Idézet: Piftuka - Dátum: 2004. máj. 31., hétfő - 18:44
...
Azért tudod az hihetetlen, hogy te elmondtad a véleményedet, kérted a problémád megoldását, én mondtam egyet...
Pedig sem okod, sem jogalapod nincsen rá. Ha így állsz hozzá ahogy, akkor bizony törődj bele, hogy azon cigisek közé tartozol, akik miatt a másra tekintettel lévő cigiseket is megszólják (általánosítász miatt).
...
Hihetetlen? Ha neked az, hát legyen. (Egyébként nem kértem hogy oldd meg a problémámat, afféle költői kérdés volt ez.)
A te "megoldásod" sajnos nem kivitelezhető (elmondtam hogy miért), de azért kösz.

És nem sértődtem meg, nincsen rá okom.
Törődjek bele? Fuptika, te nem ismersz engem, sem a dohányzási szokásaimat, tehát megkérlek, hogy ne mondjál véleményt rólam. Méghogy miattam szólják meg a cigiseket... broáááááááf. Tudod ha visszaolvasnál egy kicsit is ahelyett hogy "puffogsz" (

) akkor láthatnád mi a helyzet a dohányzással való kapcsolatomban (nagyjából) - igyekszem maximálisan tekintettel lenni másokra. De ehelyett te - azon "felbuzdulva" - hogy a remek

pléhdobozos ötletedet nem tartottam jónak, kikiáltasz antikrisztusnak.
Ha neked így jó, ám legyen.
És ne általánoszíts

, kérlek. Az nem szül jó vért sohasem.
RE: ha meg azt gondolnád, hogy "csak úgy" eldobom a csikket (hiszen a szemetelésről prédikáltál), akkor fuss neki az ominózus hozzászólásomnak újra, mert pontosan azt mondom benne, hogy
ha nincs is hamutartó a szemetesen, azért elnyomom és beledobom a csikket, mert az utcán nincsen helye.
Szerkesztette: Etele 2004. 05. 31. 18:05 -kor