HWSW Informatikai Kerekasztal: World of Warcraft - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (163 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 138
  • 139
  • 140
  • 141
  • 142
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

World of Warcraft

#2781 Felhasználó inaktív   Nerm 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 02. 20. 14:25

Idézet: Bilux - Dátum: 2005. febr. 20., vasárnap - 14:47

Hogy vannak a havidíjak, vagy 1x megveszem aztán kész?

Egyszer megveszed (11990 Ft), aztán fizetsz havonta bankkártyaszám megadásával, vagy veszel boltban (pl. cdgalaxis) Gamecardot, amelynek ha bepötyögöd a számát, kéthónapi játékra jogosít. Az árak a következők:
1hónap 13€= kb. 3198Ft
3hónap 36€= kb. 8856Ft
6hónap 66€= kb. 16236Ft

GameCard
2hónap 6749Ft (CDGalaxis)

Egyébként ez az első hozzászólásom hwsw-n, szal üdv mindenkinek!  :)

#2782 Felhasználó inaktív   Grillo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 02. 20. 14:45

Köszia srácok, akkor kipróbálom, mert már annyi totemem van, hogy szükség van a több helyre.

Csak elindítom, és kész, vagy van valami konfigja?
KomposztWC

#2783 Felhasználó inaktív   Yv@n 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 20. 14:53

Idézet: Mr.Tiba - Dátum: 2005. febr. 19., szombat - 5:14

Srácok kellene egy kis segítség

Hol találom itt a blackfanthom deephts-t ?
Elvileg valami bánya és van oda egy warlock meg egy sima küldim is...
Pls help!!!

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Zoram strand leg északibb részén van. De Elite az egész, szóval egyedül ne nagyon próbálj meg lemenni oda. Mi OB alatt 3an mentünk, és szintünkbeli monsztákkal igen megizzadtunk odalent. Lenyomtunk belőle kb 3at, aztán rongyoltunk ki, mert messze van oda a temető.

#2784 Felhasználó inaktív   Bilux 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 20. 14:59

Idézet: Nerm - Dátum: 2005. febr. 20., vasárnap - 14:25

Egyszer megveszed (11990 Ft), aztán fizetsz havonta bankkártyaszám megadásával, vagy veszel boltban (pl. cdgalaxis) Gamecardot, amelynek ha bepötyögöd a számát, kéthónapi játékra jogosít. Az árak a következők:
1hónap 13€= kb. 3198Ft
3hónap 36€= kb. 8856Ft
6hónap 66€= kb. 16236Ft

GameCard
2hónap 6749Ft (CDGalaxis)

Egyébként ez az első hozzászólásom hwsw-n, szal üdv mindenkinek!  :)

Hmm...
Köszi! :respect:
Intel GM45 + ICH9M|2,26 GHz Intel Core 2 Duo P8400 (1066 MHz FSB, 3 MB L2 cache|512 MB NVIDIA GeForce 9600M GT |2 GB 1066 MHz DDR3|500 GB, 4200 RPM, SATA, 8MB cache|18,4" 1920x1080 pixel, BrilliantView
3DMark06 6565 pont /Windows 7 64bit/
-=Sose félj valami újat csinálni. Emlékezz, hogy egy magányos amatör készítette a Bárkát, és egy halom szakértő a Titanicot.=-

#2785 Felhasználó inaktív   aDoayen 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2005. 02. 20. 15:53

Bilux: Régi motoroshoz létedre szomorú, hogy

1., hivatalos weboldalt nem nézted meg
2., nem kerestél vissza pár oldalt.

Az a zavaró csak, hogy most kezdődik az, hogy 2 naponta valaki elkezdi ezt a témát, vagy valamelyik lerágott csontot és tudom pgdown pgdown, de akkor is...

Illetve vicces, hogy Nerm képes volt azért reggelni, hogy elmondja  :D  :up:
chill,
aDoayen

#2786 Felhasználó inaktív   aDoayen 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2005. 02. 20. 15:56

Illetve ha már itt vagyok, akkor egy kis helyzetjelentés:

Azt hiszem le fogok lassulni a tailoring fejlődésben, mert 20as szinten nemhogy silk clotht nem dobálnak, de woolt se túl sokat droppolnak nekem. Most ráakadok kicsit az xpre, remélem akad valaki jó kis elit küldikre.

