HWSW Informatikai Kerekasztal: World of Warcraft - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (163 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 151
  • 152
  • 153
  • 154
  • 155
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

World of Warcraft

#3041 Felhasználó inaktív   BaluC 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 02. 28. 08:58

Fionn: hol találtad ezt az édes kis dögöt? (azt a sárkányt) Egy ilyenért indítok egy NE Huntert...ha a mostani karim után változatosságra vágyom...

aDannyBoy:
- Én tüzfal mögül játszok Fäxelerós ADSL-el... Gondjaim nekem is voltak (OB) a tűzfal miatt, de elolvastam amit a WoW tanácsolt és beálítottam egy portforward-ot ami a B-net -et közvetlen átenged... azótan 99-160 között vagyok átlagosan, de volt 252-m is...
- Igen... én is aludtam már el... még harc közben is ... Igaz ez egy nonstop 36 órás WoW végefelé volt OB-n  :D

Etele:
  Tényleg nem lehet "meggazdagodni" a nyúzó/bőrműves témában...

Ami nekem bejött az az AH-ba becseszem a cuccot és megveszik az esetek nagy részében... Minden este beadok egy csomó cumót (3-20 mindíg bentvan) és 24órásra állítom... Az "betéti díjjat" (ha jól tudom) visszakapod ha elkelt a cucc... csak akkor bukod, he nem veszik meg...
Gazdag nem lettem, de szegény sem...

Más:
NAGYON jókat kalandoztam a hétvégén a Klántársakkal...  :respect:  THX

BaluC  :cool2:
WoW: Arathor (PvE)
Zsebibaba   (Lvl 70) - NE Female Rogue - Mining,BS,FirstAid,Cooking,Riding -> 375
Captainb     (Lvl 62) - Human Female Paladin - Skinning, Mining
Csámpás     (Lvl 60) - Drenai Male Warrior - Mining, BS
Twisting Nether (PvP)
Süti             (Lvl 70) - Human Female Paladin - Mining, Skinning
Nyanya       (lvl 68) - Human Femail Mage

#3042 Felhasználó inaktív   Bird_of_Prey 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 28. 09:33

Végre nekem is sikerült beszereznem egy példányt.

Ha valakinek még mindig nem sikerült beszerezni, győri Tesco-ban van egy csomó (10+).

Ha érdekel valakit dobjon egy privit :)

Kép róla :D

Szerkesztette: Bird_of_Prey 2005. 02. 28. 09:36 -kor

#3043 Felhasználó inaktív   flinta 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 28. 09:47

ma reggel fél hét és fél nyolc között érceket gyűjtöttem. többet szedtem össze mint egész hétvégén napközben. aki korán kel aranyat lel itt fokozottan érvényes :)

a fémeknek jó áruk van AH-ban csak nem adom el mert akkor nem fejlődik a blaksmith

#3044 Felhasználó inaktív   Eiki 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 28. 10:00

Tegnap este ez a kicsiny HWSW-kommandó a földel tette egyenlővé a Stockade Instance-t Stormwindben :)

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

#3045 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 28. 10:05

Idézet: flinta - Dátum: 2005. febr. 28., hétfő - 9:47

ma reggel fél hét és fél nyolc között érceket gyűjtöttem. többet szedtem össze mint egész hétvégén napközben. aki korán kel aranyat lel itt fokozottan érvényes :)

Világos. Én írtam is már többször a topikban, hogy nagyon lerabolják a fémlelőhelyeket - úgy "egyébként" elég sok van, csak egy területen 3-4 bányász koslat egyidőben érc után, mindegyiknek kevés jut. És a 3-4 nagyon optimista becslés. :)

Mondjuk ilyen korán reggel én pont indulok melóba, aztán meg csak a bányászás miatt nem kelek fel fél órával hamarabb... :D

Idézet

a fémeknek jó áruk van AH-ban csak nem adom el mert akkor nem fejlődik a blaksmith

Ne is add el, max. akkor, ha már maxon van a BS skilled. :)

#3046 Felhasználó inaktív   flinta 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 28. 10:21

Idézet: Etele - Dátum: 2005. febr. 28., hétfő - 10:05

Világos. Én írtam is már többször a topikban, hogy nagyon lerabolják a fémlelőhelyeket - úgy "egyébként" elég sok van, csak egy területen 3-4 bányász koslat egyidőben érc után, mindegyiknek kevés jut. És a 3-4 nagyon optimista becslés. :)

Mondjuk ilyen korán reggel én pont indulok melóba, aztán meg csak a bányászás miatt nem kelek fel fél órával hamarabb... :D

