idézet:
Ezt írta shankey:
Izzadt hónalj, zárt cipőben aszalódott láb szaga neked elég természetes?[/quote]
Nem éppen erre gondoltam, de ha hozzátartozik egy férfihoz bizonyos helyzetekben, akkor igen.![]()
Dohányzás: pro és kontra
Elküldve: 2002. 08. 28. 18:39
Letéptem ezt a hanga szálat...
Elküldve: 2002. 08. 28. 18:42
Majdnem egy orgazmus...
Idézet
Elküldve: 2002. 08. 28. 18:56
idézet:
Ezt írta Balheredobálós NeverGone, és tökei:
Most szívtam el egy jó szál cigit... nagyon jól esett...
Majdnem egy orgazmus...[/quote]
Megértem, de azért ne keverjük össze az élvezeteket! Ha már választani lehet...(ne)...
Elküldve: 2002. 08. 28. 19:55
idézet:
Ezt írta barbra:
Nem éppen erre gondoltam, de ha hozzátartozik egy férfihoz bizonyos helyzetekben, akkor igen.[/quote]
látom, nem hagyod magad =)
egyébként totál megértem, ha valaki csak természetes illatú egyént hajlandó elviselni az intimszférájában...
az izzadtság- és lábszag egy dolog, ha van, hát van, de pl otthon meg lehet tőle szabadulni igen könnyen. de a dohányzás nem muszáj. persze ha valaki olyan, hát olyan. tegye, de barbrának is joga van az ilyeneket első fokon kiszórni![]()
Elküldve: 2002. 08. 28. 20:06
de (nekem) kimondottan visszataszito ha a csokjanak is hamutarto ize van
Elküldve: 2002. 08. 29. 09:04
idézet:
Ezt írta LAMExPERT:
Hmmmm, bocs az Lady ellen is tiltakozna (bár kevesebb joggal)[/quote]
Jólvanna, olyan férfias névnek tűnt, mint pl. a Dömper, meg a RadiátorMea culpa... lassan már ezt kéne aláírásnak használnom
![]()
Elküldve: 2002. 08. 29. 09:08
idézet:
Most szívtam el egy jó szál cigit... nagyon jól esett...
Majdnem egy orgazmus...[/quote]
Várok péntek estig... osztálytalálkozóm lesz... és egy hete annak, hogy nem gyujtottam rá ... cigire![]()
Elküldve: 2002. 08. 29. 09:15
Tegnap pl. [-Roter-] komát a MOHAA multi meccs közben azért lőtték le egyszer, mert lehamuzta a billentyűzetét és arra figyelt !
"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."
Elküldve: 2002. 08. 29. 09:19
100 HP.
Elküldve: 2002. 08. 29. 09:33
idézet:
Shr írta:
akad kedves ismerősöm is, aki csodálatos ember, csak éppen dohányzik.[/quote]
Ez kb. úgy hangzik, mintha a dohányosok bűnözők, vagy másodrangú emberek lennének.
Elküldve: 2002. 08. 29. 10:07
idézet:
Ezt írta bellone:
Ez kb. úgy hangzik, mintha a dohányosok bűnözők, vagy másodrangú emberek lennének.[/quote]
Egy kissé talán túl érzékeny vagy. Shr-nek ez negatív tulajdonság, ezért fogalmazott így. Végül is egy csodálatos ember nem lehet bűnöző ill. másodrangú is...![]()
Elküldve: 2002. 08. 29. 10:20
idézet:
Ezt írta Jim DiGriz:
...... Mea culpa... lassan már ezt kéne aláírásnak használnom[/quote]
Ha találsz egy jó ötletet a hamu újrahasznosítására, nem is rossz![]()
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."
Elküldve: 2002. 08. 29. 10:32
Idézet
Elküldve: 2002. 08. 29. 10:34
Ő pedíg KI NEM ÁLLHATJA a cigifüstöt !
