Idézet: BaluC - Dátum: 2005. febr. 21., hétfő - 19:01
84.21.4.43
a TeamSpeake IP-je...
Ha leszünk elegen akkor saját szervert is indítunk

Akkor a szitu:
EmPhY adott egy szerver címet, ami csak Teamspeak (továbbiakban TS ) fut.
- Be lettünk regelve, van saját szobánk.
- Egyenlőre csak "WoW" néven, de ha nagyobb lessz az éreklődés akkor lehet felosztogatni igény szerint. Pl.: Aliance, Hord, Guild (álltalános marhulás

), Party 1~5, stb.
- Csatornai adminjogokkal EmPhY és én rendekezünk, tehát a reg-ért minket (ill. inkább EmPhY-t amíg jobban meg nem ismerem :Đ ) lehet zargatni...
- A félreértések elkerülése végett, tisztáznám csak (lehet, hogy van akinek ez nem tiszta), hogy a Blizzard szerverei miatt fellépő Lagg, hibák, egyéb nincs mindíg összefüggésben a az internek kapcsolatoddal. Állítólag a Netkódot annyira jól írták meg, hogy egy 56k-s modemmel is lehetne átszani. Ha a TS-et használod az nem befolyásolja a játékot.
2Kb/s -es terhelés van Párhuzamos kommunikációnál, ami azt jelenti, hogy küldöd is a hangod a netre és jön is feléd hang.
Az, hogy a TS nálad csak kliensként fut és egy dedikált szerver intézi a többit csak nagyon kis mértékbent terheli a géped.
- Én is ajánlom a TS-t (vagy a Ventrillot ) mert kell a kommunikáció mindenképpen. Ezzel sokmindent azonnal le lehet tisztázni
Nálam mindkettő fennvan:
- A TS-hez szabadabban hozzáférünk, így azt ügy alakítjuk ahhogy az igényünk kívánja.
- A Ventrillo-t sokan preferálják a jobb hangminőség miatt, de az a sávszélesség rovására is mehet. Tényleg jobb a hangja, de többet használ. Mindenesetre ahhoz is tudunk szervert, de ott csak vendégek vagyunk, és nemsok beleszólásunk lehet a dolgokba.
Döntsetek... nekem mindegy melyik lessz, csak legyen... és
lehetőleg csak az egyik legyen
Esetleg "szavazás"-t is lehetne indítani a témában
BaluC