idézet:
Ezt írta doszy:
Végülis, voltam a Szlovák Paradicsomban.
Egyszer fáztam meg, de csak egy kicsit (egy kis tüsszögés reggelre). Másnap estére már rendben voltam.
Egyébként nem is az este volt ilyen szempontból veszélyes, hanem a túrázás. Hátunkon a zsák, pillanatokon belül átizzadjuk a pólónkat. Ha ezután megállunk, és levesszük a hátizsákot, rohadtul tud fázni a hátunk. Bár még rosszabb, mikor visszavesszük, mert a hideg póló nekinyomódik a hátunknak.[/quote]
Szóval a túrázás sem tejfel...Habár én szívesebben "fáztam" volna az utóbbi hetekben, mint ezt az elviselhetetlen meleget elviselni ennyi héten át.
****Dumaparty
Elküldve: 2003. 08. 18. 17:23
Letéptem ezt a hanga szálat...
Elküldve: 2003. 08. 18. 17:24
idézet:
Ezt írta [Lulu]:
Nincs is meleg...![]()
Persze igazándiból nem érzem, mert a nyomdában, ahol melózgatok, sokkal melegebb van. Egyszerűen hozzászoktam.[/quote]
Hmm, dolgozol? Mit dolgozol a nyomdában?
Elküldve: 2003. 08. 18. 18:02
idézet:
Ezt írta barbra:
Hmm, dolgozol? Mit dolgozol a nyomdában?[/quote]
Selejtet gyártok...(szept. 1-től pedig közalkalmazott leszek)
Elküldve: 2003. 08. 18. 19:18
idézet:
Ezt írta [Lulu]:
Selejtet gyártok...(szept. 1-től pedig közalkalmazott leszek)[/quote]
Hol leszel közalkalmazott? (Csak nem a hadseregnél??)
Elküldve: 2003. 08. 18. 19:22
idézet:
Ezt írta barbra:
Hol leszel közalkalmazott? (Csak nem a hadseregnél??)[/quote]
NeeeemBrrr...
Egy iskolában.![]()
Elküldve: 2003. 08. 18. 19:28
idézet:
Ezt írta barbra:
Szép napot mindenkinek, sziasztok.[/quote]
![]()
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."
Elküldve: 2003. 08. 18. 19:32
barbra jázmin rizs receptjét... és miközben olvasgattam a régi (januári) dumaparty V idevágó oldalait, igen jó érzés fogott el, nagyon jó volt a régi társalgásba újra beleolvasni

Cijasztok

Elküldve: 2003. 08. 18. 19:33
idézet:
Ezt írta [Lulu]:
Selejtet gyártok...[...]
[/quote]
Az jóErre külön munkaerőt vesznek fel?
![]()
![]()
Elküldve: 2003. 08. 18. 21:52
idézet:
Ezt írta FleetCommand:
Tudjátok, mit kerestem ma este?
barbra jázmin rizs receptjét... és miközben olvasgattam a régi (januári) dumaparty V idevágó oldalait, igen jó érzés fogott el, nagyon jó volt a régi társalgásba újra beleolvasni
Cijasztok[/quote]
Szia, Fleetcommand,
örülök, hogy látlak.Megtaláltad a jázmin rizs receptet? Mert ha nem, szívesen leírom újra.
Mi történik veled mostanában, mit csinálsz? Hogy telt a nyár?
[ 2003. augusztus 18.: barbra szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 08. 18. 21:56
idézet:
Ezt írta [Lulu]:
NeeeemBrrr...
Egy iskolában.[/quote]
Akkor jó. Mindenki jól jár. Gyerekekkel foglalkozol majd?
Elküldve: 2003. 08. 18. 21:57
idézet:
Ezt írta lameXpert:
[/quote]
Neked is szia, lameXpert.![]()
Elküldve: 2003. 08. 18. 21:57
Reggel fogok új topicot nyitni.)

Elküldve: 2003. 08. 18. 22:04
idézet:
Ezt írta barbra:
Szia, Fleetcommand,
örülök, hogy látlak.Megtaláltad a jázmin rizs receptet? Mert ha nem, szívesen leírom újra.
Mi történik veled mostanában, mit csinálsz? Hogy telt a nyár?
[ 2003. augusztus 18.: barbra szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
Szia kedves barbra
Elég nehezen, de sikerült végülMost egyelőre még itthon vagyok, szeptembertől már egyetem
Ami meg a nyarat illeti.. voltunk 1 hétig Balcsin.. igaz, hogy a víz elmondhatatlanul kicsi volt, de jól éreztem magam nagyon-nagyon..
![]()
Elküldve: 2003. 08. 18. 22:20
idézet:
Ezt írta FleetCommand:
Szia kedves barbra
Elég nehezen, de sikerült végülMost egyelőre még itthon vagyok, szeptembertől már egyetem
Ami meg a nyarat illeti.. voltunk 1 hétig Balcsin.. igaz, hogy a víz elmondhatatlanul kicsi volt, de jól éreztem magam nagyon-nagyon..
[/quote]
Azért szerencsére csak nem szárad ki a Balaton.Örülök neki, hogy jól telt a nyár számodra. Így most energiával telve landolhatsz az egyetemen.
Ne haragudj, de most sajnos nem ugrik be, hogy hova is vettek fel?
Elküldve: 2003. 08. 18. 22:22
idézet:
Ezt írta barbra:
Azért szerencsére csak nem szárad ki a Balaton.Örülök neki, hogy jól telt a nyár számodra. Így most energiával telve landolhatsz az egyetemen.
Ne haragudj, de most sajnos nem ugrik be, hogy hova is vettek fel?[/quote]
Veszprémbe oda bele
Koleszt nem adtak (ez külön történet), úgyhogy ha tud valaki normális albérletet, szóljon
![]()
Elküldve: 2003. 08. 18. 22:29
idézet:
Ezt írta FleetCommand:
Veszprémbe oda bele
Koleszt nem adtak (ez külön történet), úgyhogy ha tud valaki normális albérletet, szóljon
[/quote]
Gratulálok!A Veszprémi Egyetemnek jó híre van, a város is kellemes. Nekem legalábbis teszett, amikor néhányszor ott jártam. Koleszt pedig fogsz találni, éppen mert egyetemi város. Szerintem sokan "szakosodnak" az egyetemista bizniszre szállás szempontból (is).
Az is-ről jut eszembe: és lányok?![]()
Elküldve: 2003. 08. 18. 22:32
idézet:
Ezt írta barbra:
Akkor jó. Mindenki jól jár. Gyerekekkel foglalkozol majd?[/quote]
Ma, kivételesen, nem értem félre...
Nem.![]()
Elküldve: 2003. 08. 18. 23:49

Idézet
Elküldve: 2003. 08. 19. 00:23
idézet:
Ezt írta barbra:
Gratulálok!A Veszprémi Egyetemnek jó híre van, a város is kellemes. Nekem legalábbis teszett, amikor néhányszor ott jártam. Koleszt pedig fogsz találni, éppen mert egyetemi város. Szerintem sokan "szakosodnak" az egyetemista bizniszre szállás szempontból (is).
Az is-ről jut eszembe: és lányok?[/quote]
A város nekem is tetszik.. háát a kolesz az igen érdekes dolog lesz, mert nemtom... (majd 1x elmesélem)
nekem egyébként nincs lányomnem tudom, hogy az is-ről ez hogy jutott eszedbe
![]()
![]()