HWSW Informatikai Kerekasztal: World of Warcraft - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (163 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

World of Warcraft

#661 Felhasználó inaktív   Hubert 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 12. 04. 21:58

Hát én csak erre csináltam egy ddombornyomott kareszt, oszt annyit teszek rá amennyit fizetni kell, azt is azelott hogy fizetni kell így kicsi a rizikó, hameg valaki meghekkel, akkor is csak egy havidíj megy el. De még nem volt ilyesmi, nem hiszem hogy ennyiért valaki szarakodna. :)
Next stop, Wonderland.

#662 Felhasználó inaktív   Kecsöpp 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 05. 02:35

http://www.blizzard..../faq_beta.shtml

Idézet

Can you tell us more about the beta? Will there be different phases? Will there be an open beta? Will it require an NDA?
Our beta tests have included public participation for several years now, and World of Warcraft will be no exception. The beta test will be done in stages. Participation will not require an NDA. Similarly to how we've conducted beta tests in the past, we will gradually open up the beta to more and more testers in order to gauge server stability and connectivity. While we don't know the total number of beta-testers yet, this will by far be our largest and most extensive beta test ever.

Tehát lesz EU Open beta is az 100% ... csak hát mikor...???

Szerkesztette: Kecsöpp 2004. 12. 05. 02:36 -kor

World Of Warcraft / Arathor / Rise Legacy

#663 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 05. 10:24

Idézet: Kecsöpp - Dátum: 2004. dec. 5., vasárnap - 2:35

http://www.blizzard..../faq_beta.shtml

Tehát lesz EU Open beta is az 100% ... csak hát mikor...???

Akkor gondolom ezt ugyan úgy fogják csinálni mint a US open betanal... megjelenés előtti X nappal bejön az open beta...
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658

#664 Felhasználó inaktív   itldj2 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 12. 05. 10:43

Idézet: Nevl - Dátum: 2004. dec. 5., vasárnap - 10:24

Akkor gondolom ezt ugyan úgy fogják csinálni mint a US open betanal... megjelenés előtti X nappal bejön az open beta...

YÁY, akkor ebből következik az is, hogy lesz alig 1,5 hét open beta, ezalatt le kell szedni a többgigás klienst és ki si kell prószálni a játékot?  :eek:  :eek:  :reklamacio:
Mindenképpen ki szeretném próbálni a játékot, mert az előzetes írások képek és egyebek alapján már nagyon csorog a nyálam...  :cool:
Viszont, látatlanban nem akarok belevágni semmibe, mert most SW:Galaxies megy, és hát elég sok(k) egyet fizetni havonta nemhogy kettőt, viszont ha nem tudom ezt kipróbálni akkor semmiképp nem hagyom ott az SWG-t, elsősorban az STAR WARS világa miatt, nagyon nagy fan vagyok.  :smoker:
Az amcsi open betarol meg uyg lemaradtam mint annak a rendje...  :omg:
Még másik kérdés, a Collector's Editionre van esély hogy itthon kapni lehessen? Ha már váltok a Wow-ra akkor valami színes szagos jól felszerelt körítést akarok hozzá kapni, nem úgy mint amit a HL 2 CE-ben adtak, majdnemhogy DVD tokba se volt a cucc, hanem hozzádvágtak pólóba csomagolva x cédét és örüjjé...  :mad:  :reklamacio:
User Error, replace user and press any key to continue...

#665 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 05. 11:02

Idézet: itldj2 - Dátum: 2004. dec. 5., vasárnap - 10:43

YÁY, akkor ebből következik az is, hogy lesz alig 1,5 hét open beta, ezalatt le kell szedni a többgigás klienst és ki si kell prószálni a játékot?  :eek:  :eek:  :reklamacio:
Mindenképpen ki szeretném próbálni a játékot, mert az előzetes írások képek és egyebek alapján már nagyon csorog a nyálam...  :cool:
Viszont, látatlanban nem akarok belevágni semmibe, mert most SW:Galaxies megy, és hát elég sok(k) egyet fizetni havonta nemhogy kettőt, viszont ha nem tudom ezt kipróbálni akkor semmiképp nem hagyom ott az SWG-t, elsősorban az STAR WARS világa miatt, nagyon nagy fan vagyok.  :smoker:
Az amcsi open betarol meg uyg lemaradtam mint annak a rendje...  :omg:
Még másik kérdés, a Collector's Editionre van esély hogy itthon kapni lehessen? Ha már váltok a Wow-ra akkor valami színes szagos jól felszerelt körítést akarok hozzá kapni, nem úgy mint amit a HL 2 CE-ben adtak, majdnemhogy DVD tokba se volt a cucc, hanem hozzádvágtak pólóba csomagolva x cédét és örüjjé...  :mad:  :reklamacio:

A collectors edition elérhető lesz itthon is, de szerintem sok értelme nincs... kapsz egy valag + cd-t hozzá, soundtrackekkel ilyesmi...

Remélem, hogy a US-es kliens-t csak részben fogja felülírni a euros, és akkor csak egy részét kell újra letöltenem... majd meglátjuk.
Egyébként érdemes váltani vagy legalább megnézni WoW-ot eszméletlen jó a game, ilyen világot és kidolgozottságot én még nem láttam, eszméletlen jó game lett...

