HWSW Informatikai Kerekasztal: Dohányzás: pro és kontra - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (139 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Dohányzás: pro és kontra Értékeld a témát: -----

#681 Felhasználó inaktív   Mikeee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 11. 22. 13:46

Idézet: DannY - Dátum: 2004. nov. 22., hétfő - 11:52

Tegnap volt is ilyen kedélyeket borzoló élményem...

Előttem haladó autóból elöszőr az utasoldalon "pottyant" ki egy csikk, utána a vezető is csatlakozott.

De tényleg úgy finoman "pottyantottak"...

Utána persze csak úgy parázslik a repülő cucc...

Istenem, ha kamionos lennék...  :mad:  :reklamacio:  :pokeas: :drive:

Hát igen elvetemült aki annyit nem bír ki ameddig az autóba ül! Amúgy meg lehet állni szépen kiszállni és úgy szívni! 1. nem lesz büdös az autó, 2. nem szemetel 3. nem dobja rá a mödgötte jövöre!

#682 Felhasználó inaktív   DzsiAr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 22. 14:48

Kicsit OFF.
Velem már előfordult, hogy sétálok a járdán, egy autóból piros lámpánál kidobtak egy mekis zacskót. Odamegyek, mondom "Bocs ezt elhagytátok" és visszadobom. Csak hebegett-habogott. Bár gondolom a következő kanyarban már újra repült a zacskó kifele :(
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

#683 Felhasználó inaktív   Erős Pista 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 22. 15:00

Azokat én sem bírom megérteni, akiknek egy kiadós sportolás után az az első dolga, hogy veszi elő a zsebéből a cigit és már robbant is rá egy szálra. :omg: Egy dohányos magyarázza már el, hogy miért jó ez? :think:
Az Úr nekem feladatot adott, mikor erre a világra küldött. Olyan kurvára le vagyok maradva, hogy valszeg örökké fogok élni.

#684 Felhasználó inaktív   Mikeee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 22. 15:03

Idézet: Erős Pista - Dátum: 2004. nov. 22., hétfő - 16:00

Azokat én sem bírom megérteni, akiknek egy kiadós sportolás után az az első dolga, hogy veszi elő a zsebéből a cigit és már robbant is rá egy szálra. :omg: Egy dohányos magyarázza már el, hogy miért jó ez? :think:

Ugyebár a kiadós sportolás viszonylag sok ideig tart és eközben a nikotinszint lecsökken a szervezetben ami nikotinéhséghez vezet amit mielőbb csillapítani igyekszik a dohányos! Remélem elég szakszerű volt! :D

#685 Felhasználó inaktív   DannY 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 22. 15:04

Idézet: DzsiAr - Dátum: 2004. nov. 22., hétfő - 15:48

Kicsit OFF.
Velem már előfordult, hogy sétálok a járdán, egy autóból piros lámpánál kidobtak egy mekis zacskót. Odamegyek, mondom "Bocs ezt elhagytátok" és visszadobom. Csak hebegett-habogott. Bár gondolom a következő kanyarban már újra repült a zacskó kifele :(

Király!

Bár mindenki megtenné ugyanezt egy ilyen szituban...

Persze sohasem lehet tudni, hogy a másik fél hogyan reagál.

Pl. csúnya nagy merciből kidobott, csúnya nagy emberek mekis cuccát nem szívesen adnám vissza :D :D

#686 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 22. 15:20

Nem egyszerű dolog ez a dohányzás kérdés. Abban 100%-osan egyetértek, hogy dohányozni lehet kultúráltan, sőt úgy kell(ene). Ém magam még sosem gyújtottam rá autóban, otthon is csak a teraszon (igen, télen is), soha nem gyújtottam rá olyan zárt helyen, ahol tudtam, hogy amúgy nem dohányoznak, vagy volt a társaságomban nemdohányzó.. Ezek szerintem az alapvető dohányzási kultúrához tartoznak.

Leszokás: Még nehezebb kérdés. Többször volt már példa arra, hogy szinte teljesen leszoktam, de egy reggel itt a cégnél olyan állapotokra leltem és az egész napom olyan volt (a stresszes csak finom kifejezés), hogy azt vettem észre, hogy futtában kimentem a dihányzóba és tarháltam egy blázt, aztán hazafelé meg vettem egy dobozzal. Nem egyszerű a dolog. Most megint abban a fázisban vagyok, hogy egyre kevésbé érdekel a cigaretta, feltett szándékom abbahagyni, csak egy "olyan" nap ne csússzon be...

#687 Felhasználó inaktív   Mikeee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 22. 15:57

Idézet: Drummaster - Dátum: 2004. nov. 22., hétfő - 16:20

Nem egyszerű dolog ez a dohányzás kérdés. Abban 100%-osan egyetértek, hogy dohányozni lehet kultúráltan, sőt úgy kell(ene). Ém magam még sosem gyújtottam rá autóban, otthon is csak a teraszon (igen, télen is), soha nem gyújtottam rá olyan zárt helyen, ahol tudtam, hogy amúgy nem dohányoznak, vagy volt a társaságomban nemdohányzó.. Ezek szerintem az alapvető dohányzási kultúrához tartoznak.

