idézet:
Ezt írta Lulu640:
Más: ha megemlékezésről van szó, akkor nem szokás okokat keresgélni... az ugyanis teljesen más, s értelme se nagyon van.[/quote]
Valamit rosszul ertelmeztel...nemtom milyen okokrol beszelsz.
Ma egy éve történt... Terrortámadás Amerika ellen!
Elküldve: 2002. 09. 14. 01:12
Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
- Leonardo Da Vinci
Elküldve: 2002. 09. 14. 01:30
idézet:
Ezt írta Vortex07:
Valamit rosszul ertelmeztel...nemtom milyen okokrol beszelsz.[/quote]
Üdv!
Arra a sablon-szövegre gondoltam, h megérdemelte stb...
Lásd: 1. oldal Keselyuu hozzászólása
2. oldal 1 része
Persze azt a mondatot nem neked mondtam, hanem azoknak akik nem éppen a címhez illően nyilvánultak meg.
Elküldve: 2002. 09. 14. 01:52
idézet:
Ezt írta Lulu640:
Üdv!
Arra a sablon-szövegre gondoltam, h megérdemelte stb...
Lásd: 1. oldal Keselyuu hozzászólása
2. oldal 1 része
Persze azt a mondatot nem neked mondtam, hanem azoknak akik nem éppen a címhez illően nyilvánultak meg.[/quote]
Mivel engem ideztel azt hittem nekem szol
![]()
Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
- Leonardo Da Vinci
Elküldve: 2002. 09. 14. 01:55
idézet:
Ezt írta Vortex07:
Mivel engem ideztel azt hittem nekem szol
[/quote]
Üdv!
Bocs, így utólag is...
Elküldve: 2002. 09. 16. 08:03
idézet:
Ezt írta T2k:
Szerintem ez MINDENT tukroz. Ennyit birtal valaszolni Lamex valoban rendkivul visszafogott, stilusos ugyanakkor hietetlenul talalo hasonlatara (valljuk meg: ami minden epelmeju embernek megszegyenito lett volna, de legalabbis elgondolkodtato - min. bekussol... na persze nem rolad van szo)...
Hat igy van ez a kis sajnalat, ugye.
[ 2002. szeptember 13.: T2k szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
Akkor olvass vissza te is légyszíves. Mert tényéleg ki volt fejezve a sajnálat (részemről biztosan). Szóval ennyit a hazúgságról. Amúgy az értelmi színvonalról meg annyit, hogy ha visszaolvasol látni fogod: nem hüllyéztelek le, nem proliztalak le stb.
DE NAGYON SAJNÁLLAK
komolyan
Elküldve: 2002. 09. 16. 09:38
idézet:
Ezt írta Renwick:
Nem létezhet olyan ok, ami miatt iskoláskorú gyerekeket meg kellene ölni. Gondolkodj már kicsit, mielőtt ilyeneket írsz!!!
üdv
R.[/quote]
Na persze, csak ha az iskoláskorú egy ak47-es géppityuval hadonászik?
Te mit csinálnál?
Nem lönéd le?? anem mondanád ide löjél fiam?????????
Szerintem a tájékoztatás kicsit egyoldalu, mert sokan utálják a zsidókat, tehát ök már alapvetöen gonosznak vannak beállitva, a szegény palesztin meg el van nyomva, noha baszik dolgozni, hangosan éljenez amikor a wtc ledöl etc..
Derék emberek![]()
Elküldve: 2002. 09. 16. 09:41
idézet:
Ezt írta Inquisitor:
Ezt írta Gandalf:
Nem hinném, hogy iskolásokat tank-al lelönek, ha nincs rá ok..
De van ... az hogy palesztin, az nekik már ok.
Azért nem kellene elfelejteni, hogy az arabok robbantgatják fel a diszkót, egyetemet, boltot nem?
Miután a hazájukat csak úgy elvették, majd egy félfasiszta rendszer alá rendelték némelyek kicsit idegesek lettek és túlreagálták. Egyébként NEM az arabok csinálják ugye, hanem arab terroristák.
Jut eszembe, ismerős az a táblafelirat, hogy "Magyarok ne lopjatok!"
Dolgozni büdös nekik, de a robbantgatás megy ezerrel...Addig nem nyugszanak, mig egyszer egy szálig kiirtják öket a környékröl, oszt akkor már késö lesz gondolkozni...
Hát erről van szó! Éppen ez történik, írtják a civil palesztin lakosságot, és a 2001 szeptemberi délafrikai konferencián csak egy ország volt, aki ezt nem ítélte el: U.S.A.
Gandalf te jó ember vagy, ne legyél szemellenzős. A világ nem fekete-fehér se nem digitális. Nem ezek vagy azok a jók és rosszak.
Egyetlen ellenfelünk:
Az emberi hülyeség.[/quote]
Ezzel nagyjáböl egyet is értek, de nézd meg mit tennének ha visszakapnák az egész országukat..A nemzetközi segélyekböl, mert másból tutti, hogy nem...Lásd hajlandó lenne izrael is engedményeket tenni, de mikor kivonulnak valahonnan, rögtön jönnek az öngyilkos merénylök....
Amugy meg mi magyarok is mehetünk innen akkor, mert mi is más országát foglaltuk el...szvsz...
Elküldve: 2002. 09. 16. 09:53
Elküldve: 2002. 09. 16. 11:05
idézet:
Ezt írta Gandalf:
Amugy meg igaza van t2k-nak, zárjuk le az offolást, a halottak meg nyugosjanak békében ![/quote]
Az offolásban valóban igaza van. Jobb is lenne lezárni ezt és ha az offolók többsége akarja, akkor nyitni egy másik ok fejtegető topicot.
