idézet:
Ezt írta Orgi:
Én egy dolgot nem értek: mi mászik ki a bugyijából a feje felé?[/quote]
Ott van összehegesztve a műanyag... tudod, hogy ki ne jöjjön a levegő. Egyből ráismertem. Csak a katalógusban O alakú a szája.![]()
Zalaszépe/zalaréme/
Elküldve: 2003. 07. 29. 23:25
Elküldve: 2003. 07. 30. 00:56
Bár tény: vannak nagyon gáz csajok is köztük...
Idézet
Elküldve: 2003. 07. 30. 15:46
Amugy azt valóban nem értem, hogy amugy pesten meg abban a pudvás turistacenterben, amit otthonomnak mondhatok, olyan bulák mászkálnak hogy még. Akkor mért a trolle anyó megy be rázni a dunyhánnyi háját a szépségversenyre?
Elküldve: 2003. 07. 30. 16:27
A kapunál berugatnak, aztán választhatsz.
Gari nincs, elvileg jól húzhatóak, és az 50 év működés garantálható.
Amúgy egy-kettő nem bányarém, de tény, hogy a fotóst is el kellene küldeni @nyjába...
Elküldve: 2003. 07. 30. 16:45
Elküldve: 2003. 07. 30. 16:54
idézet:
Ezt írta 2-More:
Van itthon egy könyv, amiben az aktfotózás rejtelmneit irják le. Namost abban a buggyant eper szerüen szottyós mellet is sikerült normálisan megörökiteni. Ezek mivel fényképeztek, egy eldobható kodakkal, fakézzel és 8 dioptriás szódásüvegalja szemüvegben? Vagy a rendezőnek nincs annyi szépérzéke, hogy a dagattnak aszongya, ugyan leányom, feküdj már a fűkasza elé,hogy az a M7esnyi szőrcsik eltünjön arról, amit szemérmetlenül csak "pocak"nakl hivsz. Nevetséges.[/quote]
Így-így. Lőjjék le a fotóst!!!![]()
Elküldve: 2003. 09. 18. 18:52
Elküldve: 2003. 09. 18. 23:05
idézet:
Ezt írta zako:
No, lehet csodálkozni hölgyeim és uraim, ugyanis a [url="http://"http://velvet.hu/v-onleany/v-palya/Lakysajttaj/"]világ legszebb nője[/url] zalai, sőt annak idején a Zala Szépe versenyen is nyert... Azért lehet gyöngyöt is találni a korpa között.[/quote]
ő "csak" Miss Europe, és igazából nem egy kirívó hűdemánmekkora szépség a leányzó...![]()
Elküldve: 2003. 09. 19. 08:26
idézet:
Ezt írta UseR:
ő "csak" Miss Europe, és igazából nem egy kirívó hűdemánmekkora szépség a leányzó...[/quote]
1. Vagy a női nemhez tartozol (amit erősen kétlek), és csupán az irigység beszél belőled.
2. Neked semmi nem elég jó. Ha megnyerte volna a Miss Univerzum szépségversenyt, akkor biztosan azon fanyalognál, hogy "ebben a pici kis univerzumban nem nagy kunszt nyerni".
3. Külön kiemelték, hogy nem csak a szépséget vették figyelembe (különdíjakat is osztogattak pl. a legszimpatikusabb versenyző kategóriában), és nagy súllyal esett latba Zsuzsa közvetlensége, kedvessége is.
Való igaz, hogy a leányzó kissé öregebbnek néz ki a koránál (ki az a Kora?), lazán 25-30 közé saccoltam volna, de nem mondanám, hogy nem szép. Egyébként is, a szépség szerintem annyira szubjektív dolog, hogy a szépségversenyek létét is megkérdőjelezi.
Ebben a történetben pedig úgysem a szépség a lényeg, hanem maga a tény, hogy a "mi kutyánk kölyke" nyerte meg, és innéttől fogva lehet akármilyen, büszkének illik lenni rá.
Bár én azért adnék egy fekete pontot, hogy a magyaron kívül semmilyen idegen nyelvet nem beszél... ejnye, mit csináltunk az iskolában a nyelvórákon, kedves Zsuzsa? Az is érdekes, hogy az első három helyezett mind közép-európai lány lett.
