Kezdtem egy ork rouge-ot lvl 6 eddig tetszik!
World of Warcraft
Elküldve: 2005. 02. 06. 15:43
Na zsír, előrendeltem a game-et... 
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658
Elküldve: 2005. 02. 06. 17:23
Idézet: Nevl - Dátum: 2005. febr. 6., vasárnap - 15:43
Na zsír, előrendeltem a game-et... 
Én is erősen elgondolkoztam, hogy előrendelem. És gamecard-al fogom töltögetni az account-omat - ami azért jó, mert jó.
RE: megéri vajon a 60 nap 3750-ért? Vagy olcsóbb lenne ha kártyával fizetgetném havonta?
Szerkesztette: Etele 2005. 02. 06. 17:24 -kor
Elküldve: 2005. 02. 06. 17:28
Idézet: Etele - Dátum: 2005. febr. 6., vasárnap - 18:23
Én is erősen elgondolkoztam, hogy előrendelem. És gamecard-al fogom töltögetni az account-omat - ami azért jó, mert jó.
Vagyis ha nincsen pénzem, nem kell felfüggeszteni az előfizetésemet - egyszerűen csak kihagyok egy hónapot, és nem veszek gamecard-ot. 
RE: megéri vajon a 60 nap 3750-ért? Vagy olcsóbb lenne ha kártyával fizetgetném havonta?
Asszem, 1-2 hónapig tartják csak meg az acc.-od...
Megéri-e? Annyiért igen, de 6750...
Szerkesztette: spidey 2005. 02. 06. 17:42 -kor
Elküldve: 2005. 02. 06. 18:14
Idézet: spidey - Dátum: 2005. febr. 6., vasárnap - 17:28
Megéri-e? Annyiért igen, de 6750... 
Hoppá, elgépeltem (Ugye a bill jobboldali számait használom, és a 6-os alatt van a 3-as...). Tudom hogy 6750.
Idézet
Asszem, 1-2 hónapig tartják csak meg az acc.-od...
Tök mindegy, akkor is lehet úgy játszani, hogy 2 hónap intenzív nyomulás, 1 hónap pihi.
Más.
Szopok a night elf warriorommal, kaptam egy questet, hogy valami elsüllyedt hajó rakományából szerezzek a tengerpartról 8 adag fémet a warrior kardomhoz - na most a világítótorony közelében (ahova a quest írja) semmi ilyesmit nem találtam.
Szerkesztette: Etele 2005. 02. 06. 18:14 -kor
Elküldve: 2005. 02. 06. 18:20
Ilyen velem is előfordult, két őrt kellett volna megtalálnom egy folyó éjszaki partján de sehol senki
Aztán visszamentem a gyerekhez, felette volt a sárga kérdőjel, Quest completed
De azért keresgéltem meg henteltem érte egy órát
Szóval érdekes quest volt
Aztán visszamentem a gyerekhez, felette volt a sárga kérdőjel, Quest completed
De azért keresgéltem meg henteltem érte egy órát
Szóval érdekes quest volt
Elküldve: 2005. 02. 06. 18:26
Lehet hogy szándékosan raktak bele ilyen hibákat, elvégre mégicsak béta, hogy nézne ki, hogy semmi bug?
Elküldve: 2005. 02. 06. 19:21
Ha belegondolok, hogy a Guild Wars-ban ennél nagyságrendekkel nagyobb bugok voltak, és még azt sem nevezném zavarónak, akkor tényleg elég bugmentesre sikeredett 
Leszámitva hogy néha elszáll a szerver meg ilyenek
Leszámitva hogy néha elszáll a szerver meg ilyenek
Elküldve: 2005. 02. 06. 19:22
Na kipróbáltam egy pladint és egy mage-et is, egész poén, főleg a paladin.
Ha akartok egy iazán jót röhögni, akkor indítsatok egy gnome karit, beszarás, ahogy az kinéz, beszél... kegyetlen jó!
Cosmost meg akartam lesni, hogy milyen, de akármit csinálok nem megy... beindul a game és kiírja, hogy az interface mappa tartalma out of date szal vagy törlöm vagy kilépetek... vagy4 verzióval kirpóbáltam + az Eu-s modokat is emgnéztem, de egyik se megy...
Ha akartok egy iazán jót röhögni, akkor indítsatok egy gnome karit, beszarás, ahogy az kinéz, beszél... kegyetlen jó!
Cosmost meg akartam lesni, hogy milyen, de akármit csinálok nem megy... beindul a game és kiírja, hogy az interface mappa tartalma out of date szal vagy törlöm vagy kilépetek... vagy4 verzióval kirpóbáltam + az Eu-s modokat is emgnéztem, de egyik se megy...
Elküldve: 2005. 02. 06. 19:31
Nos szerintem a Gnome-okat tipikusan, a kisebbségi komplexussal rendelkező emberkéknek fejleszteték ki. Olyan kis aranyosak, meg kedvesek, meg viccesen mozognak.
