HWSW Informatikai Kerekasztal: Dohányzás: pro és kontra - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (139 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Dohányzás: pro és kontra Értékeld a témát: -----

#101 Felhasználó inaktív   Jim DiGriz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2002. 08. 30. 11:16

And why?

#102 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2002. 08. 30. 11:26

idézet:
Ezt írta Jim DiGriz:
And why?[/quote]

Miért fájna? :)
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#103 Felhasználó inaktív   Jim DiGriz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 08. 30. 12:04

Nekem egyre inkább why... :)
De most komolyra fordítva a szót, mi volt a problemo shankey hozzászólásával? Jó, nem használt smiley-t, de utána írta, hogy nem mondta komolyan. A többit priviben beszéltétek meg, hogy ennyire nem értem? :)

#104 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 08. 30. 12:23

idézet:
Ezt írta Jim DiGriz:
Nekem egyre inkább why... :)
De most komolyra fordítva a szót, mi volt a problemo shankey hozzászólásával? Jó, nem használt smiley-t, de utána írta, hogy nem mondta komolyan. A többit priviben beszéltétek meg, hogy ennyire nem értem? :)
[/quote]

Lehet, hogy a bagó teszi? :p
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#105 Felhasználó inaktív   Jim DiGriz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 08. 30. 12:35

:p

Lehet, hogy a hiánya :)... ugyanis ma sem gyujtottam még rá... ellenben kávét már ittam, és ezért az agyamnak vágnia kellene... mégsem teszi. :(

#106 Felhasználó inaktív   barbra 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 08. 30. 16:52

idézet:
Ezt írta Jim DiGriz:
:p

Lehet, hogy a hiánya :)... ugyanis ma sem gyujtottam még rá... ellenben kávét már ittam, és ezért az agyamnak vágnia kellene... mégsem teszi. :(
[/quote]

Tudtad, hogy a kávé hatásának van egy felfutásos görbéje, aztán egy meredeken zuhanó hatása?... Hahóóóó, hol vagy?!

:)
barbra
Letéptem ezt a hanga szálat...

#107 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 08. 30. 19:26

Egy jó kávé elötte, és egy jó cigi utána... :)

Idézet

„én még olyan programozási problémát soha az életemben nem láttam, amiben az alkalmazásoknak kommunikálniuk kellett volna egymással, leszámítva az indítósztring átadását. az interprocessz kommunikáció egy baromság, ha valaki mégis ragaszkodik hozzá, akkor azt a hálózati protokolon keresztül megteheti. ”
[link]

#108 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 08. 30. 20:21

idézet:
Ezt írta barbra:

Tudtad, hogy a kávé hatásának van egy felfutásos görbéje, aztán egy meredeken zuhanó hatása?... Hahóóóó, hol vagy?!

:)
[/quote]

Ezek szerint megvolt a zuhanás.....
¤

#109 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 08. 31. 12:08

Kép
¤

#110 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 08. 31. 22:12

Most jólesne egy cigi...
Egy jó cigi egy nehéz nap után... életmentő...

Idézet

„én még olyan programozási problémát soha az életemben nem láttam, amiben az alkalmazásoknak kommunikálniuk kellett volna egymással, leszámítva az indítósztring átadását. az interprocessz kommunikáció egy baromság, ha valaki mégis ragaszkodik hozzá, akkor azt a hálózati protokolon keresztül megteheti. ”
[link]

#111 Felhasználó inaktív   barbra 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 08. 31. 22:59

idézet:
Ezt írta Balheredobálós NeverGone, és tökei:
Most jólesne egy cigi...
Egy jó cigi egy nehéz nap után... életmentő...
[/quote]

És mi akadálya van annak a ciginek, hmm? :)
(A legjobb lenne egy jó unicum, de sajnos nálam most nincs itthon.)
barbra
Letéptem ezt a hanga szálat...

#112 Felhasználó inaktív   shr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 09. 02. 09:29

ritkán jövök errfelé, de most pótolom s megint írok párat :)

idézet:
Ezt írta Jim DiGriz:

Jólvanna, olyan férfias névnek tűnt, mint pl. a Dömper, meg a Radiátor :) Mea culpa... lassan már ezt kéne aláírásnak használnom :)
[/quote]

eh, mit foglalkozol vele, _ÉN_ nem kötöttem bele. s az a fő, nem? fontatlan dolog, IMHO.

kösz, hogy megvédted kis mondatomat, mely a csodálatos, csak éppen fohányzó ismerősről szólt.
nekem valóban negatív, de hát miért, nem az? büdös, kártékony, s ha másokat is érint, apróbb-nagyobb merénylet. de valóban nem másodrangúság. max abban az egy tekintetben :) de ha kultúráltan csinálja, s nem is nyakra-főre, függőként, akkor a negatív dolgok is épp eléggé lecsökkennek ahhoz, hogy egyáltalán ne legyen még ebben sem másodrangú, még számomra sem. ő olyan, nekem fura és kész. egyesek szerint pedig az alkoholt fogyasztók furák és kártékonyak. szerintem meg nem, persze bizonyos határokon belül.
no, asszem túlmagyaráztam...

