HWSW Informatikai Kerekasztal: World of Warcraft - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (163 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 133
  • 134
  • 135
  • 136
  • 137
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

World of Warcraft

#2681 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 02. 17. 11:15

Idézet

klánon belüli "ingyen" felajánlások

hát nemtom én mit fogok tudni adni, egyelőre a csapattársaknak gyártottam healthstone-okatm, amik harc közben is gyógyítanak, meg elméletileg idézni fogom tudni az embereket...

jelenleg Fatum Alchemy/herbára van beállítva de nagyon alacsony benne, lehet váltani fogok... csak nemtom mire... mi kell?

#2682 Felhasználó inaktív   BaluC 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 17. 11:27

Idézet: Etele - Dátum: 2005. febr. 17., csütörtök - 11:54

Hát én tegnap vettem 60 ezüstért klántagtól 4 8-as bag-et.

De mivel biztos sok melója volt vele, nem kárhoztatom az eladót.

:rolleyes:  pont erről beszéltem :)

Én azt várom, hogy normális nyersanyagokat tudjak bényászni, mert akkor tudok kovácsolni a klántagoknak brutál cuccokat - na de amíg senki nem jön pl. Westfallba segíteni (találtam bányát, ahol van ezüst, de lvl16-osként egyedül nem boldogulok) ércbeszerző körútjaimon, nem tudok értelmes cuccokat csinálni nektek. Tudjátok: segíts, hogy segíthessek! :omg:
Szóval ha online vagyok, és valaki (lvl15 környékén) ráér, akkor szóljon, hogy tudjunk menni bányászni. Ugyanis ha nincsen tin meg silver, nem tudok jó cuccokat csinálni, és nem fejlődik a blacsmith skillem, ezáltal még kevésbé tudok jó cuccokat csinálni... értitek.

Sajna a copper-ből nem tudok olyan dolgokat kovácsolni, hogy megérje viselni őket. :(

Ma este csak később tudok jönni az átlagosnál (nem 17:30 hanem 20:00 körül, ha egyáltalán feljutok)
EmPhY-vel most beszéltem meg, hogy este megyünk együtt (megint elhúzott :) ) és megyünk a bányába is ... szerintem csatlakozz hozzánk, mert előtte küldizünk is :)

Glorfindel

A Raidekre már én is nagyon rá vagyok állva :)

DOOMER
Elnézést mégegyszer! Tényleg nem volt szándékos...
Egy  /w  -vel meg lehetett volna oldani... mert ott a csata hevében tényleg nem láttam, hogy írtál e ilyet...  Direkt visszalapoztam a logban egy párat, hogy megnézzem, hogy mi van, de nem láttam tőled hozzászólást... csak utána tettelek ki a csapatbó...

Ezt egyébként priviben is el lehetett volna intézni még mindíg azt mondom és akkor OTT a helyszínen azonnal visszavettelek volna és akkor nem lenne most ez...
Ha valami hülyeséget csinálok NYUGOTTAN SZÓLJON akárki, mert lehet, hogy csak egy félreértésről van szó és álltlában azonnal lehet orvosolni...

Az a 2 perces "bünti" meg direkt van a játékban, hogyha túl sokszor meghalsz akkor egy kicsit "pihentetnek"... :think: igazán nem értem, hogy miért, de ők tudják...

Lenne viszont egy kérdésem,  amire tényleg nem tudom a választ:
Hány fős lehet MAX egy party?  (mert eddig 5-en mészkálhattak, de láttam olyan képet a gamébol ahhol 7 kari mászkélt partyban + pet-ek)

UI.: a healthstone-jaid meg 3* mentették meg az életemet  :respect:  ... hidd el nagyon nem örültem, hogy nem viltál már jelen :(  (illetve azt hittem )

BaluC
WoW: Arathor (PvE)
Zsebibaba   (Lvl 70) - NE Female Rogue - Mining,BS,FirstAid,Cooking,Riding -> 375
Captainb     (Lvl 62) - Human Female Paladin - Skinning, Mining
Csámpás     (Lvl 60) - Drenai Male Warrior - Mining, BS
Twisting Nether (PvP)
Süti             (Lvl 70) - Human Female Paladin - Mining, Skinning
Nyanya       (lvl 68) - Human Femail Mage

#2683 Felhasználó inaktív   emphyteuta 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 17. 11:29

Hát én tegnap vettem 60 ezüstért klántagtól 4 8-as bag-et. :) :D [...]

Ezt erősen elsietted... Szerintem.

