HWSW Informatikai Kerekasztal: World of Warcraft - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (163 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

World of Warcraft

#81 Felhasználó inaktív   pascal 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 07. 27. 17:47

azé' ha a 128/128 dualisdn kevés neki akkor nem is kell... :p a Blizzard szvsz elég nagy név, hogy ne egy netkód optimalizáción bukjon el ;) és asszem 56K volt megadva minimumnak...
In Flames We Trust

#82 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 27. 18:14

Idézet: pascal - Dátum: 2004. júl. 27., kedd - 18:47

azé' ha a 128/128 dualisdn kevés neki akkor nem is kell... :p a Blizzard szvsz elég nagy név, hogy ne egy netkód optimalizáción bukjon el ;) és asszem 56K volt megadva minimumnak...

ez nagyon  :lol:  :D  :D
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#83 Felhasználó inaktív   kokler 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 28. 07:39

Hm!
Dual isdn...
Hat Billinek biztosan nem penz! :omg:
Forumlako

#84 Felhasználó inaktív   Chinpira 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 28. 11:30

Idézet: Fireblade - Dátum: 2004. júl. 7., szerda - 18:07

Srácok, akármennyire is sokkaljuk vagy nem az árát ez sajna így müxik egy MMORPG-nél:

1. megveszed az alapjátékot
2. fizeted a havidíjat
3. ha megjelenik kieg, akkor aztis meg kell venned ha akarsz vele jáccani.

Ez van. Persze van néhány kivétel ahol nem kell megvenni az alapjátékot, elég letölteni reggelni, és fizetni a havidíjat ilyen asszem az EVE-ONLINE, de a WoW nem ilyen lesz.

És el ne feledkezzünk a Guild Wars-ról sem. A játék még idén kijön, és "csak" az alapjátékot kell megvenni. Utána pedig nincs havidíj. Nem tudom, miből fognak megélni, de érdekes lesz. Mindenesetre az ArenaNet neve is elég jól hangzik, és az E3 alatti demo-n velem együtt még jópáran kipróbálták innen is ezt a játékot. Még topicja is van itt valahol.

Én nem játszottam vele túl sokat, de annyit mondthatok, hogy a hálózatos kód és a grafika is nagyon jó. Szerintem 56k-val is jól játszható lesz.

Bár a WoW vonzóbb, de azért abba beletörődhetünk, hogy a jól bejáratott Warcraft névért fizetni kell...

#85 Felhasználó inaktív   Charles 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 28. 12:46

Én is jelentkeztem beta testernek, Balu majd talán együtt toljuk!  :respect:  :D

Üdv!
"Azt szeretném ha az én gépem... Penge képek, élethű hang és tökéletesen gyors 3-D. AMD Nekem is!" :D

#86 Felhasználó inaktív   pascal 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 28. 15:38

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2004. júl. 27., kedd - 19:14

ez nagyon  :lol:  :D  :D

:think:
In Flames We Trust

#87 Felhasználó inaktív   emphyteuta 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 28. 15:49

Lóvéról csak annyit, h én pl max 2500 HUF-ot leszek érte hajlandó fizetni, azt is csak akkor, ha lesz a blizz.nak mo-i képviselete, és lehet állandó megbízással utalni nekik a havidíjjat. Ezért nem veszek visa kártyát és nem fizetem havonta nemzetközi banki átutalással... De ez totál IMHO.

EmPhY

ps.: én nem jelentkeztem a béta tesztre, megjelenésig jól elvagyok a dió2 ladder 2ben, esetleg megnézem a SW Galaxy-t... :D
A pokoli operátor

WoW: Lelkész - Human Priest - Arathor PvE

#88 Felhasználó inaktív   Chinpira 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 29. 08:05

Idézet: emphyteuta - Dátum: 2004. júl. 28., szerda - 16:49

Lóvéról csak annyit, h én pl max 2500 HUF-ot leszek érte hajlandó fizetni, azt is csak akkor, ha lesz a blizz.nak mo-i képviselete, és lehet állandó megbízással utalni nekik a havidíjjat. Ezért nem veszek visa kártyát és nem fizetem havonta nemzetközi banki átutalással... De ez totál IMHO.

EmPhY

ps.: én nem jelentkeztem a béta tesztre, megjelenésig jól elvagyok a dió2 ladder 2ben, esetleg megnézem a SW Galaxy-t... :D

Nekem mastercard-om van, amiért a bankom asszem évente kér valami 3ezer forint nagyságú összeget. És erről a kártyáról mindenféle további díj nélkül emelik le az ilyen összegeket, ha internetes vásárlásnál, vagy ilyen előfizunál megadom a számot. (Nem mintha ez gyakorta előfordulna.)

