HWSW Informatikai Kerekasztal: World of Warcraft - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (163 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 140
  • 141
  • 142
  • 143
  • 144
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

World of Warcraft

#2821 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 02. 21. 16:03

Idézet: Nevl - Dátum: 2005. febr. 20., vasárnap - 13:08

Lesser moonstone-om nekem van 2, ami a pánclhoz kell, de iridescent pearl nekem is kéne... sajna AH-ban legolcsóbban is csak 2 arany környékén kapsz 1-et... elég vicces.
Érdemes giant clameket kereni a tengerben (óriás kagyló), azok dobják 1,8% esélyel.

Hol találok ilyen giant clam-eket? :) Mármint melyik tengerpartnál? :)

#2822 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 21. 16:10

Idézet: Etele - Dátum: 2005. febr. 21., hétfő - 16:03

Elviekben bárhol előfordulnak. Barrens partvidékén sok van, van egy keményen orcok által urallt területen is...
Nézd meg allakhazaam-on.
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658

#2823 Felhasználó inaktív   Kecsöpp 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 21. 16:36

Idézet: Etele - Dátum: 2005. febr. 21., hétfő - 16:03

per pillanat is azokat nyitogatom (vile reef) és itt rengeteg van egykupacon és nem nagyon kell keresni(35+ elite murlockkal vegyítve) de eddig csak blue pearl volt benne (20-at már kinyitottam tuti 30perc alatt)

katt a lelőhelyek itt: http://wow.allakhazam.com/db/obj-map.html?...=44&zoneid=1001
World Of Warcraft / Arathor / Rise Legacy

#2824 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 21. 16:54

Idézet: Kecsöpp - Dátum: 2005. febr. 21., hétfő - 16:36

per pillanat is azokat nyitogatom (vile reef) és itt rengeteg van egykupacon és nem nagyon kell keresni(35+ elite murlockkal vegyítve) de eddig csak blue pearl volt benne (20-at már kinyitottam tuti 30perc alatt)

Ehhez én még kicsike vagyok. :) :) :)

#2825 Felhasználó inaktív   Péntek 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 21. 16:56

Idézet: Etele - Dátum: 2005. febr. 21., hétfő - 14:49

Erre nem emlékszem. Esetleg az nem lehetett, hogy nem vettük észre hogy írtál nekünk? :omg:
Mert ha egy nagyobb akció közepébe csöppen az ember, nem biztos, hogy a chatablakot figyeli... Erre az a megoldás, hogy megpróbálsz újra szólni. :omg: Pl. volt olyan, hogy Emphynek party chat-ben 5x (!!!) írtam, és akkor sem vette észre, így hatodszorra is kellett neki pötyögni (ekkor már kicsit pipa voltam, mert untam az állandó gépelést :D ).

Ezt sem értem. Feltételezem, rólunk beszélsz, a csapattal kapcsolatban. Mi az, hogy nehezen sikerül közös célt találáni? :think: Arra sem emlékszem, hogy mikor együtt nyomtuk, azon kellett volna egyezkedni, hogy merre menjünk és mit csináljunk... :think:

Írtam csata közben is, és csatán kívül is :) Mindegy, megoldódott végül Balu segítségével.

Erre jó a deadmines. Mindannyian ugyanazt a questet akartuk csinálni, és jól is ment. Másik kérdés, hogy hiába mondtam, hogy a Goblin Shredder az instance után van nem hittetek nekem, mert valamelyikőtök halvány emlékeiben úgy élt, hogy a zombik és csontik (Collecting memories quest dögei) után lesz :)
Sok egyezkedés sosem volt, mert én pl hiába tudom és írom, hogy a legtöbb questhez hová kell menni (bár redridge után már én sem fogom tudni), ha sosem veszitek észre, ami én írok. Erre nem tudok mit mondani, biztos rosszkor írok, amikor épp nem figyeltek :)

Tegnap este játszottam aDannyBoy-jal, ő szorgosan kérdezgette, hogy tudom-e, hogy hová kell menni bizonyos questeket megcsinálni. Hát mit mondjak jól esett, hogy végre valaki engem is megkérdez :)

#2826 Felhasználó inaktív   Kecsöpp 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 21. 17:02

Idézet: Etele - Dátum: 2005. febr. 21., hétfő - 16:54

Ehhez én még kicsike vagyok. :) :) :)