Elküldve: 2003. 09. 19. 09:16
idézet:
Ezt írta special:
Nem lepődnék meg, ha kiderülne, hogy férfinak született...legalábbis a képek alapján. A közép-európai siker pedig bepillantást enged sejtetni közelebbről is a szépség fasizmusának politikai jelentőségéről (gyk.: EU bővítés).[/quote]
Ugyanmár. Denemkelleneebbeisbelekeverniapolitikát.
Valakinek itt jól fejlett üldözési mániája van, úgy érzem.![]()
Elküldve: 2003. 09. 19. 09:32
És a korpa közti gyöngyre utalva, a disznók azt is megzabálják a korpával együtt, akkor meg nemmindegy? Nagybátyám örökérvényű mondatával bucsuzva: Moslékkal is lehet tüzet oltani.....
Elküldve: 2003. 09. 19. 09:36
idézet:
Ezt írta Bazijoe:
Ott van összehegesztve a műanyag... tudod, hogy ki ne jöjjön a levegő. Egyből ráismertem. Csak a katalógusban O alakú a szája.[/quote]
Úristen! Ez KCS-t érdemel. Majdnem leestem a székről!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Elküldve: 2003. 09. 19. 09:43
idézet:
Ezt írta zako:
Bár én azért adnék egy fekete pontot, hogy a magyaron kívül semmilyen idegen nyelvet nem beszél... ejnye, mit csináltunk az iskolában a nyelvórákon, kedves Zsuzsa?[/quote]
a gond valszeg az, h nem is járt: majd csak ezután fog, mint írják, magánúton érettségizni
Elküldve: 2003. 09. 19. 09:52
idézet:
Ezt írta Bazijoe:
Ott van összehegesztve a műanyag... tudod, hogy ki ne jöjjön a levegő. Egyből ráismertem. Csak a katalógusban O alakú a szája.[/quote]
ezert jar kcs
sirva fakadtam komolyan mondom akkorat rohogtem![]()
![]()
![]()
Ha úgy érzed, akkor a nagykerhez meg vidd be a gépet ramostul, demonstráld a problémát, majd húzd a fejükbe az egészet úgy ahogy van. Aztán fuss, vagy küzdj...
Elküldve: 2003. 09. 19. 10:15
idézet:
Ezt írta zako:
Ebben a történetben pedig úgysem a szépség a lényeg, hanem maga a tény, hogy a "mi kutyánk kölyke" nyerte meg, és innéttől fogva lehet akármilyen, büszkének illik lenni rá.
[/quote]
Meg a nagy b**** l*****t ! Ezek szerint a szar is illatos, ha magyar nemzeti színű szalaggal van átkötve ?
Hagyjuk már ezeket a demagóg, elcsépelt frázisokat, mert nagyon szánalmasan hatnak !
Egyébként meg mi az, hogy egy szépségversenyen, nem a szépség számít ? ROTFLMBO
Mi az, hogy ha valakinek nem tetszik a csaj, akkor vak/identitászavaros/irígy/nő lehet csak ?
Te nem vagy véletlenül rokona Fásy Ádámnak ?Esetleg ő maga ?
![]()
A lényeg valóban ott van, hogy magyarországnak nem volt (és szvsz nem lesz) szépségkirálynője. Megjegyzem az illető hölgy is közelebb áll a "hú, be csúnya a lelkem" titulushoz, mint a "széphez".
Ez van. Ilyen Fásy Ádámok mellett bárkiből lehet szépségkirálynő. Ha meg nem lesz az, akkor majd "énekesnőt" farag belőle.
Na, LOL ez az egész !
"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."
Elküldve: 2003. 09. 19. 10:37
idézet:
Ezt írta Degeczi:
a gond valszeg az, h nem is járt: majd csak ezután fog, mint írják, magánúton érettségizni[/quote]
Nézd, amióta két és fél egyetemi diplomával, angol és német nyelvtudással, jogosítvánnyal, haladó számítástechnikai ismeretekkel hónapok óta nem tudok elhelyezkedni, azóta komolyan megkérdőjelezem a tanulás hasznát...Ő meg így is milliomos, autótulajdonos lett, egy francia TV-társaság "arca", Eros Ramazotti klipet szeretne forgatni vele, ajándékok, stb. Szóval szerintem jól döntött, hogy nem a könyvek fölött görnyedt... bár nem vagyok büszke arra a világra, amelyben ez az értékrend.