Ha meg arra vársz, hogy itthon belföldi átutalással fizethess, mint a villanyszámlát, akkor sok sikert :)

#89 Felhasználó inaktív   itldj2 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 29. 10:18

Idézet: Chinpira - Dátum: 2004. júl. 29., csütörtök - 9:05

Nekem mastercard-om van, amiért a bankom asszem évente kér valami 3ezer forint nagyságú összeget. És erről a kártyáról mindenféle további díj nélkül emelik le az ilyen összegeket, ha internetes vásárlásnál, vagy ilyen előfizunál megadom a számot. (Nem mintha ez gyakorta előfordulna.)

Ha meg arra vársz, hogy itthon belföldi átutalással fizethess, mint a villanyszámlát, akkor sok sikert :)

Ez igy mind szép és jó, csak azt felejted el leirni hogy mikor számált nyitsz és ilyen kártyát szeretnél, vagy esetleg SIMS VISA kártyát ami internetes fizetéshez jó, akkor bankonként változik a dolog, de minyimum 50k HUF-nak kell lennie a számládon. Namost nekem a sprórolt pénzem nem is folyószámlán van, más nmeg nem nahyon van rajta, tehát csak azért hogy nekem legyen ilyen kártyám nem fogok felhajtani ennyi pénzt... Inkább fizetek a rablóbanda OTP-nek havonta azért hogy ad nekem egy virtuális mastercard számot, amit tudok a neten használni.  :think:  :think:
User Error, replace user and press any key to continue...

#90 Felhasználó inaktív   Chinpira 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 29. 10:29

Idézet: itldj2 - Dátum: 2004. júl. 29., csütörtök - 11:18

Ez igy mind szép és jó, csak azt felejted el leirni hogy mikor számált nyitsz és ilyen kártyát szeretnél, vagy esetleg SIMS VISA kártyát ami internetes fizetéshez jó, akkor bankonként változik a dolog, de minyimum 50k HUF-nak kell lennie a számládon. Namost nekem a sprórolt pénzem nem is folyószámlán van, más nmeg nem nahyon van rajta, tehát csak azért hogy nekem legyen ilyen kártyám nem fogok felhajtani ennyi pénzt... Inkább fizetek a rablóbanda OTP-nek havonta azért hogy ad nekem egy virtuális mastercard számot, amit tudok a neten használni.  :think:  :think:

Igazad van! Azt tényleg kifelejtettem, hogy egy ilyen kártyához kell havi 50k körüli forgalom a folyószámlán, vagy lefoglalnak depositot (az nemtom mennyi). De így teljes a kép.

#91 Felhasználó inaktív   BaluC 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 29. 11:55

Idézet: Charles - Dátum: 2004. júl. 28., szerda - 13:46

Én is jelentkeztem beta testernek, Balu majd talán együtt toljuk!  :respect:  :D

Üdv!

:respect:  ez írtad: " Balu majd talán együtt toljuk!  " ez jó...
de így jobb: " Balu: majd együtt toljuk!!" -> Bárcsak a próféta szólna belőled... :rolleyes:

EmPhY: 2,5k az még nekem is beleférne talán... így lehet, hogy eggyütt mászkálunk majd ;)

Ki milyen fajra / kasztra pályázik?  :think:
Nekem eddig az Ork Sámán az ami a legszimpibb (állítólag a legnehezebb ezzel a kasztal a Lvl 12-ig)
A Boszorkánymester nagyon bejött volna de az a lélékkö gyűjtés/raktározás ... és még csak nem is lehet egymásra rakni őket... :(
WoW: Arathor (PvE)
Zsebibaba   (Lvl 70) - NE Female Rogue - Mining,BS,FirstAid,Cooking,Riding -> 375
Captainb     (Lvl 62) - Human Female Paladin - Skinning, Mining
Csámpás     (Lvl 60) - Drenai Male Warrior - Mining, BS
Twisting Nether (PvP)
Süti             (Lvl 70) - Human Female Paladin - Mining, Skinning
Nyanya       (lvl 68) - Human Femail Mage

#92 Felhasználó inaktív   Charles 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 07. 29. 14:53

Áh érződika D2 hatás! Coach nekro!!!  :D

Én szívesen lennék vmi ork, vagy jó kis elf csaj.
Orkként üsd vágd nem apád, elfként meg nyilas + természet mágia ha van ilyen.

Üdv!
"Azt szeretném ha az én gépem... Penge képek, élethű hang és tökéletesen gyors 3-D. AMD Nekem is!" :D

#93 Felhasználó inaktív   pascal 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 29. 17:21

elfenk esetleg drudia, érdemes beleásni magad a WarCraft sztoriba, elég szépen kitettek magukért a Blizzardos fiúk (mikor nem? :)) a lényeg annyi, hogy a NightElfek 10.000 éve túlzott mágiamániájuk miatt majdnem eplusztították a világot ezért most nemnagyon rajonganak a mágiáért, a természettel élnek harmóniában, és a druidák tudnak egykét trükött (alakváltás pölö) de azért egy human mage bealázza őket ilyen téren. Amúgy a mágiahasználást meg nem tagadó elf csoportot, a HighElfeket, Arthas apánk módszeresen eltörölte a földről, néhányak maradtakcsak és magukat elesett társaikra emlékezve mostmár BloodElfeknek hívják, de mivel számuk kevés ezért a Blizzard nem rakhatta be őket játszható fajnak sajnos...
habár esetleg egy kiegben van rájuk esélyünk, hogy valamikor kapjunk egy 3. felet a játékba Naga és BloodElf fajokkal de ez még meszebb van...
In Flames We Trust

