Ma egy éve történt... Terrortámadás Amerika ellen!
Elküldve: 2006. 08. 14. 15:51
Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)
Elküldve: 2006. 08. 14. 15:53
Idézet: Asker - Dátum: 2006. aug. 14., hétfő - 16:39
ennél azért korrektebbnek tartottalak
Idézet: Samott - Dátum: 2006. aug. 13., vasárnap - 10:14
Idézet: Asker - Dátum: 2006. aug. 13., vasárnap - 11:01
persze hogy nincs. nem is volt. közös királyunk se volt. :Đ
Idézet: Samott - Dátum: 2006. aug. 13., vasárnap - 11:48
Samott
Elküldve: 2006. 08. 14. 15:56
A bibliában benne van az hogy nincs Isten. Nézd meg. De azt is nézd meg mi van előtte.
Segítek: Bolond az aki azt mondja ,hogy nincs Isten.
Szerkesztette: Asker 2006. 08. 14. 16:22 -kor
Elküldve: 2006. 08. 14. 16:06
Idézet: Zsul - Dátum: 2006. aug. 14., hétfő - 15:48
Mert te kérdezted... tudom nem pont ezt, de ez így kerek. Ez a gyökere mindennek.
Na de tényleg ne hozzuk át ide. Akit érdekel elolvassa.
Elküldve: 2006. 08. 14. 16:24
Idézet: Diablovazze - Dátum: 2006. aug. 14., hétfő - 16:47
Tulajdonképpen mindegy, hogy hova dobnánk, így is, úgy is "magunkra" dobnánk. :Đ
Szerkesztette: Fanatic 2006. 08. 14. 16:27 -kor
Elküldve: 2006. 08. 14. 17:18
Idézet: Asker - Dátum: 2006. aug. 14., hétfő - 16:56
A bibliában benne van az hogy nincs Isten. Nézd meg. De azt is nézd meg mi van előtte.
Segítek: Bolond az aki azt mondja ,hogy nincs Isten.
Van nehany dolog amit nehezen tudok elviselni, az egyik a mondandom kiforgatasa... nem kellett ezen semmit osszvagni: annyit allitottam, hogy nincs kozos hatarunk a lengyelekkel -> ezt ti (Asker, Fanatic) kiforgattatok mondvan hulye vagyok hiszen a multban volt meg kozos kiralyunk is -> felhivtam a figyelmet, hogy nem veletlenul hasznaltam jelenidot. Fanatic elismerte, hogy ezt benezte... te pedig egy ido utan eloszeded ujra, ignoralva a tenyt, hogy a kijelntesem helyes volt. Sajnos pont te hasznalod Moore eszkozeit...
A "beszoptad" valoban durva volt, elnezest erte... fogalmazzunk ugy, hogy "benezted".
Samott
Elküldve: 2006. 08. 14. 17:21
Idézet: Fanatic - Dátum: 2006. aug. 14., hétfő - 16:24
Van is valmi ilyen vicc, hogy hiába "mi" találtuk ki, csak akkor lesz atombonbánk ha ránkdobják :Đ
Elküldve: 2006. 08. 14. 17:25
Idézet: Yorg - Dátum: 2006. aug. 14., hétfő - 15:59
Látom te is jobban tudod mit akar a másik ember mondani, írni.
Mikor láttál engem valaki mellett érvelni? Vagy mikor olvastál tőlem olyat, hogy az elismertem volna, bármelyik oldal jogát az erőszakra?
Egyszerűen arról van szó, hogy egyik sem jobb, mint a másik. Én nem mentettem fel egyik oldalt sem, te talán igen?
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!
Idézet
Elküldve: 2006. 08. 14. 17:51
Idézet: Samott - Dátum: 2006. Aug. 14., Monday - 17:18
A "beszoptad" valoban durva volt, elnezest erte... fogalmazzunk ugy, hogy "benezted".
Samott
Nézd itt szvsz nem csak nekem az jött le abból amit írtál, erősen azt sugallta az a mondatod ,hogy "mert nincs velük közös határunk.
Szerkesztette: Asker 2006. 08. 14. 18:03 -kor
Elküldve: 2006. 08. 14. 18:14
Idézet: JonesC - Dátum: 2006. aug. 14., hétfő - 17:25
Ombuccman azt mondta, hogy pályaudvaron robbantani bűncselekmény.
Erre te felhoztad a King Davidet, hogy mér, szállodában szabad?
Ez többszörösen is csúsztatás:1. nem a szálloda volt a célpont, hanem a brit főparancsnokság
2. 60 éve történt, nem lehet a mai eseményekkel összevetni
3. figyelmeztettek a robbantás előtt
Izraelnek is meg van a felelőssége a helyzetért, ezt le is írtam korábban, de nem lehet összevetni a terroristákkal, hogy egyik kutya másik eb.
Ugyanis a terroristáknak a civilek (is) a célpont, Izraelnek pedig a fegyveresek,katonai vezetők.
Elküldve: 2006. 08. 14. 18:38
Elküldve: 2006. 08. 14. 18:42
Idézet: Yorg - Dátum: 2006. aug. 14., hétfő - 19:14
Erre te felhoztad a King Davidet, hogy mér, szállodában szabad?
