom...2 perces cooldown idővel... Ezért szépen le is tudott kapkodni. Egyszer volt, hogy ő húzta a rövidebbet mert kevés mannája volt ... én meg természetesen kihasználtam az alkalmat :Đ de ugye nem ez az általános.
Az execute viszont felettébb hasznosnak bizonyúl különösen PVP-ben (de monszák ellen is) mert rage mértéktől függően nem kell csak az ellen életének a 80%-át lepucolni utána 1 csapásra szellemeskedhet
Idézet: aDannyBoy
Nevl: Ez az amit nem tudtam odaadni

Súgó
A téma zárva.