EmPhY

ps.: nézd meg a játékban a leveleidet!
A pokoli operátor

WoW: Lelkész - Human Priest - Arathor PvE

#2684 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 17. 11:51

Idézet: emphyteuta - Dátum: 2005. febr. 17., csütörtök - 11:29

EmPhY

Elsiettem, de hát kellett a hely, olyan kovácsküldit csináltam, ami élből elvett egy csomó helyet. :(

Nézek levelet délután. :)

RE: kovácsrecepteket továbbra is szívesen fogadok.

Akkor Balu, Emphy: este elkísértek a bányába, jó? :)

Szerkesztette: Etele 2005. 02. 17. 11:52 -kor

#2685 Felhasználó inaktív   Eiki 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 17. 11:54

Srácok, nektek ok az Arathorn?

Játék közben hatalmas lag, logout-login, újra lag, újra lout-lin és megint nem tudok semmit sem csinálni  :(

#2686 Felhasználó inaktív   CitroM 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 17. 12:27

Bloodscalp detto.
:(

#2687 Felhasználó inaktív   iHi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 17. 12:28

Idézet: emphyteuta - Dátum: 2005. febr. 17., csütörtök - 12:29

EmPhY

en adtam a baget, de nekem tenyleg annyiba kerul...

mert kb ugy jon ki, hogy 12 wool + 1.5 ezust ui. altalaban szineset szoktam csinalni.
a zold reagens az 90 bronz plusz a cerna 45
AH -ban meg a wool eleg draga 20 silver kb egy 20as csomag
akkor sokkal olcsobban kijon ha woolt kapok mert akkor tenyleg kijon 1.5 ezustbol az egesz

Szerkesztette: iHi 2005. 02. 17. 12:30 -kor

Ez a hozzászólás 100%-ban újrahasznosított elektronokból készült.

Ragnaros: Scarab Lord Vernita - 80 Rogue

#2688 Felhasználó inaktív   CitroM 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 17. 12:29

Idézet: DOOMER - Dátum: 2005. febr. 17., csütörtök - 10:09

érdekes egyébként, mert addig enged chatelni, amíg a relase spiritre nem kattintasz, de ezek szerint már akkor sem látják a többiek amit írsz?  :confused:

bocsi mindnekinek hogy felkaptam a vizet, de álmomban sem gondoltam volna arra hogy nem látjátok amit írok :(

Hoopp
Ezt jo tudni.
Igy mar ertheto lett egy afferom valakivel.

#2689 Felhasználó inaktív   flinta 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 17. 13:08

Idézet: Eiki - Dátum: 2005. febr. 17., csütörtök - 11:54

Srácok, nektek ok az Arathorn?

Játék közben hatalmas lag, logout-login, újra lag, újra lout-lin és megint nem tudok semmit sem csinálni  :(

reggel és délelőtt nekem is laggolt már párszor a Bloodscalp de hétvégén este amikor csak fél óra után engedett be, hibátlan volt  :confused:

#2690 Felhasználó inaktív   Péntek 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 17. 13:14

Engem most egyáltalán nem enged fel :(

Ápdét:

Péntek -> Buffy  (Human Female Mage) [skinning ; leatherworking]
Péntek -> Roxy  (Human Female Paladin) [még semmi, de Mining ; Blacksmith lesz]
Péntek -> Nightshadow  (Undead Female Priest) [tailoring]

#2691 Felhasználó inaktív   Slaider 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 17. 13:16

Ami Doomer-el történt az nagyon huzos, sajna nem ez az 1etlen bug, ámbár a többi miatt állt. nem romlik az ember viszonya a többiekkel.
Én bétában jártam már rosszabul is ugyanis otthagytak 1 instance közepén a csapattársak, kb 6x haltam meg mert nem tudtam kijönni, közben irtam nekik h ugyan segitsennek már kimenni, erre visszairták h ott  a spirit healer:-(( :mad:  :reklamacio:

Itteni cspat szerintem jó, bár sajna összevissza van mindenki úgy szintekben, amint "városokban" .-(
Mondjuk a szakmákat tényleg nem ártott volna ugy felvenni a csapatban h ne külsőstöl kelljen vásárolni az elején zsákokat.

Aki 60 ez- t ad 4db 8-as zsákért annak ugy kell, mert AH-ban is 42-ez volt tegnap a 4db piros 8-as zsák :-)))
Csak ugye mindenki siet és megveszi ami a szeme elé kerül ha éppen van pénze (köztük én is néha) :D
Speciel én mindig adok nyersanyagot zsákhoz, úgy nem kerül semmibe h megcsinálja vki, szerintem ez a legjobb zsákszerzési alternativa, mert elég sok magyar van fent a szerveren ahhoz h legyen vki aki ráér megcsinálni.