#113 Felhasználó inaktív   Jim DiGriz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 09. 02. 11:05

Üdv mindenkinek! Munkahelyről netezek, és a hétvégéken van jobb dolgom is, mint bejönni... :)

Lamex: az installos kép nagyon jó volt. Kissé szomorkás, de ennyi füstöt a Deák térnél is beszívok, ha átmegyek rajta :(

Shr: az igazat megvallva Lamex jegyezte meg a dolgot, írjuk elfojtott arrogáns sovinizmusom számlájára... :)...szerintem is fontatlan, mint egy rosszul telepített Office :)
...kívülről nézve valóban kártékony és negatív móka a dohányzás, ám ne feledjük, ha jól csináljuk élvezetet okoz (már akinek :))... és látnod kellett volna, amint nemdohányzó barátom lelkesen célozgatott rá egy este, hogy gyújtsuk már meg a vizipipát...mondjuk az nem büdös, és annyira nem is kártékony...
...de ha valaha is találkoznék Veled, ígérem, nem fogok rágyújtani...nem vagyok prédikátor típus, ami nekem jó, az másnak attól még halálos is lehet...

#114 Felhasználó inaktív   Levente 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 09. 03. 19:57

idézet:
Ezt írta Jim DiGriz:
...Kissé szomorkás, de ennyi füstöt a Deák térnél is beszívok, ha átmegyek rajta :(
[/quote]

Pont ezért nem kéne még pluszban is füstölni, nem? :D
[ kitaláltam, és attól kezdve van ]

#115 Felhasználó inaktív   wamzer 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 09. 03. 20:40

idézet:
Ezt írta Levente:

[/quote]

kellemes esti hangulat, üditő, gép, duruzsol a tv, macska kutya játszanak, anyus a kanapén hever + egy jó cigó :p
:( de nem lehet, mert füstös lesz a szoba stb stb...hallottam vmikor a japán szagtalan cigiről, az kacsa volt?

#116 Felhasználó inaktív   Jim DiGriz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 09. 04. 06:50

idézet:
Ezt írta Levente:

[/quote]

Ha megszokod, hogy élvezed a füstöt, a Deákon is könnyebben vágsz át... :)

#117 Felhasználó inaktív   Jim DiGriz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 09. 04. 06:52

idézet:
...hallottam vmikor a japán szagtalan cigiről, az kacsa volt? [/quote]

Szerintem az a cigi alakú rágó lehetett :)...de nem is hangzik valami jól...inkább a kert, vagy az erkély...

#118 Felhasználó inaktív   Arp 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 09. 04. 08:19

Örömmel látom hogy itt egész kultúrált dohányosok vannak, sajnos ritka az ilyen. Engem is nagyon zavar a füst meg az eldobált csikkek mindenhol.
Minden megállóban van szemetes. Nem igaz hogy nem lehet odamenni és beledobni amikor látja hogy jön a busz. Utána fölszáll, és az utolsó slukkot ott fújja ki, bele a pofámba, amikor már becsukták az ajtót. Ezt általában már nem bírom ki beszólás nélkül, bár attól tartok nem érek el vele semmit, legfeljebb a saját feszültségemet vezetem le.

#119 Felhasználó inaktív   Jim DiGriz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 09. 04. 09:00

Jaja, nálunk is, valaki bejön a boltba, előtte eldobja a csikket, és utána belépés-kilégzés... és persze a mi ku&va anyánkat...egyszer szerelgettem egy olyan gépet, ami már teljesen át volt itatódva dohánybűzzel... apa és fia versenyt bagóztak, a fiú akkor volt 15 éves... :(

#120 Felhasználó inaktív   Arp 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 09. 04. 09:18

idézet:
Ezt írta Jim DiGriz:
Jaja, nálunk is, valaki bejön a boltba, előtte eldobja a csikket, és utána belépés-kilégzés... és persze a mi ku&va anyánkat...egyszer szerelgettem egy olyan gépet, ami már teljesen át volt itatódva dohánybűzzel... apa és fia versenyt bagóztak, a fiú akkor volt 15 éves... :([/quote]

Nem tesz jót a gépeknek sem, lerakódik abban is a kátrány, nemcsak a tüdőnkben. De gépből legalább tudok újat venni...

Téma megosztása:

• (139 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.