HWSW Informatikai Kerekasztal: World of Warcraft - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (163 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 106
  • 107
  • 108
  • 109
  • 110
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

World of Warcraft

#2141 Felhasználó inaktív   BaluC 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 02. 10. 08:31

Idézet: Kecsöpp - Dátum: 2005. febr. 10., csütörtök - 2:30

Ezt sajna csak megerősíteni tudom, ( http://kecsopp.srv.h...0705_055747.htm ) ugyanakkor vannak annyira gyors és erős kis daggerek hogy egy miss nem is annyira nagy baj... és kb. u.e a szitu a kétkezes böszme nagy kardokkal. Szép nagyot csapnak oda de ha miss, dodge, stb jön be a találat helyett akkor ez elég nagy baj mivel a 2kezes kardok elég lassúak.

ide még elfér a főzés, horgászat, stb is

Hát a péntekem :p :D valahogy így fest: sorbaállás a wow-ért, hazajövök leteszem (ide is az üzit hogy sikerült-e), irány a barátnőm, és valamikor este 9-10 körül hazakóválygok... kézikönyvek stb átolvasgatása így a reg jobb esetben éjfél körül történik meg.

:(  Bennem is egy ilyen kép élt -> Nagy warrior két nagy vajazókéssel :p
én is ilyen szerettem volna lenni...

A "Helyzetjelentés"-t én is leadom, de csak EmPhY/Etele felé lessz állandó kapcsolat, mert valszeg délutánig fogok rohangálni az én / mi példányunkért...

A Professon pontokat meg már tervezgetem...
összeállítottam egyet aminél a Critikal-ra gyúrtam és 40% sansz + a fegyver képtettségböl adódó  +  A Criticalnál (ha sikerül) 60% esély "mély vágásra" ami meg DoT keményen...
(persze még nézelődök, de ez szimpi volt, mert LVL 21-ig terveztem :) aztán folyt.köv :)
WoW: Arathor (PvE)
Zsebibaba   (Lvl 70) - NE Female Rogue - Mining,BS,FirstAid,Cooking,Riding -> 375
Captainb     (Lvl 62) - Human Female Paladin - Skinning, Mining
Csámpás     (Lvl 60) - Drenai Male Warrior - Mining, BS
Twisting Nether (PvP)
Süti             (Lvl 70) - Human Female Paladin - Mining, Skinning
Nyanya       (lvl 68) - Human Femail Mage

#2142 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 10. 08:56

Én meg azon agyalok, hogy az első kari, amit elvisz az ember max. szintig, úgyis csak tanulópénz, a másodikat lehet pengén kihegyezni, hogy mindek skillből a legjobbat, etc... szerintem. :D

Így volt a NWN online-ban is, első lvl40-es karim lehetett volna sokkal erősebb is - második már az is lett. :omg:  :D

#2143 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 10. 08:57

2x :(

Szerkesztette: Etele 2005. 02. 10. 08:57 -kor

#2144 Felhasználó inaktív   Chinpira 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 10. 09:05

Idézet: Etele - Dátum: 2005. febr. 10., csütörtök - 9:56

Én meg azon agyalok, hogy az első kari, amit elvisz az ember max. szintig, úgyis csak tanulópénz, a másodikat lehet pengén kihegyezni, hogy mindek skillből a legjobbat, etc... szerintem. :D

Így volt a NWN online-ban is, első lvl40-es karim lehetett volna sokkal erősebb is - második már az is lett. :omg:  :D

A skilleket bármikor átrakosgathatod a trainereknél, szóval tulképpen nem nagyon lehet "elrontani" egy karaktert. Miután mondjuk teljesen feltöltöttél egy skill tree-t, és az esetleg nem tetszik, némi (az újrapróbálkozások számával persze egyre több :)) pénzért újraoszthatod a skillpontjaidat.

