HWSW Informatikai Kerekasztal: World of Warcraft - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (163 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

World of Warcraft

#41 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 04. 25. 23:19

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2004. április 25, vasárnap - 22:46

Ez mi: https://forum.hwsw.hu/index.php?showtopic=2...rld+of+warcraft ha nem a hivatalos topicja?  :) Elsőként hozza fel a kereső, és elég régóta tartjuk már életben.  :o

Üdv: Bepe

Ki garázdákodik itt? Ez a postom nem is ebben a topicban szerepelt. És hová tűnt a másik topic szó nélkül?  :eek:  :eek:  :eek:

#42 Felhasználó inaktív   groop 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 26. 00:14

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2004. április 26, hétfő - 0:19

Ki garázdákodik itt? Ez a postom nem is ebben a topicban szerepelt. És hová tűnt a másik topic szó nélkül?  :eek:  :eek:  :eek:

Én is észrevettem azt amit te.  :confused:
Olyan mint ha valaki összefűzte volna a két topicot, de azt is el tudom kébzelni, hogy ez csak a forum volt az azonos cím alapján. Éppen válaszolni akartam a fentebb említett üzenetedre mikor a válaszként azt kaptam, hogy nincs megfelelő topic. Ki érti ezt ?!  :confused:

Egyébként így hangzott a válaszüzenet:

Idézet

Akkor ezzenel be kell jelentenem, hogy az új forumban is van Bag (megint nem jó a kereső).
Többféle módon kerestem mielőtt topicot nyitottam és még se találtam semmit.
Idáig senki nem szólt ugyhogy nem tudtam létezéséről.
Akkor ezekszerint ez zárható, akit zavar attól meg bocs.

#43 Felhasználó inaktív   Diab 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 04. 26. 07:11

groop:
"Up.
Ilyen kevés közönséget vonz ez a játék. "

Én mondtam.... Mondjuk az is biztos, hogy MMORPG-t még egyszer nem veszek meg a megjelenéskor. Hihetetlen, hogy általában mennyire tele vannak buggal. Olyan dolgokat megengednek maguknak a készítők, (tisztelet a kivételnek) amely hibával egy singleplayer gémet már dob az ember a kukába... :( Szval legkorábban fél év a megjelenés után...

#44 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 03. 09:57

"Friss képek érkeztek a két bétatesztet is megért World of Warcraftból. Valószínűleg színes ambient-fényekkel operálnak a programozók, mert nagyon együtt van a színpaletta. Elképzelhető egy szín-átlagoló vagy szűrő rutin is, amely a karakterek textúráit hozzáigazítja az aktuális környezet palettájához. Azeroth világában az utazás lóháton, farkasháton, óriásdenevéren - infó Radical leírásából -, léghajón, griffonháton, és víz felszínén közlekedő hajón történik. Meglepetések bármikor érhetnek újabb lehetőségeket illetően."

Kép 1

Kép 2

Kép 3

Forrás: hw

Üdv: Bepe

#45 Felhasználó inaktív   pascal 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 03. 20:48

Júli 5-től lehet majd a bétatesztre reggelni, hátha bejut innen vki és akkor kapjuk az infokat első kézből ;)
In Flames We Trust

#46 Felhasználó inaktív   TLoF 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 05. 10:21

http://www.worldofwarcraft.hu

Ha már úgy várjátok :)
-=Kepregeny.net=-
           TLoF
FireFoxot használjanak csak a gyávák. IE az igazi férfiak böngészője! Veszély! Kaland! Nyitottság! ez kell a hardcore usereknek!!

#47 Felhasználó inaktív   Kecsöpp 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 05. 18:57

Hát regisztráltam...aztán megláccsuk

http://www.wow-europe.com/signup/en/
World Of Warcraft / Arathor / Rise Legacy

#48 Felhasználó inaktív   Evil. 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 05. 19:14

Idézet: Kecsöpp - Dátum: 2004. júl. 5., hétfő - 19:57

En is, oszt meglatjuk.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

#49 Felhasználó inaktív   pascal 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 05. 20:43

szvsz még sokan fogják majd meglátni (én is :D)
mert ha nem akkor még várhatunk rá keveset... most uge 3 hétig lehet reggelni, aztán 1-2hónap bétateszt a szerencséseknek... szóval messze van a fullos verzijó :)
In Flames We Trust

#50 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 06. 00:43

Jol olvastam, hogy vmi 2GB-s betat emlegetnek a weblapon?

Erdekes lesz azt letolteni a szerencseseknek...
ADSL-lel fel nap...

#51 Felhasználó inaktív   DViD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 06. 09:41

Idézet: Kecsöpp - Dátum: 2004. júl. 5., hétfő - 19:57

En is, meg tegnap. ;)

#52 Felhasználó inaktív   bean 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 06. 10:28

Én is regisztráltam. Hát hogyne. Csak érdekességképpen kérdezem: ti mit írtatok a két pénzes kérdésre ? (mit ér az átlagos MMORPG? És mennyi a maximum amit adnál?)

#53 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 06. 16:30

Én is regeltem magamat.  :) Most készülök a bétateszteri feladatok ellátására...  :D

#54 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 06. 16:38

Idézet: bean - Dátum: 2004. júl. 6., kedd - 11:28

Én is regisztráltam. Hát hogyne. Csak érdekességképpen kérdezem: ti mit írtatok a két pénzes kérdésre ? (mit ér az átlagos MMORPG? És mennyi a maximum amit adnál?)