Leszokás: Még nehezebb kérdés. Többször volt már példa arra, hogy szinte teljesen leszoktam, de egy reggel itt a cégnél olyan állapotokra leltem és az egész napom olyan volt (a stresszes csak finom kifejezés), hogy azt vettem észre, hogy futtában kimentem a dihányzóba és tarháltam egy blázt, aztán hazafelé meg vettem egy dobozzal. Nem egyszerű a dolog. Most megint abban a fázisban vagyok, hogy egyre kevésbé érdekel a cigaretta, feltett szándékom abbahagyni, csak egy "olyan" nap ne csússzon be...

100%-ig ugyanígy vagyok!

#688 Felhasználó inaktív   fLeSs 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 30. 22:30

Idézet: fLeSs - Dátum: 2003. dec. 1., hétfő - 18:31

Ma van a leszokásom első napja.
Még bírom :D
Nappal amikor megszokásból elindulok kifelé a konyhába (ma itthon csinálom a melót), csak félúton jut eszembe, hogy nem gyújtok rá, iszok egy pohár vizet, aztán vissza a melóhoz. Ezt ma vagy 15-ször eljátszottam. :D
Teljesen furcsa érzés, hogy érzem, hogy qrva jó lenne egy cigi, de mégsem gyújtok rá, pedig olyan az egész, hogy tök megszokott, eddig gondoltam egyet, és már füstöltem is, most meg folyamatosan arra gondolok, hogy le fogok szokni.
Na mind1, drukkoljatok  :D

[ 2003. december 01.: fLeSs szerkesztette a hozzászólást ]

Ebben a percben múlt egy éve, hogy elszívtam az utolsó cigit. Azóta már a füstjét is utálom. :)
Nagyon megérte leszokni, az élet minden területén megmutatkozott, hogy többé nem állok a nikotin befolyása alatt. :)
Szabinarnak sikerült? :)

#689 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 30. 23:57

Idézet: fLeSs - Dátum: 2004. nov. 30., kedd - 22:30

Ebben a percben múlt egy éve, hogy elszívtam az utolsó cigit. Azóta már a füstjét is utálom. :)

gratula
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

#690 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 01. 00:33

Idézet: Drummaster - Dátum: 2004. nov. 22., hétfő - 15:20

Most megint abban a fázisban vagyok, hogy egyre kevésbé érdekel a cigaretta, feltett szándékom abbahagyni, csak egy "olyan" nap ne csússzon be...

A logisztika nem éppen az idegnyugtató tevékenységek netovábbja. :)
Wherever you go, go with all your heart.

#691 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 01. 09:12

Idézet: fLeSs - Dátum: 2004. nov. 30., kedd - 22:30

Gratula! Azota is olyan sok vizet iszol? ;)

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#692 Felhasználó inaktív   Syner 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 01. 09:24

Sajna én is bagózok. Most nem kezdem azzal, hogy le tudnék szokni, meg minden, de egyszerűen lusta vagyok. Viszont figyelek másokra. Ha valakivel együtt megyek az utcán, akkor is megkérdezem, hogy nem zavarja -e? És zárt térben soha nem gyújtok rá, mert utálom ha a ruhám átveszi a szagot, meg eleve, úgy kb 3x szívom vissza azt, amit már kifújtam. Én zárt térben tiltanám be. Ha valki akar, akkor menjen ki a levegőre. ;)
így hamarabb megtalálsz:
MSN: gaborszi@msn.com

#693 Felhasználó inaktív   DannY 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 01. 11:00

Idézet

A logisztika nem éppen az idegnyugtató tevékenységek netovábbja

Érdekes, hogy csomóan mondják: a stressz miatt bagóznak...

Hát nem tudom...

Szerintem mindenkit ér stressz, akár rendszeresen, beleértve engem is, mégsem szívok.  :rolleyes:

Persze ez erősen egyénfüggő is.

#694 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 01. 13:42

Pedig nagyon jó, főleg az 5 perces szünetek miatt... :D
Tyraan - Artum Inferniti

#695 Felhasználó inaktív   fLeSs 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 01. 13:42

Idézet: Samott - Dátum: 2004. dec. 1., szerda - 9:12

Gratula! Azota is olyan sok vizet iszol? ;)

Samott

Napi 2,5-3 liter vizet iszok, de nem a cigiről leszokás miatt. :)

#696 Felhasználó inaktív   Thrawn 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 01. 13:46

Idézet: DannY - Dátum: 2004. dec. 1., szerda - 11:00

Érdekes, hogy csomóan mondják: a stressz miatt bagóznak...

Hát nem tudom...

Szerintem mindenkit ér stressz, akár rendszeresen, beleértve engem is, mégsem szívok.  :rolleyes:

Persze ez erősen egyénfüggő is.

