HWSW Informatikai Kerekasztal: "Keményebb" zenéket is hallgatóknak múlt és jelen - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (129 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 126
  • 127
  • 128
  • 129
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

"Keményebb" zenéket is hallgatóknak múlt és jelen Értékeld a témát: -----

#2541 Felhasználó inaktív   StormCaster1 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 10. 26. 15:43

Susperia meg Dies Irae az megint csak rulzik
meg a Sonic Syndicate. :rock:  :drocker:
Az alkohol nem oldja meg semmilyen problémádat...de az ásványvíz se...:)

capturetime(human.type(LIAR))[capturetime(dog.type(CRIPPLE))]

const NumOfDogExpoInBuda = 1;

#2542 Felhasználó inaktív   Kraken 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 26. 15:54

Ha a Leaves Eyes-ra gondoltok, az abban szereplő szölke polcoltmellű hölgyemény VOLT valóban a ToT énekesnője (pl. Velvet Darkness they Fear-en is), de szerintem már ott is hallható volt, hogy nem egy nagy hang, és ezt ez a Leaves Eyes csak igazolta, sorry, ha megbántok valakit. Sajnos nem tudom eldönteni, hogy tehetségtelen a hangja, csak iskolás módon képezte, vagy tehetséges lenne, de totál képzetlen, de az eredmény szempontjából érdektelen.
CoF: a kamaszsrácok szeretnek szerepelni, lázadnak és iszonyú kemények, kompromisszumképtelenek, meg nem alkuvók (fokozati különbségek persze vannak), a lányok meg felvagdossák az ereiket, vagy ezzel fenyegetőznek. Ez nem a CoF miatt van, hormonális, és majd elmúlik. Később majd mostmárgyereketkellene szülni van, az is hormonális :).
We're the regulators that deregulate///We're the animators that de-animate///We're the propagators of all genocide///Burning through the world's resources///Then we turn and hide

#2543 Felhasználó inaktív   bálesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 26. 19:02

Idézet: M_Stipee - Dátum: 2005. okt. 26., szerda - 16:08

ToT nem rossz valami, de erősen kétlem hogy az a nyervogó valami énekelt ott is :think:

Van neve is a "nyervogó valami"-nek: Liv Kristine. És igenis ő énekelt a Theatre of Tragedy-ben. Énekelt és nem "nyervogott", de ez is szubjektív vélemény volt :D
"Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó..."
"Ez egy álomszép vasúti hid, ami biztosan ott lesz"
"Szabadságot Svájcnak!!!"
Konfig

#2544 Felhasználó inaktív   viharhozo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 26. 19:45

Idézet: KovacsUr - Dátum: 2005. okt. 26., szerda - 14:50

Meg kell ismerkedni velük. Én a Moonlightot és az Artrosist javaslom, de ízlések és pofonok... :)

Hat, en mar nem nagyon ismerkedem nyilvanos helyeken. :)

#2545 Felhasználó inaktív   viharhozo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 26. 19:52

Idézet: Desorder - Dátum: 2005. okt. 26., szerda - 16:01

sose szerettem a media zeneket. de sztem a media ezekrol az igazan kemeny dolgokrol semmit se tud.  a vivan lattam par zuzdat vagy mi a neve, de azok nekem meg reggelire sem ernek semmit annyira puha dolgok. a medianak fingja sincs az igazi underground mozgalmakrol.. persze miert is lenne hiszen nem abban van a penz. :o

Ehhe. Itten is a bolcseszmetalizmus uralkodik, ami szerint minden szar, amit haromnal tobben szeretnek? :)

Sajnos az untergrund lenyegesen szarabb a kommercionalis dolgoktol. Evvel lehet vitatkozni, csak nem erdemes. A hangszerek, a studio, a keveres itt is alapveto. Jo szoveget eppen lehetne irni akarkinek, de ez sem tul jellemzo.

A metalosok meg kemenyek mind, aztan kesz. Jol szol a Slayer, zuz a Dimmu Borgir, de ezek verprofi cuccok. Amikor a Mayhemben megettek az egyik tagot, na, az oszinte volt.

#2546 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 26. 19:58

Idézet: viharhozo - Dátum: 2005. okt. 26., szerda - 13:48

Children of Bodom (szar).

Nekem tetszik :p

#2547 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 26. 20:13

Idézet: viharhozo - Dátum: 2005. Oct. 26., Wednesday - 20:52

Ehhe. Itten is a bolcseszmetalizmus uralkodik, ami szerint minden szar, amit haromnal tobben szeretnek? :)

Sajnos az untergrund lenyegesen szarabb a kommercionalis dolgoktol. Evvel lehet vitatkozni, csak nem erdemes. A hangszerek, a studio, a keveres itt is alapveto. Jo szoveget eppen lehetne irni akarkinek, de ez sem tul jellemzo.