#666 Felhasználó inaktív   itldj2 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 05. 12:16

A collector's edition az pont ezért jó, vastag kézikönyv valag cd meg poszter, bár az nagyon szomorú hogy ez nem a sima kiadásban van benne... :reklamacio: Régen még a budget kiadásokhoz is adtak midenféle, szépen kidolgozott nagy kartondobozban... Ma lassan ott tartunk hogy a normál kiadás dvd tokba belegyömöszölt papírzacsiban ott van a cd, és jó esetben a kézikönyv rajta van pdf-ben! :mad:

Mindenképpen ki akarom próbálni a gamet, de 384-es nettel leszenvedni a többgigás klienst, úgy hogy marad 3-4 napom kipróbálni, háááát az szerintem elég sovány. :omg: Pláne hogy nem vagyok időmilliomos, és január végéig vizsgaidőszak is van meló mellett, örülök ha esténként jut időm 1-2 órát játszani. :rolleyes:
User Error, replace user and press any key to continue...

#667 Felhasználó inaktív   pascal 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 05. 13:03

Idézet

Még másik kérdés, a Collector's Editionre van esély hogy itthon kapni lehessen? Ha már váltok a Wow-ra akkor valami színes szagos jól felszerelt körítést akarok hozzá kapni, nem úgy mint amit a HL 2 CE-ben adtak, majdnemhogy DVD tokba se volt a cucc, hanem hozzádvágtak pólóba csomagolva x cédét és örüjjé...

a CD Galaxisban már elő lehet rendelni a WoWCE-t, semmi kötelezettséggel nem jár, viszont félretesznek neked egyet amint megjön, felhívnak, hogy akkor kéred-e és utána küldik. Szvsz rendeld meg és max lemondod az openbeta után ha nem tetszik, mert az tuti, hogy hamar elkapkodják.
A CE amúgy tényleg CE, a hatalmas dobozban szövettérkép poszter, valag CD, Soundtrackek, több könyv köztük asszem teljes bestiáriummal... valamint a játékban a CE tulajoknak lehet egy egyedi háziállata (panda, mini Diablo, Zergling) Szóval ez tényleg CE nem úgy mint a HL2...
In Flames We Trust

#668 Felhasználó inaktív   Kecsöpp 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 05. 13:20

Pár oldallal ezelött írtuk hogy fent van FTP-n is az US Beta talán nem butaság leszedni. Szerintem egy patch és jó lesz az EU Betara is.  Ezért nem töröltem én se még a gépről mert bízok benne, hogy jó lesz. Találkoztam vele DC++-on is tehát megjelenésig azért elő lehet készíteni és nem kell akkor kapkodni utána...

#669 Felhasználó inaktív   Grillo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 12. 05. 23:40

Asszem nekem nem tetszik ennyiért ez a netkártya, lesz dombornyomott a K&Hnál, a másikat meg lehet, hogy megszüntetem. Vagy majd megkérdezem.

A CE jó lenne, de az megint valag pénz, és hát sajnos egyre rövidebb az a bizonyos takaró... :(
KomposztWC

#670 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 06. 00:34

Én már egy ideje használom a netbankár szolgáltatást (MKB bank) és nagyon bejöcős, megbízhatós, poénos... szerintem :D szal remélem wow-vel is működős lesz.... :omg: :lol: :nevet:

#671 Felhasználó inaktív   Kecsöpp 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 06. 01:02

Én nem tenném rá a nyakamat de legyen igazad azt kívánom.

http://www.blizzard....g/?id=abl01026p

Idézet

Payment options
We accept the following major Credit Cards:

Visa
MasterCard
Discover
American Express

You have the option to purchase a Game Card from your local retailer for $29.99 (USD) which will give you access to World of Wacraft for 60 days!

#672 Felhasználó inaktív   bean 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 06. 02:42

Egybiztos. Bean névvel természetesen törpe harcos leszek. Nem tudom van-e ork aprítás skill, de ha van, az köll :D

#673 Felhasználó inaktív   beeci 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 06. 10:24

Pár óra múlva a kezemben a teljes soundtrack :D.

#674 Felhasználó inaktív   rulla 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 06. 11:12

Idézet: Nevl - Dátum: 2004. dec. 6., hétfő - 0:34

Én már egy ideje használom a netbankár szolgáltatást (MKB bank) és nagyon bejöcős, megbízhatós, poénos... szerintem :D szal remélem wow-vel is működős lesz.... :omg: :lol: :nevet:

:offtopic: MKB rulla! :D
The blood of martyrs is the seed of the Imperium.

#675 Felhasználó inaktív   Yv@n 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 06. 11:31

Idézet: beeci - Dátum: 2004. dec. 6., hétfő - 10:24

Erről adnál egy kicsit részletesebb tájékoztatást? Esetleg privátban, ha itt zavargásokat keltene :)

#676 Felhasználó inaktív   beeci 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 06. 12:26

Idézet: Yv@n - Dátum: 2004. dec. 6., hétfő - 12:31

Erről adnál egy kicsit részletesebb tájékoztatást? Esetleg privátban, ha itt zavargásokat keltene :)

pü ment

#677 Felhasználó inaktív   Yv@n 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 06. 12:28

Idézet: beeci - Dátum: 2004. dec. 6., hétfő - 12:26

pü ment

Köszönet.

#678 Felhasználó inaktív   Grillo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 12. 07. 19:36

Szerintem kockáztassuk meg a zavargást!  :D
KomposztWC

#679 Felhasználó inaktív   Kecsöpp 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 07. 22:07

Idézet: Grillo - Dátum: 2004. dec. 7., kedd - 19:36

Szerintem kockáztassuk meg a zavargást!  :D

zavargást? :think:

#680 Felhasználó inaktív   Kecsöpp 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 07. 22:09

Idézet: beeci - Dátum: 2004. dec. 6., hétfő - 10:24

:respect:  :respect:  :respect:
Köszönöm Köszönöm Köszönöm
:respect:  :respect:  :respect:

Valahogy nem hallgattam semmi mást tegnap óta ... érti ezt valaki? De lehet hogy csak az volt a baj hogy erre aludtam el és erre is ébredtem :D

Téma megosztása:

• (163 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.