Idézet: ReeChee - Dátum: 2007. nov. 7., szerda - 15:32
Figyejjémán répáshuta :Đ
Azért az életünk nem erről szól, ez csak elvonási tünet. 20 évig éltem fővárosban pörögve és most hirtelen minden megváltozott.
Viszont van nagyon jó oldala is a dolognak. A gyerekek imádják, mi is és mindig van mit szöszmötölni a házunkon. Ha valamivel kész vagyunk, akkor annak nagyon tudunk örülni és jó látni, ahogy szépül.
No meg az sem mellékes, hogy ez egy 7-800 lelkes kis falu. Az emberek odafigyelnek egymásra és törődnek a másikkal.
Pl. a fiam lement a buszhoz, hogy megy iskolába. Nem tudott róla de lekéste a buszt. Egy helybéli asszony azonban látta a buszt elmenni és azt is, hogy Levente később érkezett. Épp a boltba tartott, hazament a szatyrával, beült az autójába és Leventét átvitte az iskolába.
A falusi élet erről szól, hogy ha van problémád sem kell kétségbe esni, mert az emberek egyszerűbbek és segítőkészek.
Nem hasonlítható Budapesthez
Zaj meg nem hiányzik az alváshoz, kis délutáni favágás és egy esti pohár bor oszt szevasz, ágyút lehet sütögetni mellettem :Đ
Vaddisznókról meg tudnod kéne, hogy mikor és miért támadnak. Alapjában elkerülik az embert és a mozgást. De tavasszal ha kicsinyeik vannak, akkor veszélyesek. Vagy ha megsebzed.
Én 20 évig Gyulán éltem egy tanyán, a közelünkben volt a nagy dobozi erdő és rendszeresen jártam hajtani a vadászokkal vadat. Kaptunk fácánt, ételt, amit bográcsban főztek és pénzt + rengeteg tapasztalatot adtak át.
Én meg azt mondom neked, hogy fasz.m görnyedjen a gép előtt évekig
Egyébként a zajról jut eszembe, nincsenek repülők. Látom a nagy göbziket de utazó magasságban és messze. Én a Gizella úton laktam régen és szünet nélkül mentek a gépek a fejünk felett. Már ez nagy áldás, hogy vége a repcsidörgésnek, néha remegtek az ablakok olyan alacsonyan jöttek.
Na puszi a köldöködre te abszolvált :Đ

Súgó
A téma zárva.