Update:
Bloodscalp LVL 17 NE Hunter Nightlady Bőr 45 Nyúzás 130 Cook 95 First 78 Fish 116
Arathor  LVL 27 NE Hunter Nightlady Bőr 161 Nyúzás 211 Cook 201 First 133 Fisch 20 (sajna itt kimaradtak a horgász küldik, nem tudtam felvenni őket, vmi bug lehet ?) :-))

Szerkesztette: Slaider 2005. 02. 17. 13:24 -kor

AMD2500+ ABITNF7V2.0 Samsung2x512MB 400Mhz GeCUBE9550XT 2xMaxtor80GB LGCD-R/RW/DVD IIyama 19"LS902UT  DTK400W

NightladyLvL 70 NE Hunti <Rise Legacy><Arathor>
Ladynight LvL 62 Human Lock <Arathor>
ÉjszívLvL 70 NE Hunti <Hunicum><Kilrogg>
Qetz LvL 70 Dwarf Pap <Hunicum><Kilrogg>

#2692 Felhasználó inaktív   BaluC 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 17. 13:18

Idézet: CitroM - Dátum: 2005. febr. 17., csütörtök - 13:29

Hoopp
Ezt jo tudni.
Igy mar ertheto lett egy afferom valakivel.

akkor nem egyedi eset...

mellesleg velem is előfordúlt, hogy Szellemként szóltam volna, de valami nem stimmelt...

nem tdtam "szólni"  a :  /s ; /g ; /5 (hun) ; /6 (hwsw) -n sem...  onnan jöttem rá, hogy megjelent amit írok, DE egy citzomsárga felirat megjelent a képen eggészen kicsi betükkel a mob / kijelölt kari alatt, hogy "Cannot Speak in Ghost form"  (vagy valami ilyesmi)...

Mindenesetre tényleg jó tudni...

A Szerverleállások / lagg, meg folyamatos hibajavítás és frissítés és a menetközbeni buherálástól van...
(a szervertúlterheltséget nem említem  :rolleyes: ) a Guild ablakot is átszabták valamelyik nap és a Friend listet is :)

BaluC
Zsebibaba   (Lvl 70) - NE Female Rogue - Mining,BS,FirstAid,Cooking,Riding -> 375
Twisting Nether (PvP)

#2693 Felhasználó inaktív   BaluC 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 17. 13:25

Idézet: Slaider - Dátum: 2005. febr. 17., csütörtök - 14:16

Ami Doomer-el történt az nagyon huzos, sajna nem ez az 1etlen bug, ámbár a többi miatt állt. nem romlik az ember viszonya a többiekkel.
Én bétában jártam már rosszabul is ugyanis otthagytak 1 instance közepén a csapattársak, kb 6x haltam meg mert nem tudtam kijönni, közben irtam nekik h ugyan segitsennek már kimenni, erre visszairták h ott  a spirit healer:-(( :mad:  :reklamacio:

Itteni cspat szerintem jó, bár sajna összevissza van mindenki úgy szintekben, amint "városokban" .-(
Mondjuk a szakmákat tényleg nem ártott volna ugy felvenni a csapatban h ne külsőstöl kelljen vásárolni az elején zsákokat.

Aki 60 ez- t ad 4db 8-as zsákért annak ugy kell, mert AH-ban is 42-ez volt tegnap a 4db piros 8-as zsák :-)))
Csak ugye mindenki siet és megveszi ami a szeme elé kerül ha éppen van pénze (köztük én is néha) :D
Speciel én mindig adok nyersanyagot zsákhoz, úgy nem kerül semmibe h megcsinálja vki, szerintem ez a legjobb zsákszerzési alternativa, mert elég sok magyar van fent a szerveren ahhoz h legyen vki aki ráér megcsinálni.

A csapatot / Klánt / a magyarokat nem hagyom cserben... volt már olyan, hogy az életem árán, de megmentettem valakit mart a  <The Huns> volt a feje felett...

Egyébként meg a csapatösszetartáshoz segítség lehet a TeamSpeak  / Ventilo (már mindkettő fent van nekem  :rolleyes: ) és az esti kaladozást Westfallba is azért kezdtem el szervezni...