Amikor átmegyek hozzájuk, akár csak egy fél órára és mondjuk a "cigisek" közül senki nincs otthon; leülök egy székbe-->hazamegyek-->és a ruhám tömény cigarettafüst szagú, mert ott már a bútorok is teljesen bevették a szagot.
Szegény srác is, amikor hozzánk jön...minden ruhája ontja magából a füstszagot !
Még szerencse, hogy szüleim leszoktak, amikor anyu a nővéremmel volt terhes. Azóta nem cigiznek !
"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."
Elküldve: 2002. 08. 29. 10:38
idézet:
Ezt írta LAMExPERT:
Ha találsz egy jó ötletet a hamu újrahasznosítására, nem is rossz[/quote]
Szórom fejemre rendületlenül
![]()
Elküldve: 2002. 08. 29. 10:43
idézet:
Dohányozni jó... csak sokan ezt nem látják be...[/quote]
Igen. Vagy...lehet, hogy nekik nem jó?
Never, van valamilyen kedvenc márkád? Tényleg, a keményebb dohányosok hogy vannak vele? Egy márka mind felett? Vagy mindegy, csak le lehessen vele szögelni a koporsót?
Elküldve: 2002. 08. 29. 11:09
idézet:
Dohányozni jó... csak sokan ezt nem látják be...[/quote]
Így van!
Nekem egyébként a kedvenc márkám a Marlboro!
Eddig pirosat szívtam, de most átálltam az aranyra... Kellemes!
[ 2002. augusztus 29.: Jareth szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2002. 08. 29. 11:13
Elküldve: 2002. 08. 29. 11:29
idézet:
Ezt írta Jim DiGriz:
Igen. Vagy...lehet, hogy nekik nem jó?
Never, van valamilyen kedvenc márkád? Tényleg, a keményebb dohányosok hogy vannak vele? Egy márka mind felett? Vagy mindegy, csak le lehessen vele szögelni a koporsót?[/quote]
ehhhj de jó kis téma
rendesen dohányzom én is, a gimis vagánykorszak "fejlődött" nálam idáig. 12 éve cigizek és az idő előrehaladtával egyre sűrűbben érzem elég "primkó" szokásnak. persze ez nem változtatott eddig semmin, uaúgy füstölök mint állat (napi kb. 15 szál). Viszont: gyűlölöm ha büdös vagyok, útálom ha vkinek dohányszaga van. meg kell vallanom nálam ez már kicsit tudathasadásos állapot. de sztem nem fogok leszokni mert nagyon szeretek cigizni. Egyébként erről azt hallottam, hogy a tudatalattidban a cigi végének bekapása, szívása az anyai csecsből való táplálkozást idézi és ezért nyugtat meg. Mondjuk én mást is szoktam füstölni nem is ritkán
attól pedig ultramega nyugodt leszek. Havernál asszonka babát vár, így részéről felmerült a leszokás, mindkét dologról. Ő monta nekem, hogy a cigit 1000x jobban meg fogja szenvedni (ha egyáltalán sikerül leszoknia) mint a másik féle bagót. Én 1x próbáltam abbahagyni: 1 hónapig ment, aztán épp szakításban voltam akkori nagy szerelmemmel és paff 1 doboz piros malbi elugrott a tv előtt éjjel. Azon gondolkodtatok már, hogy mindezt kizárólag az indiánok révén a spanyol gyarmatosítók terjesztették el a világon? Hogy ennének sarat mindannyian
![]()
jah és a kérdésre válasz: sztem a cigimárkákhoz való ragaszkodás/ nem ragaszkodás ugyanúgy az adott emberke fogyasztási szokásaitól függ mint minden más is. Én pl a gimiben ugye a kira sznobság idejében marlbi jeee, majd light és ezt a legtovább, de most épp sajnálom cigire a zsetont, így lett az lm.
Elküldve: 2002. 08. 29. 11:30
Idézet

Súgó
A téma zárva.