Ez többszörösen is csúsztatás:1. nem a szálloda volt a célpont, hanem a brit főparancsnokság
2. 60 éve történt, nem lehet a mai eseményekkel összevetni
3. figyelmeztettek a robbantás előtt
Izraelnek is meg van a felelőssége a helyzetért, ezt le is írtam korábban, de nem lehet összevetni a terroristákkal, hogy egyik kutya másik eb.
Ugyanis a terroristáknak a civilek (is) a célpont, Izraelnek pedig a fegyveresek,katonai vezetők.
Úgy látszik, valamilyen párhuzamos valóságban élünk.
1. A kutyát nem érdekli, hogy te mit gondolsz célpontnak. Becsempésztek a szállodába egy valag robbanószert és felrobbantották. Természetesen a haifai arab dinnye piacon sem a polgári személyek voltak a célpontok ugye?
2. 60 év alatt tényleg elévül? Nyilván. Miért lehetne összevetni? A célja, a módja és az eredménye is ugyanaz.
3. Valóban figyelmeztettek, megoszlanak a források abban, hogy mennyi idővel előtte figyelmeztettek. DE ez semmiképpen sem felmentés.
Az az érdekes, szerinted én megpróbálom felmenteni az arabokat, közben te próbálod ugyanezt tenni a másik oldallal. Továbbra is azt mondom, hogy EGYIK SEM JOBB MINT A MÁSIK. Egyik oldal ártatlan embereit sem sajnálom kevésbbé mint a másikat, mert mindig az ártatlanok szívnak a legjobban. És nem próbálom védeni az arab terroristákat sem, ugyanolyan szemét népség mint a másik.
Amit pedig utoljára írtáé, az már túlhaladott.
Idézet
Elküldve: 2006. 08. 14. 18:47
Idézet: JonesC - Dátum: 2006. aug. 14., hétfő - 18:42
1. A kutyát nem érdekli, hogy te mit gondolsz célpontnak. Becsempésztek a szállodába egy valag robbanószert és felrobbantották. Természetesen a haifai arab dinnye piacon sem a polgári személyek voltak a célpontok ugye?
2. 60 év alatt tényleg elévül? Nyilván. Miért lehetne összevetni? A célja, a módja és az eredménye is ugyanaz.
3. Valóban figyelmeztettek, megoszlanak a források abban, hogy mennyi idővel előtte figyelmeztettek. DE ez semmiképpen sem felmentés.
Az az érdekes, szerinted én megpróbálom felmenteni az arabokat, közben te próbálod ugyanezt tenni a másik oldallal. Továbbra is azt mondom, hogy EGYIK SEM JOBB MINT A MÁSIK. Egyik oldal ártatlan embereit sem sajnálom kevésbbé mint a másikat, mert mindig az ártatlanok szívnak a legjobban. És nem próbálom védeni az arab terroristákat sem, ugyanolyan szemét népség mint a másik.
A holokaust mikor évül el? 6 millió zsidó ember halála? Terhes asszonyok, gyerekek, idősek, férfiak...
Elküldve: 2006. 08. 14. 18:57
Idézet: JonesC - Dátum: 2006. aug. 14., hétfő - 18:42
1. Nem én gondolom célpontnak, hanem az volt a célpont, oda telepítették a bombákat, nem a szobákba.
Az arab piacon igen, de itt nem, azt nem is mentegetem.
2. Nem ugyanaz, egészen más a történelmi helyzet, másrészt az Irgun ellen fellépett a Hagana fegyveresen is.
3. Nagyon is számít, hogy figyelmeztettek, ez bizonyítja, hogy nem az emberek voltak a célpont.
Miért lenne túlhaladott?
Elküldve: 2006. 08. 14. 18:58
Idézet: Yorg - Dátum: 2006. aug. 14., hétfő - 19:14
Azért a kialakult helyzetért nem ugyanakkora feleőssége néhány nemzetközileg, katonailag, politikailag és gazdaságilag befolyással alig rendelkező államnak, mint egy olyan államnak, amelyik atomfegyverein kívül a világ egyelőre egyetlen szuperhatalmának erejére is támaszkodhat...
Aztán meg a néhány napja bejelentett "mindenre lövünk ami mozog" című izraeli akció mindenről tanúskodik, csak épp a célpontok közötti megkülönböztetésről nem...
Elküldve: 2006. 08. 14. 19:02
Idézet
(Ancsel Éva)
Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)
Elküldve: 2006. 08. 14. 19:14
Idézet: desiderius - Dátum: 2006. aug. 14., hétfő - 18:58
Erről nem hallottam, én azt olvastam, hogy Izrael elfogadta a tűzszünetet.
Elküldve: 2006. 08. 14. 19:16
Elküldve: 2006. 08. 14. 19:24
Idézet: Basic - Dátum: 2006. aug. 14., hétfő - 20:16
Hát bizony ez sem tud elévülni, számtól függetlenül se.
Bizony ez egy nagyon sötét pontja az emberi történelemnek, ugyanúgy, mint a többi népírtás, annak indokától függetlenül.
Idézet
Elküldve: 2006. 08. 14. 19:30
Idézet: JonesC - Dátum: 2006. aug. 14., hétfő - 19:24
Bizony ez egy nagyon sötét pontja az emberi történelemnek, ugyanúgy, mint a többi népírtás, annak indokától függetlenül.
Sztálin kicsit nagyobb trét csinált, érdekes módon azt nem emlegeti senki...
Engem a legjobban a szerbek állatiassága döbbentett le anno...

Súgó
A téma zárva.