HWSW Informatikai Kerekasztal: World of Warcraft - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (163 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 145
  • 146
  • 147
  • 148
  • 149
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

World of Warcraft

#2921 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 02. 23. 19:32

Idézet: emphyteuta - Dátum: 2005. febr. 23., szerda - 17:29

Akárki akármit mondd, a 4 pala + 1 hunter (pullernak) csapat HIHETELEN durva. 4 féle aura, 4 féle bless mindenkin. Ugye roxy, xell és a többiek? Mégegyszer köszi azt az élményt... :D

EmPhY

Pala questet nyomtatok? :)

#2922 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 23. 20:26

Idézet: emphyteuta - Dátum: 2005. febr. 23., szerda - 17:29

Akárki akármit mondd, a 4 pala + 1 hunter (pullernak) csapat HIHETELEN durva. 4 féle aura, 4 féle bless mindenkin. Ugye roxy, xell és a többiek? Mégegyszer köszi azt az élményt... :D

EmPhY

2 pala is bőven elég. Csak azoknak akik azzal mennek kell tudniuk használni a karit...
Persze egy ilyen csapatot szinte lehetetlen legyőzni.... de a poén az, ha tényleg egy vegyes csapat megy... mage, warrior, pala, prest... ezek a csapatok tudnak a egjobban tarolni. Palának az a legnagyobb gyengéje, hogy nehezen reagáll a hírtelen változásokra (legalábbis concecrate-ig tuti, pvm-ben), és hogy nincs semmi különös harci képessége, jó persze, tud stunolni ha nagy mákja van az egyik seallel. Viszont amiben nagyon jó az az életbenmaradás (ugye lay on hands, blessing of protection, divine shield), és ezért hasznos, de ha nem 2 kezesre és retre gyúr akkor aggrot nem igen fog tartani, így mután a warriorok megdeglettek a monsták egyszerűen legyakják a priestet és csá.
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658

#2923 Felhasználó inaktív   aDoayen 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2005. 02. 24. 00:48

Idézet: Péntek - Dátum: 2005. febr. 23., szerda - 17:19

Elfelejted, hogy ha esetleg téged csapna meg a szörny, akkor a HP-dből is egy szép nagy csíkocska tűnne le, míg a palák azért bírják a gyűrődést ;) :D Lassan de biztosan, ez az én jelszavam :Đ

Nem felejtem el, csak ilyenekbe nem is jó belegondolni :D

Mondjuk hálistennek van mana shieldem meg frost novám, mert mondjuk csak 4en vagyunk és alacsonyabb szintűek a tankok, akkor rittig rám rontanak a szörnyek miután kapnak pár pofont. Főleg a pyroblast fireblast kombó szokta bepöccenteni őket.

mana shield pont arra jó h nem sebződöm és mondjuk öt egyet kettőt, aztán valaki megint elvonja a figyelmét, a fireball annyira nem dühíti őket.

Most indítottam egy új karit egy human warrior lyánykát :p

Etele: ofcoz csak viccelődtem veled ma, de csak azért veled, mert nagyon megkedveltelek a múltkori DM elitek alatt :p

A mai elite viszont siralmas véget ért... tök jó tempósan haladtunk túlerőben voltunk egész addig, amíg egy nem hwsws törpe hunter úgy nem döntött ,hogy kilép, aztán kilépett mindenki.

Azoktól pedig esedezve bocsánatot kérek, akiknek a lelkébe gázoltam azzal a feltevésemmel, hogy ne legyen olyan pofátlan a többiekkel szemben senki, hogy dob olyan pickup bindes kék tárgyra, amit a kezébe sem tud venni. Ott volt egy mage meg egy warlock, bármelyikünknek, így a csapatnak is jól jött volna az a +11 int +10 spirit-es staff, amit végül elvitt egy kardforgató. Sok boldogságot a kb 50 ezüsthöz, amit egy vendor ad majd érte.

