HWSW Informatikai Kerekasztal: Dohányzás: pro és kontra - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (139 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Dohányzás: pro és kontra Értékeld a témát: -----

#1161 Felhasználó inaktív   Merlot 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 03. 24. 10:22

Idézet: Chewbacca - Dátum: 2005. márc. 24., csütörtök - 10:02

Nem tudom miért nem volt érthető amit írtam. Nekem nem a dohányzó emberekkel van a bajom. Sőt, rengeteg ismerősöm dohányzik. Én csak azt utálom, hogy az orrom alá füstölnek. MIért vagyok köteles eltűrni? Szerintem a  tüdőm kb olyan, mintha 20 éve folyamatosan aktív dohányos lennék, pedig nem dohányzok. Csak nekem károsabb, mint annak, aki cigizik. Szal, nekem nem az emberekkel vana bajom, máshol űzzék ezt, kint a levegőn, vagy mittomén, de ne zárt helyiségben azok akik nem akarják ezt szívni.

Egy picit mast irtal fennebb. Mar kifejtettem az ertelmezesbeli kulonbseget a dohanyos es dohanyzas kozt. Azt amit most irtal elfogadom.

Respect!
'owz anyone out there meant to restecpa each otha, if you lot in'ere, don't even start restecpa-ing one anotha?
Blog

#1162 Felhasználó inaktív   Merlot 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 24. 10:27

Idézet: Samott - Dátum: 2005. márc. 24., csütörtök - 9:37

Tenyleg elofordul, hogy a dohanyos dohanyzas nelkul is eleg budos (beivodik a ruhajaba, hajaba az aporodott fustszag) de az ilyet nem azert nem szereted a kozeledben mert dohanyos, hanem mert szimplan budos.

Samott

Itt a pont!
Ha elkezdenenk kategorizalni ilyen-olyan nemtetszesi alapon, keves ember maradna aki meg bemehetne barhova is...

Respect!
'owz anyone out there meant to restecpa each otha, if you lot in'ere, don't even start restecpa-ing one anotha?
Blog

#1163 Felhasználó inaktív   Merlot 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 24. 10:29

... bocs, ketszer ment el...

Szerkesztette: Merlot 2005. 03. 24. 10:33 -kor

Blog

#1164 Felhasználó inaktív   mizsepizse22 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 24. 10:42

Ne durvuljunk gyerekek! :D Szóval én a fórumba be - beszólogatok. Már lassan 1 hónapja nem gyújtottam rá! Előtte ettem a cigarettát. Volt hogy napi 2 dobozzal is. Akor nem zavart a cigifüst, sem az hogy a hajam illetve ruhám büdös lett tőle. Mióta nem gyújtottam rá, könnyezik a szemem a füsttől, illetve hányingerem van tőle. Az tény és való hogy a mai napig még hiányozgat a cigaretta! Nagyon sokszor gondolok rá, de már egyre kevesebbszer. Szeretnék tőle végleg megszabadulni! Remélem hogy jó úton haladok!

Még annyit, hogy amikor dohányoztam is tiszteletbetartottam a nemdohányzók érdekeit, kivéve a páromat :D !

Szal ja....

#1165 Felhasználó inaktív   tasp 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 24. 11:05

Idézet: Samott - Dátum: 2005. márc. 24., csütörtök - 10:53

Felesleges mindig elorancigalni az autosokat... egyreszt nem ez a topic temaja, masreszt az autozas nem oncelu dolog... es igazabol csak egy igen szuk reteg szamara szenvedely.

Samott

mit szóltok ahhoz, hogy nem lenne forma 1 idén mo-on, ha betiltották volna a dohányreklámokat ? :)

tasp
A számítógépes játékok nincsenek hatással ránk!!!
Ha kiskorunkban hatott volna ránk a PacMan akkor most sötét termekben rohangálnánk tablettákat rágcsálva miközben repetatív ritmusú elektronikus zene szól!!!