Ne is add el, max. akkor, ha már maxon van a BS skilled. :)

szednének inkább gyógynövényeket meg virágot, abból mindig ezer van :)

a korai keléssel nincs gondom és questelni meg úgyis kevés az idő, bányászni meg pont ideális

van egy bronz nadrág amihez csak 6db fém kell és majd 10 ezüstért lehet eladni a boltban. ezzel elég rentábilisen felhúztam magam 150-re, most már csak minden másodikra növekszik a skill de még így is jó.
AH-ban 40-50s egy 20as- bronze bar, vagyis nem bukok vele sokat

#3047 Felhasználó inaktív   Grillo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 02. 28. 10:41

Nehogy azt hidd, hogy a herba olyan jó, ráadásul biztos, hogy abból ne gazdagszol meg.

Ami sok van, az a peacebloom, de ha valami ütős potit akarsz csinálni, ahhoz már keményebb helyekre kell bemenned, és ott is kutatni, általában az úttól jó távol.

Ami érdekes, hogy az undeadek földjén naggyon sok a virág, persze ott is csak a kisebb szintő gyakori, de barrenshez meg durotarhoz képest kész füvészkert.
KomposztWC

#3048 Felhasználó inaktív   aDoayen 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2005. 02. 28. 10:48

Én is bányásztam hajnalban, mondjuk én még a copperen vagyok rajta, így fogtam magam és elwynn forestben fel-alá járkáltam és összeszedtem egy valag coppert, de ahogy mondtam, aludtam el közben :p
chill,
aDoayen

#3049 Felhasználó inaktív   pitya 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 02. 28. 10:53

Idézet: aDannyBoy - Dátum: 2005. febr. 28., hétfő - 4:59

bírom az ilyen összeesküvéselméletesmonopóliumgyalzázósmindenténytnélkülözőkreatívfantáziásszerintem pletykákat...

Hali

én meg csípem, amikor az ember segíteni akar és rögtön nekiesik valaki. 
Másik fórumon is panaszkodtak tegnap délután, érdekes módon ők axelerosok voltak, másoknak (invitel,chello) ment aránylag normálisan. 
Live fast... Die Never!

#3050 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 28. 11:40

Hát én tegnap egész nap szívtam a szerverrel. :(

Axelero van, de nem hinném, hogy ez az ok. Más Axelerosoknak gond nélkül ment.

#3051 Felhasználó inaktív   Lez 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 02. 28. 11:48

Tegnap nekem Axeleroval delutan 3-5 körül volt egy kis megingás 7000+ ping, de estére megjavult, viszont havernak UPC chello ment rendesen.

#3052 Felhasználó inaktív   Orgi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 28. 12:16

Én axelerós vagyok és úgy alakult, hogy végigjátszottam a hétvégét, teljesen. Mindig 150 alatt volt a pingem, de általában 50 körül. Kábelnet, nem adsl.

#3053 Felhasználó inaktív   Sven 

• Tag
  • PipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 02. 28. 12:39

Szerintem a BS elég jól kamatoztatható. .Nálunk a 25. sizntű Lovag kovácsol fegyvereket.. Jó persze oylkor beüt 1-1 jó kis loot, de azért a picitm gyengébb (3-4 szinttel alacsonyabb ) kariknak jót tud kovácsolni.. Csak jó receotet kell találni..

A LW meg tökéletes egy Druidának.. nekem pl. :)) Én szinte cska yolat hordok, amit magam készítettem..amiket találok, az majd minden gyengébb.. (26. szintű NE Druida)  :D

Tegnap volt egy hatlamas Hordás infvázió Duskwoodban. remek volt! :)) Volt ott közületek vki?

(amúgy én chellos vagyok, s vagy 4szer disconnectelt.. azon szakaszon..más axelerós barátaimnak -akik pont ott voltak- nekik, gond nélkül ment.. )
egy érdeklödő Malkavita

#3054 Felhasználó inaktív   Charles 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 28. 12:46

Idézet: BaluC - Dátum: 2005. febr. 25., péntek - 14:09

Az a 12k  az csak a MM-ban volt annyi...
Az "igazi" ára 11.990.- ami tartalamz egy havidíjat is => 9K ért veszed a játékot  :rolleyes:

A lényeg: gyere kellesz te is :D
A társaság jó, a kaj szar, a szövetséges csajszik meg nagyon szépek/édesek/kedvesek :Đ

BaluC  :cool2:

Jó nők? :D Hmhm... Mit szól az asszony? :)

No a 11k 1 hóval már nem rossz ár. Viszont előbb tegyék rendbe a szervereket!!! Majd 1x jövök salalalala...

