The Pompous Marsh-hen
Elküldve: 2007. 10. 16. 14:42
<a href='http://megmentesreerdemeshelyek.blogspot.com/' target='_blank'>Megmentésre érdemes helyek</a>
Elküldve: 2007. 10. 16. 15:26
Idézet: anyaanya - Dátum: 2007. okt. 16., kedd - 14:13
Akkor én leszek Bőrharisnya Hosszú Puskával.
Elküldve: 2007. 10. 18. 21:17
Idézet: guga - Dátum: 2007. okt. 16., kedd - 14:34
Volt egy hegyomlás, pókhasú lelkész. Olyan kövér volt, hogy megtartotta a víz, csak felfeküdt és lebegett, messziről lehetett látni, hogy viszi a szél a hasánál fogva :Đ
Ez a lelkész néha, mikor az asszonyok mostak, odalépett hátulról csendben és a szoknyájuk alá nyúlva meglocsolta vízzel a bugyijukat.
Azok meg fordulásból adták volna a pofont, de mikor meglátták a föléjük tornyosuló embert rögtön a szájuk elé kapták a kezüket.
z meg csak vihogott és ugrott egy fejest és összecsapott a víz mindenkit
Jó nagy bunkó volt :Đ
De legalább nem pedofil vót, vagy szivárványbzui.
Tudta, hogy férfiembernek nő körül kell keresgélnie.
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"
Elküldve: 2007. 10. 19. 09:05
Idézet: csozsi - Dátum: 2007. okt. 18., csütörtök - 22:17
Na akkó ezt se gugának találták ki...
Elküldve: 2007. 10. 19. 10:15
Idézet
- Próbáltad már hármasban? Mit szólnál egy anya-lánya pároshoz?
- Még soha, de nem volna ellenemre a dolog! - feleli izgatottan a férfi.
- Nos, akkor ma este szerencséd van. Gyere velem!
Felmennek a nő szobájába. Belépnek az előszobába, a nő felkapcsolja a villanyt és beszól:
- Mama, nézd csak, kit hoztam!
Elküldve: 2007. 10. 25. 18:56
jöhetnének már a falusi történetek igazán
Elküldve: 2007. 10. 30. 11:12
Van megint 5 percem netezni. Már egész jól hozzászoktam a nettelenséghez
Esténként net helyett borozgatok, megtömöm a pipámat és kiülök a teraszra rugdosni a macskámat :Đ
Nem szeretek macskákról meg kutyákról írni, zsenge koromban volt több is és a társadalmi berendezkedésük a küszöbig terjedett, ha átlépték valagba lettek billentve gumicsizmával és ennyi. Soha senki nem beszélt róluk, hogy jaj a cicám, vagy képzeld a kutyám.
Ennek ellenére a 2db macskám története megérdemel egy tollvonást.
Ahogy odaköltöztünk már másnap megjelentek a teraszon fázósan és lesoványodva. 2-3 hónaposak lehettek és betegek, mindkettő tüsszögött folyamatosan.
Az egyik fekete-fehér foltos, a másik meg fekete.
A két fiam majd kiugrott a bőréből, hogy saját jószággal bírnak ezután.
Én kinéztem magamnak a foltost, hogy az lesz az enyém, mert első ránézésre megállapítottam, hogy ez a macska alaposan hülye :Đ
Elneveztem degsznek, a másikat meg szénkefének.
Hazajött a nagyobbik fiam Levente és a feketét elnevezte szenecskének.
Hazajött a kisebbik fiam és a feketét elnevezte nodinak.
Mindkettő a feketébe szeretett bele, a degesz meg elég hülyén nézett ki ahhoz, hogy bizalmat ébresszen bennük.
Így lett a fekete háromnevű macska, degesz meg szimplán hülye.
Eleinte vívódtam magamban, hogy jaj mi lesz, vehetem zsákszámra a macskatápot meg a dobozos kaját.
De szilárdan elhatároztam, hogy francokat, ezek falusi macskák, nehogy már pesti kajával tömjem őket.
Egyék meg a konyhai maradékot, éhes macska eszik, mint a delej.
Első napokban elkapattam őket csirkebőr és farhát maradékokkal s később bambán bámultak a krumplira. Kicsit nyekeregtek a gangon, hogy mi ez, de a környékbeli macskák, amik nem részesültek napi apanázyban szemfülesebbek voltak és a szószos főttkrumplit benyakalták, hogy nyoma sem maradt.
Ezt látva úgy döntöttem, hogy nem kap a két macska enni, majd holnap. Addigra legalább lesznek olyan éhesek, hogy nem fognak válogatni. Ha meg nem tetszik nekik a helyzet mehetnek verebet fogni, az van bőven.
Kár volt gondolnom rá, mert ha nem is verébre de a degesz rárontott egy mókusra, szerencsére nem tudta elkapni de vót ijedtség a mókus részéről.
Másnap lementünk pecázni a tóra a fiammal és a kishálóval fogott egy fél veder naphalat, sügért meg keszeget.
Próbából kiraktam az udvarra a vedret, hogy mit szól hozzá a két macska. A háromnevű érezte a szagokat és egyre jobban nyekergett. Degesz meg belekotort a hideg vízbe a lábával és morogva kiszedett egy halat. Utána mégegyet, majd mégegyet és sorra befalta őket. Érdekes volt, hogy bár sosem látott halat meg semmi élő állatot nem ölt, de ösztönösen azonnal a fejét harapta ketté a halnak, nem a hasát vagy a farkát és ez utána is mindig így volt.
Ha már eleget evett akkor adott a háromnevűnek is és csak szórakozásból fogta ki a vederből a halat.