#1166 Felhasználó inaktív   Jim DiGriz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 24. 11:09

Idézet: Chewbacca - Dátum: 2005. márc. 24., csütörtök - 10:03

Én meg díjaznám, ha az összes ilyen embert kitiltanák innen, mert semmire nem jók, csak hogy a nőket pocskondiázzák. Ez se vall nagy iq-ra!

Már csodálkoztam, még mindig nem írtad :D. Ugrasz a nyilvánvaló gúnyolódásra, de bezzeg vérkomolyan beszélsz butaságokat :D. Okos vuki :D.

#1167 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 24. 11:22

Idézet: tasp - Dátum: 2005. márc. 24., csütörtök - 11:05

mit szóltok ahhoz, hogy nem lenne forma 1 idén mo-on, ha betiltották volna a dohányreklámokat ? :)

tasp

Elobb utobb minden fejlett orszagban betiltjak a dohanyreklamokat... nem szabadna egy sportnak sem ennyire fugni egy tamogatotol... A Williams evek ota jol megvan dohanygyari tamogato nelkul is... lehet igy is csinalni.

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#1168 Felhasználó inaktív   tasp 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 24. 12:11

Idézet: Samott - Dátum: 2005. márc. 24., csütörtök - 12:22

Elobb utobb minden fejlett orszagban betiltjak a dohanyreklamokat... nem szabadna egy sportnak sem ennyire fugni egy tamogatotol... A Williams evek ota jol megvan dohanygyari tamogato nelkul is... lehet igy is csinalni.

Samott

van ahol betiltják a dohányzást/reklámokat, van ahol legalizálják a cannabist. :p

tasp
Ha kiskorunkban hatott volna ránk a PacMan akkor most sötét termekben rohangálnánk tablettákat rágcsálva miközben repetatív ritmusú elektronikus zene szól!!!

#1169 Felhasználó inaktív   bbence 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 24. 12:19

Idézet: tasp - Dátum: 2005. márc. 24., csütörtök - 12:11

van ahol betiltják a dohányzást/reklámokat, van ahol legalizálják a cannabist. :p

tasp

Igen, sőt érdekes módon van olyan hely, ahol gyakorlatilag a kettő együtt létezik. Kanada.
Debütáló albuma zenész barátomnak: http://brushy.meltingpot.hu - letölt, hallgat, élvez

#1170 Felhasználó inaktív   Mikeee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 24. 12:22

Idézet: bbence - Dátum: 2005. márc. 24., csütörtök - 12:19

Igen, sőt érdekes módon van olyan hely, ahol gyakorlatilag a kettő együtt létezik. Kanada.

Király hely! ;)

#1171 Felhasználó inaktív   Chewbacca 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 24. 12:25

De a kanabisznak még van valami kellemes hatása is, még a ciginek semmi. Vagy tévedek??
"Selmec az Istened, anyád, szeretőd, menyasszonyod, testvéred, mindened, aki bántja ellenséged."

#1172 Felhasználó inaktív   tasp 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 24. 12:28

Idézet: Chewbacca - Dátum: 2005. márc. 24., csütörtök - 13:25

De a kanabisznak még van valami kellemes hatása is, még a ciginek semmi. Vagy tévedek??

a dohányosoknak a cigi olyan mint a drog.

tasp

#1173 Felhasználó inaktív   obersmith 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

cigitől is lehet szédülni :D
Idézet (*Iguana*)
Ennek kb. annyi köze van a bringázáshoz, mint Obersmithnek.

---------------------------------
aamási szerint világít a szemem ha tökönvernek.

