Este keresünk egy fogadót és bebaszunk mint az atom
World of Warcraft
Elküldve: 2005. 01. 28. 11:52
Én is nekiállok egy második accnak, lehet érte jelentkezni...
chill,
aDoayen
aDoayen
Elküldve: 2005. 01. 28. 11:53
Sikerült nekem is, közben rájöttem h nem kell telcsiszám:-)
Szerverek mikortól mennek ?
Szerverek mikortól mennek ?
Elküldve: 2005. 01. 28. 11:54
Honnan tudom letölteni a beta-t
Kissé le vagyok maradva
Kissé le vagyok maradva
Ha Chuck Norris beleesik a vízbe, akkor ő nem lesz vizes, hanem a víz lesz Chuck Norris-os! :-D
Elküldve: 2005. 01. 28. 11:56
Egy kerdes.
Nos en elkezdtem leszedni a betas WoWot, de mivel nagyon lassan jott inkabb leszedtem az ugyeletes ftpn levo "furcsa valtozatot". Semmi "tunningot" nem masoltam ra. Azzal viszont nem megy fel a krealt accommal. azert van mert meg nem lehet, vagy azert van mert azzal a valtozattal nem lehet.
Remelem lehet mert egy nap lesz mig leszedi nekem. P2Pel nem megy a betas letoltes es igy nagyon lassu.
Nos en elkezdtem leszedni a betas WoWot, de mivel nagyon lassan jott inkabb leszedtem az ugyeletes ftpn levo "furcsa valtozatot". Semmi "tunningot" nem masoltam ra. Azzal viszont nem megy fel a krealt accommal. azert van mert meg nem lehet, vagy azert van mert azzal a valtozattal nem lehet.
Remelem lehet mert egy nap lesz mig leszedi nekem. P2Pel nem megy a betas letoltes es igy nagyon lassu.
Elküldve: 2005. 01. 28. 11:57
Check&Get ordított mint állat 
Már csak egy realm kellene, wow hungary-n PVP-t ajánlottak, mert az ottani magyar klán ott van.
Már csak egy realm kellene, wow hungary-n PVP-t ajánlottak, mert az ottani magyar klán ott van.
Elküldve: 2005. 01. 28. 12:01
Ma esti szerver-karbantartás után lehet majd játszani, szóval nyugi mindenkinek 
Hülye apró betűs részek :Đ
Elküldve: 2005. 01. 28. 12:04
Idézet: CitroM - Dátum: 2005. jan. 28., péntek - 11:56
Egy kerdes.
1., talán azért, mert az accod az eu final beta tesz 2-re szól a warez meg az usa retail
2., nem egy nap lesz amíg leszedi, hanem 3
3., P2P adsl mellett kicsit furi lesz, mert mindig gyorsabban akar uploadolni, mint 128k és akkor drasztikusan leesik a downloadod, viszont ha p2pt kikapcsolod, akkor meg kiba* lassan jön le.
chill,
aDoayen
aDoayen
Elküldve: 2005. 01. 28. 12:07
Azt hiszem akkor estig még megteszem a megfelelő lépéseket.
1., zuhany, rend a lakásban,
2., pénztárca kikészít
3., netpincéren előre beállítom, hogy a hétvége folyamán mikorra kérek pizzát
4., lemegyek pár doboz energiaitalért
5., megetetem a macskát
6., kikapcsolom a telefonomat
1., zuhany, rend a lakásban,
2., pénztárca kikészít
3., netpincéren előre beállítom, hogy a hétvége folyamán mikorra kérek pizzát
4., lemegyek pár doboz energiaitalért
5., megetetem a macskát
6., kikapcsolom a telefonomat
chill,
aDoayen
aDoayen
Elküldve: 2005. 01. 28. 12:09
Nekem spec us kliensem van amit Koreai OB-hez használtam, de címátirás után simán csatlakozik eu szerverhez, ésmég csak frissiteni sem akar
Tényleg nem ártana szervert választanunk mielőtt nekikezdünk, szerintem is menjünk oda ahol a többi magyar is van.
Tényleg nem ártana szervert választanunk mielőtt nekikezdünk, szerintem is menjünk oda ahol a többi magyar is van.
Elküldve: 2005. 01. 28. 12:11
Nektek küldött megerősítő e-mailt az account készítéséről a rendszer? Én még nem kaptam semmit, pedig majdnem az elején reggeltem. És még nemtom kipróbálni az accomat (a gyárban vagyok), úgyhogy most rágom némiképp a kefét
Elküldve: 2005. 01. 28. 12:12
Idézet: Chinpira - Dátum: 2005. jan. 28., péntek - 11:11
Nektek küldött megerősítő e-mailt az account készítéséről a rendszer? Én még nem kaptam semmit, pedig majdnem az elején reggeltem. És még nemtom kipróbálni az accomat (a gyárban vagyok), úgyhogy most rágom némiképp a kefét 
en sem kaptam.
Elküldve: 2005. 01. 28. 12:16
Idézet: Eiki - Dátum: 2005. jan. 28., péntek - 12:01
Ma esti szerver-karbantartás után lehet majd játszani, szóval nyugi mindenkinek 
Én meg már tépem a hajamat, hogy miért nincs egy árva server se, aztén én is elolvastam az APRÓBETŰS részeket.... :Đ :Đ :Đ
User Error, replace user and press any key to continue...
Elküldve: 2005. 01. 28. 12:16
Idézet: Slaider - Dátum: 2005. jan. 28., péntek - 11:09
Nekem spec us kliensem van amit Koreai OB-hez használtam, de címátirás után simán csatlakozik eu szerverhez, ésmég csak frissiteni sem akar
Huhh jo hogy irtal
megprobaltam megint es mar peccsel is.
biztos elirtam valamit eloszor.
Elküldve: 2005. 01. 28. 12:18
Idézet: itldj2 - Dátum: 2005. jan. 28., péntek - 12:16
Én meg már tépem a hajamat, hogy miért nincs egy árva server se, aztén én is elolvastam az APRÓBETŰS részeket.... :Đ :Đ :Đ

Szeirntem holnap délelőtt körül már lehet gamelni, addig nem nagyon lesz server!
Remélem gépem viszont minél hamarabb visszahozható... hiába a tanulság, hogy félálomban reggelizés közben sose frissíts BIOS-t!!!!
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658
Battle tag: Nevl#2658
Elküldve: 2005. 01. 28. 12:20
Amugy most akkor melyik oldalon is leszünk???
Mert én pl oda megyek ahova a többiek szeretnének, nekem tök8 hogy Alliance vagy Horde, csak jó lenne tudni mert akkor ki kell nézni a megfelelő karaktert... :Đ
Szerk.: Akinek nem jutott volna acc regeltem +1-et!
Mert én pl oda megyek ahova a többiek szeretnének, nekem tök8 hogy Alliance vagy Horde, csak jó lenne tudni mert akkor ki kell nézni a megfelelő karaktert... :Đ
Szerk.: Akinek nem jutott volna acc regeltem +1-et!
Szerkesztette: itldj2 2005. 01. 28. 12:21 -kor
User Error, replace user and press any key to continue...
Elküldve: 2005. 01. 28. 12:22
Alliance és Horde arcok miért nem lehetnek barátok ?
Szerkesztette: aDannyBoy 2005. 01. 28. 12:22 -kor
chill,
aDoayen
aDoayen
Elküldve: 2005. 01. 28. 12:25
Én mindenképp Szövetséges leszek, hacsak 90% -a a HWSW -seknek Hordával nem lesz.

Súgó
A téma zárva.