#2145 Felhasználó inaktív   Kecsöpp 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 10. 09:11

Most jön a legnehezebb 24 óra :(
World Of Warcraft / Arathor / Rise Legacy

#2146 Felhasználó inaktív   Fireblade 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 10. 09:13

Idézet: Kecsöpp - Dátum: 2005. febr. 10., csütörtök - 8:11

Most jön a legnehezebb 24 óra :(

már akinek 24 óra :)
Nekem még kicsit több, hétfőn vagy kedden hozza a postás

#2147 Felhasználó inaktív   Bird_of_Prey 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 10. 09:23

A HCG Levlistán meg kisebb fajta flame alakult ki, mert valamelyik gyerek megszerezte az előrendelők e-mail címét, és végig spammolta a Levlist-et :D

Asdam, szerintem majd te is megkapod, láttam a mail címed a listában :)

Nem tudom mikorra lesz, WoW de szerintem nem mostanában :(

#2148 Felhasználó inaktív   emphyteuta 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 10. 10:08

Nekem online hentésről csak a Diablo 2 kapcsán van tapasztalatom, és az alapján úgy érzem, az első 1-2 hónap tanulás lesz (legalábbis nekem), mire a jobb tárgyakat, helyeket, képességeket megtanulom. A Dioban először egy amazont indítottam, aztán kb egy hétre rá lakonikus egyszerűséggel közölték (talán Nevl volt az), h az amazon egy abszolút használhatatlan karakter (persze ezzel is lehet vitatkozni, mert ultrabrutál cuccban, csapatban egész jó Baalrunra).

A WoWban először egy night elf papot indítottam, ami szólóban nagyon gyér volt, ezért felhagytam vele, belekezdtem egy ork harcosba, kifejezetten szólóra tervezve. Lassan ugyan, de egész jól ment. Szívesen leszek én is klántag, de én csak valamikor 20-30. szint körül csatlakoznék a csapathoz, amikor már nekem gyakorlatilag mind1 lesz, h mit csinálunk, mert azt vettem észre, h a csapatjáték többnyire abból áll, h a "hangadó" csapattag küldetéseit csináljuk, amitől ő qvajól fejlődik, de mivel azok a missziók sokszor nekem még nem elérhetőek, max a szörnyektől kapok XPt. Ez a jelenség adódik persze a fanatizmus játékosonként eltérő fokából is. Ha valaki péntek délutántól vasárnap estig fel sem áll mellőle, mire én csatlakozom lesz vagy 20. szintű. Szétszóródik a HWSW banda fejlettségi szintben (ill. abban, h ki mikor, és mennyit van fenn), és már megette a fene az egész klánozást. Diabloban is hasonló helyzet állt elő egy idő után.

Azt pedig végképp nem értem, h az mitől van, hogy ha valaki (mondjuk egy vadidegen) egyértelműen ugyanazt a questet csinálja, amit én, és invite olom, visszautasít. Kooperáció teljes hiánya... :(

Sza' első időkben taulás lesz, mindent ki kell próbálni alapon, meg rengeteg beszélgetés a többi játékossal, UTÁNA indítok egy, az én játékstílusomnak legjobban megfelelő karaktert. Persze nem ártana ehhez egy "ladder reset", h ne egyedül kezdjek a nulláról... :D

Most úgy érzem, h valami tank karakter állna legközelebb a szívemhez, de majd meglátjuk.

Na igen. Pont a tanulás miatt érdeklődnék: nem tudtok olyan oldalt (mint az Arreat Summit a dio2höz), ahonnan el lehetne sajátítani a játék alapjait (minden képesség, mi mire jó, hova lehet fejlődni stb)?

EmPhY
A pokoli operátor

WoW: Lelkész - Human Priest - Arathor PvE

#2149 Felhasználó inaktív   BaluC 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 10. 10:13

Asszem ez már nagyon dúrva...
Megálmodtem, hogy csütörtök este bemegyek a MM-ba, elbújok, Zárás után, mikor már kirakták a Gamét és mindenki elment kimászok és elveszek egyet. Visszabújok és a reggeli nagy tömegben a "saját" példányommal elrohanok a pénztárhoz... Csak elkaptak amikor reggel előmásztam (elsiettem :( ) ...
Asszem ez már tényleg dúrva...
De hogy legyen esélyem egy "earthbind" totemet teszek a bejárathoz :) aki nincs velem az lelassúl :D

