World of Warcraft
Elküldve: 2005. 03. 01. 20:02
Idézet: XCsaCsa - Dátum: 2005. márc. 1., kedd - 19:43
Tudom emlékszem rá, de a megodásra nem!

Szia XCsaCsa!
Regisztrációnál nekünk a Firefox volt a megoldás. Ha IE-el akartunk regelni, akkor állandóan várni kellett, és a végén jól kivágott
Haver szólt, hogy ő Firefox-al simán végigcsinálta. Feltettük, és tényleg bazi gyorsan sikerült az egész procedúra!
Próba megy azzal....
Bye!
Elküldve: 2005. 03. 01. 20:15
Idézet: DOOMER - Dátum: 2005. márc. 1., kedd - 18:40
23-as warlock vagyok és harchoz használok 6 gombot.
a többi skillhez meg úgyis ráérek ablakokat nyitogatni
a többi skillhez meg úgyis ráérek ablakokat nyitogatni
Szia DOOMER!
Háát a warlock-ot nem ismerem (még
Ráadásul alapból kétféle harci skill van. Közelharci, és a távolsági. Ezekhez jönnek még a szakmák...
Gondolom kasztonként változik a szükséges slotok mennyisége...
Bye!
Elküldve: 2005. 03. 01. 21:24
Én 11. szintű Pap vagyok, de már most beteltem, fel is rakom holnap a Cosmost
Elküldve: 2005. 03. 02. 08:18
Én kétszer raktam fel a cosmost d emindig volt vmi gondom vele (pl hogy elbaszta a chatet), viszont van egy ctmod nevű hasonló dolog, ami nekem jobban bejött.
Elküldve: 2005. 03. 02. 08:44
Idézet: XCsaCsa - Dátum: 2005. márc. 1., kedd - 19:47
Segítsetek skacok! Mi a teendő? Várjak?
PLS
PLS
igen, próbáld meg FireFox-szal s azonnal működni fog a dolog.
(Nekem is anno így sikerült az EU -s megjelenéskor)
egy érdeklödő Malkavita
Elküldve: 2005. 03. 02. 09:19
Most már műxik! Egyszer hirtelen nekilódult az Awant Browserrel!
Elküldve: 2005. 03. 02. 09:48
Korábban kicsit én is tartottam a Cosmos-tól, de a mostani cosmos.exe-s verzió kényelmesen letölti a szükséges dolgokat, és úgy konfigolod magadnak, ahogy akarod, 90% nekem is ki van kapcsolva. Szóval nem kell töle tartani, érdemes kipróbálni, sokat segít.
Elküldve: 2005. 03. 02. 11:34
Sracok: este ugy 22:00 ra kellene eggy csapat, hogy megszerezzem mar vegre redrige-ben a ket elit csako fejet(Gath'Ilzogg, meg a masik). Jo lenne lennenk legalabb harman. Koszi elore is:)
Abit AN52V - AMD X2 4600+ - Galaxy 8800GT - Samsung 2333SW - Ati TV Wonder - CSX 2GB 800MHz DDR2 Driver&Software
Elküldve: 2005. 03. 02. 12:49
Idézet: Eiki - Dátum: 2005. márc. 2., szerda - 8:48
Korábban kicsit én is tartottam a Cosmos-tól, de a mostani cosmos.exe-s verzió kényelmesen letölti a szükséges dolgokat, és úgy konfigolod magadnak, ahogy akarod, 90% nekem is ki van kapcsolva. Szóval nem kell töle tartani, érdemes kipróbálni, sokat segít.
Tökéletesen mükszik
Elküldve: 2005. 03. 02. 12:58
Idézet: dduvi - Dátum: 2005. márc. 1., kedd - 20:15
Szia DOOMER!
). De a hunternek a pet miatt kapásból van egy csomó plusz képessége.
Ráadásul alapból kétféle harci skill van. Közelharci, és a távolsági. Ezekhez jönnek még a szakmák...
Bye!
Bye!
nekem is van követőm (és mijen csinos a kis drága
harcban én ugye általában nem használom a fegyveremet (ütésre), bár most kaptam egy wandot, lehet azzal fogok lődözni...
általában úgy indítok, hogy ráküldöm succit, majd corruption/immolate, ami időbe kerül, aztán egy curse (ami instant) és ezzel meg is indítottam a harcot. én sk shadowboltot használok támadásra, illetve kivégzésre shadowburnt, vagy ha kell soul shard/menekül a monszta, ráküldöm a drain soult.
ez összesen nemsok, de mellette használok más gomto is. gyógyításra pl kapásból 3 féle van, bandage, poti és healthstone. uccsó kettőt ebből azonnal tudom használni ha baj van.
mellette first aid/alchemy a "gyártó" skillem, arra meg ráérek megállni.
EDIT: ja és már én is tudok idézni, szal lehet engem keresni ha valaki teleportálni akar fél világot
Szerkesztette: DOOMER 2005. 03. 02. 13:04 -kor
Elküldve: 2005. 03. 02. 14:35
Az egyik különlegesen kiképzett hwsw kommandó ismét lecsapott a rosszfiúkra. Egy norvég szimpatizáns is csatlakozott az akcióhoz, mint nemzetközi megfigyelő (de azért gyakott is rendesen
). A célpont pedig a gnómok szülővárosa Gnomeregan volt. 30+ elite zóna.
Egy darabig nem is volt semmi gond, ám egy váratlan pillanatban kegyetlen maffia módszerekkel bebetonozták a lábunkat egy hatalmas sziklába:

[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
Ami igazából egy hatalmas fogaskerék volt amúgy. Útban a főellenséghez még rengeteg érdekes dolgot és főleg szörnyet láttunk, de ezekről sajnos nem csináltam screenshoot-okat. Következzék tehát az iszonytató, borzalmatos gnómocska az ő hatalmas lépegető-harapó-ütővágó izéjében:

Az egész csapat nehéz ellenállásra számított, ehhez képes igen lazán szétszereltük szegényt:

30 -as szint feletti karaktereknek tehát melegen ajánlom a helyet, nagyon jól lehet fejlődni (én 2 szintet léptem a Gnomeregan run-okon), vannak nagyon jó drop-ok, engineereknek pedig egyenesen kincsesbánya a hely!!!
Egy darabig nem is volt semmi gond, ám egy váratlan pillanatban kegyetlen maffia módszerekkel bebetonozták a lábunkat egy hatalmas sziklába:

Ami igazából egy hatalmas fogaskerék volt amúgy. Útban a főellenséghez még rengeteg érdekes dolgot és főleg szörnyet láttunk, de ezekről sajnos nem csináltam screenshoot-okat. Következzék tehát az iszonytató, borzalmatos gnómocska az ő hatalmas lépegető-harapó-ütővágó izéjében:

Az egész csapat nehéz ellenállásra számított, ehhez képes igen lazán szétszereltük szegényt:

30 -as szint feletti karaktereknek tehát melegen ajánlom a helyet, nagyon jól lehet fejlődni (én 2 szintet léptem a Gnomeregan run-okon), vannak nagyon jó drop-ok, engineereknek pedig egyenesen kincsesbánya a hely!!!
Elküldve: 2005. 03. 02. 15:01
És a jutalom a fáradozásainkért:
Csatolt képek:
World Of Warcraft / Arathor / Rise Legacy
Elküldve: 2005. 03. 02. 16:06
Sziasztok.
Aki tud segitsen meg szeretnem rendelni magamnak kulfoldrol vagy valahonnet gyorsba a gamet de kene egy hely. Ahonnet 1 het alatt max hozzajutok kene 2 wow
aki segit kap 5% engedmenyt tolem a cucaimbol egy vasarlas erejeig 
Priviben keremszepen.
Koszi.
Aki tud segitsen meg szeretnem rendelni magamnak kulfoldrol vagy valahonnet gyorsba a gamet de kene egy hely. Ahonnet 1 het alatt max hozzajutok kene 2 wow
Priviben keremszepen.
Koszi.
"De sagittis Hungarorum libera nos, Domine."
Elküldve: 2005. 03. 02. 16:29
Idézet: Garmacor - Dátum: 2005. márc. 2., szerda - 16:06
Sziasztok.
aki segit kap 5% engedmenyt tolem a cucaimbol egy vasarlas erejeig 
Priviben keremszepen.
Koszi.
Priviben keremszepen.
Koszi.
Hopp, akartam javasolni a shop.game.net-et, de most nézem, hogy náluk sincs raktáron...
Never attempt to teach a pig to sing. It wastes your time and annoys the pig. (Lazarus Long)
Elküldve: 2005. 03. 02. 19:23
Idézet: Orgi - Dátum: 2005. márc. 2., szerda - 18:19
Az sg-n csak ma 2 helyet dobtak be, ahol lehet venni Pesten.
sg.hu
"Sziasztok!
Ma délelött vettem a pesti úti tescoban. És még volt belőle rendesen. Csak az eladótól kell kérni mert nincs kirakva!!
Sok sikert mindenkinek"
"ma sétáltam a Váci uti tescoba és gondoltam elnézek a játékosztályra.
Találtam még 6db WoW játékot. akinek kell az nyugodtan nézzen el arra, sajnos nálam nem volt elég pénz megvenni, mert nem azért mentem...
Live fast... Die Never!
Elküldve: 2005. 03. 02. 19:28
Ha felrakom a cosmos-t akkor utana ha mar feleslegesse valt szamomra, egyszeruen el is lehet tavolitani? Mert vacilalok a telepitesevel.
Abit AN52V - AMD X2 4600+ - Galaxy 8800GT - Samsung 2333SW - Ati TV Wonder - CSX 2GB 800MHz DDR2 Driver&Software
Elküldve: 2005. 03. 02. 23:18
Idézet: Error.Fsi - Dátum: 2005. márc. 2., szerda - 18:28
Ha felrakom a cosmos-t akkor utana ha mar feleslegesse valt szamomra, egyszeruen el is lehet tavolitani? Mert vacilalok a telepitesevel. 
Kitorlod az interface konyvtarat.
(de a tobbi addon-t is eltunteted igy)
Ragnaros - Enslave
Hirlas lvl 70 Tauren Druid (Skinning/Tribal LW)
Dragonblight - Ronin
Pooshi lvl 70 Dwarf Hunter (Engineering/Herbalism)
Hirlas lvl 70 Tauren Druid (Skinning/Tribal LW)
Dragonblight - Ronin
Pooshi lvl 70 Dwarf Hunter (Engineering/Herbalism)
Elküldve: 2005. 03. 03. 09:19
Idézet: Charles - Dátum: 2005. febr. 28., hétfő - 12:46
Jó nők?
Hmhm... Mit szól az asszony? 
No a 11k 1 hóval már nem rossz ár. Viszont előbb tegyék rendbe a szervereket!!! Majd 1x jövök salalalala...
Üdv!
No a 11k 1 hóval már nem rossz ár. Viszont előbb tegyék rendbe a szervereket!!! Majd 1x jövök salalalala...
Üdv!
Van 1 jó hírem: A szerverek már rég teljesen renbe vannak. Úgyhogy jöhetsz is
World Of Warcraft / Arathor / Rise Legacy

Súgó
A téma zárva.