én is de nem kell velük társalogni hanem ha megtámad legördítek egy swift swimm potit azt ütheti a nyomomat

40 clam 40 blue pearl
World Of Warcraft / Arathor / Rise Legacy

#2827 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 21. 17:12

Idézet: Kecsöpp - Dátum: 2005. febr. 21., hétfő - 17:02

én is de nem kell velük társalogni hanem ha megtámad legördítek egy swift swimm potit azt ütheti a nyomomat

40 clam 40 blue pearl

Én ma ha egyátalán feljutok akkor az új rouge-omat fogom tápolgatni (Nevl néven fut, NE kiscsaj)... bár lehet, hogy este nekiindulok egy mining akciónak is... kell az acél.

#2828 Felhasználó inaktív   skyflash 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 21. 17:38

Idézet: Asdam - Dátum: 2005. febr. 21., hétfő - 11:42

Az OB Teamből Grillo Cukorfalat és Thot (legalábbis akikkel sokat mentünk együtt) aki nincsen PVE ben
Vagy legalábbis még nem láttam őket

Bizony az jó volt  :respect: 

Thot van, csak ravasz módon megváltoztatta a nevét :D
Xell néven fut, és per pillanat lvl21-es paldin.
Élj érdekes időkben! - ősi kínai átok
                   Long Live JA!

#2829 Felhasználó inaktív   emphyteuta 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 21. 17:50

A legtöbb bosszankodás a kommunikáció hiányából adódott IMO. Ennek elkerülésére ajánlom a TEAMSPEAK et. Baluval nekünk fenn van, innen a melóból nem tudom megmondani az IPt, ahova csatlakozni szoktunk, de szólok a balunak, és majd ő jól beírja ide... Várok ott mindenkit szeretettel. Ha valaki a legnagyobb csata hevében írogat nekem valamit, nem tuti, h el tudom olvasni. Ha viszont a fülembe ordibál, h NE ARRA BAROM, OTT TÍZ SZINTTEL NAGYOBB ELITEK VANNAK, arra tuti odafigyelek.... :)
Teamspeak letölthető innen: TS download

Roxy, akkor Buffynak küldjem a zsákokat? Közben 2t elkészítettem (nem nagyon jön a wool, főleg, h az időm 70%ában halott vagyok, a többi alatt meg épp kirúg a szerver...) :(

Este jövök redridgebe, addigra letoljátok a deadminest, sza' mindenki ráér nekem segíteni... :p

EmPhY
A pokoli operátor

WoW: Lelkész - Human Priest - Arathor PvE

#2830 Felhasználó inaktív   BaluC 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 21. 18:01

84.21.4.43 
a TeamSpeake  IP-je...

Ha leszünk elegen akkor saját szervert is indítunk :)
WoW: Arathor (PvE)
Zsebibaba   (Lvl 70) - NE Female Rogue - Mining,BS,FirstAid,Cooking,Riding -> 375
Captainb     (Lvl 62) - Human Female Paladin - Skinning, Mining
Csámpás     (Lvl 60) - Drenai Male Warrior - Mining, BS
Twisting Nether (PvP)
Süti             (Lvl 70) - Human Female Paladin - Mining, Skinning
Nyanya       (lvl 68) - Human Femail Mage

#2831 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 21. 18:06

Óóóó... ilyeneket imádom, tegnap kecsöpp nagyon alkotott az eite orkoknál...
o menjünk vissza a városba leadni a q-t (csak 50X haltunk meg érte)
Elindul... erre belefut a legnagyobb elite csapatba (vagy 7-8 elite) leugrik a hídról és természetesentalajra érkezik kaput! :D
Odaérek látom mi van... oldalra nézek jön mind a 7... basszus... én is ugrottam maradt i vagy 30 életem az 1100-ból :D

#2832 Felhasználó inaktív   emphyteuta 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 21. 19:04

Idézet: Péntek - Dátum: 2005. febr. 21., hétfő - 13:42

Valami hasonló fogalmazódott meg bennem is. Valamelyik nap 3x kértem Emphy-t és Etelét, hogy osszák meg az egyik questet, de nem tették. Balu-ra whispeltem, hogy szóljon már nekik, mert magasról tesznek arra, amit írok. Ez csak egy eset, de többször előforult, hogy tudtam, hogy merre kell menni, szóltam is, hogy arra lesznek XY dögök, és elindultam feléjük. A csapat többi rész jobb esetben nem mozdult meg, rosszabb esetben hátrafordult, és elindult homlokegyenest az ellenkező irányba. Hogy miért azt nem tudom, de hogy ott tuti nem találták meg az XY szörnyeket, az fix. Ilyenkor persze mit tehet az ember, megy utánuk...