Elküldve: 2003. 09. 19. 10:52
idézet:
Ezt írta Piftuka:
Meg a nagy b**** l*****t ! Ezek szerint a szar is illatos, ha magyar nemzeti színű szalaggal van átkötve ?
Hagyjuk már ezeket a demagóg, elcsépelt frázisokat, mert nagyon szánalmasan hatnak !
[/quote]
Ha jobban ismernél, akkor tudnád, hogy mi sem áll tőlem távolabb, mint a nemzetiszínű romantika, nacionalizmus és magyarkodás, sőt, kiráz a hideg ezektől.
DE: politikától és magyarkodástól függetlenül úgy érzem, hogy igenis illik büszkének lenni rá, de nem kötelező! Természetesen bárki fenntarthatja magának a jogot, hogy csúnyának, butának, közhelyesnek tartsa a leányzót, de lefogadom, hogy bármelyik európai ország lánya nyeri meg ezt a versenyt, nem csinálnának politikai kérdést belőle, egyszerűen örülnének neki és kész. Csak erre mifelénk divat zsigerből lefikázni valamit és egyből összeesküvést, bundát kiabálni. Csak úgy mellékesen jegyzem meg, hogy amikor Zsuzsa megnyerte a 2000. évi Zala Szépe versenyt, a második helyezett csajszi újságíró nővére már másnap azzal gyanúsította meg őket, hogy az apja megvette neki a koronát...
Valahogy mi magyarok nem tudunk szívből örülni senki sikerének, úgy látszik. Egy Magyarországon élő arab orvos mondta egyszer, hogy van egy magyar szólás, amelyet nem ért: "Dögöljön meg a szomszéd tehene is". Azt mondta, sehol máshol a világon nem hallott még ilyet, csak itt. Ez szerintem elég.
idézet:
Egyébként meg mi az, hogy egy szépségversenyen, nem a szépség számít ? ROTFLMBO
Mi az, hogy ha valakinek nem tetszik a csaj, akkor vak/identitászavaros/irígy/nő lehet csak ?
Te nem vagy véletlenül rokona Fásy Ádámnak ?Esetleg ő maga ?
![]()
A lényeg valóban ott van, hogy magyarországnak nem volt (és szvsz nem lesz) szépségkirálynője. Megjegyzem az illető hölgy is közelebb áll a "hú, be csúnya a lelkem" titulushoz, mint a "széphez".
Ez van. Ilyen Fásy Ádámok mellett bárkiből lehet szépségkirálynő. Ha meg nem lesz az, akkor majd "énekesnőt" farag belőle.
Na, LOL ez az egész ![/quote]
Az F. Á.-val való egy lapon említést kikérem magamnak!A vele való azonosítást pedig pláne! Sajnos a magyar rögvalóságban az ilyen fásy ádámok nélkül nem lehet elindulni, nem kell szeretni, de ez van. Jelen pillanatban az illető "úr" éppen befektetése gyümölcseit próbálja leszüretelni, de van egy olyan érzésem, hogy hamar le fogják pattintani, túl kispályás ő ahhoz, hogy ilyen pályán játsszon. Kap egy halom pénzt és felbontják vele a szerződést.
Azért pedig, hogy Zsuzsából szépségkirálynő lett, nem szegény Fásy "Gagyi" Ádámot kell hibáztatni, hanem a Miss Europe 2003 zsűrijét...Tudom, hogy nagyon gáz a pali, de ne varrjunk mindent a nyakába.
Elküldve: 2003. 09. 19. 11:21
idézet:
Ezt írta zako:
[QB]a második helyezett csajszi újságíró nővére már másnap azzal gyanúsította meg őket, hogy az apja megvette neki a koronát[QB][/quote]
akár igaz is lehet
kben nekem sem teccik, némelyik kép kimondottan riasztó
bár az alakja nem rossz, valóban

Súgó
A téma zárva.