Ennek ellenére továbbra is szeretek mindenkit és üzenem, hogy nem kell ráparázni, meg besértődni dolgokra. Ez csak egy játék, de élvezetes akkor lesz, ha figyelünk apróságokra. (Én azért léptem ki, mert ahogy korábban is mondtam siettem)

Holnap a warrioromat tápolom, azt hiszem még pár napig egyedül, tanknak fogom nevelni, mert úgy látom abból kevesebb van most. Sokszor kell palának tankolni.

üdv
chill,
aDoayen

#2924 Felhasználó inaktív   Slaider 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 24. 05:03

Idézet: aDannyBoy - Dátum: 2005. febr. 24., csütörtök - 0:48

Nem felejtem el, csak ilyenekbe nem is jó belegondolni :D

Mondjuk hálistennek van mana shieldem meg frost novám, mert mondjuk csak 4en vagyunk és alacsonyabb szintűek a tankok, akkor rittig rám rontanak a szörnyek miután kapnak pár pofont. Főleg a pyroblast fireblast kombó szokta bepöccenteni őket.

mana shield pont arra jó h nem sebződöm és mondjuk öt egyet kettőt, aztán valaki megint elvonja a figyelmét, a fireball annyira nem dühíti őket.

Most indítottam egy új karit egy human warrior lyánykát :p

Etele: ofcoz csak viccelődtem veled ma, de csak azért veled, mert nagyon megkedveltelek a múltkori DM elitek alatt :p

A mai elite viszont siralmas véget ért... tök jó tempósan haladtunk túlerőben voltunk egész addig, amíg egy nem hwsws törpe hunter úgy nem döntött ,hogy kilép, aztán kilépett mindenki.

Azoktól pedig esedezve bocsánatot kérek, akiknek a lelkébe gázoltam azzal a feltevésemmel, hogy ne legyen olyan pofátlan a többiekkel szemben senki, hogy dob olyan pickup bindes kék tárgyra, amit a kezébe sem tud venni. Ott volt egy mage meg egy warlock, bármelyikünknek, így a csapatnak is jól jött volna az a +11 int +10 spirit-es staff, amit végül elvitt egy kardforgató. Sok boldogságot a kb 50 ezüsthöz, amit egy vendor ad majd érte.

Ennek ellenére továbbra is szeretek mindenkit és üzenem, hogy nem kell ráparázni, meg besértődni dolgokra. Ez csak egy játék, de élvezetes akkor lesz, ha figyelünk apróságokra. (Én azért léptem ki, mert ahogy korábban is mondtam siettem)

Holnap a warrioromat tápolom, azt hiszem még pár napig egyedül, tanknak fogom nevelni, mert úgy látom abból kevesebb van most. Sokszor kell palának tankolni.

üdv

Mivel úgyérzem h engem "szólit" meg az irásod második része, ezért reagálnék picit.
A nem HWSW törpével már 1-2 napja megyünk rendszeresen erre-arra és még nem volt bibi, igaz kicsit "forrófejü" :-)
Mint tisztáztuk nincs harag csak kár volt a stílusért, és h ugymondjam ciki helyztebe kerültem + énis felkaptam a vizet (amiért bocsesz ), de tényleg nem figyeltem én sem h mire"dobok" ,de ahogy az előttelévő dobásokban is mindenki részt vett (függetlenül attól h neki jó volt-e vagy nem) így nem érzem úgy h hibásabb lennék a dologban mint a csapat többi része.
Másik az XP duma volt ami asszem feltette az i re a pontot, mert mi a másik  sráccal nem kaptunk xp-t, tehát max ti kaptatok kicsivel kevesebbet, azért mert nagyobb karik segítségét vettétek igénybe.
"Lelépés" előtt azért kinyirtak még, miután  kb 4 olyan rákot lenyomam ott 1 edül mert elhuzott mindenki v meghalt :-(

