Homo- és biszexualitás: Betegség, eszme vagy egyszerű állapot?
Elküldve: 2003. 07. 21. 21:44
Battle tag: Nevl#2658
Elküldve: 2003. 07. 22. 11:33
Máris egyértelmű a hozzáállásom, ugye?

A homoszexualitásról nekem inkább a nyilvános WC vékony falemez válaszfalába kukkoló lyukat fúró és a falra "szopok és szopatok+mobilszám" feliratot firkáló aberrált buzi jut eszembe, mint normális családi életet élő átlagakárki, aki csak a lepedőn különcködik.
A legaljasabb húzásuk pedig az, amikor a fiatal, befolyásolható korban levő gyerkőcöket célozzák meg pl a Szigetfesztiválon. Ezt tiltani kéne. Maradjon meg a dolog az intim szférában, minden vonatkozásában.
Egyébként pedig házasodjanak össze, örököljenek egymás után stb... Kit érdekel...
De a toleráns urak felé lenne egy kérdésem: Mit szólnak majd hozzá, ha pl néhány év múlva kiderül, hogy az akkor 16 éves, korábban normálisnak hitt zsenge fiacskájukat egy 50 év körüli manusz qrogatja? Tart majd akkor is a tolerancia?
Elküldve: 2003. 07. 22. 11:38
idézet:
Ezt írta Locutus:
Nekem van homo ismerősőm, és az ő baráti körét is megismertem.
El kell mondjam, furcsa társaság, de ennek ellenére ugyanolyan jófej, értelmes srác, akivel lehet barátkozni.
Persze azt az elején leszögeztem neki, ha csak rosszul is néz rám, kibököm a szemeit.[/quote]
Nekem is volt, nem is volt gond, mert nem kezdett ki velem, tudta, h a szebbik nemet kedvelem.
De a barati kore vhogy nem volt az igazi, noktol megszoktam azt a tipusu nezest, hogy rammasznanak, de pasiktol azert nem.![]()
Elküldve: 2003. 07. 22. 11:46
idézet:
Ezt írta Ombuccmann:
De a toleráns urak felé lenne egy kérdésem: Mit szólnak majd hozzá, ha pl néhány év múlva kiderül, hogy az akkor 16 éves, korábban normálisnak hitt zsenge fiacskájukat egy 50 év körüli manusz qrogatja?[/quote]
Mint "toleráns úr", visszakérdezek (nem szó szerinti az idézet):
idézet:
Mit szólsz majd hozzá, ha pl néhány év múlva kiderül, hogy az akkor 16 éves leánykádat egy 50 év körüli manusz qrogatja? [/quote]
Nem mondom, hogy nincs különbség, de ne menjünk már el olyan irányba, hogy a homokosok pedofilek... Van nyilván köztük is aberrált, de ez a heterok között is előfordul; remélem, ezzel egyetértesz.
Válasz a kérdésedre: gőzöm sincs. Még magam is gyereknek tartom sok téren, ezért sem vállaltam még gyereket. Ezzel együtt nyilván nem paskolnám meg a gyermekem (fiú/lány) hátát, és a pacákból a sz@rt is ki akarnám püfölni... A legfontosabb feladat viszont a Barátnőm megnyugtatása lenne; ő mindig magában keresi a hibát.
Nem tudom, számomra irreális a kérdés.
Elküldve: 2003. 07. 22. 11:48
idézet:
Ezt írta Ombuccmann:
Maradjon meg a dolog az intim szférában, minden vonatkozásában.[/quote]
Ebben teljesen egyetértünk![]()
Elküldve: 2003. 07. 22. 12:51
idézet:
Ezt írta Ombuccmann:
De a toleráns urak felé lenne egy kérdésem: Mit szólnak majd hozzá, ha pl néhány év múlva kiderül, hogy az akkor 16 éves, korábban normálisnak hitt zsenge fiacskájukat egy 50 év körüli manusz qrogatja? Tart majd akkor is a tolerancia?[/quote]
Haha, mán' meg ne sértődjék az úr, de ez egy kib@szottul irreális, elcseszett mód aberráltan offtopic kérdés volt. A válaszom pedig az, hogy nem, nem tart.
(Újfent ne sértődjék mán' meg, de amit most írt az úr, az abszolúte tájékozatlanságot és jelentős mértékű elfojtott gyűlöletet feltételez...és ez a kérdés meg szerintem annyira off volt, mintha hozzám valaki alaplapvásárlás közben odajönne, és a fülembe suttogná, hogy 'persze, most tetszik ez az alaplap, de mennyire nem tetszene, ha a seggedbe akarnák feltuszkolni'...)
[ 2003. július 22.: Jim DiGriz szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 07. 22. 13:00
Elküldve: 2003. 07. 22. 13:14
idézet:
Ezt írta leslie:
Nem volt az annyira off, ugyanis mindenki addig nagyszaju hive a korlatlan tolerancianak, amig nincs sajat, negativ tapasztalata az eppen szoban forgo temarol...[/quote]
Akkor írja azt, hogy engem kúrogat egy ötvenes manusz, bár még az is homoszexuális erőszak (csak ha erősebb nálam, ha nem, akkor csak súlyos testi sértés)...de a pedofiliához nem sok köze...
![]()
Elküldve: 2003. 07. 22. 13:46
idézet:
Ezt írta Ombuccmann:
Aki a homoszexualitást másságnak, kisebbséghez tartozásnak tekinti, és a más kisebbségeknek kijáró toleranciát adná meg nekik is, csak egy dologról feledkezik meg: a homoszexualitásnak semmi pozitív tartalma nincs, ellentétben a kultúrális, etnikai vagy egyéb kisebbségek múltjában fellelhető értékekkel.
[/quote]
a toleranciához nem kell pluszt hozni. abban sincs mindenki számára plusz, hogy valaki pl kékre festi a haját. de tolerálni lehetszóval ilyen alapokon nem látom be, hogy nem kell tolerálni a dolgot. amivel azt sem mondom, hogy KELL. az nem úgy műx. én azt várom el az emberektől, hogy néha gondolkodjanak ítélkezés előtt, azt nem, hogy toleránsak legyenek, mert az olyan hamvas és jó dolog... dehogy. legyen meg a véleményük.
idézet:
De a toleráns urak felé lenne egy kérdésem: Mit szólnak majd hozzá, ha pl néhány év múlva kiderül, hogy az akkor 16 éves, korábban normálisnak hitt zsenge fiacskájukat egy 50 év körüli manusz qrogatja? Tart majd akkor is a tolerancia?[/quote]
bár én nem vagyok toleráns úr... nos, asszem azért sem feltétlenül rajonganának sokan, ha 16 éves fiacskájukat 50 éves nő tartaná ágyibarátnak... =) szóval a Te eseted különösen drasztikus példa. a homokosok felé nem homogén az emberek álláspontja. a dolgot úgy alapból lehet tolerálni, egyesek gyakorlatát pedig erősen rühelleni. ők is emberek, vannak köztük rendesek, bunkók, miegymás.
Elküldve: 2003. 07. 22. 13:48
idézet:
Ezt írta leslie:
Nem volt az annyira off, ugyanis mindenki addig nagyszaju hive a korlatlan tolerancianak, amig nincs sajat, negativ tapasztalata az eppen szoban forgo temarol...[/quote]
ki nagyszájú híve itt a korlátlan toleranciának?![]()
Elküldve: 2003. 07. 22. 14:32
Felvetettem egy témát, és most hol járunk? A pávatollas pedofil buzi kúrogatja a 16 éves öcsémet...
Akkor nem biztos, hogy a média felelős azért, ami van... Hanem egyszerűen, ha azt halljuk, hogy homoszexualitás, akkor nem egyéb jut eszünkbe, mint a két férfi lepedőakrobatikázik egymáson, majd mikor befejezték, meglátogatnak egy óvodát, meg egy bölcsit, és egy kolostorba is bemennek, mert érett húsra is szükségük van...
Erről szól a homoszexualizmus? Pont úgy mint a heteroszexualizmus arról szól, hogy egy pasi mikor mennyi nőt és hol tud szexuális örömökben részesíteni (itt most azt akartam írni, hogy megqrni, de én ilyen szavakat nem szeretek használni