#94 Felhasználó inaktív   BaluC 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 29. 20:56

Idézet: Charles - Dátum: 2004. júl. 29., csütörtök - 15:53

Áh érződika D2 hatás! Coach nekro!!!  :D

Én szívesen lennék vmi ork, vagy jó kis elf csaj.
Orkként üsd vágd nem apád, elfként meg nyilas + természet mágia ha van ilyen.

Üdv!

áááá... Honnan vaszed?  :rolleyes:

A Boszorkánymester az aki idézget... a sámán az nem idéz lényeket...
A Mágusok tetszettek, de Ork nem lehet mágus... maradt a sámán...

Az ork, meg azért tetszik, mert az az egyik leg kevésbé játszott faj (a statisztikák szerint) és igencsak nagy a túlerő és így van kihívás...

pascal:
Eddig rengeteg infót gyüjtöttem be a világról, de most hogy említetted tényleg hiányzott valami... a történelem óra :) Majd jól utánaolvasok...
THX az emlékeztetést...

Te mit választanál / választottál?

BaluC
LvL 0,1 Sámán (a lelkem már megszületett :D )
Zsebibaba   (Lvl 70) - NE Female Rogue - Mining,BS,FirstAid,Cooking,Riding -> 375
Twisting Nether (PvP)

#95 Felhasználó inaktív   BaluC 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 30. 11:49

Asszem, hogy a http://www.worldofwarcraft.hu-osokat beválasztották a mostani tesztelők közé is... :rolleyes:
mert a linken csak ez jön be :  Technikai szunet. :)   :D

BaluC
Twisting Nether (PvP)

#96 Felhasználó inaktív   Fireblade 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 30. 12:05

Idézet: BaluC - Dátum: 2004. júl. 30., péntek - 10:49

Asszem, hogy a http://www.worldofwarcraft.hu-osokat beválasztották a mostani tesztelők közé is... :rolleyes:
mert a linken csak ez jön be :  Technikai szunet. :)   :D

BaluC

azé van technikai szünet kiirva, mert pár napja feltörték az oldalt

#97 Felhasználó inaktív   Charles 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 30. 20:58

Idézet: Fireblade - Dátum: 2004. júl. 30., péntek - 12:05

azé van technikai szünet kiirva, mert pár napja feltörték az oldalt

:eek:

Hogy bekerülhessenek béta teszternek?

Amúgy mennyire "kötelező" csinálni, ha téged választanak? Én spec f5 ig dolgozom és hát nem sok időm van ilyen szempontból. Nem HC gamer kell aki nyáron semmit nem csinál? :D

Üdv!

#98 Felhasználó inaktív   pascal 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 30. 21:03

Én még nemtudtam dönteni, hogy mi leszek.. ha nem válogatnak be betaba akkor bőven lesz időm gondolkodni.
Ha tudsz inglisül akkor WoW History vmi 30 oldalnyi anyag 5 fejezetre osztva, rengeteg érdekes dolog van benne, megéri "átfutni" én egy szombat délutánt áldoztam a dologra. Ezek a Blizzardos gyerekek tudnak történeteket kitalálni rendesen
In Flames We Trust

#99 Felhasználó inaktív   pascal 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 07. 30. 21:07

Idézet: Charles - Dátum: 2004. júl. 30., péntek - 21:58

Amúgy mennyire "kötelező" csinálni, ha téged választanak? Én spec f5 ig dolgozom és hát nem sok időm van ilyen szempontból. Nem HC gamer kell aki nyáron semmit nem csinál? :D

Üdv!

ez a beta teszt már annyi, hogy játszol és szólsz ha vmi nemtetszik, ennyi. A hangsúly a különböző fajok és kasztok skilljeinek belövése a BALANCE létrejötte a horda és a szövetség között, teszteljék mit bírnak a szerverek, meg ilyenek. Megteheted, hogy el se indítod a WoW ot (mondjuk ez esetben elkérném tőled a kulcsodat :D) a betateszterség itt nem kötelez semmire...
csak küldenék már azt az emailt, azt írják hetekig válogatnak majd... lassan 1 hét eltellik...
In Flames We Trust

#100 Felhasználó inaktív   Fireblade 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 31. 12:43

Idézet: Charles - Dátum: 2004. júl. 30., péntek - 19:58

Üdv!

ha beválasztanak, és nem jáccol min napi 8-9 órát, akkor súlyos büntetésekre számíthacc!!! :D :D

Szerkesztette: Fireblade 2004. 07. 31. 12:44 -kor

Téma megosztása:

• (163 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.