A Guild neve, mint HWSW még találó is, hiszen:
HW -> Hardware -> Male / izom karik
SW -> Software  -> Távolsági / varázsló / tamagocsis karik

Tényleg:
Warriorhoz mit ajánlotok?
a, a törpének alapból magas a Strength és a Stamina ami jó...
b, NE ebből a kettőböl pont gyenge, de erre kap bónuszt mint warrior

Idézet

Forrás http://www.worldofwarcraft.hu/modules.php?...=showpage&pid=2

Faji tulajdonságok (1. szinten)
            Strength Agility Stamina Intellect Spirit Összesen
Dwarf        22        16        23         19       19        99
Gnome      15        23        19         23       20      100
Human      20        20        20         20       20      100
Night Elf    17        25        19         20       20       101
Ork           23       17        22          17       23      102
Tauren      25       15         22         15       22         99
Troll          21       22         21         16       21       101
Undead     19       18         21         18       25        101

Ezek az értékek a kaszt kiválasztása után a következő képpen változnak:
Tehát ezek a plusz értékek hozzáadódnak a faji alaphoz.
Például egy Human Paladin 22-as Strength-el (erő) bír első szinten, mert Human alap 20, a kaszt miatt hozzáadódik +2, tehát 22.

Strength Agility Stamina Intellect Spirit
Druid (Druida)        +1                               +2      +2
Hunter (Vadász)                +3       +1                    +1
Mage (Varázsló)                                         +3      +2
Paladin (Lovag)      +2                  +2                    +1
Priest (Pap)                                               +2      +3
Rogue (Zsivány)     +1       +3       +1  
Shaman (Sámán)   +1                  +1         +1      +2
Warlock (BoszMest)                      +1         +2      +2
Warrior (Harcos)     +3                 +2  

Szerk:
EmPhy: én szívesen indítok egy második karit, amivel együtt "kezdhetünk" nullárol...
ezt azért írom, mert, ha mázlim van akkor a szombat De. kivételével nonstop nyomom majd :) kivéve ha megint telcsizönk egy "kicsit"...
Tényleg: veszek a WoW mellé egy állványos mikrofont ;)

Szerkesztette: BaluC 2005. 02. 10. 10:20 -kor

WoW: Arathor (PvE)
Zsebibaba   (Lvl 70) - NE Female Rogue - Mining,BS,FirstAid,Cooking,Riding -> 375
Captainb     (Lvl 62) - Human Female Paladin - Skinning, Mining
Csámpás     (Lvl 60) - Drenai Male Warrior - Mining, BS
Twisting Nether (PvP)
Süti             (Lvl 70) - Human Female Paladin - Mining, Skinning
Nyanya       (lvl 68) - Human Femail Mage

#2150 Felhasználó inaktív   Kecsöpp 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 10. 10:13

http://wow.allakhazam.com/
World Of Warcraft / Arathor / Rise Legacy

#2151 Felhasználó inaktív   Asdam 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 10. 10:14

Idézet: Bird_of_Prey - Dátum: 2005. febr. 10., csütörtök - 9:23

A HCG Levlistán meg kisebb fajta flame alakult ki, mert valamelyik gyerek megszerezte az előrendelők e-mail címét, és végig spammolta a Levlist-et :D

Asdam, szerintem majd te is megkapod, láttam a mail címed a listában :)

Nem tudom mikorra lesz, WoW de szerintem nem mostanában :(

Így van de én az 576 tól :respect: ma reggel jött a telefon

Szerkesztette: Asdam 2005. 02. 10. 10:19 -kor

bye

http://leonidasunstoppable.ytmnd.com/

TranceTreamFM The All New Hungarian Trance Radio

WoW: Ashenear - lvl60 Human Warlock - Arathor PvE
Updated@2006.12.01.

