Még itt az elején mondom
Nem mindenkinek szól csak kicsit kifakadok, csendes "magányomban"...
Szegény Nightlady is megkapta tegnap... ti se maradjatok ki...
Akinek NEM inge NE vetkőzzön gatyára...
Az OB-s csapat akikkel mentünk portyázni nagyon nagy szerepe volt abban, hogy megvettem a WoW-to és hogy veletek kalandozok... Még mindíg nagyon jókat röhögök, ha eszembejut a szedetvetett csapat (
mindenki Lvl 20 körül én meg Lvl 10-es sámánnal nagyon lol volt ) akikkel Westfall-t riogattuk ÉS SW-től alig egy köpésre is eljutottunk (igaz ezt csak később tudtam meg, szövetségesként

),
de nagyon jó volt a hangulat... (asszem: Nevl, Kecsap, Csuvi, Péntek -> ha nem ök azok akkor tévedek, de mindenesetre köszönöm nekik az élményt

)
Valahogy azóta hiányzik valami...
Igazi öszsetartást és csapatszallemet (a tényleges csapatszellemre gondolok, ahhol nincs egyéni érdek) csak ritkán találok...
Ha találok valami tényleg használhatót akkor azt állt. szétosztom akinek kell / tudja használni... Pénzt hehetőség szerint nem kérek semmiért, de volt rá példa, hogy gyalogolnom kellett mert a Griffre sem tellett... de viszonzás csak ritkán volt...
Pl: EmPhY-nek rengeteg mindent küldtem... és egyszer rámszolt, hogy jöjjek a Bankba... Úgy teletömött bőrökkel, hogy a bőrművességemet 56-> 121re nyomtam igaz, két fordulóban

)
Az, hogy az OB alatt (szzem)
3nap kellett ahhoz, hogy legyen Trabant-unk ( :Đ ) itt meg 8 nap után sincs, már csak egy csepp a pohárban...
Az hogy van két srác (egy angol és egy orosz) akiktöl több csapatszellemet és segítőkészséget tanultam / láttam mint a saját Guildemben... szerintem szégyen...
Mosz ebben a gaméban (szerintem) az a pláne, hogy együtt, vállvetve harcolunk... Single-zni offline is tudok...
Tudom én vagyok az aki kitette DOOMERT a csapatbol, de az egy félreértés miatt volt... Mégegyszer bocsánatot kérek mert azóta is bánt a téma...
Az OB-s csapatot keresem... ha még mindíg csapatként kalandozunk, akkor menjünk... nem érdekel, ha meghalok 100* de egy igaz party-ért mindent ...
Elnézést a kifakadásomért...

A régi OB-s csapatot keresem a 14-es szerverről...
BaluC
Szerkesztette: BaluC 2005. 02. 21. 09:02 -kor