HWSW Informatikai Kerekasztal: "Keményebb" zenéket is hallgatóknak múlt és jelen - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (129 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 125
  • 126
  • 127
  • 128
  • 129
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

"Keményebb" zenéket is hallgatóknak múlt és jelen Értékeld a témát: -----

#2521 Felhasználó inaktív   7of9 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 10. 26. 13:09

Ha női énekes akkor a Power Symphony  :respect:
Meg Koncz Zsuzsa  :respect: 
"Egy macskát mindenre megtaníthatsz, amit ő szeretne csinálni."
"Ha nem kérdeznek, ne válaszolj."

#2522 Felhasználó inaktív   KovacsUr 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 10. 26. 13:17

Idézet: KovacsUr - Dátum: 2005. okt. 26., szerda - 14:03

Ott (volt?) a lengyel Moonlight is. :lollypop:

A lengyelek egyébként is jól el vannak látva női énekesekkel bíró metalzenekarokkal (Delight, Sacriversum, Closterkeller...)

Jáj, kihagytam az Artrosist... :eek: :omg:

Artrosis. :cool: :D

#2523 Felhasználó inaktív   viharhozo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 26. 13:21

Idézet: 7of9 - Dátum: 2005. okt. 26., szerda - 13:56

Melyikre gondolsz?

Inhuman Rampage. 2006 elejen jelenik meg, de sajna ok is igy jartak.

Egyebkent nehez sokat hozzatenni, borzalmasan tudnak zenelni. Ezzel sok metalos igy van, de ok meg annal is jobban tudnak.

#2524 Felhasználó inaktív   viharhozo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 26. 13:26

Idézet: KovacsUr - Dátum: 2005. okt. 26., szerda - 14:03

Ott (volt?) a lengyel Moonlight is. :lollypop:

A lengyelek egyébként is jól el vannak látva női énekesekkel bíró metalzenekarokkal (Delight, Sacriversum, Closterkeller...)

Nyilvan van meg egy jo szekerdereknyi hasonlo zenekar, de a fene se ismeri oket. :)

Metalosnak lenni amugy is eletforma, mert olyan mennyisegu lemez van, h az igazi femharcos minden nap 16 oraban csak uj lemezeket hallgat, a maradek nyolcban meg a regieket. Es meg igy is eppen csak kepben van. :)

#2525 Felhasználó inaktív   Neotica 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 10. 26. 13:38

Na ha már a Cradle meg volt említve...róluk mi a véleményetek??? (boccs ha már fel volt vetve a téma)

Asszem Stipee volt az, aki nemtetszését nyilvánította nekem a banda kapcsán!
Valami olyasmit mondtál, hogy a Cradle csak egy hörgő-morgós death metal és kész...persze mindenkinek megvan az egyéni véleménye!
Most a Nymphetamine albumukra szoktam rá..és sztem még ugyan dallamos! Kevesebb benne a hörgés és a károgás (pedig nekem az is teteszett...)
Olyan szinten dallamos gitártémák, no meg a billentyű(!!!) vannak benne, hogy esetenként Dani hangja és a lábdob ébreszt föl/rá arra, hogy ez mégiscsak egy lég zúzós metal... a szövegekről már nem is beszélve :p  /gondolok itt pl a Nemesis, Gabriel + a ...Faustos szára :D /

#2526 Felhasználó inaktív   7of9 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 26. 13:46

Dani-t azt tuti nem ember szülte.  :rock:  :drocker:  :evil2:

#2527 Felhasználó inaktív   KovacsUr 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 10. 26. 13:50

Idézet: viharhozo - Dátum: 2005. okt. 26., szerda - 14:26

Nyilvan van meg egy jo szekerdereknyi hasonlo zenekar, de a fene se ismeri oket. :)

Meg kell ismerkedni velük. Én a Moonlightot és az Artrosist javaslom, de ízlések és pofonok... :)

#2528 Felhasználó inaktív   MStipee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 26. 14:35

Idézet: Neotica - Dátum: 2005. okt. 26., szerda - 14:38

Na ha már a Cradle meg volt említve...róluk mi a véleményetek??? (boccs ha már fel volt vetve a téma)

Asszem Stipee volt az, aki nemtetszését nyilvánította nekem a banda kapcsán!
Valami olyasmit mondtál, hogy a Cradle csak egy hörgő-morgós death metal és kész...persze mindenkinek megvan az egyéni véleménye!
Most a Nymphetamine albumukra szoktam rá..és sztem még ugyan dallamos! Kevesebb benne a hörgés és a károgás (pedig nekem az is teteszett...)
Olyan szinten dallamos gitártémák, no meg a billentyű(!!!) vannak benne, hogy esetenként Dani hangja és a lábdob ébreszt föl/rá arra, hogy ez mégiscsak egy lég zúzós metal... a szövegekről már nem is beszélve :p  /gondolok itt pl a Nemesis, Gabriel + a ...Faustos szára :D /

