HWSW Informatikai Kerekasztal: World of Warcraft - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (163 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

World of Warcraft

#441 Felhasználó inaktív   Kecsöpp 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 11. 13. 20:22

Igen épp azt nézem én is, hogy egyre fogy... majd holnap fojt köv mert hulla fáradt vagyok. Joccakát! Élmény volt. (azért elég jól vágtul a 11-12-10-es elleneket :up: :D )
World Of Warcraft / Arathor / Rise Legacy

#442 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 13. 21:30

Lehet jönni!!!
Ha felment valaki írjon mert így egyedül elég gáz.

Szerkesztette: Nevl 2004. 11. 13. 21:42 -kor

"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658

#443 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 13. 23:32

Ez nem kis restart volt mindent újraindítottak! :)

#444 Felhasználó inaktív   csuvakka 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 13. 23:33

Ja, az össze Diablo szerver is leállt.
Durván nyomják...  :D

Nekem most "Session Expired" hibaüzenet jön. Nem tetszik...  :(

Szerkesztette: csuvakka 2004. 11. 13. 23:36 -kor

#445 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 13. 23:38

Idézet: csuvakka - Dátum: 2004. nov. 13., szombat - 23:33

Ja, az össze Diablo szerver is leállt.
Durván nyomják...  :D

Nekem most "Session Expired" hibaüzenet jön. Nem tetszik...  :(

5 perc alatt újraindítanak mindent állítólag...

#446 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 13. 23:42

Na az előbbb a serverre bejutottam, de a karakter listát már nem tudta letölteni.

#447 Felhasználó inaktív   Péntek 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 14. 00:32

Idézet: Nevl - Dátum: 2004. nov. 13., szombat - 23:42

Na az előbbb a serverre bejutottam, de a karakter listát már nem tudta letölteni.

Nekem kb 5 perc alatt letöltötte, aztán kb 3 perc múlva már bent is voltam a játékban. Egy darab NPC-t, vagy szörnyet sem láttam, mind eltünt. Végül lekapcsolták azt a szervert is. Valamin nagyon dolgoznak, remélem hamarosan befejezik :)

#448 Felhasználó inaktív   Kecsöpp 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 14. 07:54

És a szerverek még mindíg nem mennek.

A játék...hmm...  :think:  nem is tudom. Nagyszerű és mégis siralmas.

Nagyszerű a játék hangulata. Annyira jól visszajön a Warcraft eddigi világa ahogy az illik. Kész élvezet rohongálni a világban és viszontlátni a W3-as épületeket ezúttal teljes 3D-ben, sőt még be is lehet menni és beülről is szemügyre venni a dolgokat. A ropogó hó a lábad alatt arra ösztönöz hogy még rohangálj a havon, de mennél tovább hogy felfedezd a világot, a változatos környezeteket, az újféle ellenfeleket. Betévedtem egy sötét erdőbe (Darkwood) melynek a hangulata is azt sugározta hogy itt bíz semmi keresnivalód, és valóban: rám is támad egy level ?? -es ordas farkas. 2x harapott meg utána szellemként jártam tovább az erdőt :). A legfeketébb erdő közepén elhagyatott tanyákat találtam ahol csupán egy idegbeteg npc rohangált a falú kútja körül egy lámpással a kezében várva arra hogy küldetést adjon neked. Az a kis lámpás úgy vonzotta a játékosokat (engem is) mint a bogarakat a fény. Az emberek fővárosa (Stormwind) alatt a Dwarfok által épített metro megy és visz át az utasokat a Dwarfok fővárosába!!!  :eek:  Őrület! Csuvakka mondta nekem a hírt elsőként de valahogy nem akartam elhinni míg nem láttam én is. Továbbá a metron kívül Glyphon Rider-ek segítik a közlekedést az egyes városok közt de vehetsz magadnak lovat kecskét meg miegyebet hogy gyorsabban haladj a világban. Kérdeztem Nevl-t hogy szerinte hányszorosa lehet a Morrowind világnak elsőre azt mondta hogy 2x-ese de miután felültünk a metrora és utaztunk egy nagyot már nem is volt benne oly biztos :) Szerintem olyan 40-50x-ese lehet. Magyarán annyira nagy hogy az hihetetlen. Ha gyalog elindúl a karakter és a legészakibb pontról legdélebbre megy ... hát akkor az legalább ~24óra folyamatos jogging szerintem. (mert a kari inkább joggingol mint fut). A karakterek mozgásai jók. A mozgó NPC-k érdekes mód nem sík hülyék. Teljesen meglepődtem hogy ha elékerült valami akadály akkor azt kikerülte (vagy átugrotta) és nem belehalt abba hogy az ott van elötte. Amit a többi játékban nem igen látni hogy az NPC-ken/játékosokon át lehet futni (mintha szellem lenne) de sok máson is át lehet futni. Ez szerintem jó mert nincsenek felakadások a szűkebb ajtókban vagy egyébb szűk keresztmetszetekben ami kegyetlenül idegesítő tud lenni. Van aki ezt negatívumként látja de én nem. Ha egy kényelmesen sétafikáló NPC/játékos miatt nem tudok bemenni az épületbe amikor haladni akarok akkor ez engem a falra tud vinni. Az élővilág. Madarak, nyulak, mókusok, lepkék, malacok, és még számtalan nem ellenséges élőlény van jelen. Hiányolom néha azokat a dolgokat hogy egy madár leszálljon valahova váratlanúl de legyen ez a legnagyobb baja.

