idézet:
Ezt írta a-n-d-r-e-w:
Itt kevesen vannak szerencsére![]()
Még csak most lesz a 2. alkalomDe legutóbb 2:1-re győztem
[/quote]
Na, ok. Akkor egyszer majd összejövünk egy Nagy Meccsre, jó?![]()
![]()
****Dumaparty
Elküldve: 2003. 07. 30. 12:01
Letéptem ezt a hanga szálat...
Elküldve: 2003. 07. 30. 12:06
idézet:
Ezt írta Brett Shaw:
[/quote]
Ha már akkor lett volna netem... :o![]()
Elküldve: 2003. 07. 30. 12:07
idézet:
Ezt írta a-n-d-r-e-w:
OKGondolom akkor te sokat szoktál játszani
[/quote]
Nem sokat, és bénázok is rendesen, de azért lelkesen próbálkozom. Egyik nap a barátommal leültünk a meki egyik asztalához, ahonnan jól belátni a bowling pályát és azt néztük, ki hogyan csinálja. Olyan hihetetlen mozgásformákat láttunk, hogy csuda! A bowling-nak van egy szinte koreográfia pontosságú mozgásformája, amellyel a legsikeresebben lehet a golyót elgurítani és a legtöbb bábut lecsapni. A szemlélődés után aztán kissé magamba szálltam, s elképzeltem, hogy valószínüleg én is legalább ilyen "érdekesen" mozgok a pályán alkalomadtán.![]()
Elküldve: 2003. 07. 30. 12:09
idézet:
Ezt írta barbra:
Nem sokat, és bénázok is rendesen, de azért lelkesen próbálkozom. Egyik nap a barátommal leültünk a meki egyik asztalához, ahonnan jól belátni a bowling pályát és azt néztük, ki hogyan csinálja. Olyan hihetetlen mozgásformákat láttunk, hogy csuda! A bowling-nak van egy szinte koreográfia pontosságú mozgásformája, amellyel a legsikeresebben lehet a golyót elgurítani és a legtöbb bábut lecsapni. A szemlélődés után aztán kissé magamba szálltam, s elképzeltem, hogy valószínüleg én is legalább ilyen "érdekesen" mozgok a pályán alkalomadtán.[/quote]
Én csak egyszerűen elgurítomNem futok neki, mert úgy tuti nem találom el
![]()
Elküldve: 2003. 07. 30. 12:11
idézet:
Ezt írta [Lulu]:
Ha már akkor lett volna netem... :o[/quote]
Akkor még nekem sem volt
2001 novemberében lett modemem, aztán 2002 júniusában kábel, és júliusban beregisztráltam ideÖrömötökre
![]()
Elküldve: 2003. 07. 30. 13:13