A metalosok meg kemenyek mind, aztan kesz. Jol szol a Slayer, zuz a Dimmu Borgir, de ezek verprofi cuccok. Amikor a Mayhemben megettek az egyik tagot, na, az oszinte volt.

nem nem.! felreertettel.

mert en nem az underground metalrol beszeltem. ugy altalaban az undergroundrol...  :D ... en amugysem szeretem az eneket a zeneben, sott meg a szovegeket is csak akkor ha jol passzol a zenehez. pl egy jo filmbol van a reszlet..stb.. a eneklest egyszeruen nem birom! ebbol a szembontbol total mecha/binary vagyok!  en a gepzeneben talaltam meg azt a fajta extremitast amit szeretek. es ez biza olyan, hogy egyes emberek elkepzelni se tudjak milyen ez, es miert szeretheti ezt egy ember.. (ertsd: neha full elektromosan generalt zajt hallgatok., semmi human dolog nincs benne csak a digitalis zaj, szenne torzitott hangok, effektek. bassdrumok, eszeveszett tempoban, nyoma sincs a monoton dolgoknak es vidamsagnak...stb.)

szal en az extreme electronikus zenet (noise, breakcore, speedcore) szeretem nem a metalt. es ezek biza annyira underground stilusok hogy MO 90% nemis tudja miez.. (igaz meg neha hallgatok grindcore-t is mellete! de azzal meg az a baj hogy egykaptafa az egesz.. szal nem sok tetszik. a 20 masodperces zenekrol meg neis beszeljunk. :D szal az ilyen atlagos metal dolgok sem jonnek nekem be. tul puha, humanus nekem. :cool: )

jolvan, tudom. ez nem zene. de kit erdekel?  :rolleyes: de viszont ez kemeny!
A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#2548 Felhasználó inaktív   pascal 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 26. 21:02

Idézet

...a eneklest egyszeruen nem birom!...

Apocalyptica :drocker:

Idézet

jolvan, tudom. ez nem zene. de kit erdekel? :rolleyes:  de viszont ez kemeny!

1. vagy de vagy viszont
2. Kemény zene topik, ÉS kapcsolat nem VAGY

Szóval légyszi ne itt. Elég nekem a NW által kiváltott katarzis is  :smoker: (LOL)
In Flames We Trust

#2549 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 26. 21:29

Idézet: pascal - Dátum: 2005. Oct. 26., Wednesday - 22:02

1. vagy de vagy viszont
2. Kemény zene topik, ÉS kapcsolat nem VAGY

Szóval légyszi ne itt. Elég nekem a NW által kiváltott katarzis is  :smoker: (LOL)

:think:  :confused:

nem akartam semmi flamet elinditani. bar meg amugyse kezdodott el semmi. :D  csak beirtam valamit. amugy enis a kemeny zenerol beszeltem. csak egy masik fajtarol.  :cool:  ;)
A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#2550 Felhasználó inaktív   KovacsUr 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 10. 26. 21:36

Idézet: pascal - Dátum: 2005. okt. 26., szerda - 22:02

No, azért ne te döntsd már el, hogy mi a zene. :)

#2551 Felhasználó inaktív   pascal 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 26. 21:52

Idézet: KovacsUr - Dátum: 2005. okt. 26., szerda - 22:36

No, azért ne te döntsd már el, hogy mi a zene. :)

Idézet: Desorder

jolvan, tudom. ez nem zene. de kit erdekel?

In Flames We Trust

#2552 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 26. 21:56

ez csak kotozkodes.!  :D nekem ez zene, de sztem barki mas aki nem szereti, azt mondana ra, hogy zaj. csak azert modntam azt. pl. nagymamamnak meg a tuc-tuc is zaj szerintem.  :rolleyes:

Szerkesztette: Desorder 2005. 10. 26. 21:57 -kor

#2553 Felhasználó inaktív   KovacsUr 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 10. 26. 21:57

Idézet: pascal - Dátum: 2005. okt. 26., szerda - 22:52

[Desorder]

:offtopic:
Én ezt úgy értelmeztem, hogy "Jól van, tudom, szerintetek ez nem zene".

Mindegy, a lényeg az, hogy mindenki beszélhet, írhat nyugodtan a továbbiakban is bármiről, amit ő (kemény) zenének tart. Off topic vége. :)

#2554 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 26. 22:00

Idézet: KovacsUr - Dátum: 2005. Oct. 26., Wednesday - 22:57

:offtopic:
Én ezt úgy értelmeztem, hogy "Jól van, tudom, szerintetek ez nem zene".

Mindegy, a lényeg az, hogy mindenki beszélhet, írhat nyugodtan a továbbiakban is bármiről, amit ő (kemény) zenének tart. Off topic vége. :)

jol ertelmezted.  ;)  :cool: amugy csak azert irtam ide mert elektronikus zeneben is van "kemeny" nem csak a metal vonalon. (mert ezt sokan pl nemis tudjak. :confused: )

#2555 Felhasználó inaktív   viharhozo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 26. 22:00

Idézet: Desorder - Dátum: 2005. okt. 26., szerda - 21:13

en a gepzeneben talaltam meg azt a fajta extremitast amit szeretek. es ez biza olyan, hogy egyes emberek elkepzelni se tudjak milyen ez, es miert szeretheti ezt egy ember.. (ertsd: neha full elektromosan generalt zajt hallgatok., semmi human dolog nincs benne csak a digitalis zaj, szenne torzitott hangok, effektek. bassdrumok, eszeveszett tempoban, nyoma sincs a monoton dolgoknak es vidamsagnak...stb.)