Siralmas az ellenfelek félesége. Mert pl van fiatal farkas, farkas, öreg farkas, éhes farkas, stb stb de a megjelenésük végülis semmiben nem külömbözik csak nehezebb levágni őket. Nem találom túl megnyerőnek a harci irányítást se. Végülis meg lehet szokni de idő. A grafika is lehetne jobb különösen ha azt nézem hogy fél giga ramot benyalt 1024-en max beállítások mellett. Azért az elég sok szerintem. De azt is hozzá kell tennem hogy egyszer se volt akadozás, mindvégig folyamatosan ment a játék.

Na többet nem írok most mert megyek játszani!!! :D ugyanis elindúltak a szerverek és ahogy látom újítottak is a belépésen ami vélhetőleg megszünteti a lagot. Megszabták a max user számot / szerver. Végre!!!

#449 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 14. 10:51

Jaja egyet értek veled!
Mondjuk ellenfélből sokféle van, mindegyik helynek megvan a maga speciialitása az, hogy medévből, karkasból... több faj van, szerintem nem gond.

Nekem tetszik úgy az egész, sokkal jobban is mint a Gui.ld wars tetszett, itt egy város az város, nem 5 elveszett NPC baktat benne, vagy még jobb, dekkol 1 helyben, hanem sok százan vannak, nevekkel, titulusokkal miegymás. Sokkal több féle item van, szélesebb a skill skála és grafikailag is jobban tetszik.
A világ messze kidolgozottabb, ott mehettél 1 úton, azt csináltad amit a q mondott és késsz itt csinálsz amit akrsz, akár 20 quested is lehet, szerintem messze jobb ez így.

#450 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 14. 20:04

Tök jó felvettem egy küldetést és a cél helyen 3 másik küldetést is meg lehet csinálni... mekkora! :D

#451 Felhasználó inaktív   Péntek 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 14. 20:52

Mi meg csapatommal elmentük Westfallba, aztán kitaláltuk, hogy megnézzük a tegnerpartot. Huuh, hogy ott milyen kemény dögök vannak 15-16-17... (én 11 vagyok :)) mondjuk cuccok miatt megéri, mert 2 rogue volt velem, akik láthatatlanok tudnak lenni, és mondták, hogy a hajóroncsok teli vannak zárt ládákkal. :)

Végére két kép:
Kép 1 és kép 2.
800*600as felbontás, minden low-n, vagy kikapcsolva. Szellemként a tengerparton :)

#452 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 14. 21:17

Végre bejutok a 20-asra megint épp elérném a hullám erre megint meghal az egész server :reklamacio:

#453 Felhasználó inaktív   Kecsöpp 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 14. 21:17

Még a végén megveszem a játékot :think: .... habár ez a sok server down...de még elfogadom mert beta...

#454 Felhasználó inaktív   Kecsöpp 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 14. 21:26

Idézet: Nevl - Dátum: 2004. nov. 14., vasárnap - 10:51

Nekem tetszik úgy az egész, sokkal jobban is mint a Gui.ld wars tetszett, ...

Nem is MMORPG a GW habár az igaz hogy a városokba önthettek volna több életet.

A GW-ba se csak az a küldetés van amit kapsz valahol. Elindúlhatsz magad feje után és azt csinálsz amit akarsz. Én akkorákat barangoltam benne hogy az na, térképen külön jelölést nem kapott városokat falvakat felfedezve...

#455 Felhasználó inaktív   Kecsöpp 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 14. 22:23

pláne ha kikapcsaolják :)

#456 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 14. 22:42

Nem tudok visszajutni 20-as serverre szinte esélytelen, mindjárt keresek egy low telítettségű-t azt nyomok egy paladint.

#457 Felhasználó inaktív   Kecsöpp 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 14. 22:53

beteszek 1 óra szünetet mert ez így használhatatlan a chat is alíg megy...harapok is valamit aztán 12 körül megpróbálok visszamenni.

#458 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 14. 22:56

Idézet: Kecsöpp - Dátum: 2004. nov. 14., vasárnap - 22:53

beteszek 1 óra szünetet mert ez így használhatatlan a chat is alíg megy...harapok is valamit aztán 12 körül megpróbálok visszamenni.

szvsz esélytelen, hogy javuljon a helyzet, szerintem inkább romlani fog, mert egyre több amerikai megy fel, (náluk most van délután...)
Nappal kell játszani akkor jó a game, de így estére használhatatlan lesz.

#459 Felhasználó inaktív   Péntek 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 15. 02:24

Idézet: Nevl - Dátum: 2004. nov. 14., vasárnap - 22:56

szvsz esélytelen, hogy javuljon a helyzet, szerintem inkább romlani fog, mert egyre több amerikai megy fel, (náluk most van délután...)
Nappal kell játszani akkor jó a game, de így estére használhatatlan lesz.

Én 25-ös Euro szerveren szoktam barangolni, és kb 11 körül (szerk: inkább később éjfél körül...sajnos nem néztem az órát) volt egy iszonyatos lag, majd leállás, de azóta simán ment minden. Most szálltam le róla, mert holnap korán kelek, egész nap a suliban leszek, este meg meccsünk lesz (az első :)). Szal pihenni kell :D

Szerkesztette: Péntek 2004. 11. 15. 02:26 -kor

#460 Felhasználó inaktív   Kecsöpp 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 15. 07:26

Idézet: Péntek - Dátum: 2004. nov. 15., hétfő - 2:24

Euro szerveren

:think:  :confused:

Téma megosztása:

• (163 Oldal)