:offtopic:

War3 kérdésekbe forduljatok hozzám. Ismét egy klánba vagyunk ismerősökkel, hacsak meg nem szünik ez is 2 hét után...  :omg:

:offtopic:  : ON

Üdv!
"Azt szeretném ha az én gépem... Penge képek, élethű hang és tökéletesen gyors 3-D. AMD Nekem is!" :D

#3055 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 28. 13:02

Idézet: Sven - Dátum: 2005. febr. 28., hétfő - 12:39

Szerintem a BS elég jól kamatoztatható. .Nálunk a 25. sizntű Lovag kovácsol fegyvereket.. Jó persze oylkor beüt 1-1 jó kis loot, de azért a picitm gyengébb (3-4 szinttel alacsonyabb ) kariknak jót tud kovácsolni.. Csak jó receotet kell találni..
...

A lényeg ez.

A jobb receptek (amiket loot-al lehet csak megszerezni) AHban olyan 2-3-4 aranyba kerülnek.

#3056 Felhasználó inaktív   Sven 

• Tag
  • PipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 02. 28. 13:31

Idézet: Etele - Dátum: 2005. febr. 28., hétfő - 14:02

A lényeg ez.

A jobb receptek (amiket loot-al lehet csak megszerezni) AHban olyan 2-3-4 aranyba kerülnek.

no, ez bizonyosan igaz.. nem tudom, BS receptet még sosem óhajtottam venni..

Amúgy, tapasztlatunk egy érdekes dolgot.. DM-ban segített nekünk egy akkor 27.szintű lovag - mia kkro olyan 21-22.szintűek voltunk- s onnantól, hogy a csapatunk tagja volt, igencsak megnőtt a kiváló, loootolt varázstárgyak száma.. Ez egy jó módszer a "kisebbek" segítésére...  :D Ajánlom, figyelemtekbe.
egy érdeklödő Malkavita

#3057 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 28. 14:11

Idézet: Sven - Dátum: 2005. febr. 28., hétfő - 13:31

no, ez bizonyosan igaz.. nem tudom, BS receptet még sosem óhajtottam venni..

Én kénytelen voltam alkudni plan-re, mert egyetlen egyet sem dobtak lootban nekem. :eek:  :(

#3058 Felhasználó inaktív   flinta 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 28. 14:17

Idézet: Sven - Dátum: 2005. febr. 28., hétfő - 13:31

Amúgy, tapasztlatunk egy érdekes dolgot.. DM-ban segített nekünk egy akkor 27.szintű lovag - mia kkro olyan 21-22.szintűek voltunk- s onnantól, hogy a csapatunk tagja volt, igencsak megnőtt a kiváló, loootolt varázstárgyak száma.. Ez egy jó módszer a "kisebbek" segítésére...  :D Ajánlom, figyelemtekbe.

ez szerintem független a játékosok szintjétől, de a party minél népesebb, annál jobb a drop is.

#3059 Felhasználó inaktív   Sven 

• Tag
  • PipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 02. 28. 14:48

Idézet: flinta - Dátum: 2005. febr. 28., hétfő - 15:17

ez szerintem független a játékosok szintjétől, de a party minél népesebb, annál jobb a drop is.

Hát, ebben ebben nem vagyok biztos... (pontosabban: abban nem,hogy a szint nem befáolyásolja  a loot-ot) Csak akkor figyeltem meg, amikor magasabb -jóval magasabb- szintű csatlakozott a csapathoz. Persze, a tárgyak száma nő,a hogy a csapttagok száma is nő, de a használhatóság -erősség ez esetben változatlan (ellenben a fent említett esettel).
Szerintem.
egy érdeklödő Malkavita

#3060 Felhasználó inaktív   flinta 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 28. 15:16

Idézet: Sven - Dátum: 2005. febr. 28., hétfő - 14:48

Hát, ebben ebben nem vagyok biztos... (pontosabban: abban nem,hogy a szint nem befáolyásolja  a loot-ot) Csak akkor figyeltem meg, amikor magasabb -jóval magasabb- szintű csatlakozott a csapathoz. Persze, a tárgyak száma nő,a hogy a csapttagok száma is nő, de a használhatóság -erősség ez esetben változatlan (ellenben a fent említett esettel).
Szerintem.

a drop a mob-ok szintjétől függ. annyiban kapcsolódhat a player szinthez, hogy hamarabb tudod lekaszabolni őket ha táposabb. :)
szerintem :D

Téma megosztása:

• (163 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 151
  • 152
  • 153
  • 154
  • 155
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.