HWSW Informatikai Kerekasztal: Dohányzás: pro és kontra - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (139 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Dohányzás: pro és kontra Értékeld a témát: -----

#881 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 02. 14. 09:45

Idézet: Jim DiGriz - Dátum: 2005. febr. 13., vasárnap - 17:22

Én szeretem. Kész, ha nem szeretitek, akkor hozzatok fel ellenérvet, hogy szerintetek nekem miért nem kellene csinálnom. Legalább egy jó érvet szeretnék, ami megmutatja, hogy nektek miért fáj, ha valaki élvezi. Figyelek.

Nekem egyáltalán nem fáj, hogy a dohányzók élvezik a dohányzást. De csinálják a szabad levegőn vagy a saját lakásukban.

A legfőbb gondom az, hogy nem tudok tiszta levegőt szívni zárt nyilvános helyeken. A másik problémám, hogy sok fiatalt fertőződik meg ezzel az önmaguk és mások egészségére is káros szokással.
Wherever you go, go with all your heart.

#882 Felhasználó inaktív   Jim DiGriz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 14. 10:34

Idézet: Dorien - Dátum: 2005. febr. 14., hétfő - 9:45

Nekem egyáltalán nem fáj, hogy a dohányzók élvezik a dohányzást. De csinálják a szabad levegőn vagy a saját lakásukban.

A legfőbb gondom az, hogy nem tudok tiszta levegőt szívni zárt nyilvános helyeken. A másik problémám, hogy sok fiatalt fertőződik meg ezzel az önmaguk és mások egészségére is káros szokással.

Ezt a témát meg már a saját álláspontomból elmondtam. Nem tudok felelősséget vállalni az összes dohányosért.

A fiatalok megfertőződése viszont, hmmm, más téma. Szüleim elég sokáig masszívan dohányoztak, apám már több, mint 15 éve letette, anyu megmaradt alkalminak. Én 18 évesen kezdtem el (egy teljesen füstmentes házban). Nem motivált az, hogy lázadjak a szüleim ellen, vagy hogy megfeleljek valamiféle vágyott társaságnak, neadjisten, hogy menő legyek. Egyszerűen kíváncsi voltam, mi az, amit annyian élveznek (vagy nem, de csinálják). Nem mondom, hogy a rabja lettem, de megszerettem a dolgot (oké, oké, van, aki állatokkal szeret kefélni, mindannyian mások vagyunk, tudom, hülye vagyok, hogy lehet ezt szeretni, ésatöbbi, milliószor hallottam már). Nem motivált egy cigireklám sem, és nem azért gyújtottam rá, mert olyan akartam lenni, mint a főhős a Gyilkos Mészárlás 12-ben.

A problémát inkább abban látom, hogy (Chuck Palahniuk szavaival élve) egy rabszolga-generációt nevelünk fel, akik bármilyen új, izgalmas eszmének vagy mondandónak totálisan alá tudják rendelni magukat. Az, hogy a reklámokból tanulják meg (rosszul), hogy kellene élni, és hamis elvárásoknak próbálnak megfelelni, túlmutat a dohányzás okozta problémákon, új, és elég ijesztő perspektívákat tár elénk. Talán ha ez ellen harcolnának olyan lelkesedéssel az anti-dohányos, anti-drogos alakulatok, lehet, hogy egy idő múlva csak az szívná a füstöt, aki akarja. Talán, de nem vagyok túl optimista.

Bocsánat, kissé belefeledkeztem :D.

#883 Felhasználó inaktív   Polikarpov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 14. 11:38

"egy rabszolga-generációt nevelünk fel, akik bármilyen új, izgalmas eszmének vagy mondandónak totálisan alá tudják rendelni magukat. Az, hogy a reklámokból tanulják meg (rosszul), hogy kellene élni, és hamis elvárásoknak próbálnak megfelelni"

"Talán ha ez ellen harcolnának olyan lelkesedéssel az anti-dohányos, anti-drogos alakulatok, lehet, hogy egy idő múlva csak az szívná a füstöt, aki akarja"

Ha rosszul értelmezem szavaid, úgy elnézést! De mintha Te a rekámo(zó)k ellen próbálnál fellépni... Ennek -sajnos- kb. annyi az esélye, mint puszta kézzel megállítani egy guruló 747-est. Ott a jog, ahol a pénz. És az reklámoz, akinek pénze van.

