Azt valaki esetleg bevállalná, hogy átutalok neki manit, és ő a dombornyomottjáról utalja tovább? És akkor nem kell szerencsétlenkednem a domborral, amit én úgysem használnék.
World of Warcraft
Elküldve: 2004. 12. 16. 20:43
Na majd kiforrja magát a dolog.
Azt valaki esetleg bevállalná, hogy átutalok neki manit, és ő a dombornyomottjáról utalja tovább? És akkor nem kell szerencsétlenkednem a domborral, amit én úgysem használnék.
KomposztWC
Elküldve: 2004. 12. 18. 10:24
Idézet: Grillo - Dátum: 2004. dec. 16., csütörtök - 20:43
Na majd kiforrja magát a dolog.
Majd meglátjuk, elősször megpróbálok a VIsa electronról utalni, ha az megy akkor csinálhatjuk.
Benn vagyok munkahelyemen és innen nem akarok WoW oldalakat nézegteni, nincs semmi hír a betáról?!
Szerkesztette: Nevl 2004. 12. 18. 10:24 -kor
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658
Elküldve: 2004. 12. 18. 10:56
Idézet: Nevl - Dátum: 2004. dec. 18., szombat - 9:24
Majd meglátjuk, elősször megpróbálok a VIsa electronról utalni, ha az megy akkor csinálhatjuk.
Benn vagyok munkahelyemen és innen nem akarok WoW oldalakat nézegteni, nincs semmi hír a betáról?!
nefáradj a Visa electron-al
Elküldve: 2004. 12. 18. 11:05
Idézet: Fireblade - Dátum: 2004. dec. 18., szombat - 10:56
nefáradj a Visa electron-al 
Amikor kinn voltam amerikában mindehol tudtam vele fizetni, szal nem lehet, hogy itt is működni fog.
Elküldve: 2004. 12. 18. 11:07
Idézet: Nevl - Dátum: 2004. dec. 18., szombat - 10:24
De van.
Beindúltak a closed beta szerverek ...
World Of Warcraft / Arathor / Rise Legacy
Elküldve: 2004. 12. 18. 11:39
Idézet: Kecsöpp - Dátum: 2004. dec. 18., szombat - 11:07
De van.
és miért csak a closed?
Elküldve: 2004. 12. 18. 12:05
Szerinted? Mert dögök! Amolyan karácsonyi ajándéknak betehették volna az open beta-t ...
Elküldve: 2004. 12. 18. 12:15
Idézet: Kecsöpp - Dátum: 2004. dec. 18., szombat - 12:05
Szerinted? Mert dögök! Amolyan karácsonyi ajándéknak betehették volna az open beta-t ... 
Hát ja... ez így eléggé szar... de karácsonyi ajándéknak tévedésből véletlen küldhettek volna nekem egy full collectors editiont, ingyen
Elküldve: 2004. 12. 18. 12:19
Idézet: Nevl - Dátum: 2004. dec. 18., szombat - 12:15
Hát ja... ez így eléggé szar... de karácsonyi ajándéknak tévedésből véletlen küldhettek volna nekem egy full collectors editiont, ingyen 
Természetesen preorder verzióban. De szerintem a legtöbb EU-s emberke megelégedett volna egy open beta örömeivel
Elküldve: 2004. 12. 19. 13:21
Á, karácsonykor nem vagyok gépközelben, mert megyek haza, gép meg koliban, de azért jöhetett vóna az open béta.
Pl. sziveszterre lehetne, akkor úgyis pesten vagyok.
SZóval: buli, ivás, wow.
KomposztWC
Elküldve: 2004. 12. 19. 13:23
Idézet: Grillo - Dátum: 2004. dec. 19., vasárnap - 12:21
Á, karácsonykor nem vagyok gépközelben, mert megyek haza, gép meg koliban, de azért jöhetett vóna az open béta.
Szilveszterkor WoW-zni???
Szilveszterkor inni kell + bulizni + petárdákat dobálni+minden ilyesmit, nem a gép előtt ülni
Elküldve: 2004. 12. 19. 13:52
Idézet: Fireblade - Dátum: 2004. dec. 19., vasárnap - 13:23
Szilveszterkor WoW-zni???
Szilveszterkor inni kell + bulizni + petárdákat dobálni+minden ilyesmit, nem a gép előtt ülni
Dehát ezt mind lehet a gép elött is
Elküldve: 2004. 12. 19. 17:33
Pontosan.
Nem mintha tényleg ez lenne a tervem, csak felvetettük srácokkal, hogy mennyivel több emberrel lehetne bulizni együtt a wowon, hasonlóan a ob zárásakor látottakhoz.