A küldetést nemrég megcsináltam 1 másik társasággal élvezetes volt, 1-2 bakitól eltekintve ( srác beleesett a vízbe és kinyirták a dögök :-)) )

Instance előtt szerintem nem ártana máskor 1-2 dolgot tisztázni:
- sietünk, met megy a buszunk (abban nem óhalytok részt venni ez nem lóverseny )
- lemegyünk kiirtunk akit lehet/kell közben akár belefér 1-2 poén is (szerintem ez a frankó)
- kinek mi a szerepe (pl aki "hozza" az ellent a többi irt ill. csinálja ami a szerepe)
- MI LEGYEN A LOT!!! ez ngyon fontos mert ott áll a csapat és azon vitázik h most FFA v Group, vagy milyen szinű cuccokra dobjunk. stb...
- akinek van még 5lete irja hozzá, ill. modosítsa :-))

Peace mindenkinek aki ott volt, és bocs ha amiatt  h kiszáltam (tunk), vkinek kellemetlensége lett (meghalt stb...).

Szerkesztette: Slaider 2005. 02. 24. 05:06 -kor

AMD2500+ ABITNF7V2.0 Samsung2x512MB 400Mhz GeCUBE9550XT 2xMaxtor80GB LGCD-R/RW/DVD IIyama 19"LS902UT  DTK400W

NightladyLvL 70 NE Hunti <Rise Legacy><Arathor>
Ladynight LvL 62 Human Lock <Arathor>
ÉjszívLvL 70 NE Hunti <Hunicum><Kilrogg>
Qetz LvL 70 Dwarf Pap <Hunicum><Kilrogg>

#2925 Felhasználó inaktív   BaluC 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 24. 08:19

Egy Pala Q-be kezdtem bele ami azt a frankó Mace-t adja (meg egy rakat XP-t :) )...

Roxy és Riona volt a kísérőm  :rolleyes: ... na jó... én kísértem őket ... mivel nagyobbak voltak ...

A lényeg, hogy Ore gyorsan meglett... Ha Roxy nem szól, hogy egy küldi kell, hogy a külditárgy meglegyen amivel a másik küldimet megcsinálhatom ... lehet, hogy pár órán keresztül írthattam volna azokat a dögöket (majdnem) hiába... De jött és segített... :) Ekkor már mobilon kapcsolatban voltam EmPhY-vel akinek már meg volt az a rész :) csatlakozott hozzánk az elf faluban...
  Elmentünk egy "romantikus" sétára ...

Folyt.köv... mennem kell dolgozni iss  :Đ
WoW: Arathor (PvE)
Zsebibaba   (Lvl 70) - NE Female Rogue - Mining,BS,FirstAid,Cooking,Riding -> 375
Captainb     (Lvl 62) - Human Female Paladin - Skinning, Mining
Csámpás     (Lvl 60) - Drenai Male Warrior - Mining, BS
Twisting Nether (PvP)
Süti             (Lvl 70) - Human Female Paladin - Mining, Skinning
Nyanya       (lvl 68) - Human Femail Mage

#2926 Felhasználó inaktív   Grillo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 02. 24. 10:11

A WOW.hun hír, miszerint újból lenyomták Onyxiát.

Másik, hogy valami őrült 9 nap alatt elérte az EU-WOW-on a 60. szintet.  :eek:

Asszem belépek a Redrock Berserkers klánba a Bscalpon, nagyon jó a weblapjuk, meg tegnap nyomtam egyikükel, és normális volt. Aki van még BS-en hordás, az melyik gildben van?

Szerkesztette: Grillo 2005. 02. 24. 10:12 -kor

KomposztWC

#2927 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 24. 10:22

Idézet: aDannyBoy - Dátum: 2005. febr. 24., csütörtök - 0:48

....
....