Szerkesztette: Polikarpov 2005. 02. 14. 11:39 -kor

flash-t kétféle ember használ: az egyikre rákényszerítik, a másik pedig hamis papírokkal lógott ki a zártosztályról ...
- Van a Földön értelmes élet?
- Nincs. Én is csak beugrottam ide...
- A nagyapám mindig mondogatta: "Pénzért nővel soha!". Ezt én is így gondolom, de ajándékot elfogadok.

#884 Felhasználó inaktív   tolvaly 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 14. 13:39

Idézet: tasp - Dátum: 2005. febr. 13., vasárnap - 23:16

oda is lehet menni.
nincs es.

tasp

Nincs joga a dohányosnak mások egészségét károsítani, sem a mozgásában korlátozni. Oda megyek ahova akarok, nincs kijárási tilalom, otthon a privát négyzetméterén csináljon gázkamrát magának, de ne közterületen és ne mások kárára. A saját privát gázkamráján mérgezze/élvezze szét magát, úgy,
hogy másnak ne kelljen károsultként élvezni a dohányos élvezkedését. A gázkamráját meg lássa el szűrő berendezéssel, ne terhelje a környezetet vagy adóztassák meg még ezzel is mint a reklámszatyrot. A sok akaratgyenge, szánalmas leszokni képtelen, társas egymás mellett élésre alkalmatlan "ember", akik jogaikat szajkózzák a kötelességük meg valahogy elfelejtődik.

Szivar és pipa klubok nagyszerű példája van a világban követendő példaként.
Ezt még nem éred föl, azt a kanyart ne is próbáld, maradj itt a helyeden.

#885 Felhasználó inaktív   tasp 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 14. 13:50

Idézet: Dorien - Dátum: 2005. febr. 14., hétfő - 10:45

a fiatalak majd eldontik maguktol mit akarnak nem? :)
amelyik ra akar gyujtani , az ugy is ra fog.
azzal hogy tiltod azzal csak elosegited azt, hogy jobban elvezze a tiltott gyumolcs izet.

tasp
A számítógépes játékok nincsenek hatással ránk!!!
Ha kiskorunkban hatott volna ránk a PacMan akkor most sötét termekben rohangálnánk tablettákat rágcsálva miközben repetatív ritmusú elektronikus zene szól!!!

#886 Felhasználó inaktív   tolvaly 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 14. 13:53

Idézet: tasp - Dátum: 2005. febr. 14., hétfő - 14:50

a fiatalak majd eldontik maguktol mit akarnak nem? :)
amelyik ra akar gyujtani , az ugy is ra fog.
azzal hogy tiltod azzal csak elosegited azt, hogy jobban elvezze a tiltott gyumolcs izet.

tasp

Majd itthon is megjelennek a 3000 euros büntetések amit le is lehet ülni, aztán büntetett előélettel el lehet kezdeni az életet, fiatalon. Egy cigi miatt. Megéri ;)

#887 Felhasználó inaktív   tasp 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 14. 14:01

Idézet: tolvaly - Dátum: 2005. febr. 14., hétfő - 14:39

Nincs joga a dohányosnak mások egészségét károsítani, sem a mozgásában korlátozni. Oda megyek ahova akarok, nincs kijárási tilalom, otthon a privát négyzetméterén csináljon gázkamrát magának, de ne közterületen és ne mások kárára. A saját privát gázkamráján mérgezze/élvezze szét magát, úgy,
hogy másnak ne kelljen károsultként élvezni a dohányos élvezkedését. A gázkamráját meg lássa el szűrő berendezéssel, ne terhelje a környezetet vagy adóztassák meg még ezzel is mint a reklámszatyrot. A sok akaratgyenge, szánalmas leszokni képtelen, társas egymás mellett élésre alkalmatlan "ember", akik jogaikat szajkózzák a kötelességük meg valahogy elfelejtődik.

