idézet:
Ezt írta Bilux:
Hát tulnyomó része inkább RÉME mint szépe...
Nemhiába Győrben vannak a legjobb csajok![/quote]
Alpok-Adria szépségverseny, Szombathely.
itt is vannak ám jó csajok!
Zalaszépe/zalaréme/
Elküldve: 2003. 07. 24. 20:04
Elküldve: 2003. 07. 24. 23:52
idézet:
Ezt írta NeverGone és tökei melót keresnek:
Sokat személyesen isremek közülük... Dél-Zalai vagyok...
Ő például falumbeli...:
![]()
Ő sem lakik messze, sőt...:
![]()
Stb, stb...[/quote]
![]()
hozzál össze vele!!!!
Légyszi
légyszi
Elküldve: 2003. 07. 29. 13:59
Elküldve: 2003. 07. 29. 15:43
idézet:
Ezt írta dani83:
Tisztára mint a 70'es évek diszkókirálya [/quote]
idézet:
Ezt írta Satch:
...csak azóta kicsit megvénült...[/quote]
.... és még át is operálták![]()
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."
Elküldve: 2003. 07. 29. 17:29
idézet:
Ezt írta LML:
![]()
Ahhoz kepest, hogy 16 eves, iszonyu [/quote]
![]()
Amúgy mióta mondom, hogy nálunk a "szépségverseny" elnevezés nem helytálló, mert mióta vannak ilyen versenyek szép nő még nem fordult meg a közelükben.
Ezek között a zalaiak között sincs egy sem, akire nagy jóindulattal rá lehetne fogni, hogy szép !
A magyar "szépségkirálynők" műtött, bányarémek és akkor csodálkoznak, hogy miért nem kerülnek be világversenyen az első 30-ba sem. LOL ez az egész !![]()
"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."
Elküldve: 2003. 07. 29. 17:53
idézet:
Ezt írta Phantom Lord:
![]()
[/quote]
Nagyon bejön![]()
Elküldve: 2003. 07. 29. 21:50
Hat, gyerekek, volt mar szebb csajom is, mint az ottaniak. Tiszta vicc volt ez a verseny.
Pedig milyen bomba magyar csajok vannak mar az utcan...
Elküldve: 2003. 07. 29. 21:55
idézet:
Ezt írta leslie:
Nem zala, de ma volt a TV-ben szepsegverseny.
Hat, gyerekek, volt mar szebb csajom is, mint az ottaniak. Tiszta vicc volt ez a verseny.
Pedig milyen bomba magyar csajok vannak mar az utcan...[/quote]
Most miert, de miota Twiggy elterjedt a "szakmaban" latott valaki szep modell-t?
Where you thought you were going to... were never there.
Where you are ain't no good, unless you get away from there!
Elküldve: 2003. 07. 29. 22:05
idézet:
Ezt írta Phantom Lord:
[url="http://"http://www.zalaszepe.hu/plt/lanyok/zszv15_n.jpg"]Neki[/url] aztán van önbizalma
[/quote]
Én egy dolgot nem értek: mi mászik ki a bugyijából a feje felé?![]()
Elküldve: 2003. 07. 29. 23:22
Valóságban sokkal jobban néz ki, mint ezen a képen (olyan széles feje van ezen a képen, mint egy ólajtó
Amúgy nem rossz kis bringa valójában...
Jah, és folyamatosan teszik fel az újabb királynő-jelölteket
[ 2003. július 30.: Rudi szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 07. 29. 23:25
idézet:
Ezt írta Orgi:
Én egy dolgot nem értek: mi mászik ki a bugyijából a feje felé?[/quote]
Ott van összehegesztve a műanyag... tudod, hogy ki ne jöjjön a levegő. Egyből ráismertem. Csak a katalógusban O alakú a szája.![]()
Elküldve: 2003. 07. 30. 00:56
Bár tény: vannak nagyon gáz csajok is köztük...
Idézet
Elküldve: 2003. 07. 30. 15:46
Amugy azt valóban nem értem, hogy amugy pesten meg abban a pudvás turistacenterben, amit otthonomnak mondhatok, olyan bulák mászkálnak hogy még. Akkor mért a trolle anyó megy be rázni a dunyhánnyi háját a szépségversenyre?
Elküldve: 2003. 07. 30. 16:27
A kapunál berugatnak, aztán választhatsz.
Gari nincs, elvileg jól húzhatóak, és az 50 év működés garantálható.
Amúgy egy-kettő nem bányarém, de tény, hogy a fotóst is el kellene küldeni @nyjába...
Elküldve: 2003. 07. 30. 16:45
Elküldve: 2003. 07. 30. 16:54
idézet:
Ezt írta 2-More:
Van itthon egy könyv, amiben az aktfotózás rejtelmneit irják le. Namost abban a buggyant eper szerüen szottyós mellet is sikerült normálisan megörökiteni. Ezek mivel fényképeztek, egy eldobható kodakkal, fakézzel és 8 dioptriás szódásüvegalja szemüvegben? Vagy a rendezőnek nincs annyi szépérzéke, hogy a dagattnak aszongya, ugyan leányom, feküdj már a fűkasza elé,hogy az a M7esnyi szőrcsik eltünjön arról, amit szemérmetlenül csak "pocak"nakl hivsz. Nevetséges.[/quote]
Így-így. Lőjjék le a fotóst!!!![]()
Elküldve: 2003. 09. 18. 18:52
Elküldve: 2003. 09. 18. 23:05
idézet:
Ezt írta zako:
No, lehet csodálkozni hölgyeim és uraim, ugyanis a [url="http://"http://velvet.hu/v-onleany/v-palya/Lakysajttaj/"]világ legszebb nője[/url] zalai, sőt annak idején a Zala Szépe versenyen is nyert... Azért lehet gyöngyöt is találni a korpa között.[/quote]
ő "csak" Miss Europe, és igazából nem egy kirívó hűdemánmekkora szépség a leányzó...![]()
Elküldve: 2003. 09. 19. 08:26
idézet:
Ezt írta UseR:
ő "csak" Miss Europe, és igazából nem egy kirívó hűdemánmekkora szépség a leányzó...[/quote]
1. Vagy a női nemhez tartozol (amit erősen kétlek), és csupán az irigység beszél belőled.
2. Neked semmi nem elég jó. Ha megnyerte volna a Miss Univerzum szépségversenyt, akkor biztosan azon fanyalognál, hogy "ebben a pici kis univerzumban nem nagy kunszt nyerni".
3. Külön kiemelték, hogy nem csak a szépséget vették figyelembe (különdíjakat is osztogattak pl. a legszimpatikusabb versenyző kategóriában), és nagy súllyal esett latba Zsuzsa közvetlensége, kedvessége is.
Való igaz, hogy a leányzó kissé öregebbnek néz ki a koránál (ki az a Kora?), lazán 25-30 közé saccoltam volna, de nem mondanám, hogy nem szép. Egyébként is, a szépség szerintem annyira szubjektív dolog, hogy a szépségversenyek létét is megkérdőjelezi.
Ebben a történetben pedig úgysem a szépség a lényeg, hanem maga a tény, hogy a "mi kutyánk kölyke" nyerte meg, és innéttől fogva lehet akármilyen, büszkének illik lenni rá.
Bár én azért adnék egy fekete pontot, hogy a magyaron kívül semmilyen idegen nyelvet nem beszél... ejnye, mit csináltunk az iskolában a nyelvórákon, kedves Zsuzsa? Az is érdekes, hogy az első három helyezett mind közép-európai lány lett.

Súgó
A téma zárva.