Inkább a stressz miatt nem tudnak leszokni. A stressz + elvonási tünetek így együtt már eléggé próbára teszik az akaratot. De nem lehetetlen.
S minthogy az egész galaktikában nem találtak értékesebbet, mint az értelem, mindenütt segítették fölvirradni. Ők lettek a csillagmező földművesei; vetettek, s néha arattak is. És néha, egykedvűen, gyomlálni is kényszerültek.

#697 Felhasználó inaktív   fLeSs 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 01. 13:54

Idézet: Thrawn - Dátum: 2004. dec. 1., szerda - 13:46

Inkább a stressz miatt nem tudnak leszokni. A stressz + elvonási tünetek így együtt már eléggé próbára teszik az akaratot. De nem lehetetlen.

Elég nehéz az élet olyankor, amikor épp leszokóban vagy, de vmi miatt stresszes vagy, vagy csak simán idegesít vmi. Nehéz megállni, hogy rá ne gyújts, de erről szól a dolog. ;) (kondizás közben sem kényszerít senki, hogy megcsináljam a 6-dik vállerősítő gyakorlat 3-dik 20-as sorozatát :), akaraterő kérdése).
1ébként tényleg csak az első 1-2 hét igazán nehéz, ha azt "túlélted", akkor már sokkal könnyebben pörög az idő, és egyre kevesebbet gondolsz a bagóra.

#698 Felhasználó inaktív   Thrawn 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 01. 14:36

Idézet: fLeSs - Dátum: 2004. dec. 1., szerda - 13:54

Elég nehéz az élet olyankor, amikor épp leszokóban vagy, de vmi miatt stresszes vagy, vagy csak simán idegesít vmi. Nehéz megállni, hogy rá ne gyújts, de erről szól a dolog. ;) (kondizás közben sem kényszerít senki, hogy megcsináljam a 6-dik vállerősítő gyakorlat 3-dik 20-as sorozatát :), akaraterő kérdése).
1ébként tényleg csak az első 1-2 hét igazán nehéz, ha azt "túlélted", akkor már sokkal könnyebben pörög az idő, és egyre kevesebbet gondolsz a bagóra.

Tudom, már 10 éve átestem a dolgon. :D  :up:  Na akkor nem vigyorogtam így, mit ez a szmájli. Egy hónap után majdnem visszaestem, mert elmentem egy baráti körrel sörözni és ott nagyon megkívántam egy szálat. Inkább otthagytam őket és hazamentem.
S minthogy az egész galaktikában nem találtak értékesebbet, mint az értelem, mindenütt segítették fölvirradni. Ők lettek a csillagmező földművesei; vetettek, s néha arattak is. És néha, egykedvűen, gyomlálni is kényszerültek.

#699 Felhasználó inaktív   Warper 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 01. 14:59

Idézet: Syner - Dátum: 2004. dec. 1., szerda - 8:24

Viszont figyelek másokra. Ha valakivel együtt megyek az utcán, akkor is megkérdezem, hogy nem zavarja -e? És zárt térben soha nem gyújtok rá, mert utálom ha a ruhám átveszi a szagot, meg eleve, úgy kb 3x szívom vissza azt, amit már kifújtam. Én zárt térben tiltanám be. Ha valki akar, akkor menjen ki a levegőre. ;)

Gratulálok a gondolkodásmódhoz!  :respect:

Remélem, mindenki követni fogja a példádat.  :up:

Egyszerűen undorító, amikor az Örs Vezér terén leszállok a metróról, és rengeteg embercsökevénynek ott jut eszémbe, hogy "rákénegyújtanibaze". Az aluljárón átmenni egyszerűen szörnyű. Pedig az Örs még kultúrált helynek számít.
És ezek az emberek nem fogják fel, hogy mit csinálnak. Pfujj  :mad:

Üdv, W.

#700 Felhasználó inaktív   DannY 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 01. 15:26

Idézet: Warper - Dátum: 2004. dec. 1., szerda - 15:59

Egyszerűen undorító, amikor az Örs Vezér terén leszállok a metróról, és rengeteg embercsökevénynek ott jut eszémbe, hogy "rákénegyújtanibaze". Az aluljárón átmenni egyszerűen szörnyű. Pedig az Örs még kultúrált helynek számít.
És ezek az emberek nem fogják fel, hogy mit csinálnak. Pfujj  :mad:

Üdv, W.

Ha már utazásnál tartunk!

A másik kedvencem, amikor busz/villamos megállóban áll a bagós... Épp akkor jön a jármű, amikor a második slukkot tüdőzte le...

Mielőtt eldobná (!!  :reklamacio: !!) a csikket, utoljára beleszív egy akkorát, hogy behorpad a homloka. Ezután sietve felszáll, nehogy a művelet miatt lemaradjon, és a füstöt kényelmesen kifújja az utastérbe...

Rva nnnyáát!  :mad:

Szerkesztette: DannY 2004. 12. 01. 15:27 -kor

Téma megosztása:

• (139 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • Utolsó »