Szivar és pipa klubok nagyszerű példája van a világban követendő példaként.

azzal hogy tiltod az en mozgasteremet is korlatozod, engem ingerlekennye teszel, serted a szemelyisegi jogaimat.

tiltsak be az alkoholt is. karos. mas emberekre is, foleg akik ittasan vmi balesetet kovetnek el.
meg akik ittasan balheznak kocsmakban.
miert nem tudok ugy lemenni egy kocsmaba, hogy iszom egy kolat, es miert kell kiallnom a probat, hogy vki
ittasan belem fog e kotni, vagy az autojaval elgazol, mikor kilepek onnan.

miert is  :confused:
hat mert inni, es bagozni jarok oda. ezert :)

modern legkondicionalokkal csodakat lehet muvelni. etteremben egyik asztalnal ragyujtanak,
masiknal nem erzed.

az hogy te a fustos kocsmakban akarsz ilyet elerni, foleg akarnak ilyet elerni masok is, akar torveny
modositassal is... az nonszensz.
meg ha lesz is ilyen torveny szted be fogjak tartani?

csak meg kell nezni egy bevasarlokozpontban egy kavehazat.
tiltva van a dohanyzas az egesz epuletben.
ott meg is van hamutal. meg is ragyujtanak.
kulonben bezarhatna.

tasp
Ha kiskorunkban hatott volna ránk a PacMan akkor most sötét termekben rohangálnánk tablettákat rágcsálva miközben repetatív ritmusú elektronikus zene szól!!!

#888 Felhasználó inaktív   tasp 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 14. 14:03

Idézet: tolvaly - Dátum: 2005. febr. 14., hétfő - 14:53

Majd itthon is megjelennek a 3000 euros büntetések amit le is lehet ülni, aztán büntetett előélettel el lehet kezdeni az életet, fiatalon. Egy cigi miatt. Megéri ;)

ez csak fokozoja lesz annak, hogy vki ragyujtson.
el lehet szivni a cigit a suli wc-ben, kint az udvaron is.
vagy vmelyik kozteruleten is, ugy hogy nem veszik eszre.

buntetes , buntetett eloelet... :D:D:D:DD:D:DD

amig egy esti szorakozohely kesz drogtanya, es arra tobb evet lehet kapni, addig
ne ficeregjen senki ilyen aprosagokkal, mint a bagozas... :p  :omg:

tasp

#889 Felhasználó inaktív   Jim DiGriz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 14. 14:17

Idézet: Polikarpov - Dátum: 2005. febr. 14., hétfő - 11:38

Ha rosszul értelmezem szavaid, úgy elnézést! De mintha Te a rekámo(zó)k ellen próbálnál fellépni... Ennek -sajnos- kb. annyi az esélye, mint puszta kézzel megállítani egy guruló 747-est. Ott a jog, ahol a pénz. És az reklámoz, akinek pénze van.

Nem próbálok meg fellépni ellenük, bár ellenérzetem van (de ismerem a korlátaimat :D). Csak arra céloztam, hogy elég patetikus, ha ennyire fertőzőek a reklámok. De ez nem új, csak off :D.

#890 Felhasználó inaktív   tolvaly 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 14. 14:17

Idézet: tasp - Dátum: 2005. febr. 14., hétfő - 15:03

ez csak fokozoja lesz annak, hogy vki ragyujtson.
el lehet szivni a cigit a suli wc-ben, kint az udvaron is.
vagy vmelyik kozteruleten is, ugy hogy nem veszik eszre.

