Idézet: Etele - Dátum: 2005. febr. 17., csütörtök - 11:54
Hát én tegnap vettem 60 ezüstért klántagtól 4 8-as bag-et.
De mivel biztos sok melója volt vele, nem kárhoztatom az eladót.

pont erről beszéltem
Idézet: Etele - Dátum: 2005. febr. 17., csütörtök - 11:54
Én azt várom, hogy normális nyersanyagokat tudjak bényászni, mert akkor tudok kovácsolni a klántagoknak brutál cuccokat - na de amíg senki nem jön pl. Westfallba segíteni (találtam bányát, ahol van ezüst, de lvl16-osként egyedül nem boldogulok) ércbeszerző körútjaimon, nem tudok értelmes cuccokat csinálni nektek. Tudjátok: segíts, hogy segíthessek!
Szóval ha online vagyok, és valaki (lvl15 környékén) ráér, akkor szóljon, hogy tudjunk menni bányászni. Ugyanis ha nincsen tin meg silver, nem tudok jó cuccokat csinálni, és nem fejlődik a blacsmith skillem, ezáltal még kevésbé tudok jó cuccokat csinálni... értitek.
Sajna a copper-ből nem tudok olyan dolgokat kovácsolni, hogy megérje viselni őket.
Ma este csak később tudok jönni az átlagosnál (nem 17:30 hanem 20:00 körül, ha egyáltalán feljutok)
EmPhY-vel most beszéltem meg, hogy este megyünk együtt (megint elhúzott

) és megyünk a bányába is ... szerintem csatlakozz hozzánk, mert előtte küldizünk is
Glorfindel
A Raidekre már én is nagyon rá vagyok állva
DOOMER
Elnézést mégegyszer! Tényleg nem volt szándékos...
Egy /w -vel meg lehetett volna oldani... mert ott a csata hevében tényleg nem láttam, hogy írtál e ilyet... Direkt visszalapoztam a logban egy párat, hogy megnézzem, hogy mi van, de nem láttam tőled hozzászólást... csak utána tettelek ki a csapatbó...
Ezt egyébként priviben is el lehetett volna intézni még mindíg azt mondom és akkor OTT a helyszínen azonnal visszavettelek volna és akkor nem lenne most ez...
Ha valami hülyeséget csinálok NYUGOTTAN SZÓLJON akárki, mert lehet, hogy csak egy félreértésről van szó és álltlában azonnal lehet orvosolni...
Az a 2 perces "bünti" meg direkt van a játékban, hogyha túl sokszor meghalsz akkor egy kicsit "pihentetnek"...

igazán nem értem, hogy miért, de ők tudják...
Lenne viszont egy kérdésem, amire tényleg nem tudom a választ:
Hány fős lehet MAX egy party? (mert eddig 5-en mészkálhattak, de láttam olyan képet a gamébol ahhol 7 kari mászkélt partyban + pet-ek)
UI.: a healthstone-jaid meg 3* mentették meg az életemet

... hidd el nagyon nem örültem, hogy nem viltál már jelen

(illetve azt hittem )
BaluC