#2152 Felhasználó inaktív   emphyteuta 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 10. 10:42

Klán számára rendelkezésre bocsátom, ha kell, a cég szerverét Teamspeak céljára... már, ha kell nekünk saját TS szerver... :)

EmPhY
A pokoli operátor

#2153 Felhasználó inaktív   Asdam 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 10. 10:49

Idézet: emphyteuta - Dátum: 2005. febr. 10., csütörtök - 10:42

Klán számára rendelkezésre bocsátom, ha kell, a cég szerverét Teamspeak céljára... már, ha kell nekünk saját TS szerver... :)

EmPhY

Ventrillo mindenekfelett
TeamSpeak sávszél + Skype hangminőség
bye

Updated@2006.12.01.

#2154 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 10. 10:53

Idézet: emphyteuta - Dátum: 2005. febr. 10., csütörtök - 10:08

Nekem online hentésről csak a Diablo 2 kapcsán van tapasztalatom, és az alapján úgy érzem, az első 1-2 hónap tanulás lesz (legalábbis nekem), mire a jobb tárgyakat, helyeket, képességeket megtanulom. A Dioban először egy amazont indítottam, aztán kb egy hétre rá lakonikus egyszerűséggel közölték (talán Nevl volt az), h az amazon egy abszolút használhatatlan karakter (persze ezzel is lehet vitatkozni, mert ultrabrutál cuccban, csapatban egész jó Baalrunra).

Nos... igen én voltam, de csak jót akatam... persze ultra brutál cuccoban esetleg használható az amazon D2-ben, de nem ajánlanám senkinek, nem a legfunabb karakter.. 1.09óta legalábbis semmiképp.

A wow-ban pedig hamar rá fogsz jönni, hogy a legjobb helyekre egyszerűen nem tudsz egyedül lemenni, max ha már 15 szinttel a terület átlag lvl -je felett jársz.
Értem ezt instance-okra (amiből szvsz nagyon sok van, és eddig 4-ben voltam ebből 1 volt szar... de az NAGYON Wailing Caverns... jaj, jó, hogy oda nem kell menni mint alliance emberke... vagy csak sokára :D) ott esélytelen, hogy egyedül boldogulj, még ha alacsony szintű is a hely, egyszerűen levágnak mint a csirkét.
A mi csapatunkban nem feltétlen volt domináns emberke, bár Kecsöpp és Beorn néha elvesztették az időérzéküket, azt egy este alatt léptek 3-4 szintet, én meg agyvárzást kaptam, hogy megint ott kullogok a háttérben... de ehhez képest is elég jó csapatot alkottunk, mindig volt q amit megosztva tudtunk közös célért kűzdeni.
Tanulni már nem tudom mit kéne, 2 végigkűzdött beta után már elég tapasztalatom volt ahhoz, hogy egy tök ismeretlen kasztból is életképes karit csináljak, kjól töltsem be a tank szerepét... nem hinném, hogy túl sok idő kell a beletanuláshoz, bár ez adottság kérdése is
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658

#2155 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 10. 10:55

Azért az tényleg elég vicces lesz amikor a kis aranyos gnome mage megszólal dörmögő medve hangon :D :D :D

#2156 Felhasználó inaktív   emphyteuta 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 10. 11:12

Idézet: Nevl - Dátum: 2005. febr. 10., csütörtök - 11:53

[...]
Tanulni már nem tudom mit kéne, 2 végigkűzdött beta után már elég tapasztalatom volt ahhoz, hogy egy tök ismeretlen kasztból is életképes karit csináljak, kjól töltsem be a tank szerepét... nem hinném, hogy túl sok idő kell a beletanuláshoz, bár ez adottság kérdése is

Én csak hevenyészve kukkantottam bele az open bétába (thx Etele), lett két 13. szintű karim, épp csak belekóstoltam, bőven van mit tanulni (én az olyan szintű ismeretre gondolok, amikor a leesett zöld hellfored plate-ről egyből tudod, h Naj's Light Plate :D). Azt sem tudom pl, h a general chat csatornába hogyan lehet beledumálni. Egy csomószor nyomatták az infót, h itt-ott támad egy alliance játékos (mocskok beálltak az ork kezdő közelébe kempelni, és a 2. - 3. szintű játékosokat gyakták...), de én nem tudtam válaszolni. Ilyen és hasonló apróságok hiányoznak a boldogságomhoz. Éppen ezért minden fejlődési tippet (mire tegyek, mennyit, hogyan lesz egy hellen életképes MF sorcim... :D) szívesen veszek.