Tudod, ízlések és pofonok... :) Cradle jó zenét jáccik, amire vacakul hörög-morog, a sok kis divat-picsa, meg az ereit vagdossa rá, szegény kifestett ürgék meg sokszor szíjják a levét a frankó kis pereknek... :( Szal... én a jó öreg Heavy-metálra voksolok, illetve a motorozós zenékre, meg na, úgy nagy általánosságban mindenre, ami dallamos, hallgatható, és ZENE.

Valahogy a Cradle-ből tulságosan divatzene lett, hámajnem lehaltam mikormán a K.Ladányi piacon is Cradle pólót lehet kapni  :eek:  uhh... Ha a csávók meg maradtak volna jó kis death-metálnak, amit ugyan én nem komálok, de mint mondtam ízlések és pofonok, akkor talán ma, itt elmondhattam volna, hogy hmm, nemtom milyen ez a Cradle, jó zene? De nem mondom, mert a VivaPlus révén ismerem pl a Nymphetamine számukat, ismerem a kispicsarokkercsajszikat, és az a véleményem erről ami.

NEKEM NEM TETSZIK.

Ráadásul ott az a szőke valami (direkte nem nőt mondok), aki hintán lengedezve nyikorog valamit, jáháááájjj, na attól elszáll a fejem. Egyébként az a valami meik együttesben énekel...jáhájj, nem is inkább hol virnyákol? :D Valahol láttam, tiszta NW utánzat volt :( Remélem nem ő lesz a kövi Tarja...
"Every time i see an automatic door i feel like i'm a Jedi"

>>Egészség és Harmónia<<

#2529 Felhasználó inaktív   MStipee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 26. 14:41

Idézet: Rocketjump - Dátum: 2005. okt. 25., kedd - 16:18

Jazzt nem is említetted, pedig már klasszikus műfajnak számít :)

Kicsit sarkos a kategorizálásod, épp ezért több sebből vérzik. Na mindegy, remélem előbb utóbb nyitsz más műfajok iránt is. A break-beat már egy kezdés, de vannak jóval sötétebb, technikásabb és összetettebb elektronikus zenék :) a break beat olyan, mint a 'kemény' műfajban a nu-metal...

Jazz jó, még ugyan. Mondtam, csak épp leírtam pár műfajt, ami gíorsan eszembe jutott.
Nagyon sok zene van, ami a ZENE kategóriába tartozik, pl a múltkor goa-t hallgattam, és kellemesen csalódtam benne. De ez a sájgájsz, meg kutyafüle megcsinált sok sz@rság, na az NEM ZENE.

Nem,tom a Freestylers nevű bandát ismered-e? Vagy Fatboy Slim? Ők is tudnak zenét csinálni, de azért kötöm az ebet a kaptafához :D : HEAVY METAL RULZ :rock:

>>Egészség és Harmónia<<

#2530 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 26. 14:46

mi az hogy kemeny? mitol kemeny egy zene?  :think:  :confused:
A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#2531 Felhasználó inaktív   MStipee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 26. 14:51

Idézet: Desorder - Dátum: 2005. okt. 26., szerda - 15:46

mi az hogy kemeny? mitol kemeny egy zene?  :think:  :confused:

Hát mikor ha teljes hangerőn hallgatod, akkor átjön a szomszédnál pletyiző anyukád, és fejbevág a sodrófával, ami bizony KEMÉNY. :D Mert bizony Vangelisnél nem fog átjönni, max azért, hogy ő csavarja fel a hangerőt :)

>>Egészség és Harmónia<<

#2532 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 26. 14:54

Idézet: M_Stipee - Dátum: 2005. Oct. 26., Wednesday - 15:51

Hát mikor ha teljes hangerőn hallgatod, akkor átjön a szomszédnál pletyiző anyukád, és fejbevág a sodrófával, ami bizony KEMÉNY. :D Mert bizony Vangelisnél nem fog átjönni, max azért, hogy ő csavarja fel a hangerőt :)

:D de most komolyan! nem olyan egyertelmu ennek a meghatarozasa. mert ugye mindenkinek mas tetszik, mas nem tetszik. teszem azt a szomszednak nem tetszik a zambo jimmy es atjon a sodrofaval es fejbe kolint, attol meg nem lesz kemeny a zambo nem? ;D (nem szeretem a zambot, csak peldaloztam. :D )

Szerkesztette: Desorder 2005. 10. 26. 14:55 -kor

A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#2533 Felhasználó inaktív   7of9 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 26. 14:55