Ez pedig maradjon az emlékezés helye.
![]()
Elküldve: 2002. 09. 16. 13:21
idézet:
Ezt írta bszl:
...[/quote]
idézet:
Nekünk kell emlékeznünk arra, hogy közvetlenül az esztelen támadás után elsőként a béke katonái, New York város hős tűzoltói szálltak harcba a pokoli toronyban rekedt emberek ezreinek megmentéséért.
Az elmúlt napokban az egyik tv csatornán bemutattak egy mélységesen emberi hangvételű dokumentumfilmet, amely megrázó hitelességgel idézte fel az önfeláldozás jelképévé vált New Yorki tűzoltók helytállását. Engedjék meg, hogy néhány kiragadott részlet segítségével emlékezzek a tűzoltó társadalmat is mélyen megrendítő eseményekre.
A szeptember 11-ei riasztáskor New York összes mentő csapata és több mint 200 létrás egység termett perceken belül a tornyok mellett.
Az égő épületekbe rohanó tűzoltóknak egy cél lebegett a szeme előtt, kimenteni a bennlévőket.
A szabadság felé a végtelen lépcsősorokon menekülő sok ezer ember számára a tűzoltók feltűnése volt a remény első jele.
A katasztrófa túlélői így emlékeztek vissza a tűzoltókkal való találkozás pillanataira: „A negyvenedik szint felé járhattunk, amikor azt hallottuk, mindenki a jobb oldalra, tűzoltók jönnek felfelé. Abban a helyzetben ez volt a legjobb hír, amit kaphattunk….Azt gondoltam, ha ők fel tudnak jutni, én is lejuthatok.”
A tűzoltóság mintegy 25.000 embert segített kimenekíteni az épületekből. Sokaknak azonban esélyük sem volt a menekülésre.
Hatalmas füstfelhő tört elő az épületek belsejéből, majd az épület eltűnt. A terror rövid és mindent elsöprő pillanatában ledőltek a New Yorki ikertornyok.
A nap végére 343 eltűnt tűzoltót jelentettek, akik az épületbe rohantak, mialatt mások kifelé menekültek onnan.[/quote]
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."
Elküldve: 2002. 09. 16. 13:52
Elküldve: 2004. 09. 14. 09:13
Elküldve: 2004. 09. 14. 23:39
Idézet: lehella - Dátum: 2004. szept. 14., kedd - 10:13
A hosszúpuskával (James Woods)?? Rudy Giuliani-ról szólt.
Igen jó volt, bár inkább tényleg az ő rendíthetetlenségére, tisztességére volt kihegyezve, nem annyira a katasztrófára, bár az volt a körbefonó szál. Minden dícséretet megérdemel, mert a texasi cowboy-jal ellentétben ő többet tett N Y-ért és a lakosaiért. Nme szégyellte kimutatni valódi érzéseit, bár azért ő is néha bizony a karrierre is gondolt!!
"God I love this city." Rudy
--------------------------------------
"What have these bastards done to my city?"
--------------------------------------------------
"We've been hit. Hit hard. How hard, we don't yet know. The loss of life... is greater than any of us can possibly bear. In 1940, when London was being bombed - every night, night after night - Londoners scrawled a message on the rubble the next morning: 'We can take it,' they wrote. Well, New Yorkers are made of the same tough stuff. So can we! New York, and the United States, are stronger than any group of barbaric terrorists. The city is still here. It will be here tomorrow morning. It's going to be here forever."
------------------------------------
dzsordzsi remélem megbukik, mert nem neki való az elnöki szék!!
Elküldve: 2004. 09. 19. 19:39
Csatolt fájl:
-
wto.jpg (0byte)
Letöltések:: 0
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."
Elküldve: 2004. 09. 19. 20:25
Idézet: Dj.Kakukk - Dátum: 2002. szept. 12., csütörtök - 19:00
Amíg az USA le nem dolgozza Hiroshima, Nagasaki, Korea, Vietnam áltozatainak 'mennyiségét', addig - sajnos, és akármennyire is megköveztek - nincs joga tiltakozni.
remek, szemet-szemért... vendetta ne legyen?
ezzel az erővel számoljuk össze melyik ország hány áldozat felett reklamálhat jogosan... ha holnap atomot dobnak NY-ra akkor majd azt mondjuk "na végre egálba vagyunk"???? (csak, hogy hasonlóan ökör demagóg példával jöjjek) a 2.vh.-t belekeverni pedig eléggé inkorrekt dolog, ott azért a legtöbb nagyhatalom, egyenként is 5-6 nullával írandó áldozatszámot "termelt" ki...hogy aztán ilyeneket, hogy holocaust meg sztálinizmus ne is említsek...
egyébként nagyon kevés tartott vissza attól, hogy olyan stílusban válaszoljak erre, hogy azért még az unokáimat is titiltják innen...
Elküldve: 2005. 07. 07. 11:07
Az még 2001 szept. 11. előtt készült, érdekes mégis mintha tudták volna...
<a href='http://megmentesreerdemeshelyek.blogspot.com/' target='_blank'>Megmentésre érdemes helyek</a>
Elküldve: 2005. 07. 07. 11:09
Idézet: EGOKA - Dátum: 2005. júl. 7., csütörtök - 12:07
Az még 2001 szept. 11. előtt készült, érdekes mégis mintha tudták volna...
Valakik biztosan tudták.

Súgó
A téma zárva.