ASUS M4A785T-M|AMD Phenom II X2 550 BE@3500MHz|AC Freezer 64Pro|4x1 GB GEIL VALUE PC3-10660 CL9|PowerColor HD3870|OPTIARC AD-7243S|KINGSTON SKC300 60GB SSD+WD 500 GB SATAII|GENIUS SW-HF 5000 5.1|CHIEFTEC A80 450W|HP LP2275W 22" TFT|Windows 7 Ultimate 64 bit
Elküldve: 2003. 07. 30. 13:16
idézet:
Ezt írta Brett Shaw:
Azért ezt az Andi-Barbra bowling meccset megnézném magamnak.Lehet, hogy érdemes volna videóra venni az "érdekes" mozgásformákat.
[/quote]
Na még csak az kéneOK, abban benne vagyok, hogy Barbrát felvegyük, de engem nem
![]()
Elküldve: 2003. 07. 30. 13:21
idézet:
Ezt írta a-n-d-r-e-w:
[/quote]
És a videót nagyon szivesen be is digized...![]()
ASUS M4A785T-M|AMD Phenom II X2 550 BE@3500MHz|AC Freezer 64Pro|4x1 GB GEIL VALUE PC3-10660 CL9|PowerColor HD3870|OPTIARC AD-7243S|KINGSTON SKC300 60GB SSD+WD 500 GB SATAII|GENIUS SW-HF 5000 5.1|CHIEFTEC A80 450W|HP LP2275W 22" TFT|Windows 7 Ultimate 64 bit
Elküldve: 2003. 07. 30. 13:27
idézet:
Ezt írta a-n-d-r-e-w:
[/quote]
Dehogynem!![]()
![]()
Én leszek a vágó, érzem ezért még oscart is kaphatok!![]()
Elküldve: 2003. 07. 30. 13:29
idézet:
Ezt írta [Lulu]:
Dehogynem!![]()
![]()
Én leszek a vágó, érzem ezért még oscart is kaphatok![/quote]
A címe: Bowling BarbrávalDe ez most dokumentumfilm lesz, nem?
![]()
Barbra bemutatja a fogásokat
![]()
Elküldve: 2003. 07. 30. 13:49
idézet:
Ezt írta Brett Shaw:
Azért ezt az Andi-Barbra bowling meccset megnézném magamnak.Lehet, hogy érdemes volna videóra venni az "érdekes" mozgásformákat.
[/quote]
Különösen, ha valami "véletlen" folytán iker-bowlingot játszanánk egyazon pályán...![]()
Elküldve: 2003. 07. 30. 13:50
idézet:
Ezt írta a-n-d-r-e-w:
[/quote]
Na, erre aztán tutira befizetnék!
![]()
[ 2003. július 30.: barbra szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 07. 30. 13:51
idézet:
Ezt írta [Lulu]:
Dehogynem!![]()
![]()
Én leszek a vágó, érzem ezért még oscart is kaphatok![/quote]
Hogy neked micsoda megérzéseid vannak!![]()
Elküldve: 2003. 07. 30. 13:52
idézet:
Ezt írta a-n-d-r-e-w:
A címe: Bowling BarbrávalDe ez most dokumentumfilm lesz, nem?
![]()
Barbra bemutatja a fogásokat
[/quote]
Na, csak figyeld!![]()
![]()
Elküldve: 2003. 07. 30. 13:52
idézet:
Ezt írta a-n-d-r-e-w:
Nemsokára jövök[/quote]
Ok, jó étvágyat!![]()
Elküldve: 2003. 07. 30. 14:07
A Klubb Rádióban most ment egy órás adás a Pannon és a Westel összekapcsolási díjairól, illetve a versenyhivatali büntetést jogosságáról, vagy pedig jogtalanságáról. Stúdióban a Pannon és a Westel képviselői és a műsorvezető. Hallgató betelefonál, azt mondja: nem igaz, hogy nincs ingyenes telefonszolgáltatás Magyarországon, ezért kövesse a példáját a Pannon és a Westel is! Hosszú kérlelésre elmondja, hogy ő például minden pénteken este 8-tól másnap reggelig ingyen szokott telefonálni, alkalmanként általában 15 ezer forintos számlát csinál, azért tudja, mert a készüléke a végén kiírja a "megtakarítást" ... A studió vendégei hümmögnek, szerintük ilyen ingyenes telefonszolgáltató nincs. Hallgató bepipul, azt mondja, "Dehogynem, a Matáv!" És ő igenis csak az előfizetői díjat fizeti neki havonta, 1600 forintot. Kérdezik tőle, hogy akkor hét közben, máskor nem telefonál? - Dehogynem! - mondja. - Akkor a Pannont használja! Ezért is telefonált most, mondja, hogy kérje: a Pannon is adjon ilyen ingyenes időszakokat a telefonálásra, mert akkor nem kellene a Matávot használnia pénteken éjjel sem.

A studióban ülök szóhoz sem jutottak. A hallgató telefonszáma meg az asziszenciánál a Klub Rádióban. Ezt már én teszem hozzá.

Elküldve: 2003. 07. 30. 14:12
idézet:
Ezt írta barbra:
Na, ezt elmesélem.
A Klubb Rádióban most ment egy órás adás a Pannon és a Westel összekapcsolási díjairól, illetve a versenyhivatali büntetést jogosságáról, vagy pedig jogtalanságáról. Stúdióban a Pannon és a Westel képviselői és a műsorvezető. Hallgató betelefonál, azt mondja: nem igaz, hogy nincs ingyenes telefonszolgáltatás Magyarországon, ezért kövesse a példáját a Pannon és a Westel is! Hosszú kérlelésre elmondja, hogy ő például minden pénteken este 8-tól másnap reggelig ingyen szokott telefonálni, alkalmanként általában 15 ezer forintos számlát csinál, azért tudja, mert a készüléke a végén kiírja a "megtakarítást" ... A studió vendégei hümmögnek, szerintük ilyen ingyenes telefonszolgáltató nincs. Hallgató bepipul, azt mondja, "Dehogynem, a Matáv!" És ő igenis csak az előfizetői díjat fizeti neki havonta, 1600 forintot. Kérdezik tőle, hogy akkor hét közben, máskor nem telefonál? - Dehogynem! - mondja. - Akkor a Pannont használja! Ezért is telefonált most, mondja, hogy kérje: a Pannon is adjon ilyen ingyenes időszakokat a telefonálásra, mert akkor nem kellene a Matávot használnia pénteken éjjel sem.
A studióban ülök szóhoz sem jutottak. A hallgató telefonszáma meg az asziszenciánál a Klub Rádióban. Ezt már én teszem hozzá.[/quote]
Egészseggére!![]()
(megjegyzem a Westelnél volt korlátlan ingyenes beszélgetésféle, persze nemhivatalosan)