Pedig tök jól nyomtuk haberral. Na mindgy, most legalább van idő másra.
World of Warcraft
Elküldve: 2004. 11. 17. 23:20
Ja, erre jól rá...
KomposztWC
Elküldve: 2004. 11. 18. 00:07
Idézet: Grillo - Dátum: 2004. nov. 17., szerda - 23:20
Ja, erre jól rá...
Próbáltam a magasabb szintű küldetéseket csinálni redridge-ben, de szinte egyik se megy, az amikor azokat a gnollokat vagy miket kell írtani, nagy nehezen ok, de sokan vannak és nehéz végezni velük így elég macerás egyedül... tényleg el kéne gondolkodni azon, hogy ne indítsunk e egy normélisabb csapatot, ahol a tagok erősítik egymást, nem pedig csak csinálnak amit tudnak.
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658
Elküldve: 2004. 11. 18. 04:49
Idézet: Nevl - Dátum: 2004. nov. 18., csütörtök - 1:07
Próbáltam a magasabb szintű küldetéseket csinálni redridge-ben, de szinte egyik se megy, az amikor azokat a gnollokat vagy miket kell írtani, nagy nehezen ok, de sokan vannak és nehéz végezni velük így elég macerás egyedül... tényleg el kéne gondolkodni azon, hogy ne indítsunk e egy normélisabb csapatot, ahol a tagok erősítik egymást, nem pedig csak csinálnak amit tudnak.
HWSW Wow Klán
A jövöd csakis rajtad múlik.
Elküldve: 2004. 11. 18. 07:35
Idézet: Goody - Dátum: 2004. nov. 18., csütörtök - 5:49
HWSW Wow Klán

Akkor legyen a HWSW WoW guild, leszünk-e elfek, közületek nem láttam senkit elfként
Elküldve: 2004. 11. 18. 09:29
Nekem van 10es pap elfem a 20ason.
Igazából már nem szívesen indítanék új karit, így is van 3, azora is alig van időm.
De ha összejön a guildnyi ember, akkor ok, csak szóljatok.
Részemről a taurenek a kedvenceim, de persze az elf is szupi. A troll mágusom is jó fej, birkává tudja varázsolni az ellenfelet
.
Igazából már nem szívesen indítanék új karit, így is van 3, azora is alig van időm.
De ha összejön a guildnyi ember, akkor ok, csak szóljatok.
Részemről a taurenek a kedvenceim, de persze az elf is szupi. A troll mágusom is jó fej, birkává tudja varázsolni az ellenfelet
KomposztWC
Elküldve: 2004. 11. 18. 10:37
Ma vége van az amerikai betának. Lassan jön az eu beta. Van más megoldás is (estére a kezembe kerül)
Elküldve: 2004. 11. 18. 15:26
Idézet: beeci - Dátum: 2004. nov. 18., csütörtök - 10:37
Ma vége van az amerikai betának. Lassan jön az eu beta. Van más megoldás is (estére a kezembe kerül) 
Idézet
Please note that this does not affect the ongoing European closed beta test. Further details regarding our plans for the closed and final beta tests in Europe will be announced on the European community sites next week.
:confused:
World Of Warcraft / Arathor / Rise Legacy
Elküldve: 2004. 11. 18. 15:28
Idézet: Grillo - Dátum: 2004. nov. 18., csütörtök - 9:29
kénytelen leszel ... mint mindenki
Idézet
Before the retail version of the code can be installed, the current hardware must be wiped clean. This also includes the information on current accounts and characters that are being played on our test servers
Elküldve: 2004. 11. 18. 15:36
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁá
Nem már!!! Akkor ma még lehet játszani, de holnap már nem? Mert nekem most még megy.
Tudtam, hogy eljön ez a pillanat, de reménykedtem, hogy van még idő!
Asszem ma elbúcsúztatjuk a fiúkkal a karaktereinket.
Nem már!!! Akkor ma még lehet játszani, de holnap már nem? Mert nekem most még megy.
Tudtam, hogy eljön ez a pillanat, de reménykedtem, hogy van még idő!
KomposztWC
Elküldve: 2004. 11. 18. 16:02
Érdekes, sehol se mondja, hogy European-beta test....
Elküldve: 2004. 11. 19. 01:53
Gondoltam visszanézek még 1 kicsit mielött vége a betának ... sikerült is vagy 20 percre mert megint lekapcsolták a szervereket 1 órára
Elküldve: 2004. 11. 19. 02:01
Úgy néz ki lassan-lassan tényleg a végéhez ér a béta. Egyre több a szerverleállás és a Blizzard még némi meglepetéssel is "kedveskedett" a játékosoknak. Legalábbis a mostani szerverleállást egy démoninvázió előzte meg. Épp kifelé baktattam a törpök hatalmas városából Ironforge-ból, amikor a főkapuhoz befordulva szembetaláltam magam egy ?? lvl-es Massive Infernallal. Körülötte pedig Daemon Lordok kisebb serege sürgölődött és minden arra járót szépen eltetek lábalól. Akárhányas szintű karakter próbálkozott velük, mindegyiknek csak egy suhintásra volt szüksége és már indulhatott is resurrectelni. Íme egy termetes Massive Infernal Ironforge főkapujában:

Természetessen közöltem vele, hogy odakint tágasabb és biztatásképp megcirógattam a mellkasát egy Fire Ball-al. A következményeket asszem nem kell leírnom...

Természetessen közöltem vele, hogy odakint tágasabb és biztatásképp megcirógattam a mellkasát egy Fire Ball-al. A következményeket asszem nem kell leírnom...
Elküldve: 2004. 11. 19. 02:27
na akkor én is adok 1-2 képet
Egy kis repkedés a gryphon-on
állítólag mogöttem meg csuvakka de valahogy nem látom...

[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
Nevl elöttem (a 2 fa között a patak felett ... ki lehet venni ugyan elég kicsi de menet közben jól lehetett látni)

csuvakka táskát gyárt
(asszem ... mert nem a kezeire figyel hanem a warrioromra néz
)

Stormiwind - Az emberek fővárosa - hihetetlen nagy város (akárcsak Ironforge ... Ironforge talán nagyobb is) de itt van Stormw...+ Ironf.. térképe döntsétek el ti (csuvakka képe az Ironforge-i térkép bal alsó sarkában készült...)

A karim (az egyik de a legnagyobb)
Eleinte nem tetszett hogy felvett valami ruhát és úgy nézett ki benne mint valami rossz b*zi. Simúlt a páncél a nadrág a kesztyű a stb. Aztán szépen lassan találgattam komolyabb motyókat és elkezdett emberesedni a figura. Ime:

megyek megnézem hátha megy a szerver...
Egy kis repkedés a gryphon-on
állítólag mogöttem meg csuvakka de valahogy nem látom...

Nevl elöttem (a 2 fa között a patak felett ... ki lehet venni ugyan elég kicsi de menet közben jól lehetett látni)

csuvakka táskát gyárt

Stormiwind - Az emberek fővárosa - hihetetlen nagy város (akárcsak Ironforge ... Ironforge talán nagyobb is) de itt van Stormw...+ Ironf.. térképe döntsétek el ti (csuvakka képe az Ironforge-i térkép bal alsó sarkában készült...)

A karim (az egyik de a legnagyobb)
Eleinte nem tetszett hogy felvett valami ruhát és úgy nézett ki benne mint valami rossz b*zi. Simúlt a páncél a nadrág a kesztyű a stb. Aztán szépen lassan találgattam komolyabb motyókat és elkezdett emberesedni a figura. Ime:

megyek megnézem hátha megy a szerver...
Elküldve: 2004. 11. 19. 03:02
Ha jól számolom akkor ma reggel 9-kor lövik le a szervereket véglegesen
Elküldve: 2004. 11. 19. 05:15
Végülis jól számoltam csak nem középidőt veszik alapul így a nyugati szerverek még mennek de a keletiek már nem ... Na nem baj jön ez EU beta
Addig meg van más megoldás mint megtudtam
Szerkesztette: Kecsöpp 2004. 11. 19. 05:16 -kor
Elküldve: 2004. 11. 19. 11:13
Ezt az érdekes térképet találtam

ami nem is annyira hasonlít a jelenlegi felállásra

ami nem is annyira hasonlít a jelenlegi felállásra

Elküldve: 2004. 11. 19. 11:43
Idézet: Kecsöpp - Dátum: 2004. nov. 19., péntek - 5:15
Végülis jól számoltam csak nem középidőt veszik alapul így a nyugati szerverek még mennek de a keletiek már nem ... Na nem baj jön ez EU beta
Addig meg van más megoldás mint megtudtam 
Csicseregd csak el szépen!!!
Elküldve: 2004. 11. 19. 12:08
Idézet: Kecsöpp - Dátum: 2004. nov. 19., péntek - 11:56
csipp-csipp
Arigato... akarom mondani thx
Majd szóljatok, hogy mi lesz a megoldás, hol fogunk ezentúl gamelni... én egy paladint tuti indítok.
Ja egyébként tuti, hogy lesz european beta is? Mert erről egyenlőre egy árva sort se olvastam!
Szerkesztette: Nevl 2004. 11. 19. 12:15 -kor

Súgó
A téma zárva.