Akkor én valamit nagyon félreértettem, mert azt hittem, tesód játszik éppen a WoW-al, és ő szólogat be. :omg: Őt meg nem ismerem, nem kalandoztam vele, szóval idegen volt. :omg:
Akkor minden okés. :respect:

#2928 Felhasználó inaktív   TCs da LaMa 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 24. 11:39

Na kozben hozzajutottam a WoW-hoz reggel :)
Akinek esetleg nem jutott volna, dobjon meg egy PUvel, aztan megirom, hol vettem 11990-ert, had szopjanak akik 20ert akarjak eladni amit felvasaroltak.

Ja most akkor hol a hwsw, hova koltozzek este? :)
--== Ez itt egy TESCO Gazdasagos alairas ==--
"We can make it better, stronger, faster. We have the technology. We have the magic"

#2929 Felhasználó inaktív   Orgi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 24. 12:14

Idézet: Grillo - Dátum: 2005. febr. 24., csütörtök - 10:11

Aki van még BS-en hordás, az melyik gildben van?

Arx Pannonia.

#2930 Felhasználó inaktív   Kecsöpp 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 24. 12:19

Level MENNNNNNNNNNYI?
Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Magyarok MINDENHOL vannak!
Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Szerkesztette: Kecsöpp 2005. 02. 24. 13:07 -kor

World Of Warcraft / Arathor / Rise Legacy

#2931 Felhasználó inaktív   Kecsöpp 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

3...

Szerkesztette: Kecsöpp 2005. 02. 24. 13:05 -kor

#2932 Felhasználó inaktív   Kecsöpp 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

y...

Szerkesztette: Kecsöpp 2005. 02. 24. 13:06 -kor

#2933 Felhasználó inaktív   Kecsöpp 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 24. 12:17

1...

Szerkesztette: Kecsöpp 2005. 02. 24. 13:04 -kor

#2934 Felhasználó inaktív   Kecsöpp 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

2...

#2935 Felhasználó inaktív   Kecsöpp 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 24. 12:20

x...

#2936 Felhasználó inaktív   dsalacy 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 02. 24. 12:24

Hali! Van egy eladó bontatlan WoW-om! Ha valakit érdekel hívjon: 20/ 513 99 65 !!

#2937 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 24. 12:32

Direkt küldted el 6x u.azt a hozzászólást, Kecsöpp? :p  :D  :D

Plz szerkeszd már ki őket. :)

Szerkesztette: Etele 2005. 02. 24. 12:33 -kor

#2938 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 24. 12:34

Idézet: dsalacy - Dátum: 2005. febr. 24., csütörtök - 12:24

Hali! Van egy eladó bontatlan WoW-om! Ha valakit érdekel hívjon: 20/ 513 99 65 !!

Mennyi? 20k? :D  :D  :D

#2939 Felhasználó inaktív   mtubi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 02. 24. 12:56

Sziasztok!
Haver kinnt van németországban.
Tudna hozni NÉMET NYELVŰ WoW-ot.
Ha valakit érdekel, hamar szóljon, mert jővő hét csütörtökön jön haza.
Azt, hogy át lehet-e állítani a nyelvet, azt nem tudom, inkább csak olyan kérjen, akinek jó a német nyelv.
Ár...Megegyezés szerint, de kb. 13-14eFt. Az érdeklődés mennyiségétől is függ az ár (+hogy mennyibe kerül neki)
erre a mailre írjon az, akinek kell, de biztosra:
wowde@freemail.hu

#2940 Felhasználó inaktív   Kecsöpp 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 24. 13:09

Idézet: Etele - Dátum: 2005. febr. 24., csütörtök - 12:32

Direkt küldted el 6x u.azt a hozzászólást, Kecsöpp? :p  :D  :D

Plz szerkeszd már ki őket. :)

Mesterséges hozzászólás szám növelés :))))

Téma megosztása:

• (163 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 145
  • 146
  • 147
  • 148
  • 149
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.