#1174 Felhasználó inaktív   bbence 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Idézet: Chewbacca - Dátum: 2005. márc. 24., csütörtök - 12:25

Az elején mindkettőnek van (különböző intenzitással). Utána már csak megszokás. És addikció.
Debütáló albuma zenész barátomnak: http://brushy.meltingpot.hu - letölt, hallgat, élvez

#1175 Felhasználó inaktív   obersmith 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 24. 12:29

kérdezd csak meg gyíkot, amikor vittem neki egy csomag COHIBA cigarettát (!)

még a szofihoz szokott tüdeje is belerecsegett kicsit abba a cigibe :D
Idézet (*Iguana*)
Ennek kb. annyi köze van a bringázáshoz, mint Obersmithnek.

---------------------------------
aamási szerint világít a szemem ha tökönvernek.

#1176 Felhasználó inaktív   Chewbacca 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 24. 12:35

Azért is írtam oda, hogy vagy tévedek?-et mert nem ismerem egyiknem sem a hatását. De örülök, ha mindkettő élvezetet nyújt. Én csak arra emlékszem még így kisebb koromból, hogy egyik srác kipróbálta a cigit és leszédült a padról. Ekkor lehettünk 14 évesek. Na, akkor elment tőle a kedvem
"Selmec az Istened, anyád, szeretőd, menyasszonyod, testvéred, mindened, aki bántja ellenséged."

#1177 Felhasználó inaktív   bbence 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 24. 12:45

Idézet: Chewbacca - Dátum: 2005. márc. 24., csütörtök - 12:35

Azért is írtam oda, hogy vagy tévedek?-et mert nem ismerem egyiknem sem a hatását. De örülök, ha mindkettő élvezetet nyújt. Én csak arra emlékszem még így kisebb koromból, hogy egyik srác kipróbálta a cigit és leszédült a padról. Ekkor lehettünk 14 évesek. Na, akkor elment tőle a kedvem

Szerencsére első kézből én sem. De jó dolog tisztában lenni az addikciók természetével és az egyes bódító szerek hatásaival. Ez amolyan utcai alapműveltség része, vagy mi a szösz.  :cool:

#1178 Felhasználó inaktív   Chewbacca 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 24. 12:55

Hát akkor ezek szerint én műveletlen vagyok az utcai dolgokból :)

#1179 Felhasználó inaktív   Roachy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 24. 14:40

Megmondom őszíntén nem olvastam végig a topikot, már a címnél elakadtam. Szerintem dohányzással kapcsolatban nincs pro és kontra. Ott csakis kontra van. Én személyszerint betiltanám a dohányzást. És mielőtt megköveztek jelzem, én magam is dohányoztam 9 évig, de már 4 éve leszoktam. És soha többé nem tudnék visszaszokni rá. A szagától is rosszúl vagyok már, és rendkívűl tud bosszantani, hogy pl. egy megállóban a buszra várva dohányfüstöt kell lélegeznem, mert a körülöttem lévők 90%-a cigizik. De a legjobban azt utálom amikor a dohányos fölszáll a buszra, beszívja az utolsó slukkot és kidobja a csikket az éppen záródó ajtón (ha nem dekkeli le), majd a buszban kifújja a füstöt. Pedig régen én is ilyen voltam.
De pl. abba a kocsmába sem járok már túl sűrűn ami tínédzser korom óta a törzshelyem a barátaimmal, mert lemegyek és 10 perc múlva csípi a szemem a füst, 20 perc múlva már légszomlyam van, 30 perc múlva már színte kívülállónak érzem magam hogy nem gyújtok rá a sör mellé. Nem beszélve arról, hogy a ruhámnak olyan szaga lesz mintha cigifüstben pácoltam volna.

#1180 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 24. 14:43

Idézet: Roachy - Dátum: 2005. márc. 24., csütörtök - 14:40

Megmondom őszíntén nem olvastam végig a topikot, már a címnél elakadtam. Szerintem dohányzással kapcsolatban nincs pro és kontra. Ott csakis kontra van

:rolleyes: Öhhm. Akkor nem is akarsz beszélgetni, ezek szerint.

Téma megosztása:

• (139 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.