DOOMER: létod már leszünk arrafelé minimum 3-an... ha te is jössz akkor 4en és akkor már nagyobb esélyünk lessz befejezni neked / Etelének a küldit  (asszem még neki is kell / nem vette még fel)

BaluC

Szerk:
a Dió 2-es klánnak volt www. oldala...
Ennek is lessz?
A HWSW Csapatok közé is bekerülünk? mert kezdünk alakúlni szépen :)

PVE: Arathor

Captainb -> Human Pala - Lvl 16 - Nyúzó és bőrműves
Baluchun -> Tauren Shaman - Lvl 1 - még nemtudom :)

=======================

PVP: Bloodscalp

Baluc -> Tauren Shaman - Lvl 10 - még csak nyúzó... de a lagg és a "beléphetetlenség" miatt szerintem feláldozom a harci isteneknek, hogy legyenek kegyesek a hordával.. OTT  :D

Szerkesztette: BaluC 2005. 02. 17. 13:33 -kor

Twisting Nether (PvP)

#2694 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 17. 15:13

Idézet: BaluC - Dátum: 2005. febr. 17., csütörtök - 13:25

...
DOOMER: létod már leszünk arrafelé minimum 3-an... ha te is jössz akkor 4en és akkor már nagyobb esélyünk lessz befejezni neked / Etelének a küldit  (asszem még neki is kell / nem vette még fel)
...

Nem vettem fel. :)

Egyébként nézegettem, olyan 120-as Blacksimth skillel már nagyon jó vállvérteket tudok kovácsolni - ezt ugye boltban nem kapsz. Most 103-as a skill, tehát cél a 120, akkor tudom nyomni mindenkinek a cuccosokat (vagyis nem mindenkinek, csak annak, aki nekem is segít/segített - mert azért a nyersanyag sajna szűkös :( ).

Ja.

Ha valakinek van késztetése, néhány combos healing potiont feldobhatna nekem postán, mert már csak egy darab van. :(

#2695 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 17. 15:50

Idézet: Etele - Dátum: 2005. febr. 17., csütörtök - 15:13

Nem vettem fel. :)

Egyébként nézegettem, olyan 120-as Blacksimth skillel már nagyon jó vállvérteket tudok kovácsolni - ezt ugye boltban nem kapsz. Most 103-as a skill, tehát cél a 120, akkor tudom nyomni mindenkinek a cuccosokat (vagyis nem mindenkinek, csak annak, aki nekem is segít/segített - mert azért a nyersanyag sajna szűkös :( ).

Ja.

Ha valakinek van késztetése, néhány combos healing potiont feldobhatna nekem postán, mert már csak egy darab van. :(

combos nemvan még, max minor, de ha fejlődök alchemyben, akkor lesz :)

már találtam egy receptet amivel olyan potit tudok gyártani ami 1.5x speedet ad karinak 15 másodpercre :)

#2696 Felhasználó inaktív   coolrob 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 17. 19:25

ha vkinek lenne egy elado wow -ja az jelezzen nekem..biztos sokan unjátok már:D

#2697 Felhasználó inaktív   aDoayen 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2005. 02. 17. 20:22

Én is szívesen csinálok cuccokat bárkinek, főleg, hogy már annyi linent meg woolt küldtetek nekem, hogy csak na :D

Volt olyan ma, hogy simán kimentem cigizni, amíg megcsináltam 50dm heavy linen bandaget.

Wool cuccokból még nem árt, ha valaki legalább valamennyit tud adni, vagy vár keveset, mert legtöbbször nincs nálam.

Viszont aki csak ruhát tud hordani, az jöhet hozzám, mert mostmár tudok varrni vállvértet, amihez 110-es tailor skill kellett. Illetve hamarosan jönnek a 10-es táskák, illetve a színes 8-as zsák.

Jah és aki kezd találgatni silken cloth-t az raktározza el nyugodtan, mert a nagy táskákhoz az kell majd.
chill,
aDoayen

#2698 Felhasználó inaktív   Fireblade 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 18. 00:46

Deadmines kaland képekben :)

Indulás

Deadmines 1

Deadmines 2

Deadmines 3

deadmines 4

Deadmines 5

Deadmines 6

Deadmines 7

És elértünk a hajóhoz :)

A hajónál :)

hajó legénységének egy tagja

Van Cleef előtt

És a győztes csapat :)

Szerkesztette: Fireblade 2005. 02. 18. 00:48 -kor

#2699 Felhasználó inaktív   Kecsöpp 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 18. 01:41

Idézet: Fireblade - Dátum: 2005. febr. 18., péntek - 0:46

Deadmines kaland képekben :)

:D  :up:
Akkor már nem teszek be képeket :D
World Of Warcraft / Arathor / Rise Legacy

#2700 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 18. 01:56

Péntek, Balu, Emphy és én olyat nyomtunk ma, hogy beszarás. :)

Ez volt a legjobb parti-feeling eddig a WoW-ben. :) Stratégia, resurrectek, izgalom, csapatjáték... minden volt. Kár hogy nem sikerült megcsinálni, a főmonszta másodszorra sem ment, de lvl20+ elit quest volt, mi meg csak lvl17-esek voltunk. :( Ha Balu tudott volna maradni végig, lenyomjuk a főgonoszt is. :)

Téma megosztása:

• (163 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 133
  • 134
  • 135
  • 136
  • 137
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.