De persze ehhez a barátnőmnek is lenne egy-két szava, meg jelenleg úgyis az offline szilvesztert részesítem előnyben.
Nem mintha tényleg ez lenne a tervem, csak felvetettük srácokkal, hogy mennyivel több emberrel lehetne bulizni együtt a wowon, hasonlóan a ob zárásakor látottakhoz.
De persze ehhez a barátnőmnek is lenne egy-két szava, meg jelenleg úgyis az offline szilvesztert részesítem előnyben.
KomposztWC
Elküldve: 2004. 12. 22. 01:48
Lehetne alakítani valami wow-os hun. guild-et (persze ha egy oldalon vagyunk). Asszem ott 40 fő a max és nem 5! Vagy rosszúl emléxem? Valami egyszerű de jó kis weblappal meg hasonlóak. Nem klánra gondolok mert az egy picikét más ugyebár...
Én eddig a hwsw-n kívűl kb 4-5 emberről tudok a környezetemben (magamon kívűl of korz) aki 100% hogy előfizet a játékra!
És ti?
Én eddig a hwsw-n kívűl kb 4-5 emberről tudok a környezetemben (magamon kívűl of korz) aki 100% hogy előfizet a játékra!
És ti?
Elküldve: 2004. 12. 22. 09:00
Idézet: Kecsöpp - Dátum: 2004. dec. 22., szerda - 0:48
Lehetne alakítani valami wow-os hun. guild-et (persze ha egy oldalon vagyunk). Asszem ott 40 fő a max és nem 5! Vagy rosszúl emléxem? Valami egyszerű de jó kis weblappal meg hasonlóak. Nem klánra gondolok mert az egy picikét más ugyebár...
És ti?
És ti?
Én már elő is rendeltem
Beválasztottak bétateszternek, kipróbáltam és nagyon megteccett. Már nagyon várom a gémet.
Szemét amscik, már tolják.
Elküldve: 2004. 12. 22. 10:12
Ha tartják a megjelenést már lesz rendes fizetésem... veszek jó kis vid karit és valami jobb procit (R9100 és 1800+ Tbred B-m van) aztán mehet WoW ezerrel...
Azért az jó lenne, hogy valami egység legyen a csapatban, látom innen leszünk egy páran, és az nem lenne jó, ha úgy járnánk mint az open betánál, hogy van 2 lvl 20 körüli kari me gén a lvl 8-assal azt szerencsétlenek az én q-jaimmal küszködnek, amiket 99%-ban már megcsináltak.
Azért az jó lenne, hogy valami egység legyen a csapatban, látom innen leszünk egy páran, és az nem lenne jó, ha úgy járnánk mint az open betánál, hogy van 2 lvl 20 körüli kari me gén a lvl 8-assal azt szerencsétlenek az én q-jaimmal küszködnek, amiket 99%-ban már megcsináltak.
Elküldve: 2004. 12. 22. 10:49
Idézet: Nevl - Dátum: 2004. dec. 22., szerda - 9:12
Ha tartják a megjelenést már lesz rendes fizetésem... veszek jó kis vid karit és valami jobb procit (R9100 és 1800+ Tbred B-m van) aztán mehet WoW ezerrel...
vid kari + CPU mellé vegyél RAM-ot is, amennyiben nincs még 1 giga. Mert ezek az MMORPG 1Gb RAM-al érzik jól maguk
Elküldve: 2004. 12. 22. 11:00
Idézet: Nevl - Dátum: 2004. dec. 22., szerda - 10:12
Miért akadozott Open B. alatt? Vagy csak amúgy is kéne már?
Idézet: Nevl - Dátum: 2004. dec. 22., szerda - 10:12
Ismétlés a tudás...
Elküldve: 2004. 12. 22. 11:41
Idézet: Fireblade - Dátum: 2004. dec. 22., szerda - 10:49
vid kari + CPU mellé vegyél RAM-ot is, amennyiben nincs még 1 giga. Mert ezek az MMORPG 1Gb RAM-al érzik jól maguk 
Egyelőre 512 van, de lehet, hogy beruházok ebbe is... végülis 11rongy 512 infineon... annyiért símán megéri.
Ja egyébként még 1X mikorra is várható a game? Febr közepe ha jól emléxem?!
Elküldve: 2004. 12. 22. 11:43
Idézet: Kecsöpp - Dátum: 2004. dec. 22., szerda - 11:00
Miért akadozott Open B. alatt? Vagy csak amúgy is kéne már?
Ismétlés a tudás...

Ismétlés a tudás...
Néha kicsit akadt, aztán 3 óra játékután elég elviselhetetlenné vált+a konstans kilépegetéseket is a vid kari okozza szerintem.

Súgó
A téma zárva.