Bömbölő Sterbinszkyre is átjönne, nem?  :)

#2534 Felhasználó inaktív   MStipee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 26. 14:57

Idézet: Desorder - Dátum: 2005. okt. 26., szerda - 15:54

:D de most komolyan! nem olyan egyertelmu ennek a meghatarozasa. mert ugye mindenkinek mas tetszik, mas nem tetszik. teszem azt a szomszednak nem tetszik a zambo jimmy es atjon a sodrofaval es fejbe kolint, attol meg nem lesz kemeny a zambo nem? ;D (nem szeretem a zambot, csak peldaloztam. :D )

Háááát, ha Jimmyt hallgatsz totál full hangerőn, mikor már úgy recsegnek a hangfalak, mintha gitárral zúzná, na az már kemény :lol:
Az a kemény, amit a médiaszakértő annak mond. Pl.: A Black Sabbath az Doom Metál, a Nirvana meg Industrial Metal. Hmm??? :D

>>Egészség és Harmónia<<

#2535 Felhasználó inaktív   Neotica 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 10. 26. 14:58

:D N azt én is remélem, hogy nem ő lesz a kövi Tarja! Akkor egy világ dőlne össze bennem!
Egyébként ez a liba a TOT volt énekese!
Tök fura...a ToT-be még egész tűrhetően dalolászgat!

Azzal én is egyetértek, hogy tiszta gáz, hogy kis csitrik az ereiket vagdossák, de azért nem lehet elítélni egy zenekart mert divatot csináltak belőle a kis picsák! Az a Hooligans...

Idézet

Dani-t azt tuti nem ember szülte.

Van benne valami..egyszermeghalgatnám, milyen amikor csak úgy spontán beszél, nem pedig károg vagy visítozik!

Nekem a zene és az ének bejön... de azért nem fröcskölném össze vérrel a szobám falát

#2536 Felhasználó inaktív   KovacsUr 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 10. 26. 15:01

Idézet: M_Stipee - Dátum: 2005. okt. 26., szerda - 15:57

Az a kemény, amit a médiaszakértő annak mond. Pl.: A Black Sabbath az Doom Metál, a Nirvana meg Industrial Metal. Hmm??? :D

:nevet:

#2537 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 26. 15:01

sose szerettem a media zeneket. de sztem a media ezekrol az igazan kemeny dolgokrol semmit se tud.  a vivan lattam par zuzdat vagy mi a neve, de azok nekem meg reggelire sem ernek semmit annyira puha dolgok. a medianak fingja sincs az igazi underground mozgalmakrol.. persze miert is lenne hiszen nem abban van a penz. :o

#2538 Felhasználó inaktív   MStipee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 26. 15:06

Idézet: KovacsUr - Dátum: 2005. okt. 26., szerda - 16:01

:nevet:

Ez ám komoly dolog, a múltkor keresek rá a cuccosokra, és kidob ilyeneket: "Black Sabbath: Doom, helyenként Soft metál, industrial és Stoner elemekkel megtűzdelve."  :eek:

Én meg néztem nagyot, eddig azt hittem hogy zenét hallgatok, és kiderül hogy valami nyelvtanfolyamról van szó, nanézzedmá... :D

>>Egészség és Harmónia<<

#2539 Felhasználó inaktív   MStipee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 26. 15:08

Idézet: Neotica - Dátum: 2005. okt. 26., szerda - 15:58

:D N azt én is remélem, hogy nem ő lesz a kövi Tarja! Akkor egy világ dőlne össze bennem!
Egyébként ez a liba a TOT volt énekese!
Tök fura...a ToT-be még egész tűrhetően dalolászgat!

Azzal én is egyetértek, hogy tiszta gáz, hogy kis csitrik az ereiket vagdossák, de azért nem lehet elítélni egy zenekart mert divatot csináltak belőle a kis picsák! Az a Hooligans...

Van benne valami..egyszermeghalgatnám, milyen amikor csak úgy spontán beszél, nem pedig károg vagy visítozik!

Nekem a zene és az ének bejön... de azért nem fröcskölném össze vérrel a szobám falát

... Fene se tudja, nem megbántani akarok senkit, de nekem eccerűen nem teccik. :(

ToT nem rossz valami, de erősen kétlem hogy az a nyervogó valami énekelt ott is :think:

Ellenben Tristania, na az nem rossz muzsika :up:

>>Egészség és Harmónia<<

#2540 Felhasználó inaktív   7of9 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 26. 15:16

Idézet: M_Stipee - Dátum: 2005. okt. 26., szerda - 16:08

Ellenben Tristania, na az nem rossz muzsika :up:

De nem ám!