Viszont amikor egy komoly hentbe bekapcsolódik egy 20+ gnome mage kari, amikor egy lövéssel teriti le a méretre 10x akkora Mob-okat, mindenkinek csak az álla esik le
Nagyon brutkó, mage-ket meg warlock-okat lehet belőlük faragni
Eddig kiprobált kasztjaim, Warrior, Mage, Priest
Priest nagyon tetszett, de gyenge csapat munka átka, hogy többet vagyok spirit mint, élő
Tipikusan megmentek utolsó pillanatban egy warrior-t, utána meg csesznek rám, amikor rám akaszkodik az összes mob
Viszont amikor egy komoly hentbe bekapcsolódik egy 20+ gnome mage kari, amikor egy lövéssel teriti le a méretre 10x akkora Mob-okat, mindenkinek csak az álla esik le
Tipikusan megmentek utolsó pillanatban egy warrior-t, utána meg csesznek rám, amikor rám akaszkodik az összes mob
Elküldve: 2005. 02. 06. 19:39
Idézet: Bird_of_Prey - Dátum: 2005. febr. 6., vasárnap - 19:31
Nos szerintem a Gnome-okat tipikusan, a kisebbségi komplexussal rendelkező emberkéknek fejleszteték ki. Olyan kis aranyosak, meg kedvesek, meg viccesen mozognak.
Priest nagyon tetszett, de gyenge csapat munka átka, hogy többet vagyok spirit mint, élő
Hát igen... ezért leszek pala, hogy ne csak a warriort mentsem meg amikor a Te a másik 2 tükét gyógyítja, mert a mage úgy gondolta, hogy mele távolságra kell állnia és úgy varázsolgatni/a hunter nem tudott a petjének álljt parancsolni, hanem a szerencsétlen priest-et is aki a healing spelljeivel annyi aggrot generál, hogy az késsz
A gnome a legjobb caster faj, a +int miatt...
Szerkesztette: Nevl 2005. 02. 06. 19:40 -kor
Elküldve: 2005. 02. 06. 19:46
Idézet: Bird_of_Prey - Dátum: 2005. febr. 6., vasárnap - 19:31
...
...
Pont nem, aki kisebbrendűségi komplexussal rendelkezik, orkot vagy trollt fog indítani, mer' az olyan nagydarab meg erős.
RE: mennyi euro is a havidíj?
Szerkesztette: Etele 2005. 02. 06. 19:46 -kor
Elküldve: 2005. 02. 06. 19:50
Idézet
After the initial free one-month subscription ends, players of World of Warcraft will be able to continue playing under one of three different subscription plans. The basic month-to-month subscription plan costs £8.99 per month, while the three-month plan costs £8.39 per month and the six-month plan costs £7.69 per month. World of Warcraft subscription fees can be paid with all major credit cards, many local cards, direct debit (such as ELV in Germany) and pre-paid game cards, the latter of which will be available in retail outlets where World of Warcraft is sold.
Amugy kisebbségi komplexus hozzáállás kérdése, de ebbe most nem megyek bele
Kérdésedre a válaszod
Elküldve: 2005. 02. 06. 20:05
Idézet: BaluC - Dátum: 2005. febr. 3., csütörtök - 23:36
Ps:
És kérnék egy Accot PLS
BaluC
BaluC
holnap este vége a tesztnek
chill,
aDoayen
aDoayen
Elküldve: 2005. 02. 06. 20:26
Idézet: aDannyBoy - Dátum: 2005. febr. 6., vasárnap - 21:05
holnap este vége a tesztnek
kár lenne felidegelni magad egy nappal
én is már screenshootolom az elfemet 
Eddig 315MByte screenshot
Elküldve: 2005. 02. 06. 20:29
A fórumok lezárásval együtt a Blizzard bejelentette, hogy holnap (azaz hétfőn), este 21:00-kor véget ér a Final Béta. A szervereket lelövik, a karaktereket és accountokat törlik, majd a fórummal együtt, 2005. Február 11.-én már a végleges állapotban fogadják a játékosokat!
Természetesen nincs béta emlékezetes befejezés nélkül, így az Eu team hivatalosan is garantálja, hogy az utolsó órák mindenki számára maradandó emlékek lesznek - amennyiben nem hagyjuk ki. Biztos vagyok benne, hogy a GM-ek (és a játékosok is) jól fognak szórakozni:).
forrás: wow.hu
Természetesen nincs béta emlékezetes befejezés nélkül, így az Eu team hivatalosan is garantálja, hogy az utolsó órák mindenki számára maradandó emlékek lesznek - amennyiben nem hagyjuk ki. Biztos vagyok benne, hogy a GM-ek (és a játékosok is) jól fognak szórakozni:).
forrás: wow.hu
Elküldve: 2005. 02. 06. 20:31
Főleg azoknak aki nem veszik meg... azoknak tényleg csak emlék lesz
chill,
aDoayen
aDoayen
Elküldve: 2005. 02. 06. 20:47
Fireblade: US betanak nem az lett a vége, hogy el engedtek egy csomó Inferno-t szabad player gyilkolás módban? 
Élő játékos létszám erősen csökkenni kezdett a szervereken
Elküldve: 2005. 02. 06. 20:49
Idézet: Bird_of_Prey - Dátum: 2005. febr. 6., vasárnap - 19:47
Fireblade: US betanak nem az lett a vége, hogy el engedtek egy csomó Inferno-t szabad player gyilkolás módban? 
nemtudom mi lett a vége
Elküldve: 2005. 02. 06. 20:53
Én azt hittem tüzijáték lesz vagy valami vidám, bár ez sem rossz
chill,
aDoayen
aDoayen
Elküldve: 2005. 02. 06. 21:05
Szerintem a kettő simán meg el fér egymás mellett 
Nincs szebb dolog, mint egy egész várost beteritő tüzijáték közben tapos agyon egy Inferno
Nincs szebb dolog, mint egy egész várost beteritő tüzijáték közben tapos agyon egy Inferno

Súgó
A téma zárva.