Keresek csapatot egy blackfathom deeps vagy deadmines bulira. Jelige: Quests are sharable :)
chill,
aDoayen

#2787 Felhasználó inaktív   Apaf3j 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 20. 15:58

Hello!

Szép komótosan ballagok törpikémmel, úgy döntöttem, hogy igyekszem minden területet a lehetö legalaposabban bejárni. Mivel naponta max 1-(2) órát tudok játszani, azt is inkább kora délután, állandó csoportba nemigen tudok belépni, úgyhogy azt hiszem, maradok magányos törpfarkas :D. Viszont lenne egy kérdésem: Dun Morogh-ból most értem át Loch Modanba, de eddig még nem találtam olyan helyet, ahol zacskót, zsákot, táskát, szütyöt, szatyrot, tarisznyát, hátizsákot, utazóböröndöt, hajókoffert vagy bármilyen egyéb extra tárhelyet vásárolhatnék. Ha tudtok, ajánljatok már valami helyet, ahol vehetnék ilyesmit...

Köszönöm (Pandorin, törpharcos, 11. szint, bányász/kovács/elsösegély)
Never attempt to teach a pig to sing. It wastes your time and annoys the pig. (Lazarus Long)

#2788 Felhasználó inaktív   Yv@n 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 20. 16:47

Idézet: Apaf3j - Dátum: 2005. febr. 20., vasárnap - 15:58

Hello!

Szép komótosan ballagok törpikémmel, úgy döntöttem, hogy igyekszem minden területet a lehetö legalaposabban bejárni. Mivel naponta max 1-(2) órát tudok játszani, azt is inkább kora délután, állandó csoportba nemigen tudok belépni, úgyhogy azt hiszem, maradok magányos törpfarkas :D. Viszont lenne egy kérdésem: Dun Morogh-ból most értem át Loch Modanba, de eddig még nem találtam olyan helyet, ahol zacskót, zsákot, táskát, szütyöt, szatyrot, tarisznyát, hátizsákot, utazóböröndöt, hajókoffert vagy bármilyen egyéb extra tárhelyet vásárolhatnék. Ha tudtok, ajánljatok már valami helyet, ahol vehetnék ilyesmit...

Köszönöm (Pandorin, törpharcos, 11. szint, bányász/kovács/elsösegély)

Nagyobb városokban biztos hogy van, de anyagiak terén jobban jössz ki, ha időnként trade chat-be beköhögöd, hogy 6 slotos táskát vennél, mert így kedvezőbb áron juthatsz hozzá.

#2789 Felhasználó inaktív   Apaf3j 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 20. 17:03

Idézet: Yv@n - Dátum: 2005. febr. 20., vasárnap - 16:47

Nagyobb városokban biztos hogy van, de anyagiak terén jobban jössz ki, ha időnként trade chat-be beköhögöd, hogy 6 slotos táskát vennél, mert így kedvezőbb áron juthatsz hozzá.

Kösz, megpróbálom.
Never attempt to teach a pig to sing. It wastes your time and annoys the pig. (Lazarus Long)

#2790 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 20. 17:40

Idézet: Nevl - Dátum: 2005. febr. 20., vasárnap - 13:08

Cosmost használnám, de nem tudom beüzemelni, nem akar elindulni sehogyse...

Erről mesélhetnétek bővebben is. :)

Valami unofficial mod, hogy több quickslotod legyen? :think:

#2791 Felhasználó inaktív   TCs da LaMa 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 20. 18:25

Idézet: Etele - Dátum: 2005. febr. 20., vasárnap - 16:40

Erről mesélhetnétek bővebben is. :)

Valami unofficial mod, hogy több quickslotod legyen? :think:

Kezelofeluletet lehet buzeralni benne...
pl 3 sornyi quickslot, buff-ok kijelzese idovel, oldalra is lehet slotokat tenni...
Elvileg ezt mindent meg lehet csinalni a WOW-al, a Cosmos egy kesz csomag ami tud ilyesmiket es nem kell neked szenvedned vele.
--== Ez itt egy TESCO Gazdasagos alairas ==--
"We can make it better, stronger, faster. We have the technology. We have the magic"

#2792 Felhasználó inaktív   Bilux 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 20. 19:21

Idézet: aDannyBoy - Dátum: 2005. febr. 20., vasárnap - 15:53

Bilux: Régi motoroshoz létedre szomorú, hogy

1., hivatalos weboldalt nem nézted meg
2., nem kerestél vissza pár oldalt.

