Idézet: Kettisz - Dátum: 2007. okt. 16., kedd - 13:17
GYES-szindróma :confused:
:Đ Hja, de küzdök ellene.
A hétvégén főszakács voltam. Pestről jött valami életunt kórus és nekik főztem. Phőőőjjj ákker, egy nagy üstöt kaptam kölcsön a faluból és paprikáskrumplit rittyentettem. Egy zsák burgonya, tábla házi szalonna, 2kg hagyma, valag fokhagyma meg 6kg parasztkolbász.
Kurvajóvót :Đ
Utána a falusi nénik felsorakoztatták a finomabbnál finomabb sütiket meg háziborokat.
Kórus nem nagyon tudott magával mit kezdeni. Elénekeltek 4 művet, aztán tébláboltak. Próbáltam őket vidítani, de mint ha temették volna mindet olyan savanyú ábrázatuk volt.
Mindegy, én bekajáltam és jókat beszélgettem a falusi asszonyokkal.
Mesélte az egyik, hogy az ötvenes években még a bábnki tóra jártak mosni a ruhákat.
Volt egy hegyomlás, pókhasú lelkész. Olyan kövér volt, hogy megtartotta a víz, csak felfeküdt és lebegett, messziről lehetett látni, hogy viszi a szél a hasánál fogva :Đ
Ez a lelkész néha, mikor az asszonyok mostak, odalépett hátulról csendben és a szoknyájuk alá nyúlva meglocsolta vízzel a bugyijukat.
Azok meg fordulásból adták volna a pofont, de mikor meglátták a föléjük tornyosuló embert rögtön a szájuk elé kapták a kezüket.
z meg csak vihogott és ugrott egy fejest és összecsapott a víz mindenkit
Jó nagy bunkó volt :Đ
Gyes szindróma ellen elvállaltam a faluban a gyermekek és felnőttek Biblia, hittan oktatását. Ugyan nem nagyon tetszik, mert egyházi keretek közt megy, de majd én szabad kezet adok magamnak.
ddig egy órát tartottam meg, tátott szájjal halgatták
Hja, bazmeg fogytam 15 kilót :Đ
Olyan nadrágokat hordok, amiket legénykoromban. Vérnyomásom is fasza és a székletem kemény.
Mindezt 2 hónap alatt. A napi rendszeres munka és étkezés meg a sok kirándulás és kerékpározás meghozta a gyümölcsét.
Viszont egyre többet borozgatok esténként, 20h után meg már döglök, mint a vettmalac.
Hajnal ötkor kelek, begyútok a kályhába és megyek fát vágni.
Paraszt lettem e?
Kecském még nincs de lesz, lelőhely már van.