buntetes , buntetett eloelet... :D:D:D:DD:D:DD

amig egy esti szorakozohely kesz drogtanya, es arra tobb evet lehet kapni, addig
ne ficeregjen senki ilyen aprosagokkal, mint a bagozas... :p  :omg:

tasp

Rendkívül jó adóbevétel az államnak. Engem ez nem veszélyeztet :D

#891 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 14. 16:20

Ehehh, tudjátok olyasmit akartam írni, mint amiket Jim is (há' mer' sok mindent egyformán gondolunk), de nem teszem, inkább magamban mosolygok. Azon, hogy az - idézem - álintellektuell antidohányos hőzöngők, akik saját egészségük védelmében halomra lőnék a kultúrált dohányosokat is, miért nem mennek transzparensekkel és kalával a parlament elé, hogy tiltsák be az összes Aviat, IFA-t, 20 éves Ikarus buszokat, 30 éves Rábákat, 35 éves Mercedeseket, LIAZ-okat, sorolhatnám azokat a "járműveket" (a guruló hulladék jobb elnevezés), amelyek sokkal, de sokkal több káros anyagot bocsátanak ki. Csak egy példa, ami megragadt bennem: Ha állsz a buszmegállóban és melletted egy afféle szittya '78-as Rába tökig rakva fával (pótkocsi is) elindul, annyi dzsuvát tol rád a kipufogójából, hogy legjobb esetben is 1-2 másodperc alatt több rákkeltő stbstb anyagot lélegzel be, mintha egy 25 négyzetméteres helyiségben 1 dohányossal 1 hetet (!!!) eltöltenél.

És nekem ne mondja senki, hogy "ugyan, ezek a járművek már kiszorulnak az utakról", mert nem, ezek a járművek - franc tudja hogyan - kapnak zöldkártyát és átmennek a műszaki vizsgán. És közlekednek tovább. Bizony, tisztelt radikális antidohányosok, Jim DiGriz kolléga egész életében nem tud annyi kárt okozni Nektek, mint a szomszéd "81-es olajkályha "fekvőlámpás" Mercije 1 hónap alatt, amelynek az olajfogyasztása az üzemanyagfogyasztással vetekszik. Erről ennyit.

#892 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 02. 14. 16:25

Idézet: Drummaster - Dátum: 2005. febr. 14., hétfő - 16:20

Ehehh, tudjátok olyasmit akartam írni...

hogy semmi hatalmat senkinek!  :) Kép
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#893 Felhasználó inaktív   bianca 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 14. 16:33

Ehehh, tudjátok olyasmit akartam írni,............

Söt................ne mondtjatok, hogy ez a gondalanúl fóliá-égetes, ami nálatok sok hélyen még elöfordúl, nem káros! Fólía-égetés DIOXINt enget a levegöbe, megmérgeszi a levegöt, a földet, az álatokat és , mellesleg mondtva az embereket is!
Ne mondtjatok, hogy ilyesmit nem csinálnak. Én láttam évröl évre nálatok. Éresztem a büzt, mikor valahól dögled álatokat el égettek. :mad:
Na, erre kell most nekem egy ciggi.
Sorry Drum, nem neked szólt ez most, csak paszold a gondolataidhez. ;)

Szerkesztette: bianca 2005. 02. 14. 16:35 -kor

#894 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 02. 14. 16:51

Idézet: bianca - Dátum: 2005. febr. 14., hétfő - 16:33

Na, erre kell most nekem egy ciggi.

Na erre szokták mondani, hogy ne szívd föl magad, hanem fújj le! :)
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#895 Felhasználó inaktív   bianca 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 02. 14. 16:53

Idézet: lameXpert - Dátum: 2005. febr. 14., hétfő - 16:51

Na erre szokták mondani, hogy ne szívd föl magad, hanem fújj le! :)

;) Jobb is! :)

#896 Felhasználó inaktív   tolvaly 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 14. 17:18

Idézet: tasp - Dátum: 2005. febr. 14., hétfő - 15:01

azzal hogy tiltod az en mozgasteremet is korlatozod, engem ingerlekennye teszel, serted a szemelyisegi jogaimat.

tiltsak be az alkoholt is. karos. mas emberekre is, foleg akik ittasan vmi balesetet kovetnek el.
meg akik ittasan balheznak kocsmakban.
miert nem tudok ugy lemenni egy kocsmaba, hogy iszom egy kolat, es miert kell kiallnom a probat, hogy vki
ittasan belem fog e kotni, vagy az autojaval elgazol, mikor kilepek onnan.

miert is  :confused:
hat mert inni, es bagozni jarok oda. ezert :)

modern legkondicionalokkal csodakat lehet muvelni. etteremben egyik asztalnal ragyujtanak,
masiknal nem erzed.

az hogy te a fustos kocsmakban akarsz ilyet elerni, foleg akarnak ilyet elerni masok is, akar torveny
modositassal is... az nonszensz.
meg ha lesz is ilyen torveny szted be fogjak tartani?

csak meg kell nezni egy bevasarlokozpontban egy kavehazat.
tiltva van a dohanyzas az egesz epuletben.
ott meg is van hamutal. meg is ragyujtanak.
kulonben bezarhatna.

tasp

Mit keversz az alkohollal :confused:  Azt büntetik ha ittasan beverem valakinek az orrát és károsítom az egészségét, de amikor a dohányos károsítja másét a dohányfüsttel azt nem büntetik. Egyenlő ez így? Nem.

#897 Felhasználó inaktív   tolvaly 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 14. 17:26

Idézet: Drummaster - Dátum: 2005. febr. 14., hétfő - 17:20

"Ehehh, tudjátok olyasmit akartam írni, mint amiket Jim is (há' mer' sok mindent egyformán gondolunk), de nem teszem, inkább magamban mosolygok. Azon, hogy az - idézem - álintellektuell antidohányos hőzöngők, akik saját egészségük védelmében halomra lőnék a kultúrált dohányosokat is, miért nem mennek transzparensekkel és kalával a parlament elé, hogy tiltsák be az összes Aviat, IFA-t, 20 éves Ikarus buszokat, 30 éves Rábákat, 35 éves Mercedeseket, LIAZ-okat, sorolhatnám azokat a "járműveket" (a guruló hulladék jobb elnevezés), amelyek sokkal, de sokkal több káros anyagot bocsátanak....."

A zöldkártyák és autók állapotának ellenőrzése a KPM és a rendőrség feladata. Ne te döntsed el az orroddal, mi a megengedett mérték és mi nem. Ha csak nem vagy az OMH által hitelesítve CO és CH mérésre, mert akkor tárgytalan a második mondat.

#898 Felhasználó inaktív   bbence 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 14. 17:52

Azon, hogy az - idézem - álintellektuell antidohányos hőzöngők, akik saját egészségük védelmében halomra lőnék a kultúrált dohányosokat is,

Nem láttam, hogy bárki is ilyet írt volna vagy utalt volna akár hasonlóra. Leszögezem, nekem semmi bajom a dohányosokkal, AMÍG nem károsítják az én egészségemet.

Idézet

miért nem mennek transzparensekkel és kalával a parlament elé, hogy tiltsák be az összes Aviat, IFA-t, 20 éves Ikarus buszokat, 30 éves Rábákat, 35 éves Mercedeseket, LIAZ-okat, sorolhatnám azokat a "járműveket" (a guruló hulladék jobb elnevezés), amelyek sokkal, de sokkal több káros anyagot bocsátanak ki.

Igen, való igaz, ezeket is le kéne építeni, csak egyet elfejtesz: ezek a járművek elismerhető károsságuk mellett hasznosak is a társadalom számára, mivel termelnek velük, illetve a költségcsökkenés, amit elérnek velük, beépül az árba. Persze azt sem állítom, hogy eme hasznosság egyenes arányban állna a károsságukkal. De egy dohányos viszont (megengedem: saját magán kívül) SEMMILYEN pozitív hatással nincs a társadalomra, a nyílvánvaló negatívakkal szemben.