Azt hiszem, hogy a legkisebb kategóriát jelöltem meg (naná, még elbíznák magukat...)

#55 Felhasználó inaktív   Orgi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 06. 16:54

Én is most regeltem. Átlagos árnak a 12 eurót írtam, maxnak a 15öt, amit még kifizetnék érte...persze kérdéses azért hogy mennyi lesz az alapjáték és az esetleges kiegészítők...

#56 Felhasználó inaktív   Evil. 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 06. 17:03

Idézet: bean - Dátum: 2004. júl. 6., kedd - 11:28

Termeszetesen a legolcsobb kategoriat, hisz valszeg meg azt se fogom kifizetni egyelore.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

#57 Felhasználó inaktív   Kecsöpp 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 06. 17:43

úgyszint...elég undorító dolognak tartom ezt a havi díjas dolgot amúgy is. Miután 15K-ért meg kell venned a semmit (mert ez ugye elvileg csak egy kliens és belépés nélkül használhatatlan) még fizethesz is havi díjat utána...vagy vagy de nem mind a kettő (és inkább az első). Ha 4-5 hónapig se kedvem se időm játszani vele akkor törlik az acc-ot? Mert minek fizessek ha fel se lépek...

(pl.: ultima 9-et a mai napig nem fejeztem be pedig azon kívül hogy még tetszik is a kezdetek óta megvan...4-5év?...ha van időm meg kedvem rá akkor nyomom 1-2 hetet aztán megint pause)

u.i.: ... ma megjött a levél hogy regisztrálhatok bétára ... :D

Szerkesztette: Kecsöpp 2004. 07. 06. 17:44 -kor

World Of Warcraft / Arathor / Rise Legacy

#58 Felhasználó inaktív   pascal 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 06. 17:44

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2004. júl. 6., kedd - 17:30

Én is regeltem magamat.  :) Most készülök a bétateszteri feladatok ellátására...  :D

:up: beléd is szorult önbizalom meg optimizmus :D
In Flames We Trust

#59 Felhasználó inaktív   Fireblade 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 07. 09:51

Idézet: Kecsöpp - Dátum: 2004. júl. 6., kedd - 16:43

úgyszint...elég undorító dolognak tartom ezt a havi díjas dolgot amúgy is. Miután 15K-ért meg kell venned a semmit (mert ez ugye elvileg csak egy kliens és belépés nélkül használhatatlan) még fizethesz is havi díjat utána...vagy vagy de nem mind a kettő (és inkább az első). Ha 4-5 hónapig se kedvem se időm játszani vele akkor törlik az acc-ot? Mert minek fizessek ha fel se lépek...

(pl.: ultima 9-et a mai napig nem fejeztem be pedig azon kívül hogy még tetszik is a kezdetek óta megvan...4-5év?...ha van időm meg kedvem rá akkor nyomom 1-2 hetet aztán megint pause)

u.i.: ... ma megjött a levél hogy regisztrálhatok bétára ... :D

1. sztem nem a semmit veszed meg 15k-ért (ha ugyan annyi lesz az ára) hanem magát a játékot.
2. Azért kérnek pénzt a gémért, mert lehet hihetetlen de egy pár emberke pár évig ezen munkálkodott, és további havídíjat azért kérnek mert még munkálkodnak is tovább rajta pacseket készítenek, uj kieg-et talán, event-eket stb.
Szevereket kell üzemeltetnek, fenttartanak, ilyesmik.

Ha undorítónak tartod, akkor nem kell megvenni, ekőfizetni, jáccani stb. Akkor kell keresni egy másik játékot

#60 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 07. 13:22

Idézet: Fireblade - Dátum: 2004. júl. 7., szerda - 10:51

2. Azért kérnek pénzt a gémért, mert lehet hihetetlen de egy pár emberke pár évig ezen munkálkodott, és további havídíjat azért kérnek mert még munkálkodnak is tovább rajta pacseket készítenek, uj kieg-et talán, event-eket stb.
Szevereket kell üzemeltetnek, fenttartanak, ilyesmik.

Ennyi erovel a Diablo 2, Starcraft, Warcraft 3 utan is szedhetnenek havidijat a Battle.net-en...

Amugy szvsz a jatek ara tartalmazni fog 1-2 honap elofizetest is, hiszen az onmagaban hasznalhatatlan jatekert senki nem adna 15k-t.

Egyebkent az elofizetesi dij a marha nagy uzlet az MMORPG-kben, mert eddig egy eladott jatekon kb. 20-30$-t keresett a kiado, tobbi elment gyartasi koltsegnek, viszonteladok hasznanak, stb.
Itt viszont a havi elofizetesi dij egy az egyben a kiadohoz kerul, viszonteladoi lancot megkerulve, max a szerverek uzemeltetese vonodik le belole.
A lemez(ek) arat meg ugye mar kifizetted, mikor megvetted a jatekot.

Masreszt ha teszemazt valaki egy evig elofizeto, akkor addigra mar tuti 5x annyi hasznot jelent nekik, mintha csak az alapjatekert kernenek penzt.

Téma megosztása:

• (163 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.