Ismered a Bakallat?

#2556 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 26. 22:01

Idézet: viharhozo - Dátum: 2005. Oct. 26., Wednesday - 23:00

Ismered a Bakallat?

persze. jo regi, de manapsag mar az se szamit nagy durranasnak. de meg tetszik azis. :up: ehh azert picit megleptel.  :up:  ;)

#2557 Felhasználó inaktív   pascal 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 26. 22:04

Flamel/kötözködik a fene. Abszolút toleráns vagyok (AKA leszarom ki mit hallgat, ha neki tetszik). Csak feloldottam az ellentmondást.
Node ON:
RAMMSTEIN - Rosenrot
Nekem pl elsőre nem üt akkorát mint a Reise Reise. Na jó a Benzin (klippestől) poén.
In Flames We Trust

#2558 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 26. 22:05

amugy kicsit talan temaba vag mert metal vonatkozasu is. pl a the berzerker. regebben 1996 korul hardcore/speedcore zeneket nyomott mint egy "ember" (szamitogep zene) aztan utana lett belole "banda" es nyomtak ezeket a deathcore, industrialmetal-zuzast. szal jol atalakult a berzerker az 1996os enjehez kepest.  ot ismeri valaki? allat.. szerencsere meg midnig hasznaljak a dobgepet (bassdrum , a hc-sok ezt tudjak mi. ). valszeg anelkul nemis tetszene annyira

Szerkesztette: Desorder 2005. 10. 26. 22:07 -kor

#2559 Felhasználó inaktív   shr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 26. 22:13

Idézet: Kraken - Dátum: 2005. okt. 26., szerda - 16:54

CoF: a kamaszsrácok szeretnek szerepelni, lázadnak és iszonyú kemények, kompromisszumképtelenek, meg nem alkuvók (fokozati különbségek persze vannak), a lányok meg felvagdossák az ereiket, vagy ezzel fenyegetőznek. Ez nem a CoF miatt van, hormonális, és majd elmúlik. Később majd mostmárgyereketkellene szülni van, az is hormonális :).

ugy latszik nekem nincsenek hormonjaim =) de nem is baj. ez az ervagdosas meg nemtommi, en nem kovetem am a dolgokat, max hallgatok vmi zeneket.
a CoF dicso, mert ahhoz kepest, hogy horgos fajta, tokjol elvoltam a klipjeiken es lelkesen orzok par albumot, hogy hatha egyszer meghallgatom oket. sosem lehet tudni. de a klipjeik akkor is feelingesek :D
a szoveguk pedig rohadt nehez.

az ember azt hiszi, egy kicsit tud angolul. nem nagyon am, csak par ev enyhe tanulas, meg egyetemi kozepfoku, meg 10 ev napi manualolvasas meg minden, az ember programozo es scene coder, elkerulhetetlen... a vegen mar siman olvassa Tolkien muveit, neha befigyel vmi idegen szo, de az se okoz problemat.

aztan jon a wizardry 7 (ami vmi 93-as jatek, de mellekes) es a CoF dalszovegek es az ember mondatonkent 2-3 idegen szoval szembesul :omg:

elemezni most sem es keveset hallgattam, de mint mar mondottam, impressziv klipek...
viszont ami mellett teljes mellszelesseggel kiallok es tudom, hogy igenis az rulez, az rammstein es az agathodaimon =) pl.
de ami hat ram es feelinges es elvarazsol vagy elgondolkoztat vagy erzeseket tesz az eletembe, azt sem tudom rossznak tekinteni semmikepp! :)

#2560 Felhasználó inaktív   shr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 26. 23:22

Idézet: pascal - Dátum: 2005. okt. 26., szerda - 23:04

RAMMSTEIN - Rosenrot
Nekem pl elsőre nem üt akkorát mint a Reise Reise. Na jó a Benzin (klippestől) poén.

meg nem tudok velemenyt alkotni... de eleg lagy kis dalocskak vannak az albumon. mint mar emlitettem, nem igazan tudatosan es elemzoen hallgatok zenet, de mintha regebben kevesbe lettek volna lagyak. vagy csak a kedvenceim voltak vadabbak...  :think:

nekem a Reise, Reise sem volt elsőre annyira katartikus, bár... ja hogy le akarok szokni az ekezetekrol... szoval anno a Dalai Lama csodalatossagara akkor jottem ra, amikor a Kedvesnel arra ebredtem, hogy az az egy szam loopol... emlekezetes volt :) de a tobbi dalt is megkedveltem.

de a Heirate mich, Du riechst so gut s meg par kedvencem hatasat nehez uberelni vagy akar elerni... a Sonne is eleg jo volt, de mar egyparszor irtam a Rammsteinrol eme topikban... :rolleyes:

most mar ejjel van es a szovegre nem tudok figyelni, foleg, ha irok kozben. szovegeket nem talaltam a neten, de tok felesleges is, a rammsteinnal remek az artikulacio :)

Téma megosztása:

• (129 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 126
  • 127
  • 128
  • 129
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó