HWSW Informatikai Kerekasztal: Ma egy éve történt... Terrortámadás Amerika ellen! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (107 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ma egy éve történt... Terrortámadás Amerika ellen! Értékeld a témát: -----

#141 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 07. 07. 12:20

Idézet: EGOKA - Dátum: 2005. júl. 7., csütörtök - 13:18

Amúgy szerintem Blair bácsi előbb konzultál Bush bácsival, h mit tegyen, és h a nagy tesó segít-e a támadásban.

Nagytesót nem kell félteni csak az alkalomra vár. Eddig mi volt? A britek (lakosság) ki akarta vonni a csapatokat, Blair megigérte hogy nem segit többet az USAnak támadosokban. Most mi van? Valakik robbantanak, marha jo indok, fogjuk az arabokra, és essünk nekik, nesze Anglia már megy is. Jó kis fordulat, nem?
http://backtotheukblog.wordpress.com - Anglia Blog - [Legutobbi: 20141212: Fény az alagút végén – Brit állampolgárság, útlevél]
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]

#142 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 07. 12:22

Idézet: Wyco - Dátum: 2005. júl. 7., csütörtök - 13:20

Nagytesót nem kell félteni csak az alkalomra vár. Eddig mi volt? A britek (lakosság) ki akarta vonni a csapatokat, Blair megigérte hogy nem segit többet az USAnak támadosokban. Most mi van? Valakik robbantanak, marha jo indok, fogjuk az arabokra, és essünk nekik, nesze Anglia már megy is. Jó kis fordulat, nem?

Déja vu.
<b>If you can't be famous, be infamous</b>
<a href='http://megmentesreerdemeshelyek.blogspot.com/' target='_blank'>Megmentésre érdemes helyek</a>

#143 Felhasználó inaktív   Favágó 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 07. 12:22

Idézet: EGOKA - Dátum: 2005. júl. 7., csütörtök - 11:18

Amúgy szerintem Blair bácsi előbb konzultál Bush bácsival, h mit tegyen, és h a nagy tesó segít-e a támadásban.

Hát azt szerintem még nem tudják, hogy kit kell megtámadni, de biztos elindulnak... :(
Valahol lehorgonyoznak az arab országok környékén, és elkezdik lőni valamelyik országot. Pl azt amelyik nem sajnálkozik, vagy amelyik a legkevésbé sajnálkozik, vagy amelyiknek több az olaja...
"Mindenkit szeressünk, békében éljünk, s nem szabad rosszindulatúnak lenni, me elég sok a rosszindulatú ember sajnos, és nagyon sok a veszedelem, ami má, ami má oda kéne figyelni a sok emberre. Amilyen infláció folyik itt ebben a rendszerben, most itt szeretni kell, ünnepkor szeretni kell az embereket a népeket, egymást, mindenki egyért, egy mindenkiért!” Gino az Oláh családból ja

#144 Felhasználó inaktív   keselyuu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 07. 12:23

akkor szar alak vagyok...vitát itt lezárom, mert nincs értelme folytatni. Ezt már eljátszottam 09.11-én és utána is. Akkor világos volt hogy mire megy ki az egész (Afganisztán/Irak ---> pénz) Akkor megmondtam..most már történelem.

Aki ezeket a tényeket nem látja be az vak.

Akik meghaltak az szomorú, és tragikus. De ki gyászolja az eltévedt amerikai bombák által megölt ártatlan embereket Afganisztánban vagy Irakban? Ki sajnálja az USA és Anglia által destabilizált Irakban a polgárháború (mert az van) által megölt polgárokat? Hussein alatt is haltak meg politikai foglyok, de most sokkal több. A demokráciát fegyverrel ráerőltetni másokra ugyanolyan terrorizmus, mint ez.

Részemről itt a vége. Eljátszottam már ezt anno egyszer, most nem fogom.

Az elhunytak hozzátartozóinak pedig részvétem (mindkét oldalon)
Be kell vállalni, meg kell csinálni!

#145 Felhasználó inaktív   Favágó 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 07. 12:24

Idézet: EGOKA - Dátum: 2005. júl. 7., csütörtök - 11:18

ÉN már nem vok benne biztos.

Azér vannak összefüggések...
Felrobban egy petárda amerikában -> eltűnik egy közelkeleti ország a föld színéről -> csökken az olaj ára.
"Mindenkit szeressünk, békében éljünk, s nem szabad rosszindulatúnak lenni, me elég sok a rosszindulatú ember sajnos, és nagyon sok a veszedelem, ami má, ami má oda kéne figyelni a sok emberre. Amilyen infláció folyik itt ebben a rendszerben, most itt szeretni kell, ünnepkor szeretni kell az embereket a népeket, egymást, mindenki egyért, egy mindenkiért!” Gino az Oláh családból ja

#146 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 07. 12:27

Idézet: Favágó - Dátum: 2005. júl. 7., csütörtök - 13:22

Hát azt szerintem még nem tudják, hogy kit kell megtámadni, de biztos elindulnak... :(
Valahol lehorgonyoznak az arab országok környékén, és elkezdik lőni valamelyik országot. Pl azt amelyik nem sajnálkozik, vagy amelyik a legkevésbé sajnálkozik, vagy amelyiknek több az olaja...