Idézet

Csak egy példa, ami megragadt bennem: Ha állsz a buszmegállóban és melletted egy afféle szittya '78-as Rába tökig rakva fával (pótkocsi is) elindul, annyi dzsuvát tol rád a kipufogójából, hogy legjobb esetben is 1-2 másodperc alatt több rákkeltő stbstb anyagot lélegzel be, mintha egy 25 négyzetméteres helyiségben 1 dohányossal 1 hetet (!!!) eltöltenél.

Megkérhetnélek, hogy citáld a forrást is, ahonnan eme tudományos(?) megállapítást levezetik? Nagyon kíváncsi volnék rá. Mindamellett - feltételezve, hogy igaz, amit írsz - példád nagyon sarkítottra sikeredett, mert vannak helyzetek, amelyeket az ember józanul is elkerülhet (például az említett teherautóhoz közel kerülés), viszont azt gondolom te sem várhatod el vagy nevezheted egyenértékű alternatívának, hogy én például ne járjak szórakozóhelyekre, ahol a tánctéren vágni lehet a füstöt, valamint a ruházatom tiszta bűz lesz, az arcbőrömet eléggé megviseli, valamint a szememet kicsípi, és legközelebb a fül-orr-gégésznél járva megállapítják, hogy nekem, aki életemben nem szívtam el egy szál cigit sem, olyan a torkom nyálkahártyája, mint egy közepes dohányosé (akkor már a tüdőmet nem is nézetném meg, amúgy ez az eset az orvosnál valóban megtörtént). Szóval mindez szerinted a világ legtermészetesebb dolga?

Idézet

Bizony, tisztelt radikális antidohányosok, Jim DiGriz kolléga egész életében nem tud annyi kárt okozni Nektek, mint a szomszéd "81-es olajkályha "fekvőlámpás" Mercije 1 hónap alatt, amelynek az olajfogyasztása az üzemanyagfogyasztással vetekszik. Erről ennyit.

Lásd. fent. Kérlek valamivel támaszd alá ezeket a kijelentéseket, mert addig legjobb jóindulattal is csak csúsztatásnak tudnám nevezni. Ugyanis jómagam ennek homlokegyenest az ellentétét olvastam, hogy ti. a passzív dohányzás károsabb, mint az egyéb környzeti ártalmak. Ebből következik, hogy valaki nem mond igazat.
Debütáló albuma zenész barátomnak: http://brushy.meltingpot.hu - letölt, hallgat, élvez

#899 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 14. 20:08

Idézet: tolvaly - Dátum: 2005. febr. 14., hétfő - 17:26

A zöldkártyák és autók állapotának ellenőrzése a KPM és a rendőrség feladata. Ne te döntsed el az orroddal, mi a megengedett mérték és mi nem. Ha csak nem vagy az OMH által hitelesítve CO és CH mérésre, mert akkor tárgytalan a második mondat.

Muhaha, ROTFLMAO és "na-ne-nézz-már-hülyének" szmájli.

Királyfi, ha te elhiszed, hogy ezek a trágyadombok kenőpénz nélkül átmennek a környezetvédelmi ill. műszaki felülvizsgálatokon - megjegyzem, a haszonjárműveknek szigorúbb követelményeknek kell(ene) megfelelniük -, akkor vszínűleg a lovon is fordítva ülsz. Vicc...

#900 Felhasználó inaktív   tolvaly 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 14. 20:12

Idézet: Drummaster - Dátum: 2005. febr. 14., hétfő - 21:08

Muhaha, ROTFLMAO és "na-ne-nézz-már-hülyének" szmájli.

Királyfi, ha te elhiszed, hogy ezek a trágyadombok kenőpénz nélkül átmennek a környezetvédelmi ill. műszaki felülvizsgálatokon - megjegyzem, a haszonjárműveknek szigorúbb követelményeknek kell(ene) megfelelniük -, akkor vszínűleg a lovon is fordítva ülsz. Vicc...

Aha, most már értem....ez felhatalmazza a dohányosokat arra , hogy mások egészségét károsítsák.

Letörheted a csillagod második ágát is. :cool:

Téma megosztása:

• (139 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.