EmPhY
A pokoli operátor

#2157 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 10. 11:17

Idézet: emphyteuta - Dátum: 2005. febr. 10., csütörtök - 11:12

Én csak hevenyészve kukkantottam bele az open bétába (thx Etele), lett két 13. szintű karim, épp csak belekóstoltam, bőven van mit tanulni (én az olyan szintű ismeretre gondolok, amikor a leesett zöld hellfored plate-ről egyből tudod, h Naj's Light Plate :D). Azt sem tudom pl, h a general chat csatornába hogyan lehet beledumálni. Egy csomószor nyomatták az infót, h itt-ott támad egy alliance játékos (mocskok beálltak az ork kezdő közelébe kempelni, és a 2. - 3. szintű játékosokat gyakták...), de én nem tudtam válaszolni. Ilyen és hasonló apróságok hiányoznak a boldogságomhoz. Éppen ezért minden fejlődési tippet (mire tegyek, mennyit, hogyan lesz egy hellen életképes MF sorcim... :D) szívesen veszek.

EmPhY

Hát ezt elég nehezen fogod tudni, mivel itt nem kell ID-zni a dolgokat+csapa roll van (már ha nem free for all a loot). Ebben a játékban mind1, hogy ismersz e mindent vagy nem,  azt kell tudni, hogy neked mi kell, ami nem azt fel se veszed (ha csapatban vagy). Annyi item van, hogy a D2 elbújhat mellette azzal a párszáz cuccával.

Abszolút életképes kari recept nincs mindegyik karit olyannak építed meg amilyen stílusban szeretnéd játszani, meg van mindegyiknél a 3 lehetőség, de hybriddé is alakíthatod a buildedet és akkor 2-3 szerepet is betölthetsz. Warriroból is csinálhatsz egy csépelőgépet, akinek elég 1-2 csapás és full rae-en van eleresztve összte ability-jét szarrá gyak mindenkit, de fejlesztheted úgy is, hogy szépen beállhasson egy 5-ös csapatba és kibírja a csapást megtartva a csapat figyelmét, ezzel segítve csapattársait.
Priest is lehet a gyógyítás nagy mestere, mindenki megmentője, de lehet minden ellenfél rémálma is, ha shadow ágra megy... a lehetőségek végtelenek, olvasgasd a wow.allakhazaam.com-ot, vagy a worldofwar.net-en a favorizált kasztodnak megfelelő lodge-t.

Szerkesztette: Nevl 2005. 02. 10. 11:27 -kor

#2158 Felhasználó inaktív   emphyteuta 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 10. 11:23

Idézet: Asdam - Dátum: 2005. febr. 10., csütörtök - 11:49

Ventrillo mindenekfelett
TeamSpeak sávszél + Skype hangminőség

OK, leszedtem, tesztelem. ;) Hétfőn, legkésőbb szerdán adok IPt, addigra a megfelelő portokat is kinyitom a tűzfalon, és feldurrantom a progit. Priviben érdeklődöm majd nálad, ha problem adódik...

EmPhY
A pokoli operátor

#2159 Felhasználó inaktív   Asdam 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 10. 11:29

Idézet: emphyteuta - Dátum: 2005. febr. 10., csütörtök - 11:23

OK, leszedtem, tesztelem. ;) Hétfőn, legkésőbb szerdán adok IPt, addigra a megfelelő portokat is kinyitom a tűzfalon, és feldurrantom a progit. Priviben érdeklődöm majd nálad, ha problem adódik...

EmPhY

OK

;) 
bye

Updated@2006.12.01.

#2160 Felhasználó inaktív   Yv@n 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 10. 11:36

Idézet: mATy - Dátum: 2005. febr. 10., csütörtök - 8:25

Csütörtök reggel 8:18 perc.
Hívott az 576 és közölték, pénteken kiszállítják DHL-el vidékre a WOW-ot!
Juhéjj!

Nekem is szóltak hogy mehetek érte :)

Téma megosztása:

• (163 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 106
  • 107
  • 108
  • 109
  • 110
  • Utolsó »