(Zárójelben jegyezném meg, attól, hogy percenként változtatjuk a lootolási szabályokat még nem fog jobb cucc esni.)

Szerk.: hogy mondjak valami jót is, ha sikerül egy közös célt találni (sajnos nehezen enged mindenki a saját érdekeiből, de ha sikerül...!), akkor nagyon jól együtt tud játszani a csapat (Emphy-ről, Eteléről és Baluról beszélek, velük játszottam főleg csapatban)

Van olyan, h a questet nem lehet megosztani. Vagy azért, mert eleve szürke a Share quest, vagy mert azt írja ki, h XY is not eligiable for that quest... Ha kéred, h osszuk meg, biztos megpróbáltuk...

Pont azért, kell valami élőszavas kommunikáció, hogy ha rossz fele megyünk - és netalántán nem olvassuk a chat ablakot - ránk tudj szólni, h mimerrehányméter. Ha elkezdek (vagy te elkezdessz) írogatni, mire befejezem, már rámozdult valamelyik mobra a címzett, és a harc hevében úgyse fogja elolvasni, amit írtam. Ha a csapattag (leginkább én) nem mozdul, az (legalábbis az én esetemben) sokszor amiatt van (főleg az elmúlt 2 napban), h éppen kib*szott a szerver...  :reklamacio:

A lootolási szabály meg IMO a következő képpen jó: ha valamilyen gyűjtögetős quest item kell a csapatban csak egyvalakinek, érdemes Free-for-all ra állítani, h mindig tudjon lootolni, akinek kell. Egyébként a Round robint favorizálom, lehetőleg a roll-on-dice ot rare re állítva, h a jobb zöld cuccok orrom elől való elvitelétől ne kapjak agyvérzést... :p Ha hibás lenne a meglátásom, akkor a nálam öregebb rókák okítsanak ki, mert pl. a kezelési utasításban sincs benne, h a rund robin és a group loot között mi a különbség.

Közös cél: no igen. Soxor tapasztaltam azt, h összetrombitáltam egy csapatot az adott régióban valamelyik questre, (ált. valami elite ölős), aztán amikor lootoláskor észreveszi a csapattag, h "jéé, ide szól az a gyüjtögetős quest is", full mást kezd el csinálni, mint amiért elindultunk. (nem mondom, h én nem örülnék meg nagyon a felismerésnek, h egy másik quest exact location je is megvan)

Köszönöm, ha úgy érzed, h jó volt velünk játszani, örömmel fogadunk a csapatban. Mivel Etelével és Baluval régebb óta ismerjük egymást személyesen is, ebből adódott, h együtt nyomjuk (gyakorlatilag az OB óta). Bár már közöttünk is felütötte a fejét a szintkülönbség problémája, h nem ugyanazok a questek, és azt a keveset, amit az ember játszani tud egy nap, szívesebben töli olyan questtel, ami neki kell, nem olyannal, ami neki már megvan.
Ez IMO magasabb szinten, raidek szervezésekor el fog tűnni, de oda el is kell jutni valahogy. A srác, aki 8 (azaz nyolc) nap alatt felment 60. szintre a EU WoWban, tudta, h milyen questeket lehet a legkisebb befektetés árán megcsinálni a legnagyobb haszonért. Ehhez képest mi még newbiek vagyunk, nekiugrunk 23. szinten a sok elite questnek, amire a netes leírás 25+t ír.

EmPhY
A pokoli operátor

WoW: Lelkész - Human Priest - Arathor PvE

#2833 Felhasználó inaktív   Mr.Tiba 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 21. 19:08

Van a hwsw klánnak valami tse ahol szoktatok lenni?
"Tiszta Udvar Rendes Ház" [UT 4ever]

#2834 Felhasználó inaktív   Grillo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 02. 21. 19:17

Na, megalkottam az Arathoron Grillázs nevű törp papomat, jelenleg 7es szintű. Eddig csak a first aidet tanulta meg, mert még reménykedem, hogy valaki megmondja, mi kell a gildnek.

Most felrakom a cosmost, aztán meglátom, hogy szuperál.
KomposztWC

#2835 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 21. 21:33

Idézet: Kecsöpp - Dátum: 2005. febr. 21., hétfő - 17:02

40 clam 40 blue pearl

Nekem olyan potionom sincsen. :)

#2836 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 21. 21:35

Idézet: Nevl - Dátum: 2005. febr. 21., hétfő - 18:06

Óóóó... ilyeneket imádom, tegnap kecsöpp nagyon alkotott az eite orkoknál...
o menjünk vissza a városba leadni a q-t (csak 50X haltunk meg érte)
Elindul... erre belefut a legnagyobb elite csapatba (vagy 7-8 elite) leugrik a hídról és természetesentalajra érkezik kaput! :D
Odaérek látom mi van... oldalra nézek jön mind a 7... basszus... én is ugrottam maradt i vagy 30 életem az 1100-ból :D

Az hagyján, ma megcsináltuk a deadmines-t, csak Fiz halt meg egyszer, erre visszamentünk az undeadekhez a leveles questért, az is megvolt, erre elkezd futni Kecsöpp kifelé a bányából, hogy gogogogo, bele a mobba, a legcsicskább bányászok közé - pillanatok alatt körénk gyűlt 20, és az egész partit lenyomták. A végén, mikor már semmitől nem kellett tartani. :omg:  :D

Szerkesztette: Etele 2005. 02. 21. 21:37 -kor

#2837 Felhasználó inaktív   Error.Fsi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 21. 21:37

Hu skacok, jol kiakadtatok itt a klan-ra, hogy nem megy a csapatjatek. Bennem kozben csak most tudatosult, hogy volt ma is egy menet akik epp deadmine-ba mentek es hivtak volna engem is(persze lehet csak poenbol  :D ). Az az igazsag, hogy en meg egyikotokkel sem quest-eltem es meg csak nem is talalkoztam, nem is ismerem semilyen szinten(csak a hwsw-rol). Igy most akkor talan engem is "leszurtok" amiert nem tartottam a csapattal? Remelem azert nem errol van szo. Egyebkent en sokszor vagyok ugy, hogy ha kell egy questet csinalni(elit) odamegyek, s ott allnak sorban az emberek tarsakra varva:). Persze azer jobb Klantagokkal nyomni az tuti, de nem lehet elvarni senkitol hogy 5* tolja vegig ugyan azt a reszt. Vagy nem? Na holnap majd kiproszalom, milyen is egy jo HWSW-s csata. :up:
Apropo, befizettem a cehkontosre ha minden igaz. Mi lesz belole ki van mar talalva a minta? :)Jo lenne benne fesziteni :D .
Abit AN52V - AMD X2 4600+ - Galaxy 8800GT - Samsung 2333SW - Ati TV Wonder - CSX 2GB 800MHz DDR2 Driver&Software

#2838 Felhasználó inaktív   Yv@n 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 21. 21:38

Idézet: emphyteuta - Dátum: 2005. febr. 21., hétfő - 19:04

Van olyan, h a questet nem lehet megosztani. Vagy azért, mert eleve szürke a Share quest, vagy mert azt írja ki, h XY is not eligiable for that quest...

...vagy azért, mert "tárgy által kapott kveszt", tehát már a kezdetkor kapsz valamit, amit így a másik nem kapna meg.

#2839 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 21. 21:57

Idézet: emphyteuta - Dátum: 2005. febr. 21., hétfő - 19:04

... mert pl. a kezelési utasításban sincs benne, h a rund robin és a group loot között mi a különbség.
...

Erről dumcsiztunk pont ma, mikor a Deadmines előtt vártuk Fizt hogy megcsinálja az előquesteket. :think:

Ja, majd lesz kép is. :) Most nem tőlem. :)

#2840 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 22. 00:30

gondoltam van unending breathing, nagy baj nem lehet. hát tévedtem. a nyílt vizek veszélyesek :)

http://doomer.uw.hu/wow13.gif

Téma megosztása:

• (163 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 140
  • 141
  • 142
  • 143
  • 144
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.