Jaja.
<a href='http://megmentesreerdemeshelyek.blogspot.com/' target='_blank'>Megmentésre érdemes helyek</a>

#147 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 07. 12:28

off, de az index.hu eléggé lehalt, gondolom emiatt.
http://backtotheukblog.wordpress.com - Anglia Blog - [Legutobbi: 20141212: Fény az alagút végén – Brit állampolgárság, útlevél]
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]

#148 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 07. 12:29

Idézet: Favágó - Dátum: 2005. júl. 7., csütörtök - 13:24

Azér vannak összefüggések...
Felrobban egy petárda amerikában -> eltűnik egy közelkeleti ország a föld színéről -> csökken az olaj ára.

Jó, de én a magyar helyzetre gondoltam...

#149 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 07. 12:29

Idézet: keselyuu - Dátum: 2005. júl. 7., csütörtök - 13:23

De ki gyászolja az eltévedt amerikai bombák által megölt ártatlan embereket Afganisztánban vagy Irakban? Ki sajnálja az USA és Anglia által destabilizált Irakban a polgárháború (mert az van) által megölt polgárokat?

Peldaul en, pont annyira elszomorit azoknak az aldozatoknak a halala mint a londoni aldozatoke... amit felfogni sem tudok, hogy a terroristak akik irakban olik az irakiakat miert nem inkabb a megszallokat tamadjak?

Samott

Szerkesztette: Samott 2005. 07. 07. 12:31 -kor

(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#150 Felhasználó inaktív   Favágó 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 07. 12:31

Idézet: EGOKA - Dátum: 2005. júl. 7., csütörtök - 11:29

Jó, de én a magyar helyzetre gondoltam...

Az olaj világpiaci ára csökken.

#151 Felhasználó inaktív   ADAMX 001 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 07. 12:32

Azért szerintem nem ilyen egyszerű a dolog, hogy terrortámadás -> egy közel-keleti ország eltűnik...
A világ nem nézte jó szemmel azt sem amit Irakban műveltek az amerikaiak, elég nagy felháborodás lenne, ha újabb háborút indítanának pl. Irán ellen. És most már vannak erős nem demokráciában élő országok, lásd Kína. Lassan akkora szárazföldi haderejük lesz mint az USÁ-nak.

#152 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 07. 12:32

Idézet: Favágó - Dátum: 2005. júl. 7., csütörtök - 13:31

Az olaj világpiaci ára csökken.

Azt tom.

#153 Felhasználó inaktív   netcobra 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 07. 12:33

Dragul az olaj>kell tobb kinek van sok olaja>tamadni kell  indok kell>tessek.. Kicsit furcsa, hogy (most mar) 7 bomba csucsforgalomban es ket halott..
#1: HP 6000Pro Desktop
#2: Ipad 2 32GB WiFi+3G ; Huawei Ideos S7 Slim 3G
#3: Nokia Booklet 3G
#4: Gigabyte EP45T-DS3R, E8200@3.2, 12GB DDR3, Gigabyte HD4850+ZL, OCZ Vertex 2 SSD+ 2x320GB Raid0, WD Elements 2TB, Chieftec 620W. Mobil: Nokia E72 + Iphone 4, Playstation 3 320GB

#154 Felhasználó inaktív   ADAMX 001 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 07. 12:34

Idézet: netcobra - Dátum: 2005. júl. 7., csütörtök - 12:33

Dragul az olaj>kell tobb kinek van sok olaja>tamadni kell  indok kell>tessek.. Kicsit furcsa, hogy (most mar) 7 bomba csucsforgalomban es ket halott..

Ez nekem is feltűnt... Milyen bombák azok? Zárt térben robbanva sokkal nagyobb 'kár'-nak kéne lennie.

#155 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 07. 12:35

Idézet: ADAMX 001 - Dátum: 2005. júl. 7., csütörtök - 13:34

Ez nekem is feltűnt... Milyen bombák azok? Zárt térben robbanva sokkal nagyobb 'kár'-nak kéne lennie.

Indok bomba?

#156 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 07. 12:36

Idézet: ADAMX 001 - Dátum: 2005. júl. 7., csütörtök - 13:34

Mindenesetre van 90 sérult

#157 Felhasználó inaktív   netcobra 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 07. 12:37

Inkabb nagyobb petarda.. Gondoljatok kicsit bele, peldaul hetes buszon, vagy a metron 9 korul hanyan vannak, felrobban, es a 7 bol osszesen ketten meghalnak? Vagy elhallgatjak a sokszorosat, vagy nagyon gyanus ez az egesz..
#1: HP 6000Pro Desktop
#2: Ipad 2 32GB WiFi+3G ; Huawei Ideos S7 Slim 3G
#3: Nokia Booklet 3G
#4: Gigabyte EP45T-DS3R, E8200@3.2, 12GB DDR3, Gigabyte HD4850+ZL, OCZ Vertex 2 SSD+ 2x320GB Raid0, WD Elements 2TB, Chieftec 620W. Mobil: Nokia E72 + Iphone 4, Playstation 3 320GB

#158 Felhasználó inaktív   phan_tom 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 07. 12:37

Idézet: Wyco - Dátum: 2005. júl. 7., csütörtök - 13:11

Közel mindegy.

Azért nem teljesen, mivel Iránnak van atombombája  :eek:  :eek:
"Fear is the path of the dark side.....  I sense much fear in you.."

#159 Felhasználó inaktív   ADAMX 001 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 07. 12:38

Azt azért nem tudom elképzelni, hogy magukat robbantgatják, hogy legyen indok...
Szerintem inkább nem mondják még el a pontos adatokat.

#160 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 07. 12:39

Valszeg nem lehettek nagy bombak, azert egy doubledecker nem igazár erős felépités, egy közepesebb robbanás leviszi a tetejét ha jo helyen van.

Téma megosztása:

• (107 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.