Nem. Szerintem ezen kicsit túl kellene látni. Mert a szexualitás fontos része az életnek, de nem ez az élet!
SF
Elküldve: 2003. 07. 22. 16:02
idézet:
Ezt írta shr:
...ki nagyszájú híve itt a korlátlan toleranciának?[/quote]
A tisztelt Urak még nem érkeztek meg.![]()
Elképzelhetö, hogy most nem is fognak...
(bocsi nem lehetett kihagyni...)
Elküldve: 2003. 07. 22. 16:54
Úgy érzem, ez sok mindent tisztázna.
Elküldve: 2003. 07. 22. 18:29
idézet:
Ezt írta Dj.Kakukk:
Kéne ide valaki, aki a saját neméhez vonzódik, viszont ezzel együtt normális.[/quote]
Többek között ilyen úr is volt abban az ominózus topikban, amely számomra érthetetlen okok miatt törölve lett.![]()
Elküldve: 2003. 07. 23. 07:28
idézet:
Ezt írta Dj.Kakukk:
Kéne ide valaki, aki a saját neméhez vonzódik, viszont ezzel együtt normális.
Úgy érzem, ez sok mindent tisztázna.[/quote]
Ha lehet, egy biszex csaj legyen az illeto.
No, lanyok, ki vallallja be?![]()
Elküldve: 2003. 07. 23. 07:29
idézet:
Ezt írta shr:
ki nagyszájú híve itt a korlátlan toleranciának?[/quote]
Momentan nem konkretan csak erre a topikra gondoltam, de inkabb hagyjuk, mert megest lerovidhajuznak.![]()
Elküldve: 2003. 07. 23. 07:35
idézet:
Ezt írta leslie:
Momentan nem konkretan csak erre a topikra gondoltam, de inkabb hagyjuk, mert megest lerovidhajuznak.[/quote]
Oikor megesik, hogy félreértenek?![]()
![]()
Elküldve: 2003. 07. 23. 12:26
Elküldve: 2003. 07. 23. 12:39

Elküldve: 2003. 07. 23. 12:44
idézet:
Ezt írta leslie:
Ha mar itt vagyunk, par eve leszolitott egy meleg srac a metroban. Hiaba mondtam el neki 2-3x, hogy kizarolag a nok erdekelnek, es abbol is a jobbak, csak nem ertett a szobol. Muszaj voltam nekihessegetni az ajtonak egy szereny atyai jobbos pofonnal. De legalabb utana nyugtom volt tole.[/quote]
Megdolgozott érte. Azért ezeket az embereket nem értem...ahogy Drum is írta, a sztereotípiák nem véletlenül keletkeznek...