Egyik reggel már nagyon bosszantott, hogy a gangon virnyákol és kaparja az ajtót degesz. Teljesen bevadult mióta élő halat evett és volt otthon a vederben egy ajtó mögött.
Kivettem a vedret és kiraktam elé. Elkezdett kotorászni benne, de a halak a veder alján voltak, tiszta ideg lett tőle és mindkét mellső (anyaanya hehhheee :Đ ) lábával belelépett a vederbe és a fejét bedugta a víz alá majd kivett egy halat.
Gyorsan hívtam az asszonyt, hogy nézd már milyen hülye a macska, bedugta a fejét a vízbe és a szájával fogta meg a halat.
Kutyát már láttam a fejét víz alá dugni de macskát még nem, a macska írtózik a víztől. Kivéve ha zsákmányt remél
Van egy terebélyes meggyfánk sűrű ágazattal. A vastag elágazás elég alacsonyan van, próbából szórtam ki madáreleséget és vártam mit lépnek a macskák a megjelenő csivitelő hadra. A degesz hozta a formáját, lelapult a földre és billegette a farát egy ideig, majd türelmesen közelükbe kúszott és lecsapott. A szájába fogta és elment vele, át a kerítésen és eltűnt a fák között, azt sem tudtam megnézni mit fogott.
Egyik délután bevágtam a degeszt a hátizsákomba és lementünk a tóra pecázni. Végigsírta az utat a tóig (kb. 5perc) de miután megérkeztünk és kapott halat az első fogásból meg megdédelgette a fiam, utána megnyugodott. A halfogásra felfigyelő és körénksereglő vadkacsasereg azonban lázba hozta és addig lopakodott a víz szélén, amíg közel nem került az egyikhez és megpróbált ráugrani. A kacsák egészen addig tudomást sem vettek róla, hogy ott illegeti magát lelapulva, nem vették komolyan, de mikor a zsákmánykacsa a levegőbe röppent és a macska eleje a tóban landolt mind elszállt mellőlünk, a macska meg hoppon maradt és vizes let a fele.
Na ennyit az őrült macskámról
Szinkópa :Đ
Elküldve: 2007. 10. 30. 11:35
Idézet: guga - Dátum: 2007. okt. 30., kedd - 12:12
Szia Róka Rudi :Đ
Ezt a történetet az én királylányos macsekomnak meg sem mutatom
Elküldve: 2007. 10. 30. 11:52
Idézet: anyaanya - Dátum: 2007. okt. 30., kedd - 11:35
Höfff :Đ
Vágd a falhoz azt a kócot :Đ mint a gyalog-galoppban
Elküldve: 2007. 10. 30. 11:54
Elküldve: 2007. 10. 30. 12:02
Idézet: guga - Dátum: 2007. okt. 30., kedd - 11:54
Azt hittem azt mondta: mekk
Kettisznek sürgős tárgyalnivalója akadt, de azt üzeni, hogy csókol, és te is megcsókolhatod a....
Szerkesztette: anyaanya 2007. 10. 30. 12:21 -kor
Elküldve: 2007. 10. 30. 13:00
Idézet: anyaanya - Dátum: 2007. okt. 30., kedd - 12:02
Mióta nem vagyok jelen nincs aki csókolgatná a
Kettisz hol domborul :confused:
Vagy tésztát dagaszt és nem szeretné azt írni folyamatosan, hogy massz :Đ
Gyenge humor vót tudom, de te sem brillírozol, ahogy olvasom :Đ
Lehet elfogytak a mocskos gondolataid :confused: :Đ
Elküldve: 2007. 10. 30. 13:04
Idézet: guga - Dátum: 2007. okt. 30., kedd - 14:00
Hajaj!
Ez már az öregedés jele!
<a href='http://megmentesreerdemeshelyek.blogspot.com/' target='_blank'>Megmentésre érdemes helyek</a>
Elküldve: 2007. 10. 30. 13:08
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt
Elküldve: 2007. 10. 30. 13:32
Idézet: qnadam - Dátum: 2007. okt. 30., kedd - 13:08
Azt sajnos még akkoriban ellopták, túl kecses macska volt és szemre, küllemetre kedves. Kijárkált a kerítéshez és sokszor hallottam, hogy jaj cica eszem azt a csöpp kis szád
Elküldve: 2007. 10. 30. 13:32
Idézet: guga - Dátum: 2007. okt. 30., kedd - 13:00
Nem fogytak el, csak neked tartogatom az összeset
(Kettisz hivatalos ügyben mozog, de nem adhatok ki információt
Elküldve: 2007. 10. 30. 13:34
Idézet: EGOKA - Dátum: 2007. okt. 30., kedd - 13:04
Ez már az öregedés jele!
No és neked vannak mocskos gondolataid
Muti :Đ
Elküldve: 2007. 10. 30. 13:38
Idézet: anyaanya - Dátum: 2007. okt. 30., kedd - 13:32
72 órás
Elküldve: 2007. 10. 30. 13:38
Idézet: guga - Dátum: 2007. okt. 30., kedd - 13:34
Muti :Đ
Nekem csak olyanok vannak. Főleg mióta kiolvastam kannácskát.
Próbáltam a többiekre is hatni , de mivel mind színbzui, egyedül kettisznél tudtam hathatós eredményt elérni.
Van már normális mail fiókod? Miért nem?
Szerkesztette: anyaanya 2007. 10. 30. 13:39 -kor
Elküldve: 2007. 10. 30. 13:39
Idézet: anyaanya - Dátum: 2007. okt. 30., kedd - 13:32
Súlyos teher lészen az leányom, inkább csöpögtesd, ne áraszd :Đ

Súgó
A téma zárva.