Az a zavaró csak, hogy most kezdődik az, hogy 2 naponta valaki elkezdi ezt a témát, vagy valamelyik lerágott csontot és tudom pgdown pgdown, de akkor is...

Illetve vicces, hogy Nerm képes volt azért reggelni, hogy elmondja  :D  :up:

Míg ezt bepötyögted addig le is írhattad volna, hogy mik a tarifák. :down: :omg: 

Így nem kellett volna egy rendes embernek csak azért reggelni, hogy elmondja! :respect:  :up:
Intel GM45 + ICH9M|2,26 GHz Intel Core 2 Duo P8400 (1066 MHz FSB, 3 MB L2 cache|512 MB NVIDIA GeForce 9600M GT |2 GB 1066 MHz DDR3|500 GB, 4200 RPM, SATA, 8MB cache|18,4" 1920x1080 pixel, BrilliantView
3DMark06 6565 pont /Windows 7 64bit/
-=Sose félj valami újat csinálni. Emlékezz, hogy egy magányos amatör készítette a Bárkát, és egy halom szakértő a Titanicot.=-

#2793 Felhasználó inaktív   emphyteuta 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 20. 20:06

két órája folyamatosan vacakol a gépem és a server közötti kommunikáció... belépek jó, aztán írni akarok, az nem jelenik meg, logoutra sem csinál semmit, NPCkkel nem tudok beszélni. csak a task managerből történő kilövés segít. valaki találkozott már hasonlóval? esetleg a megoldást is ismeri rá? az internet szolgáltatómnál reklamáljak vagy a blizz.nál?

EmPhY  :(
A pokoli operátor

WoW: Lelkész - Human Priest - Arathor PvE

#2794 Felhasználó inaktív   Nerm 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 20. 20:18

Idézet: emphyteuta - Dátum: 2005. febr. 20., vasárnap - 21:06

két órája folyamatosan vacakol a gépem és a server közötti kommunikáció... belépek jó, aztán írni akarok, az nem jelenik meg, logoutra sem csinál semmit, NPCkkel nem tudok beszélni. csak a task managerből történő kilövés segít. valaki találkozott már hasonlóval? esetleg a megoldást is ismeri rá? az internet szolgáltatómnál reklamáljak vagy a blizz.nál?

EmPhY  :(

Nekem még a bétában volt ilyen, valszeg a szolgáltató a ludas. Nekem is folyamatosan szakadozott a netem, csak miután újraraktam a kapcsolatot, azután lett jó. Csupán az volt az idegesítő, hogy aznap tudtam bétában utoljára játszani (másnap mentem síelni), és a netem miatt nem jött össze. Aztán meg a megjelenést is lekéstem, de majd a jövőhéten rendelem Angliából, aztán megy a game.  :)
Tényleg meg is kérdezem: Aki shop.game.net-ről rendelt esetleg, megjött mindenkinek a játék perfekt állapotban?

#2795 Felhasználó inaktív   Mr.Tiba 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 20. 22:02

Idézet: Yv@n - Dátum: 2005. febr. 20., vasárnap - 13:53

Zoram strand leg északibb részén van. De Elite az egész, szóval egyedül ne nagyon próbálj meg lemenni oda. Mi OB alatt 3an mentünk, és szintünkbeli monsztákkal igen megizzadtunk odalent. Lenyomtunk belőle kb 3at, aztán rongyoltunk ki, mert messze van oda a temető.

Már eljutottam a végére a haverokkal
28asok vagyunk (+ - 2)
tényleg zoral a hely:)
"Tiszta Udvar Rendes Ház" [UT 4ever]

#2796 Felhasználó inaktív   Grillo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 02. 20. 22:19

Elfet ölni akaró hordásoknak ajánlom Stonetalon MTs belső részeit, van sok quest, és aki azt már unja, csak kicsit járőrözni kell, és biztos akad egy-két finom falat, csak túl nagy ne legyen.  :D

Én is ballagtam nyugisan az úton (lvl 22 sámán), mikor eccercsak megjelent a hátam mögött egy lvl 23 rouge elf, de jól elpáholtam.  :D  A szép az volt, hogy magyar volt az illető, csak az én nevem alapján senki nem gondolja rólam, hogy honfitárs vagyok. A nyelvi különbségek miatt meg neki sem tudom megírni, hogy mi van.

Na mindegy, jövő héten indítok egy törpöt az arathoron, mondjátok, mi kell a gildbe (mesterség), vagy csak gyüjteni kéne mondjuk bőrt vagy virágot, mert akkor szívesen teszem ezt, és adom nektek a nyersanyagot. Valószínűleg valami gyógyító leszek.
KomposztWC

#2797 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 21. 00:59

Idézet: Grillo - Dátum: 2005. febr. 20., vasárnap - 22:19

Elfet ölni akaró hordásoknak ajánlom Stonetalon MTs belső részeit, van sok quest, és aki azt már unja, csak kicsit járőrözni kell, és biztos akad egy-két finom falat, csak túl nagy ne legyen.  :D

Én is ballagtam nyugisan az úton (lvl 22 sámán), mikor eccercsak megjelent a hátam mögött egy lvl 23 rouge elf, de jól elpáholtam.  :D  A szép az volt, hogy magyar volt az illető, csak az én nevem alapján senki nem gondolja rólam, hogy honfitárs vagyok. A nyelvi különbségek miatt meg neki sem tudom megírni, hogy mi van.

Na mindegy, jövő héten indítok egy törpöt az arathoron, mondjátok, mi kell a gildbe (mesterség), vagy csak gyüjteni kéne mondjuk bőrt vagy virágot, mert akkor szívesen teszem ezt, és adom nektek a nyersanyagot. Valószínűleg valami gyógyító leszek.

Valamelyik nap Csuvival és Kecsöppel a holtak fővárosa felé császkáltunk, erre Csuviba (lvl 21 priest, akkor, ha jól emléxem) egy lvl 18 körüli mele kari... nem tudta, hogy ott van a warrior és a pala segítség is, szegényke nem sokáig bírta, mondjuk, ha Kecsöpp nem chargeolja meg lehet, hogy el tudott volna futni... nem baj felavattam a vergilans fistemet egy kis halott húsban :D :D :omg: :)

Szerkesztette: Nevl 2005. 02. 21. 00:59 -kor

"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658

#2798 Felhasználó inaktív   BaluC 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 02. 21. 08:59

Még itt az elején mondom Nem mindenkinek szól csak kicsit kifakadok, csendes "magányomban"...
Szegény Nightlady is megkapta tegnap... ti se maradjatok ki...
Akinek NEM inge NE vetkőzzön gatyára...

Az OB-s csapat akikkel mentünk portyázni nagyon nagy szerepe volt abban, hogy megvettem a WoW-to és hogy veletek kalandozok... Még mindíg nagyon jókat röhögök, ha eszembejut a szedetvetett csapat (mindenki Lvl 20 körül én meg Lvl 10-es sámánnal nagyon lol volt ) akikkel Westfall-t riogattuk ÉS SW-től alig egy köpésre is eljutottunk (igaz ezt csak később tudtam meg, szövetségesként :) ), de nagyon jó volt a hangulat... (asszem: Nevl, Kecsap, Csuvi, Péntek -> ha nem ök azok akkor tévedek, de mindenesetre köszönöm nekik az élményt :D )

Valahogy azóta hiányzik valami...

Igazi öszsetartást és csapatszallemet (a tényleges csapatszellemre gondolok, ahhol nincs egyéni érdek) csak ritkán találok...
Ha találok valami tényleg használhatót akkor azt állt. szétosztom akinek kell / tudja használni... Pénzt hehetőség szerint nem kérek semmiért, de volt rá példa, hogy gyalogolnom kellett mert a Griffre sem tellett... de viszonzás csak ritkán volt...
Pl: EmPhY-nek rengeteg mindent küldtem... és egyszer rámszolt, hogy jöjjek a Bankba... Úgy teletömött bőrökkel, hogy a bőrművességemet 56-> 121re nyomtam igaz, két fordulóban :D )

Az, hogy az OB alatt (szzem) 3nap kellett ahhoz, hogy legyen Trabant-unk ( :Đ ) itt meg 8 nap után sincs, már csak egy csepp a pohárban...

Az hogy van két srác (egy angol és egy orosz) akiktöl több csapatszellemet és segítőkészséget tanultam / láttam mint a saját Guildemben... szerintem szégyen...

Mosz ebben a gaméban (szerintem) az a pláne, hogy együtt, vállvetve harcolunk... Single-zni offline is tudok...

Tudom én vagyok az aki kitette DOOMERT a csapatbol, de az egy félreértés miatt volt... Mégegyszer bocsánatot kérek mert azóta is bánt a téma...

Az OB-s csapatot keresem... ha még mindíg csapatként kalandozunk, akkor menjünk... nem érdekel, ha meghalok 100* de egy igaz party-ért mindent ...

Elnézést a kifakadásomért...  :respect:

:respect:  A régi OB-s csapatot keresem a 14-es szerverről...

BaluC :help:

Szerkesztette: BaluC 2005. 02. 21. 09:02 -kor

WoW: Arathor (PvE)
Zsebibaba   (Lvl 70) - NE Female Rogue - Mining,BS,FirstAid,Cooking,Riding -> 375
Captainb     (Lvl 62) - Human Female Paladin - Skinning, Mining
Csámpás     (Lvl 60) - Drenai Male Warrior - Mining, BS
Twisting Nether (PvP)
Süti             (Lvl 70) - Human Female Paladin - Mining, Skinning
Nyanya       (lvl 68) - Human Femail Mage

#2799 Felhasználó inaktív   Bearnie - A Neandervölgyi 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 02. 21. 10:26

Sziasztok! :)

Most gondolkodom azon, hogy én is elkezdem a WoW-ot.  :think:

Mielőtt azonban megvenném, eléggé elitélhető módon letöltöttem egy warez oldalról kipróbálás céljából.

Online nem lehet vele játszani, de kipróbálásra megteszi.

Ami a problémám.  :confused:

A végleges verzióban is előfordulnak a következő hibák?  :reklamacio:

- A szörnyek átsétálnak a tereptárgyakon, illetve megmásznak bármit.
- Nincs "fall damage".
- Nincs "levegő" (bármeddig lent maradhatok a víz alatt)
- 2-3 percig kell kergetni egy szörnyet, mire a kari hajlandó ráütni 1-et
- egy idő után nevesített NPC-k hada jön feléd minden irányból (egy-egy szereplő akár 20-30 példányban)
- Totál üres a pálya (se szörnyek, se NPC-k)
- Nem lehet a karaktert megütni. (sebezhetetlen)

Lécci válaszoljon aki online játszik, hogy ezek megvannak-e a full game-ben is?

Nekem egy 1.1-es ver. jött le az FTP-ről.

Most hol tartanak?

Köszönettel:  :respect:  :respect:  :respect:

B - A Nnv
-=WoW=-

BloodScalp (PvP)

Osonka - Lvl 21 Human Female Rouge (Mining / Engineering)
Vöröserik - Lvl 19 Dwarf Male Warrior (Mining / Blacksmithing)
Jótündér - Lvl 3 Human Female Mage (Tailoring / Enchanting)
Tréningatya - Lvl 2 Human Male Priest (Herbalism / Alchemy)
Woszem - Lvl 4 Night Elf Female Hunter (Skinning / Leatherworking)

Arathor (PvE)

Brutalina - Lvl 4 Troll Female Shaman (Skinning / Leatherworking)
TwoLock - Lvl 3 Tauren Male Warrior (? / ?)

#2800 Felhasználó inaktív   Fireblade 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 21. 10:42

Idézet: Bearnie - A Neandervölgyi - Dátum: 2005. febr. 21., hétfő - 9:26

Sziasztok! :)

Most gondolkodom azon, hogy én is elkezdem a WoW-ot.  :think:

Mielőtt azonban megvenném, eléggé elitélhető módon letöltöttem egy warez oldalról kipróbálás céljából.

Online nem lehet vele játszani, de kipróbálásra megteszi.

Ami a problémám.  :confused:

A végleges verzióban is előfordulnak a következő hibák?  :reklamacio:

- A szörnyek átsétálnak a tereptárgyakon, illetve megmásznak bármit.
- Nincs "fall damage".
- Nincs "levegő" (bármeddig lent maradhatok a víz alatt)
- 2-3 percig kell kergetni egy szörnyet, mire a kari hajlandó ráütni 1-et
- egy idő után nevesített NPC-k hada jön feléd minden irányból (egy-egy szereplő akár 20-30 példányban)
- Totál üres a pálya (se szörnyek, se NPC-k)
- Nem lehet a karaktert megütni. (sebezhetetlen)

Lécci válaszoljon aki online játszik, hogy ezek megvannak-e a full game-ben is?

Nekem egy 1.1-es ver. jött le az FTP-ről.

Most hol tartanak?

Köszönettel:  :respect:  :respect:  :respect:

B - A Nnv

nincsenek ilyenek a rendes verzióba

Téma megosztása:

• (163 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 138
  • 139
  • 140
  • 141